2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Ben hergün iğne olmuyorum güne bir olu cam progestan var estrofem var coraspirin ve folbiol var. İnşallah olur bol bol dua ediyorum . Herkese Allah yardimiz olsun güzel haberler veririz burdan . Ayy benim bugün çok gazın var oyy çok fenayım

Hayırlı olsun tedavin canım.. İnşş bebişlerimizi alırız hepimiz kucağımıza..

Arkadaşlar ben de bugün doktoruma gittim. Lucrin ile yarın başlıyoruz iğnelere.. Hadi hayırlısı bakalım.. Yeni bir heyecan, yine bir heyecan...

Arkadaşlar ben de bugün doktoruma gittim. Lucrin ile yarın başlıyoruz iğnelere.. Hadi hayırlısı bakalım.. Yeni bir heyecan, yine bir heyecan...

Hayırlı olsun canım bende lucrinle başladım yarın kontrol var..

💗💗💗💗💗💗

💗💗💗💗💗💗

Bana geçen ay doğum kontrol hapı verdi. İlacın bittiği 3.gün olan yarın başlıyoruz kısmetse.. 2 gün Lucrin (Sabah 10 akşam 10) kullanıcam, Sonra da ilave olarak Merional 4 toz 2 su olacak akşamüstleri vurulucam kalçadan. Haftaya pazartesi ilk kontrolüm.
Senin kaçıncı günün, dozların nasıl canım?

Canım bana adete bi hafta kala başladı adetin 3. günü gel dedi yarın gidiyorum sanırım başka bi iğne verecek yarın.. Benim günde tek doz 10 verdi

💗💗💗💗💗💗

Ya ne çok ilacın var senin :44: Benim altı üstü crinone jelim var. "Pıhtılaşma problemi var bende nerdeyse yalvardım coraspin kullanaym" diye;" o kadar pıhtılaşma sorunu herkeste var "dedi onu bile vermedi. :S
Bi de aylardır kullandığım folikasit o kadar.
Ananası okumuştum tuunma için canım; doğru yanlış bilmem. Ama zararı yoktur altı üstü meyve. Karı varsa karım olur o kadar

Hadi gözğn aydın :) Çok güzel gelişmeler bunlar :)
Peogesteronunda ne var ki? Neden bu ay değil transferin falan?

Canım bana adete bi hafta kala başladı adetin 3. günü gel dedi yarın gidiyorum sanırım başka bi iğne verecek yarın.. Benim günde tek doz 10 verdi

💗💗💗💗💗💗

Benim ilk denememde sadece 2 yumurtam toplandı maalesef.. O yüzden herhalde dozları yüksek tutacak...

Ya hiç sorma Epey ilacım var,çizelge yaptım artık KarıştırmaMak Için o derece Yani Sen Hangi Hastanede Tedavi Oldun Seyir?..

Ya hiç sorma Epey ilacım var,çizelge yaptım artık KarıştırmaMak Için o derece Yani Sen Hangi Hastanede Tedavi Oldun Seyir?..

Anatolia'da canım. Merkezden her yönüyle memnun kaldım; sonuç ne olursa olsun ilgilendiklerini söyleyebilirim.
Bakalım!Beklemekten başka çare yok :26:
Bu tüp bebekte de beklerken belirti yaşayan oluyor mu ki... Onunla oyalansak bağri.

Ya yapılanlardan okuduğum kadariyla herkesin farklı farklı durumları olmuş yaa, hangi birini kendimizde arasak ki acep

Hadi gözğn aydın :) Çok güzel gelişmeler bunlar :)
Peogesteronunda ne var ki? Neden bu ay değil transferin falan?

Teşekkürler sevgili Seyir,

Anladığım kadarı ile bu Saizen click progesteronu erken coşturmuş. Bugünmüş benim doğru transfer günüm ama embriyolar 5 günlük değil henüz. 2 günle bu ayı kaçırdık yani. Olsun, gelecek ay hocamız kan değerlerimi doğru bulduğu gün yükler.

Bekleriz:)

Sevgiler...

Sevgili Muhip,

Benim OPU oldu cumartesi. Ben bugün haber alamayınca doktordan sinirlerim bozuldu, ondan midem falan bulandı.

Neyse şimdi herşey yolunda:) transfer tarihinin bildirilmesi aşamasındayız...embriyolar beni bekliyor...

Sizin durum farklı, içinizde embriyo var, mutlaka arayın hocanızı.

Bebeğiniz annesine sarılsın güzelce, sağlıkla doğsun:)

Sevgiler

💗💗💗💗💗💗

Bende 20 de LUCRİNE başlıcam inşallah adetime 1 hafta kala

KIZLARRRR SON 2 gün tüp bebeğe BAŞLIYORUZ bizde BİRAZ stres biraz HEYECAN BAKALIM LUCRINLE BAŞLICAZ UZUN PROTOKOL OLACAK Bİzim hayırlısı olsun

Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Inş. Olur Allaah hepimizin yardimcisi olsun. Bu sefer tutar dediğine göre bir Kaç kez daha tüp bebek denemenm oldu sanrim

Seyir sabirm sende ankaradsib değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…