2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım niye donduruyorlar? bu ay olmadı mı transfer? transfer gelecek ay mı olacak?

canım niye donduruyorlar? bu ay olmadı mı transfer? transfer gelecek ay mı olacak?

Sevgili Kafunder,

HGH denilen saizen click benim progesteronu 2 gün erken hazırlamış rahme tutunmaya. Embriyolar 3 günlüktü o gün transfer yapmam lazım dedi ama 3 günlük embriyo koysam tutmaz dedi. Ama bir de diyor ki 1. kalite döllenmiş 4 yumurtanın asıl sebebi de bu saizen click miş.

Bu sebeple ne çıkarsa hepsi donacak, ne zaman transfer olur bilmiyorum henüz...herhalde bu ay regl olacağım sonra bakacak...

Sevgiler

merhaba kızlar... inşallah hepinizin çıktığı bu yolda Rabbim muvaffak eder ve istediğimiz yollarını dört gözle beklediğimiz bebeklerimiz bize gelir... AMİNNNN
kızlar bende bu ay sonu tedaviye başlıyorum şu an d. kontrol hapı kullanıyorum bitince 4. gün merkeze gidicez ne olucak ne bitecek bilmiyorum. ben pcosluyum bu yaptırdığımız tahlillerde de eşimde sayı azlığı ve ileri hızlılık düşük çıkmış eşimin morali çok bozuldu ama hemşire problem oluşturmaz zaten tüp bebek yapıyosunuz dedi. bunları artırmanın yolu var mı doğal yollarlşa tüp öncesi macun falan mı yedirsem diyorum...
kızlar size sorularım var yardımcı olursanız çok sevinirim. ilaçlara ne zaman başlanıyo ve bu ilaçlar ne ilaçları. mide bulantısı yapıyo mu çünkü benim midem çok hassas hemen çıkarıyorum. düşünün glukofene başladım 15 gün içtim ama ölüyorum sandım bıraktım yumurta toplama işlemi zorlumu, eğer aranızda pcoslu varsa bizim tüp bebekteki şansımız ne tabi Rabbim ol dedikten sonra olucakbiliyorum... bide transfer sonrası nasıl geçiyoo. çok stresliyim kafama çok takıyorum ne olucak nasıl olucak tutucak mı diye .çıldırıcam anlayacağınız. sağlıcakla kalınnn...

doktor bana aynı gün alabilirsin demişti ayakta kısa süre duş... ama bende ne olur ne olmaz diye 2 gün bekledim

Bende aldım dayanamadım. Bugün 6. Günüm göğüs sızısı dışında belirti yok sizin nasıl

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben de nisan gibi başlayacağım inşallah. Yeni üyeyim henüz acemiyim bir saattir bu msji atmaya çalışıyorum. :))) Neyse vira Bismillah.

Bende aldım dayanamadım. Bugün 6. Günüm göğüs sızısı dışında belirti yok sizin nasıl

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla bende dün aldım. Bende göğüs ağrısı var arada kasigima ağrı saplaniyor . Bunlar belirti mi bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar
bir kaç gündür giremedim siteye. Sonuç bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum. Allah inş umduğumuza kavuştursun hepimizi.
benim dün yumurtalarım toplandı. Sonuç gayet iyi doktor bile şaşırdı 15 yumurta toplamış
şimdi pgt yapılacak sonrada inş normal embriyomuz çok olurda transfer olur. bir öncekinde transfer dahi yapılamamıştı.
7 gün rapor aldım evde kafa dinliycem işim çok stresli memurluk isteyen arkadaşa da inş tez zamanda atanırsın diyorum ben de memurum izin rapor sorun olmuyo özele göre çok rahat saatleri günleri belli bence büyük avantaj

yok hiç çıkmadım daha... annem var evde onunla çıkayım diyorum ama sağolsun sabrımı sınıyor dün saat 4 te uyandı gece uyuyamıyor sabaha karşı uyku ilacı alıyor bekle ki uyansın birde baygın gibi oluyor bırakıp gidemiyorum

bugün kalktı şükür inşallah dışarı çıkıcaz sinema filan düşünüyorum...

allah iyiliğini vere sen çalışaymisin işte daha da dinlenirmisin he,neler yapıyorsun öyle evde Valla Benim Ev Öyle KirlEnDi Ki Bende Hiçbişey Elimi Işe Sürmüyorum,Duruyor Öyle Bakalım Ne Zamana Kadar

yemin ederim ben işte daha çok oturuyorum... benim kocam çok pimpirikli gelde temizleme birde evde 3 tane kuşumuz var her gün elektrikliyorum altlarını suyu yemi ayrı dert... dün kendimi bir naza çekeyim ağır kaldırmayayım dedim eşime pazara git dedim listeyi de verdim... dediklerimden fazlasını doldurmuş getirmiş, tlf açtı aşağıya inermisin bana yardım edermisin... ok dedim ben safta çektim kapıyı çıktım elktrikler kesikti unutmuşum. merdivenleri inersin. bir sürü eşya yine ağırlarını aldı ama bende taşıdım baya ağır merdivenleri çıkarsın dünden beri çok kötü bir karın ağrım var keşke işe gideydim yaaa

