2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

ben aranıza yenı katıldım.nısanın 25 ınde 2 tane cok ıyı kalıte embrıyo transferım oldu ve dun 11. gun bana verılen tarıhte yaptıgım kantestı negatıf ıle sonuclandı 1 tane dondurulmusum var onunla denemeyı dusunuyorum. sımdı dusunuyorum da acaba nerede hata yaptım transferım florance nıgtıngalede oldu ve ıdrarımı surguye yapabılmek ıcn kendımı zorladım yapamadım sondayla aldılar ve ıdrar yolu ıltıhabı oldum acaba ondan mı oldu ya da transferden sonra taksıyle carsıya ınıp ordan eczaneye yuruyerek gıdıp ılac alma ve yemek yeme surelerınde ayakta kalmak veve kocaelı de oturdıgum ıcn otobusle eve gelınceye kadar gecen surenın4- 5 saat olması mıydı bu tutunmayı engelleyen neydı bılmıyorum ama cok uzgunum.. artık dondurulmusta daha dıkkatlı olacagım

Merhabalar bende kadıkoy florence n.Nuri beyin hastasıym ekıpten ve dr dan cok memnunum transfer sonrası özel bir durumn yoksa zaten yatmayı tavsiye etmiyorlar hatta o kadar cok tanıdığım var ki transfer sonrası ıkı haftayı yatarak gecıren onlarında cogu negatıf bence kendini suçlama Rabbim ol derse olur meleğinin bir an önce sana gelmesi dileğiyle pozıtıf dusunmelisin ne guzel dondurulmusların var :))cogumuza göre daha avantajlısın

celina benım sadec 1 tane dondurulmusum var doktorum femınen kadın saglıgı merkezınden Arzu Çağdaş toplama ve transferı ıstanbul florancede yapıyor. kendısınden cok memnunum ama bu tek dondurulmusum da olmazsa kendıme yenı bır doktor arayacagım.. Bruksel tup bebek merkezı nden Prof Yücel Karaman ya da Memoriel de Nur dokuzeylül iyiy diyorlar .. o kadar cok tavsıye edılen yer var kı ınsan nereye gıdecegını bılmıyor. bakalım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda..

bu arada senın kacıncı denemende tuttu celına1?( pek acemıyım dogrudan senın rumuza yazabılmek ıcın ne yapmalıyım bı deneyecegım..)

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum canım muhakkak herkesin dr u kendıne ıyıdır hayırlı haberler olsun inşallah benım ilk tup denemem tuttu ama kalbi atmadığı için düşükle sonuclandı simdi ıkıncısındeym test sonucu pozıtıf cıktı ama deger katlamadı istenildiği gibi az önce kan verdim sonucu beklıyorum canım

Alıntı ile cevapla var sağ alt köşede ona basarsan olur :))))

Alıntı ile cevapla var sağ alt köşede ona basarsan olur :))))

kullandıgım ılacları kullandım adet olmayı beklıyorum ama ıcımden bır hıs yarın gıdıp tekrardan kantestı yaptırmamı soyluyor ya deger artarsa oyle bır sey olabılır mı yanı yarın 13. gun olacak
belkı bos bır umıt ama belkı denerım.. ınsallah sende bekledıgın o guzel haberı alırsın Allah sağlıkla bebeğine kavusturur inşallah..

Kızlarrr test sonucum 238 cıktı dr um beğenmedi ikiye katlamadı dedi anlayacağınız beni mahvetti bıraktı yarın gel bi bakalım dedi durum bu arkadaşlar referans olsun diye değerlerimi yazıyorum 3.gün embriyosu transferi
11.gün : 14
13.gün : 27.2
15.gün :43
21.gün :237.5

Yacanım ben anlamadım niyeki 237 güzeldeyilmiki benimkide 235 aaaa bak şimdi merak etim

Katlama istediği gbi değilmiş onu beğenmedi tatlım yoksa rakamla ilgili yorum yapmadı dr katili olcam valla

Ya şimdi nediyim bilemedim kanımızda hayırlısı rabimin izniyle alırız yavrularımızı kucamıza canım benim
11 gün 75
12 gün 90
14 gün. 237
Doktorum güzel dedi haftaya konturole gidicem bilemedimki

Sekerim benim 11.gün 14
13.gün 27.2
15.gün 43
21.gün 238 yani anlıyacagın benimkiyle seninki günlere bakarsan cok farklı senin artışın maşaallah cok ıyı

Sekerim benim 11.gün 14
13.gün 27.2
15.gün 43
21.gün 238 yani anlıyacagın benimkiyle seninki günlere bakarsan cok farklı senin artışın maşaallah cok ıyı

Nediyim gülüm Allah yardımcın olsun için ferah tut inşallah kavuşursun yavruna

celina bence güzel degerler ben cok daha ıyıye gıdecegını dusunuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…