Güzel haberler bunlar:) haydi hayırlısı, hep müjdeler olsun.
Benim doktora ulaşmak mümken değil...17:00 - 20:00 arası hep hastası varmış...hemşire bugün illa arar sizi merak etmeyin dedi.. ateşim çıktı...midem bulanıyor... ben mutfağa gidip oyalayayım kendimi biraz...http://www.............../pastane-usulu-acma-tarifi ........bu tarifi yapayım...
bugün dr'a gittim kızlar. 9 folikül vardı olmuş 12 folikül. rahim kalınlığı 12.5 mm. çarşamba yine gidicem kontrole. 18-17-13-12 civarı yumurta büyüklükleri. 2 gün daha gonal f ve cetrotide vurmaya devam edicem. çarşamba durum değerlendirmesi yapacakmışız bakalım. inşallah hayırlı haberler veririm.
Sanırım sende diğer asamalara yaklasmissin Allah yardimcin olsun
Oh be... rahatladım:)
6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 4 embriyo olmuş 1. kalite: nazar: deymesin:)
5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.
Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.
Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.
Haydi hayırlısı:)
Haydi müjdeler!
Canım sen baktın mı internetten falan ? Veya yaptırdığın yerden sana bile söylemediler mi neden endişelisin ?
Canim doktorumla bugun konustum dusuk bir deger ama sali gunu testi tekrarlayin bakalim degerler artarsa sikinti yok dedi.Simdi sali gunune odaklandim ama icim icimi yiyor iste
canım hayırlısıyla al kuzucuklarını ve sana sıkı sıkı tutunmalarını tembihlemeyi unutma annesi :)
canım ben de bugün cetrotide vuruldum kaşıntı batma ve hafif kızarıklık var normal :) ben 11de adet oldum 13ünde başladım 1-2 gün ara ile gidecek inşallah ardarda güzel haberleri vereceğiz :)
Slm...
Kızlar transferimi oldum; artık beklemedeyim bilginize...
Selam kafunder peki beta hcg sonucun kacti.Ben cok endiseliyim de.Benim 23.63 cikti
ayyy hadi hayırlısı canım yaaa. sen nerde yaptırıyosun? sorun neydi sizde? daha önce yazdıysan kusuruma bakma. ben cuma ya da cumartesi benim yumurta toplama yapılır diye düşünüyorum ama bilemem. inşallah tutar da değer bu çektiklerimize. bu arada senin bir evladın var yanılmıyorsam...
Oh be... rahatladım:)
6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 4 embriyo olmuş 1. kalite: nazar: deymesin:)
5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.
Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.
Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.
Haydi hayırlısı:)
Haydi müjdeler!
canım hayırlı olsun :)
canım bebişlerin sıkıs ıkı tutunup güzel haberlerini alırız inşallah :)
canım benim 140lı idi önemli olan değer değil 2 gün sonra ikiye katlanması :) kat kat artsın değerin tatlım :)
canım pcoluyum pek sıkıntı yok ama 3 senedir olmadı kendiliğinden :) aşılama ile dış gebelik tüp bebek tuttu geçen sene ama bebğim erken doğdu öldü malesefdonmuş denedim ocakta olmadı şimdi sıfırdan bakalım ne olacak :) tatlım hayırlısı ile güzel haberlerle döneriz inşallah benim yumiler 12-13mm bakalım çarşambaya ben de gideceğim güzel haberlerle döneriz inşallah :)
bebekistiyoruzbiz ne güzel haber bu böyle. inşallah sonucu da böyle güzel olur. darısı başıma
canım bebişlerin sıkıs ıkı tutunup güzel haberlerini alırız inşallah :)
Bende aldım raporu 1 hafta dinleneyim... Ama iğnelerimi vurulurum demissin ne iğnesi???
Yumurta toplama gününden beri hergün progestan kalcadan iğne oluyorum,transfer sonrası bunlara birde hergün göbekten yapılacak bir ilaç ekledi Doktor,ikisi de test gününe kadar devam edecekmis canım:44:
Bende aldım raporu 1 hafta dinleneyim..
Bilmem ki bende 10 gün bekliyordum dedim gerek yok 24 u pazt testimizi yapacağız dedi... Bir embriyom ba ya bir almış başını gitmişti hücreler görünmüyor iyice homojen dağılmış sanırım onun yüzünden biraz öne geldi diğer embriyo normal olması gereken hucreli yapidaydi... Doktor riske atmak istemedi ilki de çok önde gitmiş... O yüzden 2 blast tercih ediyorum yinede siz bilirsiniz dedi... Güne takılma tatlım vardır bor bildikleri bizim doktordanda mesela ne negatif ne pozitif birşey duyamiyoruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Himmm ben progestan olarak sadece crinone jel kullanıyorum birde estrofem diye bir ilac... Birde başından beri elevit ve coraspin...
Bir arkadaş mide bulantısı ve ağrım var demiş, tlfdan giriyorum düzgün çekmiyor tam okuyamadım, bana verdikleri bir liste vardı bu belirtiler olursa gebelik testine kadar doktorunuzu arayın diye yazmışlar arkadaşım Sende ara için rahat olsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ananas yiyorum tutunsun diye...
Güzel haberler bunlar:) haydi hayırlısı, hep müjdeler olsun.
Benim doktora ulaşmak mümken değil...17:00 - 20:00 arası hep hastası varmış...hemşire bugün illa arar sizi merak etmeyin dedi.. ateşim çıktı...midem bulanıyor... ben mutfağa gidip oyalayayım kendimi biraz...http://www.............../pastane-usulu-acma-tarifi ........bu tarifi yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?