2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

amin :))), işallah hayırlısı olur

E hayırlı olsun madem .. Ben de lucrinle başladım bi hafta önce .. Birilerinden bikaç gün önde olmak da güzelmiş 😝😀☺️😍

💗💗💗💗💗💗

Ben heyecanlıyım birde iğne vurulmak birde kendi kendime biraz tırsıyorum yanma ağrı VARMI kendinizmi vuruyorsunuz ?

Ben heyecanlıyım birde iğne vurulmak birde kendi kendime biraz tırsıyorum yanma ağrı VARMI kendinizmi vuruyorsunuz ?

Canım benim mümkün olduğunca eşim vuruyo. Ama ben de vuruyorum bazen. Evet hafif bi kozrıklık oluyo ama 10 dk ya geçiyo hafif bi kaşıntı bir de..

💗💗💗💗💗💗

Antalya vitale tüp bebek merkezinde oldum ben...

Hareket ten tirsiyorum evde de nasılsa yemek ortalık topla filan bu kadar hareket yeter başına birşey gelecek diye diken üstündeyim... Yavaşlatılmiş film gibi hareket ediyorum :)))

Bence bir arayıp sorsan iyi olur bir daha olursa filan diye sor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vallahi okula gittiğimde çocuklar bolca aksiyon yapıyorlar yaw, canın sıkılıyorSa gel yanıma canım

Canım ilkokul filan mı???? Ana aa aksiyon diyor kız ne aksiyonu içinde heyecanla kabaran dalgalar yok mu? Onlar yeterdi bir rapor alda dinlen... Ben işe haftanın 3 günü gidiyorum genelde oturuyorum masamda ama şeytana keyif lazım ola ki yoğun geçer yada birşeyler çıkar diye riske atmak istemedim... yinede Sende çok hareket etme yavaş modda ol...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gonal f 450 aldım sonunda ben de.. Ama henüz başlayamadım tiroid yüksek çıktı..

💗💗💗💗💗💗

Yok ya almadım canım,cumartes oldu ya transfer o gün dinlendim pazar evde idim ,pazartesi gittim okula tiyatro &dans dersleri vardı,yorulmadiM zaten,bugün de video çekimi vardı ,onun için gittim ama yine yorumladı m dikkat etmeye çalışıyorum ,ama yrn 3 günlük alayım da rahat rahat dinleneyim diyorum ya bide 4 saat çalışıyorum,az saat diye de gittim hem evde zaman geçmiyor yat yat,kendimı dinliyorum iyice hasta ediyorum kendimi

Ya bide emin olamıyorum ki rapor hakkımı bu hafta öğesine haftaya mi kullansam ki acep:44:

Hiç sorma ya hayatı yavaşlatilmis yaşıyorum, ağır çekimde

Ayyy hiç sorma zaten transferden beri hayatı yavaşlatilmis yaşıyorum

Anasınıfı öğretmeniyim canım, yrn 3 günlük rapor alayım bari diyorum,sizi dinlenirken görünce kendimi bir garip hissediyorum

Ya bide 4 saat çalışıyorum zaten, Okul da yakın ,en azından vakit geçmiş oluyor biraz yoksa evde yat yat kendimi dinliyorum iyice

Ben kendi kendime vurmaya cesaret edemedim, eşim yaptı canım bnm tüm iğnelerimi, çatlatma yi önleyici iğneler biraz yakıyordu sadece. . Sen galiba daha opu öncesi süreç të sin dimi:44:

Merhaba kızlar, ben de bugün tüp bebek sürecine başladım. Menopur 75 iğneden günde 3 doz kullanmaya başladım bu akşam, umarım emeklerimiz boşa gitmez...

Rapor hakkı da neymiş!Devlet memuru değil misin_? İhtiyacın varsa alırsın; ki şu an ihtiyacın vardı...
Ama sen bilirsin tabi. Ben istirahatteyim,aldım raorumu mis gibi ve sıkılsam da yatıyorum işte evde.

Bu arada var mı gelişmeler?Nasıl hissediyorsun kendini?
Ağrı ve sızıların geçti mi?
Ben sabah çok keyifli uyanmıştım ama ara ara kasık ağrısı vuruyor bana... Onun dışında zor kısmı atlattım gibi. :)

Slm arkadaşlar

Benim yarın 4. Günüm duş alsammı karar veremedim, ne dersiniz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aklın yolu bir :) ben de muhipe aynı şeyi söyledim; ama dinleyen kim....
ya sonuçta biz dinlendik diye kesin tutacak gibi bişey yok tabiki ama sonrasında "keşke" dememek için
önemli bir sebep. Hepimiz çok yıprandık bu süreçte. Bu ne ki; yatıp evde sıkılsak çok mu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…