2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Senın ıcın dua edecegım..dılerım cok cok mutlu olacagın guzel haberler alırsın.. hersey gonlunce olur..

Cok tesekkur ederım sıze ve diğer butun arkadaslara dr yarına beta ıstedı deger katlamamıssa ılacları kesecekmiş yeni deneme yapmadan önce histereskopi yapıp bakarız dedi anlayacgınız bu da olmadı arkadaslar cok umutsuz konustu rahım kalınlıgı ıyı degılmiş dewam etse bile yeterınce gelişmemiş olurmuş vs vs hakkımda hayırlısı buymus dıyorum sızlerın ıyı haberlerıyle teselli olacagım hepinizi opüyorum

merhaba arkadaşım...benım ucuncu denememde gecen pazar negatıf sonuçlandı.ucundede yattım olmadı kalktım olmadı.olmayınca olmuyor ıste.olmayınca yaptığın bıseyden dolayı olmadığını düşünme lütfen.bu arada ben memorıalde nur hanım ve semra hanımın hastasıyım.eger bır tercıh yapman gerekırse kesınle tavsıye edebılecegım tek yer memorıal ve nur ve semra hanım...bız araştırma yaparken o kadar secenegımız arasında en son uce dusurduk ve bunların arasında bahceci,bruksel ve memorıal vardı. bu ucunun ararsındada en ıyıyı seçmek ıcın cok araştırdık ve memorıalde karar verdık.ılerde ıstersen seceneklerının arasına koy derım..onemlı olan sıralamalardan bırıde laboratuar..bız cok araştırdık.esımın tanıdık hekım arkadaslarıda dahıl olmak uzere bu konuda turkıyede laboratuarı en cok ıyı olan tek yer dedıler.(orda calısmıs olan kadın doğum dr arkadasıda dahıl)dıger hastanelerı kotulemıyorum yanlış anlamayın.ılerı teknıklerle ve dünya standarlarında bı laboratuarları var..aklında bulunsun dıye tavsıye etmek ıstedım.sansın daım olsun.sevgıler

Bilgi için teşekkürler ben de kısa bi arastrma yapmak istedim ucuncu denememden önce bu bılgı referans oldu sormak istediğim su muayenelere nur hanım ya da semra hanım bızzat girıyor mu sistem nasıl işliyor

Bilgi için teşekkürler ben de kısa bi arastrma yapmak istedim ucuncu denememden önce bu bılgı referans oldu sormak istediğim su muayenelere nur hanım ya da semra hanım bızzat girıyor mu sistem nasıl işliyor

ben ılk randevumu hem nur hanıma hemde semra hanıma aldım.arka arkaya verıyorlar zaten randevu saatlerını.ılk once nur hanım detayları ogrenıyor ve sonra semra hanım muayeneye katılıyor.yapılacakları yada neler yapacaklarını anlatıyor..oldukça ılgılıler zaten.en ufak detayı atlamıyorlar..daha sonrasında genelde nur hanım kontrollerı yapıyor,semra hanım sonradan muayeneye dahıl oluyor.bazen dahıl olmadığı zamanlarda oluyor ama mutlaka butun sonuçlara vakıf..bılgısı oluyor.zaten semra hanım hıc muayeneye gırmese bıle(kı zannetmiyorum,bana bır yada ıkı defa denk geldı gırmedıgı) yapılacak yada yapılması dusunulen herseye semra hanım karar verıyor..kontrolunu devam ettıren dr ıle sureklı ıletısım ıcındeler..semra hanım olmadan bıseye karar verıp yapmıyorlar zaten...aklında soru ısaretı kalsın yada sana sebep olmak ıstemem.sen yıne ıcıne sınen en uygun yerı sec tabı..bunu ozellıkle belırtmemın sebebı eşimle çok çoookkk araştırdık ve en ıyı yer olduğuna karar verdık. ve benim eşimde hekim, lütfen ukalalık olarak algılama,bunu soylememın tek nedenı hekım olduğu ıcın cok fazla araştırdık ve bı cok hastanede tanıdığı var ,bır cok seye vakıf...okadar ınce eleyıp sık dokuduktan sonra ıcımız rahat bır sekılde buraya karar verdık.o sebeple paylaştım bunu. sonuçta hepımız bır cocugumuz olsun ıstıyoruz ve bunu bır an once ıstıyoruz vaktımız kıymetlı.hem madden hem de manen yıpranıyoruz...allah herseyden once hepımızın yardımcısı olsun.maalesef ol demedıkce olmuyor hıcbırsey...hekımler,ilaçlar yapılan hersey arada sadece bir vesile...

