ınsalah tutar ve rabbım gonlumuze gore verır ben haftaya tedaviye baslıcam cok heyecanlıyım
Anneciğine sıkı sıkı sarılmış bir embriyo koysunlar yarın rahminize. Ben de yarın öğreneceğim embriyo gelişim durumumuzu, transfer tarihini...
Hepimizden müjdeler gelsin bu ay burada:)
Evet :) yarın transferim var, dua edin lütfen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bu cetrotide anladığım kadarı ile kontrollü büyüme ve çatlatma engelleyici. ben en başta 4 gün kadar ( tam emin değilim..) , merional ve saizen eşliğnde, bir de çatlatma iğnesi günü dahil son 4 gün kullandım.
Benim iğnelerin başlama günü 1 mart, reglin 3. günüydü, 15 mart OPUm oldu. Senin de böyle birşey olur sanırım.
İlaçlar görevlerini yapsın, kaliteli, sağlıklı, transferi arzulayan embriyolar olsunlar:)
Hep yüksek moral...herşey güzel olacak:)
ilk cetrotideyi bu sabah yapmıştım. şu ana kadar ne zaman tuvalete gitsem iğne batması gibi göbeğim kaçmış gibi bi acı oluyor. sizde de olmuş muydu? normal mi bu??
Sevgili Sue1,
Bana cetrotide ı akşama doğru yap demişlerdi. 16:00-18:00 arası. Hiç batma hissim olmamıştı, iğne yeri kaşındı bazen o kadar. Doktora sorsan mı?
Kizlar bende cumartesi transfer oldum.2 embriyo,5.gün embriyosu. Test 27 Mart, heyecanlı süreç başladı :18: var mı bu tarihte test günü olan başka mustakbel anneler?...
Evet :) yarın transferim var, dua edin lütfen
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah öyle olur. bugün yaptım ilk cetrotide'yi. yaparken acımadı. ama sonrasında bir batma hissi ve kaşıntı oldu iğneyi yaptığım yerde. kızardı ve böyle pire ısırığı gibi oldu. inşallah çok uzun sürmez bu cetrotide. gonal f gibi değil. onu yapmak oyun gibi. ama işin içine iğneyi hazırlamak ve gerçek bi şırınga girince iş değişti.
Merhaba arkadaslar,Ben subat 18 de tup bebek tedavisine basladim ve o kadar igne ilactan sonra nihayet gebelik testini yaptirmaya geldi sira.Yarin test yaptiracagim ve siz dusunun kalp atisimi.Hepimizin Allah yar ve yardimcisi olsun.Ben dayanamayip evde duran gebelik testinden yaptim ve gozlerimi ayirmadan testi gozlemledim.Ikinci cizgi cok silik di ama dikkat edince gorunuyordu.Acaba bu birseyler oldugunu gosterir.Simdi gece uyu uyuyabilirsen
canım benim de 11. günde silik çizgi vardı sonra kızım kan testinde gösterdi kendini :) yarın güzel haberlerini alalım :)
Kizlar bende cumartesi transfer oldum.2 embriyo,5.gün embriyosu. Test 27 Mart, heyecanlı süreç başladı :18: var mı bu tarihte test günü olan başka mustakbel anneler?...
Selam kafunder peki beta hcg sonucun kacti.Ben cok endiseliyim de.Benim 23.63 cikti
Slm...
Kızlar transferimi oldum; artık beklemedeyim bilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?