Cnm hadı bakalım gıt gel hayırlı haberlerle ne zaman çıkacak sonuc merakla senı beklıyor olucam
canım benim dualarım seninle inşallah pozitif haberlerini alzagız 🙏🙏🐞🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
idrar testlerine inanma canim hic moralini bozma insallah güzel haberlerle geleceksin sabirsizlikla bekliyoruz
Eee cnm sonuç😳😳
O kadar güzel yazmışsınki daha fazla ekleme yapmaya gerek yok inşallah hepimiz anne oluruz birbirimize dualarımızı yollamaya dewam edelim hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
günlerce burayı takıp ederken üzülenlerle oyle cok uzulup,sevınenlerle oyle sevındımkı, aynı sevıncı kendımde yasayacagımı ve sevıncten cıldıracagımı düşünerek gecırdım onca gunu...bazen ümitsizliğe düştüm ama hep içimde bir umut vardı...ya o mucızelerden bırıde bana denk gelırse dıye.yasadıgım her derdı her sıkıntıyı belırtı zannettim.ıspatlanmıs ıspatlanamıs herseyı yaptım.olmadı.hamdolsun dedım yıne hıçkırarak ağlarken.eşim bana sarılmış bunlarda geçecek derken ilk defa bunun hiç geçmeyeceği umutsuzluğu dustu ıcıme..ne senı ne de dıgerlerınızı üzmek degıl amacım bunları yazarken..ama sunu bılın..hıcbır belırtı beklemeyın lütfen,kendınızı yıpratmayın.anastan tutunda kabak cekırdegıne herseyı denedım.ustelık ağrımda oldu hafıf hafıf 6.gunden sonra yanı anlatılan butun belırtıler bende nerdeyse mevcuttuda...yıne olmadı yıne olmadı...benım şansım yüzüme gulmedı yıne,sizinki gülsün kader arkadaşlarım. Rabbim sizlerin yardımcısı olsun...
buda olmadı....
Seni o kadar iyi anlıyorum ki en azından sen bir kere de sonucunu aldın defteri kapadın ben kafasına gore artan diğer türlü katlamayan bi değerle iki günde bir oluyorum ağlamak artık kesmiyor dün Rabbime Allahım eğer devam etmeyecek bır gebelikse ne olur bitsin diye yalvararak ağladım salı gunu e kadar bekleyip bir dHa test bir daha yıkım belkide...burda hep atkadasların mutlu haberlerıyle motıve oluyorum sürekli grıyorum foruma sorusu olan varsa bılgımın yeetttıgınce cevaplıyorum ama ıcte yasanan fırtınalar dınmıyo dınmıyo dınmıyo..belırtıler konusunda yuzde yuz haklısın hiçkimse belirti aramasın mümkünse akışına bıraksın Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun sevgiyle ve birgün kucaklarımızın dolması umıdıyle ...
İnan ne dıyecegımı bılemıyorum ınsallah bi dahakıne olur donmusun varmı cnm benımde olmayacak herade bakalım yrnda benım günüm belki 12 1 de yaptırırım gece bilmiyorum hakkımızda hayırlısı
aminn canım amin....Allah şifa versin sanada...ama o nasıl bir şey öyle ya,bir an kafam karıştı.değerin bir artıp bir düşüyormu?eğer öyleyse neden öyle oluyormuş arkadaşım,yokmu bunun bır açıklaması...
Allah bır yerden verırken bır yerden alıyor ıste.hiçbirşey dört dörtlük değilki...ama sen ve diğer arkadaşlar bilinki her akşam başımı yastığa koyduğumda hepiniz için dua ediyor olacağım...
