Biliyorsunuz dün gece çatlat iğnesini yaptım, yarın OPU var. Sabahtan beri meme uçlarım acıyor, aşırı hassas...normaldir herhalde...doktoru aramıyım...
gayet normal göguste hassasiyet canım sıkıntı yapma.. opun hayırlı benimde pazartesii var inşallah güzel sonuclar alırız hepimizzzzz
ben daha protokolleri çözemedim ama sanırım benimki kısa olan dı :44:
doktora gitmesen bile tlf la sor içini rahatlat yada 2014 tüp bebek yaptıracaklar topiğinde çok kişi var çoğuda bilgili onlara da sorabilirsin...
Biliyorsunuz dün gece çatlat iğnesini yaptım, yarın OPU var. Sabahtan beri meme uçlarım acıyor, aşırı hassas...normaldir herhalde...doktoru aramıyım...
OPU dan iki gün önce Estradiol E2 ve Progesteron testi yaptırmıştı hoca. Sekreterden sonucu istedim şimdi. E2 730 çıkmış...normal mi bu? uçuk rakam bu yaa ... hormon yüklemelerine cevap veriyor mu diye bakıyor buna? Yüksek neticede, düşmesi lazımsa transferden önce bi ilaç falan verirdi di mi?
bir de nihayet protokolümü sordum; antoganist growth hormonlu imiş benimkinin adı...
Ben de bunları yazmak istiyorum bi an önce hayırlısıyla..
😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım benim inşallah..benim de ilk denemem olacak çok stresim o yüzden..imkansız diye birşey yok tabiki..hepimizin kucağı dolsun bebişlerle ve sonra artık çıkalım şu tüp bebek forumlarından 😊😊
Inşallah biz de yazıcaz güzel şeyler az kaldı :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inşallah biz de yazıcaz güzel şeyler az kaldı :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaslar,Ben subat 18 de tup bebek tedavisine basladim ve o kadar igne ilactan sonra nihayet gebelik testini yaptirmaya geldi sira.Yarin test yaptiracagim ve siz dusunun kalp atisimi.Hepimizin Allah yar ve yardimcisi olsun.Ben dayanamayip evde duran gebelik testinden yaptim ve gozlerimi ayirmadan testi gozlemledim.Ikinci cizgi cok silik di ama dikkat edince gorunuyordu.Acaba bu birseyler oldugunu gosterir.Simdi gece uyu uyuyabilirsen
Meslektaşmışız.. 😊
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?