2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

kızlarrrrrr bir engel daha cıktı cuma gün rahim filmi çekildi tüpte sıvı var çarşamba sabahı laparoskopi olucam herşey yolunda giderse bir dahaki adete haziranda transfer inşallah dua edin ne olurrrrr

Hayırlusıyla ol laparoskopını ondan sonrasını düşün herşey cok guzel olacak ınşallh canım dualarım seninle...

canımcığım yaşadıklarımız biribirine çok benziyor..ben iki seneden beri mücadele ediyorum benimde çikolata kistim var ama küçük...canım bende 3 tüp bebek yaptırdım iki hafta önce aldım 3 negatifimi..canım benim en büyük sorunum erken yumurta rezerv azlığı...ve her denememde 1 tane emriyom oluyor..canım senin neden tek emriyo oluyor hiç araştırıdlımı canım hormon testleri yapıldımı..canım tüp bebek tutnamamsının en büyük sebebi emriyonun kalitesi veya başka sebeplerde vardır ama çikolata kistiyle alakalı olduğunu zanetmiyorum...canımcığım kistin çok büyük değilse hiç ameliyat yaptırma derim..biliyosun kist ameliyatı rezerv azlığını daha çok tetikler..

Hadi hayırlısı kızlar kan verdim sonuç bekliyorum inşallah katlanmıştır ???

Sagol canım 237 çıktı deyerim artık kısmetse keseyide görürüz inşallah

sana zahmet değerlerini ve kacıncı gunlerde test yaptırdığını yazarmısın canım...hayırlısıyla keseni görürsün inşallah kalp pıt pıtlarını duyarsın ve saglıkla kucagına alırsın

.bunu sen mi yazdın cok guzel..inş.bir gun anne olursun canım tek yumurta gerekiyor zaten kimseye 10tane konulmuyor ...

daha ona yazılmış o kadar çok satırım var ki...kimbilir belki bir gün oda,yüzünü görmeden, sesini duymadan, tenine dokunmadan,kokusunu hissetmeden ona nasıl aşık olduğumu okur...

biliyorum tatlım,butun riskleri biliyorum ne yazık ki çikolata kistinden gecirecegım 3. amelıyatım olacak bu.ve suan basarı sansızlıgımızın cogunu buna baglıyorlar..cunku yumurtanın yarısı kaplıyormus (8.5) fsh 1.8.daha dusecegını bılıyorum ne yazıkkı..ama son bır kez daha yapacagım bunu.sonra tek sebep buymus gıbı soylemesınler bana sureklı...ne gerekıyorsa yapacagım rısklerıde goz onunde bulundurarak.sonra bı kac deneme daha ve hala olmazsa....mutsuz son...kabul edıp bırakacagım...
benım bır tek sol yumurtalıgım var ve oda cok operasyon gecırdı ne yazıkkı...az yumurta olmasının sebebını kıstın boyutuna ve cevresını etkılemesınden kaynaklandıgını soyluyorlar...o faktorude ortadan kaldırdıktan sonra bılmem artık sonuc ne olur...

canım inş.yazdılarını kızına ay allah söyletti kız dedim okursun birlikte okursunuz hatta o buyudugunde..bunları da senden hatıra saklar hep inş..

bende de çikolata kisti oluşmus yeniden ama etkisi olmaz dedi doktorum denedik yerleşme oldu fakat tutunamadı sonradan deger dustu..bi arkadas içi boşaltılıyor demişti burda o şekilde olsan ameliyat yerine...hayırlısı olsun canım ama neden bilmiyorum ben senin cocugunun olacagına inanıyorum bi his belki inş..

canım doktor değiştirsen başka doktorada git farklı merkezlede görüş..canım kist yumurta fazla oluşmasına engel benim bildiğim rahimde sorun yoksa bebek rahime tutunuyor canım emriyo olduktan sonra yumurtalıkla ilişkisi kalmıyor mantıkende tutmamasının sebebi kist olamaz..polip desen tamam rahimde polip olur bebeğin tutnmasına engel..canım benim iki sene önce başımdan geçen bir olayı anlatayım burda herkezce ünlü bir doktor vardı ben rezerv durumumu bilmiyordum ilk muaynemdi yeni evliydim neyse gitik eşimle muayene etti testler istedi ultrasonla baktı kist gördü 3cm yakın hemen ameliyatla almamız gerek dedi özle muaynanesi var hemen fiyat çıkardı bize 2000tl ok derseniz gün vericem ameliyat için dedi tabi eşim hemen çakmış tamam düşünelim dedii anlamş...sonra neyse ben ameliyat olmadım ve kistim 4 ay sonra kendi gitii..canım devir çok değişmiş şimdi para için bilmiyorum yani belkide yumurtamdan olurdum Allah korudu..bence birdaha ameliyat olmadan farklı doktorlardanda fikir al..

