Merhaba ben 34 yasındayım 6 senelik evliyiz ve eşimde interfilite olduğu için ilk tüp bebek denememizi yapıyoruz son üç seneye kadar kariyer planlarımız yüzünden çocuk istemiyorduk üç sene önce artık çocuk sahibi olmaya karar verdik denemeler ve eşimi onunda muayene olmaya ve örnek vermeye ikna ile bu kadar zaman geçti şimdi keşke daha önce bunları düşünseydik diyorum.evlenir evlenmez herkes sorun olup olmadığını öğrenmek için kontrole gitmeli.sonra çok geç kalınıyor.
neyse ki çok geç olmadan başladık ama kısmetimizde ne var bilmiyoruz tabi. biz bu ay başladık gonal f 225 ile 5 gün iğneden sonra bugün baskılayıcı cetrotide iğnesini ve gonal f 150 ile devam ediyoruz yarın tekrar kontrol var cuma yada cumartesi opu olabilir dedi doktor hepimize dualarımızın gerçek olmasını diliyorum.
Arkadaşlar ben de bugün doktoruma gittim. Lucrin ile yarın başlıyoruz iğnelere.. Hadi hayırlısı bakalım.. Yeni bir heyecan, yine bir heyecan...
Hayırlı olsun canım bende lucrinle başladım yarın kontrol var..
💗💗💗💗💗💗
Bana geçen ay doğum kontrol hapı verdi. İlacın bittiği 3.gün olan yarın başlıyoruz kısmetse.. 2 gün Lucrin (Sabah 10 akşam 10) kullanıcam, Sonra da ilave olarak Merional 4 toz 2 su olacak akşamüstleri vurulucam kalçadan. Haftaya pazartesi ilk kontrolüm.
Senin kaçıncı günün, dozların nasıl canım?
Ya ne çok ilacın var senin :44: Benim altı üstü crinone jelim var. "Pıhtılaşma problemi var bende nerdeyse yalvardım coraspin kullanaym" diye;" o kadar pıhtılaşma sorunu herkeste var "dedi onu bile vermedi. :SKizlar yaw belki farkedenler vardır benim cumartesi transferim oldu,5.gün embriyosu.
birsey sormak istiyorum, benim dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:
Şimdi iyiyim ama ilaçlarin yan etkisi olabilir mi acaba (progestan kapsül &iğne,coraspin, elevit,estrofem,Oksopar göbekten iğne)?...
Ayy öyle tutunmasıni kolaylaştırıci şeyler mi var,ben hiç onlari uygulamyorM:18::44: Başka Şeyler De Var Mi Ananas Haricinde ?...
Oh be... rahatladım:)
6 yumurtadan 5 i döllenmiş. 4 embriyo olmuş 1. kalite: nazar: deymesin:)
5. gün en az 2 embriyon olur ve onları donduracağız dedi.
Saizen click hormonu nedeni ile progesteronum bugün transfere uygun seviyedeymiş, 2 gün sonra koysa , (5. gün embriyosu koyacak ya) gebelik oluşmazmış.
Yani gelecek ay herhalde progestorunumun uygun olduğu gün yükleme yapacak. Ben böyle anladım.
Haydi hayırlısı:)
Haydi müjdeler!
Canım bana adete bi hafta kala başladı adetin 3. günü gel dedi yarın gidiyorum sanırım başka bi iğne verecek yarın.. Benim günde tek doz 10 verdi
💗💗💗💗💗💗
Benim ilk denememde sadece 2 yumurtam toplandı maalesef.. O yüzden herhalde dozları yüksek tutacak...
Ya ne çok ilacın var senin :44: Benim altı üstü crinone jelim var. "Pıhtılaşma problemi var bende nerdeyse yalvardım coraspin kullanaym" diye;" o kadar pıhtılaşma sorunu herkeste var "dedi onu bile vermedi. :S
Bi de aylardır kullandığım folikasit o kadar.
Ananası okumuştum tuunma için canım; doğru yanlış bilmem. Ama zararı yoktur altı üstü meyve. Karı varsa karım olur o kadar
?
Ya hiç sorma Epey ilacım var,çizelge yaptım artık KarıştırmaMak Için o derece YaniSen Hangi Hastanede Tedavi Oldun Seyir?..
Anatolia'da canım. Merkezden her yönüyle memnun kaldım; sonuç ne olursa olsun ilgilendiklerini söyleyebilirim.
Bakalım!Beklemekten başka çare yok :26:
Bu tüp bebekte de beklerken belirti yaşayan oluyor mu ki...Onunla oyalansak bağri.
Hadi gözğn aydın :) Çok güzel gelişmeler bunlar :)
Peogesteronunda ne var ki? Neden bu ay değil transferin falan?
Canim senin transferin kaçıncı günü?.. doktorun ne dedi mide bulantısı için?.. ya dün de bende mide bulantısı aşırı terleme ve göz kararmasi bide sol kasığım da adet sancısı gibi kısa süreli ağrı oldu da ama tekrarlama yinca bende hastaneyi arayip sormadım:44:
Arkadaşlar ben de bugün doktoruma gittim. Lucrin ile yarın başlıyoruz iğnelere.. Hadi hayırlısı bakalım.. Yeni bir heyecan, yine bir heyecan...
Hayırlı olsun canım bende lucrinle başladım yarın kontrol var..
💗💗💗💗💗💗
Bende 20 de LUCRİNE başlıcam inşallah adetime 1 hafta kalaBana geçen ay doğum kontrol hapı verdi. İlacın bittiği 3.gün olan yarın başlıyoruz kısmetse.. 2 gün Lucrin (Sabah 10 akşam 10) kullanıcam, Sonra da ilave olarak Merional 4 toz 2 su olacak akşamüstleri vurulucam kalçadan. Haftaya pazartesi ilk kontrolüm.
Senin kaçıncı günün, dozların nasıl canım?
Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anatolia'da canım. Merkezden her yönüyle memnun kaldım; sonuç ne olursa olsun ilgilendiklerini söyleyebilirim.
Bakalım!Beklemekten başka çare yok :26:
Bu tüp bebekte de beklerken belirti yaşayan oluyor mu ki...Onunla oyalansak bağri.
canım hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?