2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

KIZLARRRR SON 2 gün tüp bebeğe BAŞLIYORUZ bizde BİRAZ stres biraz HEYECAN BAKALIM LUCRINLE BAŞLICAZ UZUN PROTOKOL OLACAK Bİzim hayırlısı olsun

E hayırlı olsun madem .. Ben de lucrinle başladım bi hafta önce .. Birilerinden bikaç gün önde olmak da güzelmiş 😝😀☺️😍

💗💗💗💗💗💗

Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah..bu sefer bahar bize gelsin 😘😘

💗💗💗💗💗💗

Nasıl geçecek bu 12 gün ????
Yeni başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız, stres yapmamak elde değil, akışına bırakın :)

KIZLARRRR SON 2 gün tüp bebeğe BAŞLIYORUZ bizde BİRAZ stres biraz HEYECAN BAKALIM LUCRINLE BAŞLICAZ UZUN PROTOKOL OLACAK Bİzim hayırlısı olsun

Ooo hayırlısı olsun canım,siz de yoLa cikmisiniz, yolun sonuna güzel haberlerle dönün inşallah

Güzel dileklerin için sağolasın canım,senin de gun saymana az kalmış

Benim transfer olalı bugün 3.günüm umarım bu sefer tutar, hepimiz baharla beraber güzel haberler alalım..
CC benim de Transferimın 4.günü,peşpeşe güzel haberler veririz inşallah. Test tarihin 28 Mart mi?...

Bennim test tarihim 25 mart heyecan dorukta. Duada edemiyorum banyo yapamadım biraz özel olacak doktorlarım erkekti. Dua etmedende çok zormuş

Bennim test tarihim 25 mart heyecan dorukta. Duada edemiyorum banyo yapamadım biraz özel olacak doktorlarım erkekti. Dua etmedende çok zormuş

Valla benimde erkekti ama ben ediyorum bi sakıncası yoktur diye dusunuyorum ama. Şimdi bak içime şüphe düştü a

Ya yapılanlardan okuduğum kadariyla herkesin farklı farklı durumları olmuş yaa, hangi birini kendimizde arasak ki acep
Ne bileyim; böyle geçmez zaman bulmak lazım bişeyler...
Bende hiçbişey yok henüz. Sende durum ne?
Yapma yaaaa.... Merkeze bak!Gıcıklarrrr Ama en azından yumurtaların hazır.Bu arada sen de dinlenmiş olursun. Çok yıpratıcı bir süreç biliyorsun.
Seyir sabirm sende ankaradsib değil mi

Evet canım. :))

Yapma yaaaa.... Merkeze bak!Gıcıklarrrr Ama en azından yumurtaların hazır.Bu arada sen de dinlenmiş olursun. Çok yıpratıcı bir süreç biliyorsun.

Sevgili Seyir,

Doktor ve hastaneden kaynaklanmıyor sorun anladığım kadarı ile. Bu HGH denilen hormon, yani Saizen click, çok güçlü, benim progesteronum da erken yükselme eğilimli. Ama bu saizen click olmasaydı 1. kaliteyi bulmak kolay değilmiş. Emriyoların yarın 5. günü, haber alacağız kaç tane dondurulacak diye. Heyecan var

Transfer günü gelene kadar hayatımı düzenlerim, bir iki kilo veririm hem yürüyüşleri artırıp. Herşey yolunda, beklemedeyiz:)

Sevgiler...

Ne bileyim; böyle geçmez zaman bulmak lazım bişeyler...
Bende hiçbişey yok henüz. Sende durum ne?
)

Bende de birseyler yok belirti olarak
:44::44: Pazar Aksami Sol KasığımA Bir Ağrı Geldi Sanki Adet Olacam, Hemşire Normal Dedi Ama Böyle Ağrılar

:44::44: Pazar Aksami Sol KasığımA Bir Ağrı Geldi Sanki Adet Olacam, Hemşire Normal Dedi Ama Böyle Ağrılar

Aksiyon için bişeyler olsa iyiydi...
Yat yat neeye kadar. İnsan sıkılıyoooo...

Bende bugün bi tedirginlik var niyeyse zaman da geçmiyor gibi. Bende belim ağrıyor. Birde bugün progestan iğnesi yaptiricam . Oyy Allah yardımcımız olsun

Bende bugün bi tedirginlik var niyeyse zaman da geçmiyor gibi. Bende belim ağrıyor. Birde bugün progestan iğnesi yaptiricam . Oyy Allah yardımcımız olsun

Sen bugün mu başlayacan progestan iğneye, kaçıncı günündu canım senin bugün?..

biraz bekliyorsun yolda giderken içmeye başladım sıkışayım die hastanede turladım işlem bitince 10 dkka sonra gittim cnm bi yarım saat sonra yine geldi yine kalktım

kalanı dondurmadığımız için hiç sormadım ilk denemede sormustum en iyisini seçiyoruz dedi yani hepsi aynı bile osa önemi yok en iyisini veriyor sonuçta

Vallahi okula gittiğimde çocuklar bolca aksiyon yapıyorlar yaw, canın sıkılıyorSa gel yanıma canım

Sen okula mı gidiyorsunnn!!!:44: İzin rapor vs almadın mı yahuuu....
Ben evde yatıyorum; bence sende aynısını yapmalıydın. O kadar zahmet çektik.
Bir hafadan öğrencilerin ölmez hatta mutlu olur gelmedin diye ama senin bebiş öyle düşünebilecek güçte olmayabilir.
kalanı dondurmadığımız için hiç sormadım ilk denemede sormustum en iyisini seçiyoruz dedi yani hepsi aynı bile osa önemi yok en iyisini veriyor sonuçta

Hmmm!Dondurmaya uygun embriyo varsa soruyorlar zaten donduralım mı diye.
Anladım canım; hayırlısı olsun hakkınızda :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…