kızlarrrrrr bir engel daha cıktı cuma gün rahim filmi çekildi tüpte sıvı var çarşamba sabahı laparoskopi olucam herşey yolunda giderse bir dahaki adete haziranda transfer inşallah dua edin ne olurrrrr
çok şükür deneme imkanımız var..manevi gücümüzün yettiği yere kadar deneyeceğiz..operasyondan sonra bır ıkı deneme daha yapacağım olmazsa zorlamayacağım cok..esım esımın aılesı oyle ıllada çocuk dıye tutturan ınsalardan degıl, bu olayı takıntı halıne getıren sanırım bır tek ben oldum..Hepimiz bu hayata gelirken aslında bırer sampıyonuz...onca spermın arasından bır bız basarabılmısız..kımbılır belkı bı şampiyonda biz dünyaya getiririz :))) Allah buyuk arkadaşım çok buyuk.Ama elimden bişey gelmiyor..İyiyim gibi görünsemde hiç iyi değilim aslında.içimdeki yangını gel sen birde bana sor..Ateşin düştüğü yere nerden denk geldim bilmiyorum ama tamda içime kocaman bir ateş düşüverdi...Fırsat buldukça buraya gırecegım ve lütfen durumun ıle bılgılendır benı olurmu?Aklımın bır kenarında hıc tanımadığım senı hatırlayıp dua edecegım canım.Allah eğer hayırlısı ise, senin yuvana mutluluk huzr sağlık ve bereket getirecek hayırlı bır evlat nasip etsin, bebeğini sana bağışlasın...sevgiler...
Hadi hayırlısı kızlar kan verdim sonuç bekliyorum inşallah katlanmıştır ???
İnşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
Sagol canım 237 çıktı deyerim artık kısmetse keseyide görürüz inşallah
Değerlerimiz hemen hemen yakin fakat benim dündenHadi hayırlısı kızlar kan verdim sonuç bekliyorum inşallah katlanmıştır ???
.bunu sen mi yazdın cok guzel..inş.bir gun anne olursun canım tek yumurta gerekiyor zaten kimseye 10tane konulmuyor ...
canımcığım yaşadıklarımız biribirine çok benziyor..ben iki seneden beri mücadele ediyorum benimde çikolata kistim var ama küçük...canım bende 3 tüp bebek yaptırdım iki hafta önce aldım 3 negatifimi..canım benim en büyük sorunum erken yumurta rezerv azlığı...ve her denememde 1 tane emriyom oluyor..canım senin neden tek emriyo oluyor hiç araştırıdlımı canım hormon testleri yapıldımı..canım tüp bebek tutnamamsının en büyük sebebi emriyonun kalitesi veya başka sebeplerde vardır ama çikolata kistiyle alakalı olduğunu zanetmiyorum...canımcığım kistin çok büyük değilse hiç ameliyat yaptırma derim..biliyosun kist ameliyatı rezerv azlığını daha çok tetikler..
biliyorum tatlım,butun riskleri biliyorum ne yazık ki çikolata kistinden gecirecegım 3. amelıyatım olacak bu.ve suan basarı sansızlıgımızın cogunu buna baglıyorlar..cunku yumurtanın yarısı kaplıyormus (8.5) fsh 1.8.daha dusecegını bılıyorum ne yazıkkı..ama son bır kez daha yapacagım bunu.sonra tek sebep buymus gıbı soylemesınler bana sureklı...ne gerekıyorsa yapacagım rısklerıde goz onunde bulundurarak.sonra bı kac deneme daha ve hala olmazsa....mutsuz son...kabul edıp bırakacagım...
benım bır tek sol yumurtalıgım var ve oda cok operasyon gecırdı ne yazıkkı...az yumurta olmasının sebebını kıstın boyutuna ve cevresını etkılemesınden kaynaklandıgını soyluyorlar...o faktorude ortadan kaldırdıktan sonra bılmem artık sonuc ne olur...
biliyorum tatlım,butun riskleri biliyorum ne yazık ki çikolata kistinden gecirecegım 3. amelıyatım olacak bu.ve suan basarı sansızlıgımızın cogunu buna baglıyorlar..cunku yumurtanın yarısı kaplıyormus (8.5) fsh 1.8.daha dusecegını bılıyorum ne yazıkkı..ama son bır kez daha yapacagım bunu.sonra tek sebep buymus gıbı soylemesınler bana sureklı...ne gerekıyorsa yapacagım rısklerıde goz onunde bulundurarak.sonra bı kac deneme daha ve hala olmazsa....mutsuz son...kabul edıp bırakacagım...
benım bır tek sol yumurtalıgım var ve oda cok operasyon gecırdı ne yazıkkı...az yumurta olmasının sebebını kıstın boyutuna ve cevresını etkılemesınden kaynaklandıgını soyluyorlar...o faktorude ortadan kaldırdıktan sonra bılmem artık sonuc ne olur...
sana zahmet değerlerini ve kacıncı gunlerde test yaptırdığını yazarmısın canım...hayırlısıyla keseni görürsün inşallah kalp pıt pıtlarını duyarsın ve saglıkla kucagına alırsın
Değerlerimiz hemen hemen yakin fakat benim dünden
beridir kanamam başladısenin onceki denemelerinde oldumu kanama? İçim sıkılıyor artık. Su keseyi gorsemde rahatlasam.
canım inş.yazdılarını kızına ay allah söyletti kız dedim okursun birlikte okursunuz hatta o buyudugunde..bunları da senden hatıra saklar hep inş..
bende de çikolata kisti oluşmus yeniden ama etkisi olmaz dedi doktorum denedik yerleşme oldu fakat tutunamadı sonradan deger dustu..bi arkadas içi boşaltılıyor demişti burda o şekilde olsan ameliyat yerine...hayırlısı olsun canım ama neden bilmiyorum ben senin cocugunun olacagına inanıyorum bi his belkiinş..
canım doktor değiştirsen başka doktorada git farklı merkezlede görüş..canım kist yumurta fazla oluşmasına engel benim bildiğim rahimde sorun yoksa bebek rahime tutunuyor canım emriyo olduktan sonra yumurtalıkla ilişkisi kalmıyor mantıkende tutmamasının sebebi kist olamaz..polip desen tamam rahimde polip olur bebeğin tutnmasına engel..canım benim iki sene önce başımdan geçen bir olayı anlatayım burda herkezce ünlü bir doktor vardı ben rezerv durumumu bilmiyordum ilk muaynemdi yeni evliydim neyse gitik eşimle muayene etti testler istedi ultrasonla baktı kist gördü 3cm yakın hemen ameliyatla almamız gerek dedi özle muaynanesi var hemen fiyat çıkardı bize 2000tl ok derseniz gün vericem ameliyat için dedi tabi eşim hemen çakmış tamam düşünelim dedii anlamş...sonra neyse ben ameliyat olmadım ve kistim 4 ay sonra kendi gitii..canım devir çok değişmiş şimdi para için bilmiyorum yani belkide yumurtamdan olurdum Allah korudu..bence birdaha ameliyat olmadan farklı doktorlardanda fikir al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?