2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Sanırım sende diğer asamalara yaklasmissin Allah yardimcin olsun

Oh be... rahatladım:)

6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 4 embriyo olmuş 1. kalite: nazar: deymesin:)

5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.

Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.

Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.

Haydi hayırlısı:)

Haydi müjdeler!

Sanırım sende diğer asamalara yaklasmissin Allah yardimcin olsun

evet yorgunyolcu. yaklaştım sanırım. şimdi daha heyecanlıyım. inşallah tutar da sevinirim.

bebekistiyoruzbiz ne güzel haber bu böyle. inşallah sonucu da böyle güzel olur. darısı başıma

ayyy hadi hayırlısı canım yaaa. sen nerde yaptırıyosun? sorun neydi sizde? daha önce yazdıysan kusuruma bakma. ben cuma ya da cumartesi benim yumurta toplama yapılır diye düşünüyorum ama bilemem. inşallah tutar da değer bu çektiklerimize. bu arada senin bir evladın var yanılmıyorsam...

Son düzenleme:
Slm...
Kızlar transferimi oldum; artık beklemedeyim bilginize...

canım bebişlerin sıkıs ıkı tutunup güzel haberlerini alırız inşallah :)

Selam kafunder peki beta hcg sonucun kacti.Ben cok endiseliyim de.Benim 23.63 cikti

canım benim 140lı idi önemli olan değer değil 2 gün sonra ikiye katlanması :) kat kat artsın değerin tatlım :)

canım pcoluyum pek sıkıntı yok ama 3 senedir olmadı kendiliğinden :) aşılama ile dış gebelik tüp bebek tuttu geçen sene ama bebğim erken doğdu öldü malesef donmuş denedim ocakta olmadı şimdi sıfırdan bakalım ne olacak :) tatlım hayırlısı ile güzel haberlerle döneriz inşallah benim yumiler 12-13mm bakalım çarşambaya ben de gideceğim güzel haberlerle döneriz inşallah :)

canım hayırlı olsun :)

hadi bakalım. güzel haberlerini bekliyorum canım. benim yumoşların en büyüğü 17 en küçüğü 12 dedi. az kaldı sanırım. ilk deneme olacağı için çok korkuyorum. bilmediğim bi yolda ilerler gibiyim. korkuyorum ama içimde bi umut da var. sonu güzel olunca insan tüm yaşadıklarını unutuyormuş. inşallah hepimizin sonucu güzel olur.

Bende aldım raporu 1 hafta dinleneyim... Ama iğnelerimi vurulurum demissin ne iğnesi???

Yumurta toplama gününden beri hergün progestan kalcadan iğne oluyorum,transfer sonrası bunlara birde hergün göbekten yapılacak bir ilaç ekledi Doktor,ikisi de test gününe kadar devam edecekmis canım:44:

Yumurta toplama gününden beri hergün progestan kalcadan iğne oluyorum,transfer sonrası bunlara birde hergün göbekten yapılacak bir ilaç ekledi Doktor,ikisi de test gününe kadar devam edecekmis canım:44:

Himmm ben progestan olarak sadece crinone jel kullanıyorum birde estrofem diye bir ilac... Birde başından beri elevit ve coraspin...

Bir arkadaş mide bulantısı ve ağrım var demiş, tlfdan giriyorum düzgün çekmiyor tam okuyamadım, bana verdikleri bir liste vardı bu belirtiler olursa gebelik testine kadar doktorunuzu arayın diye yazmışlar arkadaşım Sende ara için rahat olsun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben yrn rapor almak istiyordum ama yrn çocukların okulda resim çekilmesi olacakmış mecburen gidecem artık çarşamba persembe cuma rapor alırım. Aslında rapor alirsam evde hareketsiz duracam işe gitmek hareket,hareket=hızlı kan dolaşımı mantığın dan rapor almasam mi acaba diye de dusunmuyor değilim,4 saat çalışıyorum zaten:44:

Bu arada sen hangi hastanede oldun tedavini arkadaşım

Jel hariç diğer tüm ilaçları da kullanıyorum canım bunlara ek birde Coraspin kullanıyorum.

Ya asagida dediklerinle ilgili birsey sormak istiyorum, benim de dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:

Kizlar yaw belki farkedenler vardır benim cumartesi transferim oldu,5.gün embriyosu.

birsey sormak istiyorum, benim dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:

Şimdi iyiyim ama ilaçlarin yan etkisi olabilir mi acaba (progestan kapsül &iğne,coraspin, elevit,estrofem,Oksopar göbekten iğne)?...

Canim senin transferin kaçıncı günü?.. doktorun ne dedi mide bulantısı için?.. ya dün de bende mide bulantısı aşırı terleme ve göz kararmasi bide sol kasığım da adet sancısı gibi kısa süreli ağrı oldu da ama tekrarlama yinca bende hastaneyi arayip sormadım:44:

Son düzenleme:
Merhaba ben 34 yasındayım 6 senelik evliyiz ve eşimde interfilite olduğu için ilk tüp bebek denememizi yapıyoruz son üç seneye kadar kariyer planlarımız yüzünden çocuk istemiyorduk üç sene önce artık çocuk sahibi olmaya karar verdik denemeler ve eşimi onunda muayene olmaya ve örnek vermeye ikna ile bu kadar zaman geçti şimdi keşke daha önce bunları düşünseydik diyorum.evlenir evlenmez herkes sorun olup olmadığını öğrenmek için kontrole gitmeli.sonra çok geç kalınıyor.
neyse ki çok geç olmadan başladık ama kısmetimizde ne var bilmiyoruz tabi. biz bu ay başladık gonal f 225 ile 5 gün iğneden sonra bugün baskılayıcı cetrotide iğnesini ve gonal f 150 ile devam ediyoruz yarın tekrar kontrol var cuma yada cumartesi opu olabilir dedi doktor hepimize dualarımızın gerçek olmasını diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…