Çok şükür rabime kızlar günkü kan deyerim 75 idi bugünkü 90.45 oldu uturasyonla baktık çok erken olduğu için keseyi göremedik ama hareketlenme var dedi doktorum :)) çok şükür darısı bekleye arkadaşlarımıza :))
olmadı arkadaşım,bu kez yıne olmadı...allah sızın yardımcınız olsun((
Canım benim değer artıyor ama katlamıyor 14-27-43 salı gunu bakılacak tekrar dıs gebelıkte olabılır düşükte olabılır hersey olabılır Allah hepimize dayanma gücü kuvveti versin ben inanıyorum ki bu kadar zorlugun dibe vurmanın bır cıkısı olacaktır ve inanıyorum ki burdaki arkadaslarımı yıne başka forumlarda hamiş sohbeti yaparken bulacagım nick lerden tanıyacagız bırbırımızı mucızelerımızı paylasacagız buna gonulden ınanıyorum saglıcakla kal imkanın varsa tekrar dene bırakma vazgecme
canım benim üzülme inşallah bidakine dualarımız seninle Allahtan ğmit kesilmez vardır bi vakti 🙏🐞🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok şükür deneme imkanımız var..manevi gücümüzün yettiği yere kadar deneyeceğiz..operasyondan sonra bır ıkı deneme daha yapacağım olmazsa zorlamayacağım cok..esım esımın aılesı oyle ıllada çocuk dıye tutturan ınsalardan degıl, bu olayı takıntı halıne getıren sanırım bır tek ben oldum..Hepimiz bu hayata gelirken aslında bırer sampıyonuz...onca spermın arasından bır bız basarabılmısız..kımbılır belkı bı şampiyonda biz dünyaya getiririz :))) Allah buyuk arkadaşım çok buyuk.Ama elimden bişey gelmiyor..İyiyim gibi görünsemde hiç iyi değilim aslında.içimdeki yangını gel sen birde bana sor..Ateşin düştüğü yere nerden denk geldim bilmiyorum ama tamda içime kocaman bir ateş düşüverdi...Fırsat buldukça buraya gırecegım ve lütfen durumun ıle bılgılendır benı olurmu?Aklımın bır kenarında hıc tanımadığım senı hatırlayıp dua edecegım canım.Allah eğer hayırlısı ise, senin yuvana mutluluk huzr sağlık ve bereket getirecek hayırlı bır evlat nasip etsin, bebeğini sana bağışlasın...sevgiler...
Canim coooooookkk coookkkkk sevindim yupppiiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok aradım seni biliyor musun? Kuşun kanadında. Kardelen inadında. Güneşin sarısında. Dağın yeşilinde. İçtiğim suyun azizliğinde. Neden bu kadar geciktin bebek. Neden bu kadar yoruyorsun beni. Olmadığın yere ayın şavkının düşmeyeceğini bilmez misin sen. Gelmediğin yerde baharın olmadığını. Sensiz cemreler hükümsüzdür. Yağmurlar hüzünbaz. Seni göstermeyen saatler suçludur. Seni söylemeyen takvimler düzenbaz.
Çok aradım seni bebek. Annemin kınalı avuçlarını açıp ettiği niyazda. Üşüdüğüm yangında. Yandığım ayazda. Gözlerimden kayıp giden bir katrelik yaşta, saçıma düşürdüğüm beyazda. Sen geleceksin diye boy verdi Hüsnü Yusuf çiçeklerimiz ve sen geleceksin diyerek penceremizin pervazından eksik olmadı turna kuşları. Çoğu zaman düşlerime düşüyorsun bulutlar içerisinden gelip. Kulağıma fısıldıyorsun.. Gözlerime bakıyorsun öylece. Nasıl bir şeysin sen böyle bebek. Neden bu kadar güzelsin. Neden bu kadar sevimli. Ve neden alıyorsun beni benden bu kadar. Tılsımına yandığım gizine yandığım bebek. İnandığım, sevdalandığım bebek.
Daha gelmeyeceğim yanınıza dediğinde, yıldızlar kaydı üstü üstüne. usulca ağladım biliyor musun? Ağladım. Gözümden düşen her damla yaş, omzumda yüklü dağlara birer tane daha ekledi. Seni düşünmek güzelmiş oysa. Seni düşünmek yaşamakmış meğer. Şimdi mürekkebi sevda olan kalemi elime alıp ozan olasım var bebek. Her satırın her mısranın sonuna nokta diyerek senin için konmaya hazır binlerce kelebek.
Güneşle akdim var benim. Senin tenini yakmamaya söz verdi bana. Ayaz üşütmeyecek seni. Karanlık korkutmayacak hiçbir zaman seni. Dünya yüzünde pusuya yatmış tüm acılarla sözleştim. Hüznüne ben kefil olacağım derdine ben. Gölgenden önce düşeceğim ardına ben. Biliyor musun bebek ben seni tuz kadar sevmişim. Sensiz küçük bir nokta, seninle koca bir devmişim. Ben sevdanın kanatlarına bindim bineli arşın yedi katına yükselmişim.
Yastıklarının kenarına gergef gergef işlenilen çilek dallarının koyu gölgesinde bekliyorum seni. Işık huzmem, ay şavkım, seher yelim gel gayrı. Kalmadı bilir misin ahvalimde hal gayrı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?