Sağolun sevgili Kafunder,
6.günü de beklemek isteyen şu şımarık 3 taneden iyi haber gelse de artık transfer ne zaman bilsem...Şu 5. gün olanı koyar herhalde ötekiler de dondurulsa bile, değil mi? En hızlı gelişen o neticede..
Bu tüp işi cidden çok sabırlı olmayı gerektiriyormuş...hep sakin olucaz...
Ve hep herşey güzel olacak diyelim:)
Sevgiler
canım niye donduruyorlar? bu ay olmadı mı transfer? transfer gelecek ay mı olacak?
doktor bana aynı gün alabilirsin demişti ayakta kısa süre duş... ama bende ne olur ne olmaz diye 2 gün bekledim
Kızlar ben de nisan gibi başlayacağım inşallah. Yeni üyeyim henüz acemiyim bir saattir bu msji atmaya çalışıyorum. :))) Neyse vira Bismillah.
Bende aldım dayanamadım. Bugün 6. Günüm göğüs sızısı dışında belirti yok sizin nasıl
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen öyle tabi yaaa... :)
Sonucu öğren hayatına ona göre yön ver; en güzeli.
P.tesi miydi senin test günün? Aman ii ii bişey kalmamış
Hep evde miydin? Dışarı falan çıkıp hava alıyor musun arada?
Aa!Ne oldu ki? Senin tüp bebek doktorun mu o?
Ne dedi sana?
Bu doktorlardan bazıları da gereksiz bir şekilde kendini bişey zannediyor haaa...
Benim ağrılarım geçmişti; ama şimdi ara ara kasık ağrım oluyor; reglmişim gibi.
allah iyiliğini vere sen çalışaymisin işte daha da dinlenirmisin he,neler yapıyorsun öyle evde Valla Benim Ev Öyle KirlEnDi Ki Bende Hiçbişey Elimi Işe Sürmüyorum,Duruyor Öyle Bakalım Ne Zamana Kadar
yemin ederim ben işte daha çok oturuyorum... benim kocam çok pimpirikli gelde temizleme birde evde 3 tane kuşumuz var her gün elektrikliyorum altlarını suyu yemi ayrı dert... dün kendimi bir naza çekeyim ağır kaldırmayayım dedim eşime pazara git dedim listeyi de verdim... dediklerimden fazlasını doldurmuş getirmiş, tlf açtı aşağıya inermisin bana yardım edermisin... ok dedim ben safta çektim kapıyı çıktım elktrikler kesikti unutmuşum. merdivenleri inersin. bir sürü eşya yine ağırlarını aldı ama bende taşıdım baya ağır merdivenleri çıkarsın dünden beri çok kötü bir karın ağrım varkeşke işe gideydim yaaa
Yok yok artık gitmiyorum,dün 3 günlük rapor aldım, evdeyim artık. . . Ama dün raporu almaya gittiğime gitcegimë pişman oldum,gerizekalı bir doktora denk geldim fsm hastanesinde,Memet Turunç,ola da işiniz düşerse sakın o doktora gitmeyin
Saf diyorum ki progestan iğne yazar misiniz ama tek kutu yetmiyor test tarihim perşembe iki kutu yazar misiniz diyorum,erken yaparsın testi dedi. Rapor istedim 3 günlük ama teşhis farklı yazar misiniz dedim, amirin hastalığını mi araştıracak,öyle mi oluyor genelde sizin iş yerinde dedi. Ay bide bi lakayt bi lakayt,salak zaten tek kutu istediğim ilacı 2 kutu yazmış iki kutu istediğimi de tek yazmış,ilaç alırken farkettim onu da.
Ay nasıl sinirlerim bozuldu ya,ağlaya ağlaya çıktım hastaneden,allah tan eşim yanımda idi.
Bizim bu tedavi sürecinden bi kardeşim bir de bir kaç arkadaşım biliyor. Çocuk dusunmuyor musunuz diyenlere sürekli düşünürüz ya die geçştiriyorUz,Millet Bide Bak Bu Kadar Bekleme Sonra Gerçekten Çocuğun Olmaz Diyor Ya,Son NoktaM Oluyor Konuşamamak.