Estagfurullah ukalalık ne demek burda hepimiz birbirimize yardım için cabalıyoruz semra hanım hakkında ben de arastırma yaptım biraz ama tabii tanıdık bıldık tecrubeleri her zaman daha farklı oluyor cok tesekkur ederım bılgıler için eger sakıncası yoksa ücreti hakkında bır bilgin varsa yazarmısın ve ılk görüsme ücretli mi şimdiden cok teşekkür ediyorum üçüncü denememi ben de orda yapmak istiyorum kısmetse agustos gibi iki ay bi dinleneyım dıyorum ama öncesindede ön görüşmeye gdecegım bu ay hakkımızda hayırlısı olsun canım tekrar sonsuz teşekkurler yardımların ıcın

canım memorialde toplam ne kadar ödedin raporlu ve raporsuz ne kadar ödeniyor?cok merak ediyorum oraların ücretlerini..bazı arkadaslar bu hastanelerde donduurlmuş embriyolarda bile cok yuksek ucretler ödemiş...halbuki dondurulmuşun ne masrafı olabilir ki ?

aslında bazı hastaneler bilinçsiz ve guven vermiyor fakat ilk görüşmede adamların yüzünden anlıyorsun zaten sahsen ben anlıyorum..
onun dısında tutacaksa tutuyor tutmayacaksa istersen en birinci sınıf hastaneye git tutmuyor vakti saati var bu işlerin eger buyuk bi problem yoksa cok da para ödemenin anlamı yok gibi geliyor bana..

Aynen arkadasım kTılıyorum zaten madden ve manen yıpranmıs oluyoruz bi de gereksiz ödemelr ve ekstralar olunca iyice zorlanoyoruz bılgısı olanlar paylaşırsa cok sevınırım

Aynen arkadasım kTılıyorum zaten madden ve manen yıpranmıs oluyoruz bi de gereksiz ödemelr ve ekstralar olunca iyice zorlanoyoruz bılgısı olanlar paylaşırsa cok sevınırım

Memorial'da fiyat 2100 euro idi ancak euro kurundaki dalgalanmalardan sonra eurodan bağımsız olarak 5.750 TL fiyat veriyorlar, üniversite hastanesinden başhekim, 1 ürolog ve 2 kadın doğum doktorunun imzası bulunan "tüp bebek yapılması uygundur." şeklinde bir rapor alınırsa bu fiyat üzerinden 1.000 TL indirim yapılıyor, bu ücretin 1.800 küsür liralık kısmı ilk muayenede, kalan kısmı yumurta toplama günü ödeniyor. İlaçlar için de hastanenin yanında anlaşmalı oldukları eczaneler var, ben ilaçlara yaklaşık 600 TL ödedim. Kişiye göre değişiyor tabi. Aynı reçeteyi evimin yakınında bir eczaneye gösterdiğimde bana yaklaşık 1.300 TL fiyat verdi, bu nedenle anlaşmalı eczanelerden almak uyguna geliyor.

Cok tesekkurler bilgi için inşallh vesile olursun guzel haberlere

merhabalar arkadaşlar ben bu forumda yeni değilim daha önce başarısız bir aşılama ile tüp bebeğe devam etme kararı aldık
şu an transferde 4.günüm beklemek gerçekten çok sıkıntı Allahım inşallah hepimize nasip etsin.manevi olarak cok yıprandım
ama bebeğimin tutunduğu ihtimalini düşünmek bile yüzümü güldürüp yaşadıklarımı untturuyor.

rica ederim canım,yardımcı olabılecegım bıseyse neden saklıyayım...hepımızın bır ortak noktası var sonuçta.allah hepımızın yardımcısı olsun...ilk görüşme derken yani sonuçta ne yapılacağı ıle ılgılı genel bır muayene ve soruların cevaplanacak yanı bır ucret alıyorlarmı bılmıyorum.istersen aradığında bır sor.biz bir çok hekim ve tanıdık vesilesi ile gittiğimiz için sagolsun kendısı bıze bır jest yaptı ve ucret almadı.o yüzden muayene ucretını ınan hatırlamıyorum ne kadar demıslerdı.zaten randevu aldığında sorarsan soyluyorlar.sonrakı süreçte zaten tedaviye başladığımız ıcın paket fıyatı ıdı..Euro uzerınden hesaplanıyor.yanı o gunun kuru ne ıse ona gore belırlenıyor fıyat.subat ayında yaptığımız denemede tl olrak 6.100 e geldı ılaclar harıc.ilaçlarda hemen hastanenın yanındaki eczanelerde yaklaşık 635 tl tuttu.ama tabı daha fazla tutabılırde benım gonal f eksıktı ve cetrotıde hıc kullanmadım arada ovıtrelle yı vurdum. benım bıraz hızlı ılerledıgı ıcın asamalar arada atladığımız tedavımız ar ne yazıkkı.. ılk deneme fıyatı bu.biz bide %10luk bir hekim indirimi aldık eşimden dolayı.yanı bu verdıgım fıyat belkı bıraz degısıklık gosretebılır.atıyorum 6.100 demezlerde 6.400 derler,gibi. ikinci denememizde ilaçlar harıc 5.000 tl aldılar.. burdada yine hem ikinci denememiz hemde yine hekim indirimi ile bu mebla söylendi... cok uzattım ama kısaca soyle dıyım sana...tup bebeğe başladığınız andan ıtıbaren yapılacak tum takıp,kan tahlıllerı,ultrasonlar vs hepsı bu pakete dahıl.ve kabaca ilk deneme ilaçlar dahil 7.000 ikinci deneme ilaçlar dahil 6.000 dıyebılırız.eger ılk testın allah nasıp ederde pozıtıf çıkarsa ıkıncı kan testını ucretlı yapıyorlar...bır tek ıkıncı gebelik testı fıyatı dahıl degıl buna.allah yardımcın olsun...benım olmuyorsa eger allah sızlere versın arkadaşım...

