2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Kızlar elllerim çok ağrıyor damarlarım çok sıstı hıc boyle olmamıstıneden böyle oldu acaba acıyorlar zor yazıyorum sizde böyle bı şey varmı ya

Ne zaman gıtcen bı daha tez zamanda görürsün ıns.

Süper tatlım inşallahhh önce keseyi görürsün sonrada pıt pıt larını duyarsın bebişinin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına olsun

canım tebrikler 3.denemenmiş senin cok cok sevindim darısı burdaki olmayanların ve benim basıma....

tebrikler canım yeni tadavin baslıyor ne guzel inş.bu sefer oalcak 2embriyoda ısrar et genelde 2ler cabuk tutuyor sanki..ne zaman transfer gunun?

tebrikler canım yeni tadavin baslıyor ne guzel inş.bu sefer oalcak 2embriyoda ısrar et genelde 2ler cabuk tutuyor sanki..ne zaman transfer gunun?

dün adet oldum ilaca basladim adetimin 11. günü ultrasyon kontrolu var bu ayin ortasinda transfer edilir herhalde
aslinda bilemiyorum dondurulmuslar asagi yukari adetin kacinci günü transfer ediliyor

mrb benimde transferim 30 nisanda yapıldı 13 mayıs test günüm transfer anından beri sol kasığımda bi ısırık gibi bişey oluyo tek umudum o şu anda başka hiç bi belirtim yok umarım minişim beni bırakmaz

19 nisanda transferim yapıldı.. ilk testim 29 nisan 16,5 di. ikinci testim 2 mayıs 85 civarı ama hala emin olamıyorum. internette okuduklarıma göre ortalama değerin düşüğe yakın olması dış gebelik ihtimalini arttırıyormuş şu ultrason boyutuna gelsekte gözümle görebilsem inanacağım.. inanın hala hiç kimseye testin pozitif çıktığını bile söyleyemedim. kan değerleri ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Kızlar günaydın....veee benım ıcın o buyuk gun geldı...bebıcıgım bendemı degılmı ogrenmeye gıdecegız sımdı...ellerım tıtrıyor,aldıgım nefes yetmıyor sankı,boğazımda bır yumru...az once sırf kendımı hazırlamak ıcın negatife ıdrar testı yaptım sonuc yıne negatıf cıktı ve bugun benım 10.gunum(( bu kez yıne tutmadı galıba.tek umudum kan ama....pek inanmıyorum pozıtıf alacağıma...
hıc bırınızı tanımıyorum ama tek bır ortak yanımız varkı anne olmak...ben her elımı actıgımda''allahım benım gıbı bır suru ınsan var ve ne olur sen onlarada bir umut ol,onlarada yardım et,yerın gogun yaratıcısı ,mucızelerıne aklımın ermedıgı rabbım, bır mucızede bızlere nasıp et''dıye günlerce dua ettım...ama bugun ben bıttım kızlar dua edemiyorum...sadece tıtrıyorum...sımdı benım sızın dualarınıza ıhtıyacım var.benı en ıyı sız anlarsınız..ne olur ıcten cok ıcten dua edın bana...hepınıze kucak dolusu sevgılerımı yolluyorum....

Cnm hadı bakalım gıt gel hayırlı haberlerle ne zaman çıkacak sonuc merakla senı beklıyor olucam

Cnm nette okudum bı bayan 12. Gun yaptı negatıf gormuş ancak 15. Gun pozıtıfı gördü benım umutta bu senınde umudun olsun

canım benim dualarım seninle inşallah pozitif haberlerini alzagız 🙏🙏🐞🙏🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

idrar testlerine inanma canim hic moralini bozma insallah güzel haberlerle geleceksin sabirsizlikla bekliyoruz

Eee cnm sonuç😳😳

O kadar güzel yazmışsınki daha fazla ekleme yapmaya gerek yok inşallah hepimiz anne oluruz birbirimize dualarımızı yollamaya dewam edelim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Cnm nette okudum bı bayan 12. Gun yaptı negatıf gormuş ancak 15. Gun pozıtıfı gördü benım umutta bu senınde umudun olsun

nasıl yani 12.gün kaçmişki dedğeri.bende bugun aldım sonucumu 12.gün 0.01 sonuç belli bikaç gün sonra nasıl yukselsin hatta ilaçlarımı kesecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…