2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Burada bu ailenin için de olmak çok güzelmiş :) iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, eşimle bebeğimizi almaya gidiyoruz diyoruz :) Allahım umutlarımı boşa çıkarma.. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz,

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu tedavilerde en önemli şey moraldirRabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı bebeklerle doldursun...

ilk cetrotideyi bu sabah yapmıştım. şu ana kadar ne zaman tuvalete gitsem iğne batması gibi göbeğim kaçmış gibi bi acı oluyor. sizde de olmuş muydu? normal mi bu??

ilk cetrotideyi bu sabah yapmıştım. şu ana kadar ne zaman tuvalete gitsem iğne batması gibi göbeğim kaçmış gibi bi acı oluyor. sizde de olmuş muydu? normal mi bu??

Sevgili Sue1,

Bana cetrotide ı akşama doğru yap demişlerdi. 16:00-18:00 arası. Hiç batma hissim olmamıştı, iğne yeri kaşındı bazen o kadar. Doktora sorsan mı?

Sevgili Sue1,

Bana cetrotide ı akşama doğru yap demişlerdi. 16:00-18:00 arası. Hiç batma hissim olmamıştı, iğne yeri kaşındı bazen o kadar. Doktora sorsan mı?

yarın kontrole gidicem canım. o zaman sorarım artık. inşallah kötü bişey değildir. az önce başka bi topikte bi arkadaş daha önce de böyle şikayetler okuduğunu yazmış. içimi biraz rahatlattı ama yarın sabah sorarım akşam da söylerim ne olduğunu.

Kizlar bende cumartesi transfer oldum.2 embriyo,5.gün embriyosu. Test 27 Mart, heyecanlı süreç başladı :18: var mı bu tarihte test günü olan başka mustakbel anneler?...

Kizlar bende cumartesi transfer oldum.2 embriyo,5.gün embriyosu. Test 27 Mart, heyecanlı süreç başladı :18: var mı bu tarihte test günü olan başka mustakbel anneler?...

canım hayırlı olsun :) pozitif pozitif olsun inşallah :)

Evet :) yarın transferim var, dua edin lütfen

canım hayırlısıyla al kuzucuklarını ve sana sıkı sıkı tutunmalarını tembihlemeyi unutma annesi :)

canım ben de bugün cetrotide vuruldum kaşıntı batma ve hafif kızarıklık var normal :) ben 11de adet oldum 13ünde başladım 1-2 gün ara ile gidecek inşallah ardarda güzel haberleri vereceğiz :)

canım benim de 11. günde silik çizgi vardı sonra kızım kan testinde gösterdi kendini :) yarın güzel haberlerini alalım :)

2gün var aramızda benim de yarın , peş peşe mutlu haberler inşallah

Test günümüz aynı :))
5. gün transferi olduğuna göre iki tane blast mı koydular? ya da kaçar hücreli olduklarını biliyor musun?

merhabalar

2 ay aradan sonra tekrar salı günu son kez start verıp tedavıye başlıyorum bakalım sonuc ne olacak bu defa.yuce rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…