celina senin ilk denemende mi kimyasaldı bi de sana tek emriyo mu transfer edildi kalitesi nasıldı ?

inş.olumlu sonuc alırsın stressiz geçirmeye bak önerim..

valla canım benım rapor hakkım ılk denememde dahı vardı,gecırdıgım rahatsızlıktan dolayı ama ben hıc ugrasmak ıstemedım...yok hastaneye gıt bır suru uğraş heyete gır bekle vs vs...piskolojım hıc ıyı olmuyor anlayacgın o tur durumlarda ve bende hıc rapor almadım.o yüzden raporlu fıyatını bılmıyorum
dondurulmuşlarla ılgılı bır bılgım de yok.hıc dondurulmuş bebıcık ımkanım olmadığı ıcın bılemıyorum :))))
fıyat Euro uzerınden hesaplanıyor o gunkı kura gore ama euronun cok arttığı donemde sabıtlemıslerdı kuru Allahtan:) gercı bızım bundan dolayı bıraz pahalıya geldı ılk deneme:) ama yınede normal dıyeyım ben fıyat ıcın. ılk deneme kabaca 7.000 tl ılaclar dahıl ıkıncı denememız 6.000 tl ılaclar dahıl yıne...benım tek yumurtam ve rezerv ıyı gozukmesıne rağmen cıkolata kıstımden dolayı az ve kalıtesız yumurta elde edıyoruz...kalıtelı cıksada tutunmuyor...semra hanımı gordugunde anlarsın zaten konuya ne kadar vakıf olduğunu..kadının durusundan bellı kendıne olan guvenı...hıc bılmeyen ben bıle bunu hıssettım.kı esımde hekım az cok onlar bırbırlerını tanıyorlar bılıyorlar...o bıle tereddüt etmeden ılk görüşme sonrası tamamdır dedı.ıcımıze sındı..zaten kulağımıza gelenlerde bu doğrultuda ıdı..daha once yıne semra hanım ıle calısmıs bır hekım arkadaşı var esımın.kadın doğum hekımıydı oda orda..bız ılk ona sormuştuk.bıze soyledıgı sey''semra hocam bu ıste en ıyıdır ve hastanede turkıyede laboratuarı bu kadar ıyı gelısmıs tek hastane,hiç saga sola gidip boş yere en ıyıyı aramaya kalkmayın,kesınlıkle tavsıye edıyorum kardesım'' dedı esime. evet hekım cok onemlı ama bızım gıbı hastalarda ne yazıkkı laboratuarda cok cok onemlı.bazen hekımın cok ıyı olmasından zıyade laboratuar onemlı oluyor kı bızım ıcın bence ılk onemlı aşamada bu...
hııı bunları soyluyorum ama dedıgım gıbı tercıh sızlerın ben duyduklarımı bıldıklerımı ve tecrubelerımı paylaşıyorum...bu kadar soyledım ama sor bana denedın o kadar tuttumu dıye:)) hayır :)) yani allah bu, neresi ne kadar ıyı olursa olsun,ne yaparsan yap, hekımde laboratuarda ne kadar ıyı olursa olsun rabbım vermeyince vermıyor.yanı henüz bana vermedı açıkçası :)) bir dahakine ,inşallah yuzumu guldurur...belki bir operasyon gecırecegım ve sonra yıne devam 4. deneme için.allah heımızın yardımcısı olsun canım...

ben sadece fiyatı merak ettim canım öylesine aslında..
adana baskentte tedavi oldum ben raporu ben degil onlar cıkardı 5dakikalarını almadı zaten ...baskentte usul öyle..3000civarı tuttu...ben memnun kaldım kimyasal oldu temmuzda 2.denemem yine orda oalcak inş.bu sefer olur ,sen de dinlen ve denemeye devam et lütfen bu yolda pes etmek yok etraf ne derse desin insanlar ne kadae uzerse uzsun devam edicem ben:)

Herkese Merhabalar...