Bende geçen yürüdüm az bi mesafd bana eşim iş yaptirmmiyor ama ben duramiyorum. Ufk tefek bişey ler yapıyorum. Bakalım pazartesi ise başlıyorum iş yeri nasıl geçecek.

ay canım geçmiş olsun... seni çok iyi anlıyorum. bende genel müdürü aradım pazt. rapor aldım bu hafta gelemicem dedim ayrıntıya girmedim adamda ne oldu hayırdır ciddi birşey mi iyimisin filan dedi biraz rahatsızım dedim... ben kendi doktorumdan aldım raporu malum üstünde tüp bebek merkezi yazıyor bende biraz bozulmuş hissetmiyor değilim aslında kimseye söylememiştim aynen dediğin gibi suratıma acıyarak bakıpta olur canım üzülmeyin diyen insanları bazen boğmak istiyorum. o yüzden kimseye söylemiyorum...

canım doktor sitelerine üyemisin bilmiyorum ama ben hemen girip yorum yapıyorum.... bir keresinde 1 doktora gittim beni kapıyı kapatıp 40 dk muayene etti. bir aşağıladı bir aşağıladı hiç anlatmayayım. onlara onca yıl okumuşlar işte emek vermişler yok zekiler gözüyle sakın bakma yemin ederim bazıları bildiğin eşşek üni. nin kapısına bağlanmış bir şekilde diploma verilmiş... ben çok saygı duyardım abimde bir doktor ama abimde dahil şu an hepsi gözümde sadece insan biz onları gözümüzde büyüttüğümüz için yaptıkları karşısında hayal kırıklığına uğruyoruz. bildiğin masa başı devlet memuru gibi düşün bazen işini yapan bazen savsaklayan o zaman kötü de davransa sallamıyorsun...

inşallah Allahım bu sürecini bir hediye bebişle sonlandırır tüm söylenilenler sana hafif esen bir rüzgar gibi gelir...

yine sizin eşler anlayışlıymış. gerçi önceleri benimkide öyleydi ama sonradan o da bıktı heralde.
dün yumurta toplandıktan sonra çıktık rapor almaya gittik arabayı park edecek bana diyoki insen de bi baksan diyo töbe töbe o kadar sinirlendimki sanki ben orda sadece yatıp çıktım. hiç önemsemiyo gibi geldi. raporu alabilmek içinde hastanede epeyce dolaştık hep izledim eşimi ya bu iyimi bi bakıyım demiyo o önden ben arkasından tin tin yürüdük. çok yürüdüğüm için mi bilmiyorum yumurtalıklarımda ağrı oldu hala da zorlanmaya gelmiyo. tedavilerin sebebi de o olunca haliyle ben artık başka şeyler düşünmeye başlıyorum. bir kaç gün öncede ev işlerini problem etti. çok iş yapıyomuş dinlenemiyomuş. artık iyice sinir oldum hem çalışıyorum hem okuyorum hem de bu tedaviler artık bende iyice yoruldum. eve temizlik için kadın almaya da karşı. yani herşeyiyle zor bir adam.
aslında ikimizinde psikolojisi bozuk bu tedaviden sonra biraz kafa dinlememiz lazım. bi daha hazır olmadan başlamak istemiyorum

Slm kizlar gunaydin ben cok mutluyum bugun.yarin toplama islemi yapilacak cok heycanliyim.asil surecbundan sonra başlıyormus

oyy güzelim birde okuyormusun????

benimkide doktora uzun uzun sordu ne yapacak sadece yatacak mı filan adamı öyle sıkıştırdı ki adam en sonunda dedi ki bir insan içinden nasıl geliyorsa öyle yapmalı ben size yatsa da yatmasada olma şansını yükseltmez dedim ama eşinizin için yatınca rahat olacaksa yatacak dedi

duygusal olarak yıpratıcı bir dönem biz doktora ilk konuşmaya gittiğimizde bunu uzun uzadıya anlattı özellikle eşime zaten adamla konuştuğundan beri bir yumuşak davranıyor yoksa evde terör estirir burda toz var yok tezgahta kirli bardak var diye... bir yakının varsa rica et konuşsun ama erkek olsun bunun duygusal olarak zorlu bir dönem olduğunu iyice anlatsın sende oda karşılıklı çok sakin bir dönem geçirmelisiniz ki emeğinizin meyveside bu stresle yıpranmasın...

Slm kizlar gunaydin ben cok mutluyum bugun.yarin toplama islemi yapilacak cok heycanliyim.asil surecbundan sonra başlıyormus

eh bitirmişsin iğneleri hayırlı olsun... yumurta toplama işlemi anestezi gerektiren birşey ya... sonrasında ağrın olabilir eğer çalışıyorsan 2 gün işe gitmeyecekmiş gibi tedbir al herkeste aynı olmayabilir belki rahat geçer ama ne olur ne olmaz...

hadi hayırlı olsun inşallah bir sürü yumurta alırlar senden... gerçi çok yumurta da pcos demek :44: işte 20-22 tane alsınlar inşallah...

yumurta toplama da biterse yani 2 günü de atlatırsan zor aşamaları geçip artık bekleme moduna girersin...

Bende öyle bişeyler düşünüyorum bugün...
Pazartesine bişey kalmadı; haftasonu şöyle kaçamak test falan yapacak mısın!
Benim bile artık 6 günüm kalmış şaka maka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…