Slm...
Kızlar transferimi oldum; artık beklemedeyim bilginize...
Kizlar bende cumartesi transfer oldum.2 embriyo,5.gün embriyosu. Test 27 Mart, heyecanlı süreç başladı :18: var mı bu tarihte test günü olan başka mustakbel anneler?...
Test günümüz aynı :))
5. gün transferi olduğuna göre iki tane blast mı koydular? ya da kaçar hücreli olduklarını biliyor m.usun?
Aynen 5. Gün embriyosu benimde test 24 mart... 2 blast istedim... Biri çok güzel ba ya bölünmüş homojen olmuştu diğeri ağırdan geliyordu... Kısmet artık... Geri kalanlar zaten uygun değilmiş 4 tane yavrucagimi laboratuvarda izlenmeye bıraktık eğer becerebilirlerse 1. Kalite olmayı donduracakmisiz kaç gün oldu haber veren yok sanırım onlardan ses yok inşallah karnimdakiler sıkı sıkı tutunur... Doktorum hareket et günlük işlere devam stres yoksa işe git dedi ama ben rapor aldım. Ayaklarımı uzattım 2 gündür evde dolaniyorum sadece size extra birşey dedi mi doktor???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cmrt oldum... Bekliyoruz inşallah güzel haberlerimizi paylasiriz... 24 mart test yapicam... 23 mart doğum günüm o günde evde gebelik testi yaparım inşallah hayatımdaki en güzel hediyeyi alırım..
Ne kadar benzer şeylerimız var canım,bizim 9 u döllenmiş ,ama doktorum biri çok kaliteli dedi,onla birlikte bir tane de idare eder embriyo dan koydular, Ikisi De 5.Gün Embriyosu.ertesi gün yine aradılar 4 tanesi gelişime devam etmiş dolduracaklar mis bilgi verdiler. Inşallah EmbriyoLarimiz bizimle büyüsünler canım ya,peşpeşe güzel haberler veririz inşallah
Yok bana da benzer şeyler dediler, sürekli yatmaya gerek yok normal hayatına devam edebilirsin,işin ağır bir iş değilse gidebilirsin de dedi ama hangisini yapmak seni mutlu hissettirEcekse onu yap diye de ekledi hemşireben bugun gittikten sonra. 4 günlük rapor almak istiyorum,hiç stress yapmak istemiyorum ,rahat rahat iğnelerimı vurulur ilaçları mi kullanırım en azından.
Bana bende cumartesi transfer oldum test tarihim 27 mart, aynı transfer olmamıza rağmen test tarihimiz niye farklı?...:44:
Senin kaçıncı gün transferi ve kaç hücreli?Hayırlı olsun canim bende oldum sen neeler yapıyorsun
Bende cmrt oldum... Bekliyoruz inşallah güzel haberlerimizi paylasiriz... 24 mart test yapicam... 23 mart doğum günüm o günde evde gebelik testi yaparım inşallah hayatımdaki en güzel hediyeyi alırım..
Ayy canım birlikte bekleriz artıkEvet 2 tane Blast koydular. . Yatıyor musun sürekli seyir?..
Bana bende cumartesi transfer oldum test tarihim 27 mart, aynı transfer olmamıza rağmen test tarihimiz niye farklı?...:44:
Senin kaçıncı gün transferi ve kaç hücreli?
Hayırlı olsun sana da canm.
Ayy canım yaaa... Ben sana soramadım nasıl geçti diye kendi derdime düşüp...
Okuduğum kadarıyla herşey yolunda...
Ne yapıyorsun yatıyor musun şimdi?
Kahveyi geçtim de çay falan içiyor muusn yaaa? Ben tiryakisiyimdir normalde...
Ya şimdilik yatıyorum bazen yarı oturur pozisyonda yatıyorum. Ananas yiyorum tutunsun diye...
Sen ne yapıyorsun?
Oturur pozisyondayim bende en azından 3 gün bu durumda kimildamiycam... Benim çayla neskafeyle hiç aram yok doktor cay neskafe içme dediydi... Ama bitki çayı çok içiyordum birden fazla bitkinin olduğu karışımlar içme dedi yeşil çayı abartmadan iç dedi günde 1 kupa içiyorum... Adaçayı içebilirsin dedi 2 kupada ondan... Yanlız 4-5 lt şu iç dedi o biraz zor oluyor... Caylarla 4 lt yi tutturdum tek aktivitemde durmadan wc ye gitmek oluyor... Örgü oruyorum film izliyorum geçiyor... Kabızlık hala problem her sabah aç karnına duphalac iç dedi eh düzelmedi ama fena da değil... Ananasi aldım yemeyi unutmuşum iyiki yazmışsın... :) Ben bol bol çilek yedim portakal elma... Hergün sebze corbalari yapıyorum... :)
canım hayırlısıyla al kuzucuklarını ve sana sıkı sıkı tutunmalarını tembihlemeyi unutma annesi :)
canım ben de bugün cetrotide vuruldum kaşıntı batma ve hafif kızarıklık var normal :) ben 11de adet oldum 13ünde başladım 1-2 gün ara ile gidecek inşallah ardarda güzel haberleri vereceğiz :)
Spermde öyle böyle katkın var desene; başka hatunlara kaptırmamışsın kocayı o odada bile...Size birşey anlatayım da gülün..
cumartesi OPU için hastaneye girdip, imzalar attık falan, eşim sıkışmış tuvalete gitti, hemşire de aldı beni hazırlamaya götürdü, bol şans dileyemedik bile birbirimize.
Ben ameliyat önlüğünü giydim odada oturuyorum, hoca gelmemiş henüz arayayım dedim benim adamı.
Açtı meşgulum kapat kapat dedi...
Meğer onu da tuvaletten sonra sperm verme odasına götürmüşler hemen ve işe koyulmuş:)
İşin komik yeri burda; ben onu aradım ya, telefon çalınca bu spermin konacağı kabı kulağına götürmüş ve alo demiş:)))) telefon çalmaya devam edince farketmiş alo dediği şeyin telefon olmadığını:))))
kabı doldurunca kapının önüne çıkmış sigara yakmış, o sırada hoca gelmiş, numuneyi vermişin belli, bizimki şaşkın şaşkın bakınca da sigarayı yakmışın ya demiş:))))
Spermde öyle böyle katkın var desene; başka hatunlara kaptırmamışsın kocayı o odada bile...
geç buldum sevgilimi, kaptırmam kimselere:)
bu benim ikinci evliliğim. ilkinde çok gençtim, aşk maşk dedik...yalan dolan çıktı...hemen boşadım...
güzel kalpli insanla olunca evlilik hoş birşeymiş meğer:)
yuvalarımızda ağız tadımız hep yerinde olsun, muhabettimiz daim olsun:) bebekle taçlansın sevgi dolu çiftlerin evleri
bugün dr'a gittim kızlar. 9 folikül vardı olmuş 12 folikül. rahim kalınlığı 12.5 mm. çarşamba yine gidicem kontrole. 18-17-13-12 civarı yumurta büyüklükleri. 2 gün daha gonal f ve cetrotide vurmaya devam edicem. çarşamba durum değerlendirmesi yapacakmışız bakalım. inşallah hayırlı haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?