Arkadaslar TR de tedavi oldugunuz icin gercekten sanslisiniz. Yurtdisinda fiyatlar cok cok daha fazla malesef. Bizim sigortamiz hayat boyu $20.000 lik tedavi masraflarini karsiliyor ve sadece ilaclarin tutari $7.000 gibi Dr ucreti de $11.000 Burda sigortasi olmayan ya da limitini dolduran insanlar yardim fonu olusturup para toplamaya calisiyorlar. Bizim ikinci tur tedavimizdi ilk sefer de kizimi kucagima aldim. hayat boyu limitin buyuk bir miktari kullanilmisti kzimda, bakalim bu ikinci sefer icin ne kadar fatura gelicek Biz bu sefer olumlu sonuc olamasaydik yazin TR de denemeye karar vermistik ama cok sukur pozitif geldi. Umarim yolunda gider ve yaz tatiline gittigimizde ailelerimize guzel bir supriz yasatiriz.

Pany_86 cim sonucunu gordum ama yazamadim elim klavyeye gitmedi. Canim cok sukur kizlarimz var Rabbim bize anneligi nasip etti herseyden once onlarin saglikli olmasi onemli. Sen hele ilk hamileliginde neler yasadin en iyi sen bilirsin. Ins Rabbm yazmissa zaten bir evlad daha o dunyaya gelecek. Kizini ve seni cok cok opuyorum.

Olcay7378

Canim cok yatmanin kan dolasimini yavaslattigini ve bununda tutunmayi engelledigini soyluyorlar. Bana transferden sonra sadece 5 dakika verdiler yatmak icin. Bes dakikadan sonra kalkip tuvalete gittim. Embryolarin ayakta kalmakla dusmeyecegi zaten biliniyor. Benimki 3. gun transferiydi. Bir tablo buldum internette gun gun neler olugu yaziyordu ona gore sekillendirdim biraz hal ve hareketlerimi iste bugun embryo kabugu catliyacak, bugun tutunacak, bugun hcg artmaya baslayacak vs vs. Cok agir is yapmadim ev supurmedim ama yavas yavas digger isleri yaptim. kizimi okuluna goturdum geldim. 11 gun oyle gecti..Yanlis yaptigi birsey yok merak etme. Icini ferah tut bir daha sonda falan yapmamani tavsiye ederim...

cok haklısın arkadaşım kım ne dersın devam edıcem dıyorum ama, benım gucum yok artık.dıyeceksınkı daha dur bakalım 4. denemede bu kadar nıye bunaldın ama ben 12 yasımdan berı cekıyorum canım.yasım 28 ilki yumurtalık kanserı teshısı ıle alınan bır tane yumurtam ve onun sonrasında senelerımı alan çocukluğumun,ergenliğimin en güzel donemlerını bana zehır eden bır tedavı ıle başladım uzerıne cıkolata kıstınden 2 tane operasyon gecırdım bu kez bır daha operasyon gecırmem lazım olacak 4.yanı artık pek gucum yok,bunyem kaldırmıyor...ıstegım yuvama mutluluk bereket sağlık getirecek bır tanecık elı ayağı duzgun bebıcık.bazen düşünüyorum acaba rabbım bunu bana cokmu goruyor dıye...sonra hemen tövbe edıp susuyorum.vardır allahım bı bıldıgın dıye...ne eşimin ne ailesinin benden bununla ilgili bir beklentisi bir rahatsızlığı yok sukur ama ben anne olamamayı kabullenemiyorum,bu kadar uğraşıp dıdınmeyı kaldıramıyorum pıskolojık olarak...annemı ve babamı bırer sene arayla gecen yıl kaybettım ve evın bır tek kızıydım...elımde hıcbırseyım kalmadı esımden başka.ıstıyorumkı canımın canı olsun..tesellım olsun, bi amacım olsun şu hayatta...bilmem anlarmısın beni ama öyle işte:)) neyse kuzum ne diyim allah buyuktur vardır bı bıldıgı bızım ıcın kotu gıbı görünen seylerde bıle belkı bır hayır vardır.allah hepımızı sonunda mutlu etsın ınsallah...

arkadaşım o tablo hangı sıtede?yazarsan eger en azından bır dahakine bende dıkkat edeyım orayı takıp ederek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…