2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

hayırlı olsun canım. inşallah transferi de atlatırsın hayırlısıyla. ben cetrotide kullanmaya başlıyorum yarın. 9 folikül var büyükçe. inşallah ben de hayırlısıyla atlatırım.

Evet diğerleri de tüp bebek tedavisiydi en son denemede hamile kaldım fakat 10 haftalık iken sonlandı Adet gördüğümde tekrardan başlayacağım

Beklemek ne yorucu Allahım sen biliyorsun her şeyi, inşallah kaderlerimizde anne olmak bebek kokusunu doyasıya tatmak vardır, bu son olur inşallah arkadaşım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı olsun canım. inşallah transferi de atlatırsın hayırlısıyla. ben cetrotide kullanmaya başlıyorum yarın. 9 folikül var büyükçe. inşallah ben de hayırlısıyla atlatırım.

Sevgili Sue1, çok teşekkür ederim. Cetrotide ile bol şans, işin aslı en kolay iğne o, rahatça yaptım ben onu. 9 folikül çok güzel, ben 4 le başlamıştım, 2 tane daha yetişti peşlerine merional ve saizen click sayesinde galiba.

Su gibi akıp gidecek...herşey güzel olacak:)

inşallah öyle olur. bugün yaptım ilk cetrotide'yi. yaparken acımadı. ama sonrasında bir batma hissi ve kaşıntı oldu iğneyi yaptığım yerde. kızardı ve böyle pire ısırığı gibi oldu. inşallah çok uzun sürmez bu cetrotide. gonal f gibi değil. onu yapmak oyun gibi. ama işin içine iğneyi hazırlamak ve gerçek bi şırınga girince iş değişti.

Sevgili Sue1,

gonal F ne bilmiyorum, benim protokolde yoktu o. Ben Saizen click te zorlandım. İnsilün iğnesiyle kendin yapıyosun vialden çekip , biraz acıtıyordu o, cetrotide acıtmıyor da el oyalıyor biraz. doktorun dediğine göre yumurtaları beraber büyütüp olgun hale getirmekte en önemli etken Saizen clickmiş. Türkiye'de yeni yeni kullanılıyor bu hormon. ABD ve Avusturalya tüp bebek forumlarında çok rastladım.

yarın telefon bekliyorum doktordan embriyo gelişimi hakkında...heyecan var...

hepimize bu ay müjdeler gelsin

Son düzenleme:

inşallah hayırlı haberler veririz hepimiz. bende de saizen click yok. gonal f yumurta büyütücü olarak verildi bana. sanırım senin protokolündeki saizen click'le aynı işleve sahip. gonal f hiç can yakmayan pen şeklinde bir iğne. sadece ucu takıp enjekte ediyosun. bu cetrotide biraz da kendim hazırladığım için korkuttu sanırım beni. inşallah güzel haberler alırsın yarın. peki bu cetrotide'yi toplam kaç gün kullanmıştın hatırlıyor musun? ben 11 Mart'ta iğnelere başladım. bugün cetrotide vurmaya da başladım. tahminen yumurtalarım ne zaman toplanır acaba? bi fikrin var mı? bu arada 9 mart ilk adet günümdü

bu cetrotide anladığım kadarı ile kontrollü büyüme ve çatlatma engelleyici. ben en başta 4 gün kadar ( tam emin değilim..) , merional ve saizen eşliğnde, bir de çatlatma iğnesi günü dahil son 4 gün kullandım.

Benim iğnelerin başlama günü 1 mart, reglin 3. günüydü, 15 mart OPUm oldu. Senin de böyle birşey olur sanırım.

İlaçlar görevlerini yapsın, kaliteli, sağlıklı, transferi arzulayan embriyolar olsunlar:)

Hep yüksek moral...herşey güzel olacak:)

amin evet bu süreçlerde en zor olanı beklemekk:18: Siz tedavidemisiniz?

cevabın için çok teşekkürler. inşallah hepimiz için başarılı bi tedavi süreci olur.

Evet :) yarın transferim var, dua edin lütfen

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneciğine sıkı sıkı sarılmış bir embriyo koysunlar yarın rahminize. Ben de yarın öğreneceğim embriyo gelişim durumumuzu, transfer tarihini...

Hepimizden müjdeler gelsin bu ay burada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…