Bügün 16 günüm canım kısmetse Pazartesi konturolüm var inşallah görürüm keseyi :)

Değerlerimiz hemen hemen yakin fakat benim dünden
beridir kanamam başladı senin onceki denemelerinde oldumu kanama? İçim sıkılıyor artık. Su keseyi gorsemde rahatlasam.

Canım benim daha önceki denememde gine aynı deyerlerim yükseldi ama 15 günümde karsık ve bel ağrım çok şidedtli olmuştu ertesi gün kaverengi. Kelenme olmuştu hastaneye yatım iyne vuruldum ama kandeyerlerim düştü kaybetim bebeğimi ondan 2 sonra kırmızıya dönmüştü lekelenmem zaten beyiydi düşük olduğu inşallah seninki öyle olmaz Allah yardımcın olsun yat dinl.

ay allah sesını duysun inşallah:)) dediğin şey çok ilginç.çünkü herkes bana aynı şeyi söylüyor..''bilmem ama benim içim çok rahat senin bi çocucğun olacak hemde kızın olack diyor herkes :))'' dun teyzeme gıttım o bıle daha dun aksam aynen böyle soyledı.sımdı bıde sen soyleyınce...bı ısaret olduğunu dusunmeye başladım bunun umutsuzluğa kapılmamam ıcın :)))bu arada bende herhangı bır yerleşme olmuyor.nasıl ne sekılde vücut atıyor bılemıyorum.kıstten oldugunu düşünüyorlar ıste.bu arada canım senın kıstın kucukmus benım o boyutlarda olsa ooooo....:))) soğan suyu ıle yok edrım ben onu ama benımkı cok buyuk tatlım ya:)) cok az küçülme gosterdı soğan suyu kuru ıle:)))) ben gıbı ınatcı yapıştı bırakmıyor:))) bır oncekı operasyonda ıcını boşaltmışlardı bendede ama aldıktan yaklaşık 1 ay sonra hemen yıneledı korkunç bır agrı ıle.oyle bır agrıkı hastanelik edıyor...o yüzden ıcını boşaltmadan komple sıyırıp alacaklar anladığım kadarı ıle...ınsallah bıdaha çıkmaz.
pekı bu arada senın neden tutunmuyor?bısey soyledılermı?nerde yaptırıyorsun bu arada tedavını?

Adana baskent canim neden tutunmuyor soylemediler benim ilkti zaten tutunma oldu tekti sonra degerim dustu malesef..ins.2.de nasip olur..ins.senin de olacak elinden gelene devam et canim...

canım cok teşekkür ederım tecrubenı paylaştığın ıcın..cok haklısın aslında...bende cok tereddutteyım ama artık başka cozum yok ınan benım kıstın buyuklugu 8.5 cm felan.daha once bu kıstlerın ıcı boşaltıldı yıneledı.uc kere amelıyat oldum ve benım elımde sadece bır tane yumurtalığım var..onada bırsey olursa anne olma sansım hıc yok...tuplerım bıle bağlandı sansımızı azaltmasın dıye ama benım rahım normal ne polıp hıcbırsey yok gayet temız.rahım kalınlığı da normal.bır sorun yok ama tutunmuyor ıste... eşimde hekim ve o dıger arkadaslarınada danıştı bunu.tabıkı en son care olarak operasyon denılıyor ama ortada görünen başka bır sebep yok.cıkolata kıstının başarıyı dusurdugunu sureklı soyluyorlar...artık onun salgıladığı bı hormonmu var ne var ben anlamadım...ama hepsı aynı seyı soyleyınce başarı oranını etkıler dıye..e dedık hadı bu son olsun...ınan ben parasında pulunda degılım.yeterkı benı yormasınlar artık...

ben aranıza yenı katıldım.nısanın 25 ınde 2 tane cok ıyı kalıte embrıyo transferım oldu ve dun 11. gun bana verılen tarıhte yaptıgım kantestı negatıf ıle sonuclandı 1 tane dondurulmusum var onunla denemeyı dusunuyorum. sımdı dusunuyorum da acaba nerede hata yaptım transferım florance nıgtıngalede oldu ve ıdrarımı surguye yapabılmek ıcn kendımı zorladım yapamadım sondayla aldılar ve ıdrar yolu ıltıhabı oldum acaba ondan mı oldu ya da transferden sonra taksıyle carsıya ınıp ordan eczaneye yuruyerek gıdıp ılac alma ve yemek yeme surelerınde ayakta kalmak veve kocaelı de oturdıgum ıcn otobusle eve gelınceye kadar gecen surenın4- 5 saat olması mıydı bu tutunmayı engelleyen neydı bılmıyorum ama cok uzgunum.. artık dondurulmusta daha dıkkatlı olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…