Aa!Ne oldu ki? Senin tüp bebek doktorun mu o?
Ne dedi sana?
Bu doktorlardan bazıları da gereksiz bir şekilde kendini bişey zannediyor haaa...
Benim ağrılarım geçmişti; ama şimdi ara ara kasık ağrım oluyor; reglmişim gibi.
yarın opum var kızlar. dualarınızı bekliyorum:26::26::26:
Yok yaw rapor almak için rastgele bir doktora gittim gitmez olaydım,yukarıda çok uzun aciklamasini yazdım aynı olayı Tekrardan anlatarak Yer KaplamaYaYim Canım
Sonradan okudum canım!
Bırak gereksizi yaaa, aptal işte.
kadın infertelitesine de takılma müdür yardımcınız erkekse hayatta anlamaz ondan. Biraz üşütmüşüm kadınsal ağrım oldu de geç :)
Çakmaz hiç emin ol. :))
Eee!Belirti bişey var mı rutininden farklı? Durum bilgilendirmesi yapsana bana...
Evet ya,bide test tarihi yaklaştıkça stress artıyor,tedavi çok duygusal yapıyor,hepsi üst üste geldi işte galiba
Ya vallahi bende belirti diyebileceğim birseyler yok canım ya,bu iyi Birsey mi kötü birsey mi onu da bilmiyorum?...he söyle değişiklikler var ama kalçalarim üzerine oturmak çok zor,acıyor iğnelerden dolayı,birde göbeğimde yine iğnelerden dolayı morluklar oluştu:44:
Sende Var mi farklılık?..
Benim artık iğnem yok çok şükür. Sadece crinone jel işte. Şimdi sen söyleyince baktım; göbeğimdeki delikler de geçmiş çok şükür.
Ama zaten morartı olmamıştı bende çok şükür.
Belirtim melirtim yok benimde. :44: Transferden sonraki sızlamalar salı geçti. Sonrasında kasıklarımda regl sızısı gibi bişey oluyor ara ara o kadar. Bulantı var arada ama jelin yan etkilerinde var o. Progesteron fazla geldi bana galiba....
Batma çıkma falan yok anlayacağın!Daha önce hamile kaldığımda batmalarım olmuştu ama regl geciikmesinden sonra hissetmiştim ben onu. İçerden bir şiş ucunu dokundurup çekiyorlardı sanki arada.
Allah allah yaw niye benim göbeğimde böyle morluk oluyor peki ya,sen yumurta toplama öncesi göbek iğnelerini demiyorsun dimi seyir,transfer sonrası göbekten yapılan iğneden mi kastin(okSapar),iğne izleri gitmiş dediğin izler hangisi yani?...
Canım benim; transferden sonra hiç iüne vermediki doktor bana. Sadece crinone jel(progesteron içeren) kullanıyorum bir de folik asit(onu zaten kullanıyordum)
Olan delikler yumurta toplama ve öncesine aitti; onlar da geçmişş.
Transferden sonra ne iğnesi bu anlayamadım ki ben!? :44:
Hadi ya,ben test tarihine kadar göbekten hergün kan sulandirici iğne,Yine Her Gün Kalcadan Progestan Iğne Kalcadan ,Progestan Kapsül Hergün 6 Tane,Coraspin,Elevit ,Bide Estrofem Kullanıyorum. . . Sen mi az ilaç kullanıyorsun ben mi çok ilaç kullanıyorum bilemedim ki seyir ya :44::44:
Kızlar iğneleri vurulurken sizde de kasık sancısı oldu mu? Ben 225 doz menopur yapıyorum göbekten kendime ama iğne sonrası adet sancısı gibi hafif sancım oluyor, normal mi? Yoksa ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum. Aşılama iğnelerimi kullanırken böyle olmamıştı ama bu dozda değildi.
Kizlar merak ettigim bisey var calisan arkadaslar tedavi boyunca rapor alan varmi istirahat icin
Selam,
1 adet 1. kalite 5.gün embriyosu dondurmuşlar. Kalan 3 tane 6.gün de izlenecekmiş. Yarın ararım sizi dedi.
Beklemekten öyle yorgun düşmüştüm ki teşekkür edip kapattım.
Bu kalan 3 ün başı dertte mi ? niye 6. günü bekliyor ötekiler diye soramadım...
Siz ne dersiniz? Tek embriyoya mı kaldık?
Sevgiler...
Bence diğer 3 de ilermesine bakacaklardir. Sen dua et canim yine de elinde garanti 1 adet var. Beklemk zor evet canim Allah yardimciniz olsun .
Selam,
1 adet 1. kalite 5.gün embriyosu dondurmuşlar. Kalan 3 tane 6.gün de izlenecekmiş. Yarın ararım sizi dedi.
Beklemekten öyle yorgun düşmüştüm ki teşekkür edip kapattım.
Bu kalan 3 ün başı dertte mi ? niye 6. günü bekliyor ötekiler diye soramadım...
Siz ne dersiniz? Tek embriyoya mı kaldık?
Sevgiler...
Kizlar merak ettigim bisey var calisan arkadaslar tedavi boyunca rapor alan varmi istirahat icin
canım benim arkadaşımda bazı embriyolarında 6. günü beklemişlerdi bugünkü gelişimleri dondurduğundan biraz geridedir yetişsinler diye 1 gün daha bekletebiliyorlar yarın onlardan da güzel haber alırsın inşalllah :)
Ben aynı iğneyi yapmadim. Ama yumurtalar geliştiği için o sancilar oluyor . Bence yanlış bişey yapmıyorsun ama bir doktoruna sor yinede canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?