2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Bizde öyle yavaslattik. Neyse az gidiyor mussun yinede Allah yardimcin olsun

kesinlikle doktor da günlük hayatına devam et diyor ama yok stresten uzak dur yok ağır iş yapma belli olmuyor ki iş yerinde... ben özel sektördeyim. bu ara tarım ilin kontrol zamanı tutup gelirler ben köşe bucak fabrikayı gezdirmem gerekir hem 40 dereden getirdikleri soruları cevaplamam lazım sonrasında patrona açıklamalar falan filan pehhhh ne diyeyim mazeret olarak hamile olma ihtimalim var yormayın beni mi?? pazt test yaptırıp salı gidicem en azından yoksa birşey işime bakarım varsa da mazeretim hazır olur

Slm arkadaşlar

Benim yarın 4. Günüm duş alsammı karar veremedim, ne dersiniz?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor bana aynı gün alabilirsin demişti ayakta kısa süre duş... ama bende ne olur ne olmaz diye 2 gün bekledim

Günaydın:)

Bugün OPUmun 6. günü bugün. Dün embriyo dondurdular. Bugün arayacaklarmış beni...

Heyecan çok...

Herkese güzel haberler gelen bir gün diliyorum.

Sevgiler...

ya arkadaş evde yatılmıyor ki ortalığı topluyorsun hadi 1 gömlek 1 pantolon ütü çıkıyor yemek yap... annem var bana bakmak için geldi sağolsun ama yaşlı anneme kahve çay meyve servisleri pasta yaptırmadı hafif şeyler yapıyorum yanlarına... her gün zaten çamaşır yıka topla... birde ağır kaldırmamak lazım ya yıkıyorum çamaşırı 2-3 parça elime alıp balkona 5-6 tur yapıyorum. ben sıkılacak vakit bulamıyorum yaa film izlerim dedim daha 3 film oldu cmrt den beri evdeyim... daha evi silip süpüremedim bile annem izin vermiyor :) haaa gerçi ben oturduğumda da kpss videoları almıştım onları izledim 3-4 kere test filan çözdüm. bende yatıp dinlenmek istiyorum yaaa

Evet ağrım geçti o gün geldi ve gitti,valla ne günden beri de hicbirseyim yok ne kasık ağrım ne başka birşeyim üzülsem mi sevinsem mi bilmiyorum artık:44:

Dün fsm ye 3 günlük rapor almaya gittim,Memet Turunç,raporu aldım ama allah o adama birdaha muhtaç etmesin sinir oldum hastaneden ağlayarak çıktım zaten

Bizde öyle yavaslattik. Neyse az gidiyor mussun yinede Allah yardimcin olsun

Yok yok artık gitmiyorum,dün 3 günlük rapor aldım, evdeyim artık. . . Ama dün raporu almaya gittiğime gitcegimë pişman oldum,gerizekalı bir doktora denk geldim fsm hastanesinde,Memet Turunç,ola da işiniz düşerse sakın o doktora gitmeyin

Saf diyorum ki progestan iğne yazar misiniz ama tek kutu yetmiyor test tarihim perşembe iki kutu yazar misiniz diyorum,erken yaparsın testi dedi. Rapor istedim 3 günlük ama teşhis farklı yazar misiniz dedim, amirin hastalığını mi araştıracak,öyle mi oluyor genelde sizin iş yerinde dedi. Ay bide bi lakayt bi lakayt,salak zaten tek kutu istediğim ilacı 2 kutu yazmış iki kutu istediğimi de tek yazmış,ilaç alırken farkettim onu da.

Ay nasıl sinirlerim bozuldu ya,ağlaya ağlaya çıktım hastaneden,allah tan eşim yanımda idi.

Bizim bu tedavi sürecinden bi kardeşim bir de bir kaç arkadaşım biliyor. Çocuk dusunmuyor musunuz diyenlere sürekli düşünürüz ya die geçştiriyorUz,Millet Bide Bak Bu Kadar Bekleme Sonra Gerçekten Çocuğun Olmaz Diyor Ya,Son NoktaM Oluyor Konuşamamak.

Ayrıca misal rapor aldım ya beni evde görenlere ayrı yalan,sağlık ocağında hergün iğneye gidiyorum ya ordan bazen tanıdıklara rast liyorum onlara ayrı yalan, bunlar da iyice taşıran nokta oldu galiba dün artık bittim dediği hatırlıyorum

Dünku gerizekalı doktora o kadar laf ettim rapora teşhis yine kadın infertilitesi yazmış,ben o kadarini kendi tüp bebek doktorumdan da alabilirdim,kendime de kızdım onun için git kendi doktorundan al raporu ne doktor doktor dolaşıyorsun rapor dileniyorsun. . . VerCem artık o raporu okula,aman öğrenirlerse öğrensinler ne yapayım allah allah

Arkadaşım kusura bakma dün o kadar doldum ki foruma girip içimi dökemë dim mevzu açılınca tutamadım kendimi

Ay niye agladin ay niye moralini mi bozdular sıkma canım canını sen degerlisin .

allah iyiliğini vere sen çalışaymisin işte daha da dinlenirmisin he,neler yapıyorsun öyle evde Valla Benim Ev Öyle KirlEnDi Ki Bende Hiçbişey Elimi Işe Sürmüyorum,Duruyor Öyle Bakalım Ne Zamana Kadar

Hişşt duyuyorum, çekistirmeyin beni ağlarım bak ,şu sıralar da çok ağlak im zate,ilaçlardan midir nedir bilmiyorum:44:

Aynen öyle tabi yaaa... :)
Sonucu öğren hayatına ona göre yön ver; en güzeli.
P.tesi miydi senin test günün? Aman ii ii bişey kalmamış
Hep evde miydin? Dışarı falan çıkıp hava alıyor musun arada?

Aa!Ne oldu ki? Senin tüp bebek doktorun mu o?
Ne dedi sana?
Bu doktorlardan bazıları da gereksiz bir şekilde kendini bişey zannediyor haaa...
Benim ağrılarım geçmişti; ama şimdi ara ara kasık ağrım oluyor; reglmişim gibi.

Son düzenleme:
Ben dün forum giremedim teknik arıza var seddi. Ben rapor işini aile hekimimnden rica ettim. Nedense benim gittiğim tüp bebek merkezi ne rapor ne bi reçeteye imza falan hiç birşey yapmadı hatta geçen gün iğne mi tip merkezindeki nöbetçi doktsra rica ettik kadın insafliymista olur dedi. Kayinvalidem yine ilaçlar bitti aile hekimunden rica etti oda tekrar yazmış çık saolsun aile hekimi yönünden çok şanslı çıktım gerçi o kayinvallidemde kaynaklı dili tatlı olduğu içinkuramıyor kadın. Ben test günüm 27 si ama ben mecburen ise baskıdan. Bende ozeldeyim o kadar rapor aldım. Inş. Emeklerimiz boşa çıkmaz. Ara ara tuttu mu tutmasını diye düşünmekten canımı skiyirum. Allahım herkesin bebeğini kucağına almayi nasip etsin arkadslarim

Benim kasik agrilarim oluyor dunden beri bugun doktoruma soledim adet ağrısı gibi diye normaldir dedi yumurtalarun buyudu dedi transfere az kaldi sizler ne durumdasiniz

Hiç canını sıkma. Senin için değerli olan onlar için olmuyor insanlari takmayacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…