KIZLARRRR SON 2 gün tüp bebeğe BAŞLIYORUZ bizde BİRAZ stres biraz HEYECAN BAKALIM LUCRINLE BAŞLICAZ UZUN PROTOKOL OLACAK Bİzim hayırlısı olsun
Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KIZLARRRR SON 2 gün tüp bebeğe BAŞLIYORUZ bizde BİRAZ stres biraz HEYECAN BAKALIM LUCRINLE BAŞLICAZ UZUN PROTOKOL OLACAK Bİzim hayırlısı olsun
Sevgili Muhip,
Benim OPU oldu cumartesi. Ben bugün haber alamayınca doktordan sinirlerim bozuldu, ondan midem falan bulandı.
Neyse şimdi herşey yolunda:) transfer tarihinin bildirilmesi aşamasındayız...embriyolar beni bekliyor...
Sizin durum farklı, içinizde embriyo var, mutlaka arayın hocanızı.
Bebeğiniz annesine sarılsın güzelce, sağlıkla doğsun:)
Sevgiler
CC benim de Transferimın 4.günü,peşpeşe güzel haberler veririz inşallah. Test tarihin 28 Mart mi?...Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..
Inş. Olur Allaah hepimizin yardimcisi olsun. Bu sefer tutar dediğine göre bir Kaç kez daha tüp bebek denemenm oldu sanrim
Bennim test tarihim 25 mart heyecan dorukta. Duada edemiyorum banyo yapamadım biraz özel olacak doktorlarım erkekti. Dua etmedende çok zormuş
Ne bileyim; böyle geçmez zaman bulmak lazım bişeyler...Ya yapılanlardan okuduğum kadariyla herkesin farklı farklı durumları olmuş yaa, hangi birini kendimizde arasak ki acep
Yapma yaaaa.... Merkeze bak!GıcıklarrrrTeşekkürler sevgili Seyir,
Anladığım kadarı ile bu Saizen click progesteronu erken coşturmuş. Bugünmüş benim doğru transfer günüm ama embriyolar 5 günlük değil henüz. 2 günle bu ayı kaçırdık yani. Olsun, gelecek ay hocamız kan değerlerimi doğru bulduğu gün yükler.
Bekleriz:)
Sevgiler...
Seyir sabirm sende ankaradsib değil mi
Yapma yaaaa.... Merkeze bak!GıcıklarrrrAma en azından yumurtaların hazır.Bu arada sen de dinlenmiş olursun. Çok yıpratıcı bir süreç biliyorsun.
Ne bileyim; böyle geçmez zaman bulmak lazım bişeyler...
Bende hiçbişey yok henüz. Sende durum ne?
)
Bende de birseyler yok belirti olarak
:44::44: Pazar Aksami Sol KasığımA Bir Ağrı Geldi Sanki Adet Olacam, Hemşire Normal Dedi Ama Böyle Ağrılar
Bende de birseyler yok belirti olarak
:44::44: Pazar Aksami Sol KasığımA Bir Ağrı Geldi Sanki Adet Olacam, Hemşire Normal Dedi Ama Böyle Ağrılar
Kızlar bende nisanda başlıcama hepimiz ıcın hayırlısı
Bende bugün bi tedirginlik var niyeyse zaman da geçmiyor gibi. Bende belim ağrıyor. Birde bugün progestan iğnesi yaptiricam . Oyy Allah yardımcımız olsun
Aksiyon için bişeyler olsa iyiydi...
Yat yat neeye kadar. İnsan sıkılıyoooo...
Peki o altı tane transfer gününe kadar çoğalmaya devam etmiş de yine de içlerinden en iyisini mi almışlar yoksa bir ikiye mi düşmüş sayı?
Huuuuuuuuuuu!
Kendine gell :)
Ben sana kendiminkinden bahsediyorum sen hala aynı tel.den çalıyorsun
Seninkiler iyi durumda ki yarın gel dediler.
Ben ne yapayım asıl diyorum bennn... :44:
Vallahi okula gittiğimde çocuklar bolca aksiyon yapıyorlar yaw, canın sıkılıyorSa gel yanıma canım
kalanı dondurmadığımız için hiç sormadım ilk denemede sormustum en iyisini seçiyoruz dedi yani hepsi aynı bile osa önemi yok en iyisini veriyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?