Sen bugün mu başlayacan progestan iğneye, kaçıncı günündu canım senin bugün?..
Sen okula mı gidiyorsunnn!!!:44: İzin rapor vs almadın mı yahuuu....
Ben evde yatıyorum; bence sende aynısını yapmalıydın. O kadar zahmet çektik.
Bir hafadan öğrencilerin ölmez hatta mutlu olur gelmedin diye ama senin bebiş öyle düşünebilecek güçte olmayabilir.
Hmmm!Dondurmaya uygun embriyo varsa soruyorlar zaten donduralım mı diye.
Anladım canım; hayırlısı olsun hakkınızda :)
E hayırlı olsun madem .. Ben de lucrinle başladım bi hafta önce .. Birilerinden bikaç gün önde olmak da güzelmiş 😝😀☺️😍
💗💗💗💗💗💗
Ben heyecanlıyım birde iğne vurulmak birde kendi kendime biraz tırsıyorum yanma ağrı VARMI kendinizmi vuruyorsunuz ?
Ya ben yrn rapor almak istiyordum ama yrn çocukların okulda resim çekilmesi olacakmış mecburen gidecem artık çarşamba persembe cuma rapor alırım. Aslında rapor alirsam evde hareketsiz duracam işe gitmek hareket,hareket=hızlı kan dolaşımı mantığın dan rapor almasam mi acaba diye de dusunmuyor değilim,4 saat çalışıyorum zaten:44:
Bu arada sen hangi hastanede oldun tedavini arkadaşım
Jel hariç diğer tüm ilaçları da kullanıyorum canım bunlara ek birde Coraspin kullanıyorum.
Ya asagida dediklerinle ilgili birsey sormak istiyorum, benim de dün akşam son progestan kapsülü yaparken bir ter boşandı gözüm karardı midem bulandı,yatağıma geçtiğimde de sol kasığım 15-20 dk adet olacakmis gibi ağrıdı ,ağrı kesici alacaktim dedim uyuyunca geçer belki,sabah geçer belki dedim,geçmişti de,ama doktorumu aramadim geçince,aramalimiyim ki ya:44::18:
Vallahi okula gittiğimde çocuklar bolca aksiyon yapıyorlar yaw, canın sıkılıyorSa gel yanıma canım
Sen okula mı gidiyorsunnn!!!:44: İzin rapor vs almadın mı yahuuu....
Ben evde yatıyorum; bence sende aynısını yapmalıydın. O kadar zahmet çektik.
Bir hafadan öğrencilerin ölmez hatta mutlu olur gelmedin diye ama senin bebiş öyle düşünebilecek güçte olmayabilir. :50 )
Bugün 3 gün canim cumartesini saymiyorlar sen baslamadin mi ?
Bugün 3 gün canim cumartesini saymiyorlar sen baslamadin mi ?
Antalya vitale tüp bebek merkezinde oldum ben...
Hareket ten tirsiyorum evde de nasılsa yemek ortalık topla filan bu kadar hareket yeter başına birşey gelecek diye diken üstündeyim... Yavaşlatılmiş film gibi hareket ediyorum :)))
Canım ilkokul filan mı???? Ana aa aksiyon diyor kız ne aksiyonu içinde heyecanla kabaran dalgalar yok mu? Onlar yeterdi bir rapor alda dinlen... Ben işe haftanın 3 günü gidiyorum genelde oturuyorum masamda ama şeytana keyif lazım ola ki yoğun geçer yada birşeyler çıkar diye riske atmak istemedim...yinede Sende çok hareket etme yavaş modda ol...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben heyecanlıyım birde iğne vurulmak birde kendi kendime biraz tırsıyorum yanma ağrı VARMI kendinizmi vuruyorsunuz ?
Yok ya almadım canım,cumartes oldu ya transfer o gün dinlendim pazar evde idim ,pazartesi gittim okula tiyatro &dans dersleri vardı,yorulmadiM zaten,bugün de video çekimi vardı ,onun için gittim ama yine yorumladı m dikkat etmeye çalışıyorum ,ama yrn 3 günlük alayım da rahat rahat dinleneyim diyorumya bide 4 saat çalışıyorum,az saat diye de gittim hem evde zaman geçmiyor yat yat,kendimı dinliyorum iyice hasta ediyorum kendimi
Ya bide emin olamıyorum ki rapor hakkımı bu hafta öğesine haftaya mi kullansam ki acep:44:
Canım ilkokul filan mı???? Ana aa aksiyon diyor kız ne aksiyonu içinde heyecanla kabaran dalgalar yok mu? Onlar yeterdi bir rapor alda dinlen... Ben işe haftanın 3 günü gidiyorum genelde oturuyorum masamda ama şeytana keyif lazım ola ki yoğun geçer yada birşeyler çıkar diye riske atmak istemedim...yinede Sende çok hareket etme yavaş modda ol...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm arkadaşlar
Benim yarın 4. Günüm duş alsammı karar veremedim, ne dersiniz?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar, ben de bugün tüp bebek sürecine başladım. Menopur 75 iğneden günde 3 doz kullanmaya başladım bu akşam, umarım emeklerimiz boşa gitmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?