2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Biliyorsunuz dün gece çatlat iğnesini yaptım, yarın OPU var. Sabahtan beri meme uçlarım acıyor, aşırı hassas...normaldir herhalde...doktoru aramıyım...

Biliyorsunuz dün gece çatlat iğnesini yaptım, yarın OPU var. Sabahtan beri meme uçlarım acıyor, aşırı hassas...normaldir herhalde...doktoru aramıyım...

gayet normal göguste hassasiyet canım sıkıntı yapma.. opun hayırlı benimde pazartesii var inşallah güzel sonuclar alırız hepimizzzzz

gayet normal göguste hassasiyet canım sıkıntı yapma.. opun hayırlı benimde pazartesii var inşallah güzel sonuclar alırız hepimizzzzz

Teşekkürler Meliten, şimdi de kasıklarda kesik kesik ağrıya yakın sızılar var...bu da normal sanırım, neticede çatlat iğnesi yaptık bir aksiyon var oralarda...

Size de işlemlerde bol şans diliyorum, su gibi aksın geçsin, bebek müjdeleri gelsin hep mesajlarda:)

Kızlar selam, ben de doğum kontrol hapı kullandım bu ay. Yarın son hapım. Pazartesi çağırdı doktorum. Adetimle iğnelere başlıycaz herhalde kısmetse. 2.tüp bebek denememiz olacak. 2 ay önce olumsuz sonucumu almıştım malesef... Bu kez olacak inşallahh..
Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

bi iki arkadaş var onlara sordum normalmiş..aynı şeyi onlar da yaşıyormuş..
telaşa gerek yok sanırım

Güle oynaya OPU bitti. Korkacak bişey yokmuş gerçekten de. 20 dakikada uyandım galiba. Herşey yolunda umarım. Pedimde azıcık kanımsı renk var normal değil mi? 3 tane antibiyotik içicem bugün.

Ağrım sızım yok gibi, 6 yumurta da alınmış. Doktorla embriolog tam ben bayılmadan konuşuyorlardı, anestezit beni lafa tutuyodu, human growth hormon verdim dedi hoca embrioloğa, kalanları donduralım dedi, ne demekse... Sanırım bu iyi haber...

Hepimize kolaylıklar ve anneye sarılmış embriyolar diliyorum:)

Sevgiler.

Slm arkadasim bende pgt yaptirdim 9embriyo teste gitti neyazikkki hic saglikli cikmayinca transfer iptal oldu 6ay gecti tekrar tedaviye baslamak istiyoruzda. sen nerde basladin hangi yontemle genetik test yapacaklar. onceki tedavinde kac embriyon teste girmisti, cok soru sordum kusura bakma insallah saglikli embriyn olur vetransferinde sana tutunurlar....
Cogul dusunmusum Allah soyletmistir umarim...

OPU dan iki gün önce Estradiol E2 ve Progesteron testi yaptırmıştı hoca. Sekreterden sonucu istedim şimdi. E2 730 çıkmış...normal mi bu? uçuk rakam bu yaa ... hormon yüklemelerine cevap veriyor mu diye bakıyor buna? Yüksek neticede, düşmesi lazımsa transferden önce bi ilaç falan verirdi di mi?

bir de nihayet protokolümü sordum; antoganist growth hormonlu imiş benimkinin adı...

Son düzenleme:

Ben de bunları yazmak istiyorum bi an önce hayırlısıyla..
😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de bunları yazmak istiyorum bi an önce hayırlısıyla..
😔😔

Olur Esila38, olur...lütfen moraller yüksek olsun. AMH 0.80 ile tüple gebe kalamayan bir 44 yaş şimdi 30 haftalık gebe, hem de spontan...

Doktor önemli, ben güveniyorum hocaya.

Bebekler annelerine kavuşmak için can atıyor, anne adayları da çok arzulasın bebeğini ve aileler büyüsün:)

Canım benim inşallah..benim de ilk denemem olacak çok stresim o yüzden..imkansız diye birşey yok tabiki..hepimizin kucağı dolsun bebişlerle ve sonra artık çıkalım şu tüp bebek forumlarından 😊😊

Inşallah biz de yazıcaz güzel şeyler az kaldı :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar,Ben subat 18 de tup bebek tedavisine basladim ve o kadar igne ilactan sonra nihayet gebelik testini yaptirmaya geldi sira.Yarin test yaptiracagim ve siz dusunun kalp atisimi.Hepimizin Allah yar ve yardimcisi olsun.Ben dayanamayip evde duran gebelik testinden yaptim ve gozlerimi ayirmadan testi gozlemledim.Ikinci cizgi cok silik di ama dikkat edince gorunuyordu.Acaba bu birseyler oldugunu gosterir.Simdi gece uyu uyuyabilirsen

Arkadaşım yarın en sağlam sonucu alırsın tabi ki ama ikinci çizgiyi görenler hep hamile haberi veriyorlar :) inşallah geliyor bebeğin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…