Ayrıca misal rapor aldım ya beni evde görenlere ayrı yalan,sağlık ocağında hergün iğneye gidiyorum ya ordan bazen tanıdıklara rast liyorum onlara ayrı yalan, bunlar da iyice taşıran nokta oldu galiba dün artık bittim dediği hatırlıyorum
Dünku gerizekalı doktora o kadar laf ettim rapora teşhis yine kadın infertilitesi yazmış,ben o kadarini kendi tüp bebek doktorumdan da alabilirdim,kendime de kızdım onun için git kendi doktorundan al raporu ne doktor doktor dolaşıyorsun rapor dileniyorsun. . . VerCem artık o raporu okula,aman öğrenirlerse öğrensinler ne yapayım allah allah
Arkadaşım kusura bakma dün o kadar doldum ki foruma girip içimi dökemë dim mevzu açılınca tutamadım kendimi
yemin ederim ben işte daha çok oturuyorum... benim kocam çok pimpirikli gelde temizleme birde evde 3 tane kuşumuz var her gün elektrikliyorum altlarını suyu yemi ayrı dert... dün kendimi bir naza çekeyim ağır kaldırmayayım dedim eşime pazara git dedim listeyi de verdim... dediklerimden fazlasını doldurmuş getirmiş, tlf açtı aşağıya inermisin bana yardım edermisin... ok dedim ben safta çektim kapıyı çıktım elktrikler kesikti unutmuşum. merdivenleri inersin. bir sürü eşya yine ağırlarını aldı ama bende taşıdım baya ağır merdivenleri çıkarsın dünden beri çok kötü bir karın ağrım varkeşke işe gideydim yaaa
yine sizin eşler anlayışlıymış. gerçi önceleri benimkide öyleydi ama sonradan o da bıktı heralde.
dün yumurta toplandıktan sonra çıktık rapor almaya gittik arabayı park edecek bana diyoki insen de bi baksan diyo töbe töbe o kadar sinirlendimki sanki ben orda sadece yatıp çıktım. hiç önemsemiyo gibi geldi. raporu alabilmek içinde hastanede epeyce dolaştık hep izledim eşimi ya bu iyimi bi bakıyım demiyo o önden ben arkasından tin tin yürüdük. çok yürüdüğüm için mi bilmiyorum yumurtalıklarımda ağrı oldu hala da zorlanmaya gelmiyo. tedavilerin sebebi de o olunca haliyle ben artık başka şeyler düşünmeye başlıyorum. bir kaç gün öncede ev işlerini problem etti. çok iş yapıyomuş dinlenemiyomuş. artık iyice sinir oldum hem çalışıyorum hem okuyorum hem de bu tedaviler artık bende iyice yoruldum. eve temizlik için kadın almaya da karşı. yani herşeyiyle zor bir adam.
aslında ikimizinde psikolojisi bozuk bu tedaviden sonra biraz kafa dinlememiz lazım. bi daha hazır olmadan başlamak istemiyorum
Slm kizlar gunaydin ben cok mutluyum bugun.yarin toplama islemi yapilacak cok heycanliyim.asil surecbundan sonra başlıyormus
Slm kizlar gunaydin ben cok mutluyum bugun.yarin toplama islemi yapilacak cok heycanliyim.asil surecbundan sonra başlıyormus
yok hiç çıkmadım daha... annem var evde onunla çıkayım diyorum ama sağolsun sabrımı sınıyor dün saat 4 te uyandıgece uyuyamıyor sabaha karşı uyku ilacı alıyor bekle ki uyansın birde baygın gibi oluyor bırakıp gidemiyorum
bugün kalktı şükür inşallah dışarı çıkıcaz sinema filan düşünüyorum...
Bende öyle bişeyler düşünüyorum bugün...
Pazartesine bişey kalmadı; haftasonu şöyle kaçamak test falan yapacak mısın!
Benim bile artık 6 günüm kalmış şaka maka...
Kızlar sizin ttest gününüz ne zaman benim ayın 27 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?