slm arkadaşlar
Bugun ıtıbarı ıle merıonal 300 dozla bende tedavıye basladım allahtan hayırlısı bakalım.
Ayyy hiç sorma zaten transferden beri hayatı yavaşlatilmis yaşıyorum
Anasınıfı öğretmeniyim canım, yrn 3 günlük rapor alayım bari diyorum,sizi dinlenirken görünce kendimi bir garip hissediyorum
Ya bide 4 saat çalışıyorum zaten, Okul da yakın ,en azından vakit geçmiş oluyor biraz yoksa evde yat yat kendimi dinliyorum iyice
Hayirli olsun canim ınş. Boşa gitmez. Allah yardımcımız olsun
Aklın yolu bir :) ben de muhipe aynı şeyi söyledim; ama dinleyen kim....
ya sonuçta biz dinlendik diye kesin tutacak gibi bişey yok tabiki ama sonrasında "keşke" dememek için
önemli bir sebep. Hepimiz çok yıprandık bu süreçte. Bu ne ki; yatıp evde sıkılsak çok mu!
Slm arkadaşlar
Benim yarın 4. Günüm duş alsammı karar veremedim, ne dersiniz?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy hiç sorma zaten transferden beri hayatı yavaşlatilmis yaşıyorum
Anasınıfı öğretmeniyim canım, yrn 3 günlük rapor alayım bari diyorum,sizi dinlenirken görünce kendimi bir garip hissediyorum
Ya bide 4 saat çalışıyorum zaten, Okul da yakın ,en azından vakit geçmiş oluyor biraz yoksa evde yat yat kendimi dinliyorum iyice
Günaydın:)
Bugün OPUmun 6. günü bugün. Dün embriyo dondurdular. Bugün arayacaklarmış beni...
Heyecan çok...
Herkese güzel haberler gelen bir gün diliyorum.
Sevgiler...
Rapor hakkı da neymiş!Devlet memuru değil misin_? İhtiyacın varsa alırsın; ki şu an ihtiyacın vardı...
Ama sen bilirsin tabi. Ben istirahatteyim,aldım raorumu mis gibi ve sıkılsam da yatıyorum işte evde.
Bu arada var mı gelişmeler?Nasıl hissediyorsun kendini?
Ağrı ve sızıların geçti mi?
Ben sabah çok keyifli uyanmıştım ama ara ara kasık ağrısı vuruyor bana...Onun dışında zor kısmı atlattım gibi. :)
Bizde öyle yavaslattik. Neyse az gidiyor mussun yinede Allah yardimcin olsun
Evet ağrım geçti o gün geldi ve gitti,valla ne günden beri de hicbirseyim yok ne kasık ağrım ne başka birşeyim üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum artık:44:
Dün fsm ye 3 günlük rapor almaya gittim,Memet Turunç,raporu aldım ama allah o adama birdaha muhtaç etmesin sinir oldum hastaneden ağlayarak çıktım zaten
ya arkadaş evde yatılmıyor ki ortalığı topluyorsun hadi 1 gömlek 1 pantolon ütü çıkıyor yemek yap... annem var bana bakmak için geldi sağolsun ama yaşlı anneme kahve çay meyve servisleri pasta yaptırmadı hafif şeyler yapıyorum yanlarına... her gün zaten çamaşır yıka topla... birde ağır kaldırmamak lazım ya yıkıyorum çamaşırı 2-3 parça elime alıp balkona 5-6 tur yapıyorum. ben sıkılacak vakit bulamıyorum yaafilm izlerim dedim daha 3 film oldu cmrt den beri evdeyim... daha evi silip süpüremedim bile annem izin vermiyor :) haaa gerçi ben oturduğumda da kpss videoları almıştım onları izledim 3-4 kere test filan çözdüm. bende yatıp dinlenmek istiyorum yaaa
Aklın yolu bir :) ben de muhipe aynı şeyi söyledim; ama dinleyen kim....
ya sonuçta biz dinlendik diye kesin tutacak gibi bişey yok tabiki ama sonrasında "keşke" dememek için
önemli bir sebep. Hepimiz çok yıprandık bu süreçte. Bu ne ki; yatıp evde sıkılsak çok mu!
kesinlikle doktor da günlük hayatına devam et diyor ama yok stresten uzak dur yok ağır iş yapma belli olmuyor ki iş yerinde... ben özel sektördeyim. bu ara tarım ilin kontrol zamanı tutup gelirler ben köşe bucak fabrikayı gezdirmem gerekir hem 40 dereden getirdikleri soruları cevaplamam lazım sonrasında patrona açıklamalar falan filan pehhhh ne diyeyim mazeret olarak hamile olma ihtimalim var yormayın beni mi??pazt test yaptırıp salı gidicem en azından yoksa birşey işime bakarım varsa da mazeretim hazır olur
Evet ağrım geçti o gün geldi ve gitti,valla ne günden beri de hicbirseyim yok ne kasık ağrım ne başka birşeyim üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum artık:44:
Dün fsm ye 3 günlük rapor almaya gittim,Memet Turunç,raporu aldım ama allah o adama birdaha muhtaç etmesin sinir oldum hastaneden ağlayarak çıktım zaten
Yok yok artık gitmiyorum,dün 3 günlük rapor aldım, evdeyim artık. . . Ama dün raporu almaya gittiğime gitcegimë pişman oldum,gerizekalı bir doktora denk geldim fsm hastanesinde,Memet Turunç,ola da işiniz düşerse sakın o doktora gitmeyin
Saf diyorum ki progestan iğne yazar misiniz ama tek kutu yetmiyor test tarihim perşembe iki kutu yazar misiniz diyorum,erken yaparsın testi dedi. Rapor istedim 3 günlük ama teşhis farklı yazar misiniz dedim, amirin hastalığını mi araştıracak,öyle mi oluyor genelde sizin iş yerinde dedi. Ay bide bi lakayt bi lakayt,salak zaten tek kutu istediğim ilacı 2 kutu yazmış iki kutu istediğimi de tek yazmış,ilaç alırken farkettim onu da.
Ay nasıl sinirlerim bozuldu ya,ağlaya ağlaya çıktım hastaneden,allah tan eşim yanımda idi.
Bizim bu tedavi sürecinden bi kardeşim bir de bir kaç arkadaşım biliyor. Çocuk dusunmuyor musunuz diyenlere sürekli düşünürüz ya die geçştiriyorUz,Millet Bide Bak Bu Kadar Bekleme Sonra Gerçekten Çocuğun Olmaz Diyor Ya,Son NoktaM Oluyor Konuşamamak.
Ayrıca misal rapor aldım ya beni evde görenlere ayrı yalan,sağlık ocağında hergün iğneye gidiyorum ya ordan bazen tanıdıklara rast liyorum onlara ayrı yalan, bunlar da iyice taşıran nokta oldu galiba dün artık bittim dediği hatırlıyorum
Dünku gerizekalı doktora o kadar laf ettim rapora teşhis yine kadın infertilitesi yazmış,ben o kadarini kendi tüp bebek doktorumdan da alabilirdim,kendime de kızdım onun için git kendi doktorundan al raporu ne doktor doktor dolaşıyorsun rapor dileniyorsun. . . VerCem artık o raporu okula,aman öğrenirlerse öğrensinler ne yapayım allah allah
Arkadaşım kusura bakma dün o kadar doldum ki foruma girip içimi dökemë dim mevzu açılınca tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?