muhip ve benim de 27'sinde canım.
spirochenin p.tesi diye hatırlıyorum.
Değişik bişeyler var mı kendinde gözlemlediğin?
Bende bir numara kalmadı!
Bende öyle bişeyler düşünüyorum bugün...
Pazartesine bişey kalmadı; haftasonu şöyle kaçamak test falan yapacak mısın!
Benim bile artık 6 günüm kalmış şaka maka...
Kızlar sizin ttest gününüz ne zaman benim ayın 27 si
yemin ederim ben işte daha çok oturuyorum... benim kocam çok pimpirikli gelde temizleme birde evde 3 tane kuşumuz var her gün elektrikliyorum altlarını suyu yemi ayrı dert... dün kendimi bir naza çekeyim ağır kaldırmayayım dedim eşime pazara git dedim listeyi de verdim... dediklerimden fazlasını doldurmuş getirmiş, tlf açtı aşağıya inermisin bana yardım edermisin... ok dedim ben safta çektim kapıyı çıktım elktrikler kesikti unutmuşum. merdivenleri inersin. bir sürü eşya yine ağırlarını aldı ama bende taşıdım baya ağır merdivenleri çıkarsın dünden beri çok kötü bir karın ağrım varkeşke işe gideydim yaaa
bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum
ay canım geçmiş olsun... seni çok iyi anlıyorum. bende genel müdürü aradım pazt. rapor aldım bu hafta gelemicem dedim ayrıntıya girmedim adamda ne oldu hayırdır ciddi birşey mi iyimisin filan dedi biraz rahatsızım dedim... ben kendi doktorumdan aldım raporu malum üstünde tüp bebek merkezi yazıyor bende biraz bozulmuş hissetmiyor değilim aslında kimseye söylememiştim aynen dediğin gibi suratıma acıyarak bakıpta olur canım üzülmeyin diyen insanları bazen boğmak istiyorum. o yüzden kimseye söylemiyorum...
canım doktor sitelerine üyemisin bilmiyorum ama ben hemen girip yorum yapıyorum.... bir keresinde 1 doktora gittim beni kapıyı kapatıp 40 dk muayene etti. bir aşağıladı bir aşağıladı hiç anlatmayayım. onlara onca yıl okumuşlar işte emek vermişler yok zekiler gözüyle sakın bakma yemin ederim bazıları bildiğin eşşek üni. nin kapısına bağlanmış bir şekilde diploma verilmiş... ben çok saygı duyardım abimde bir doktor ama abimde dahil şu an hepsi gözümde sadece insan biz onları gözümüzde büyüttüğümüz için yaptıkları karşısında hayal kırıklığına uğruyoruz. bildiğin masa başı devlet memuru gibi düşün bazen işini yapan bazen savsaklayan o zaman kötü de davransa sallamıyorsun...
inşallah Allahım bu sürecini bir hediye bebişle sonlandırır tüm söylenilenler sana hafif esen bir rüzgar gibi gelir...
yine sizin eşler anlayışlıymış. gerçi önceleri benimkide öyleydi ama sonradan o da bıktı heralde.
dün yumurta toplandıktan sonra çıktık rapor almaya gittik arabayı park edecek bana diyoki insen de bi baksan diyo töbe töbe o kadar sinirlendimki sanki ben orda sadece yatıp çıktım. hiç önemsemiyo gibi geldi. raporu alabilmek içinde hastanede epeyce dolaştık hep izledim eşimi ya bu iyimi bi bakıyım demiyo o önden ben arkasından tin tin yürüdük. çok yürüdüğüm için mi bilmiyorum yumurtalıklarımda ağrı oldu hala da zorlanmaya gelmiyo. tedavilerin sebebi de o olunca haliyle ben artık başka şeyler düşünmeye başlıyorum. bir kaç gün öncede ev işlerini problem etti. çok iş yapıyomuş dinlenemiyomuş. artık iyice sinir oldum hem çalışıyorum hem okuyorum hem de bu tedaviler artık bende iyice yoruldum. eve temizlik için kadın almaya da karşı. yani herşeyiyle zor bir adam.
aslında ikimizinde psikolojisi bozuk bu tedaviden sonra biraz kafa dinlememiz lazım. bi daha hazır olmadan başlamak istemiyorum
Kızlar sizin ttest gününüz ne zaman benim ayın 27 si
Pazar doğum günüm 1 tane test aldım pazar yapicam testi pazt de kan için
doğru hatırlıyorsun seyircim... Pazt test az kaldı...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde.
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Tabiki herşey güzel olacak..sen den de bu ay güzel haberleri alcaz yani..benim de 5 Nisan gibi transfer olur dedi.. Beklemek zor ama beklicez yapacak bişe yok canım..
💗💗💗💗💗💗
♥♥♥ Slm bebek istiyoruz ben de 39 yasindayim. Yaşıma yakin birini görmek bana iyi geldi. İnşallah ikizlerin olur ve sağlıkla kucağına alirsinSelam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde.
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
♥♥♥ Slm bebek istiyoruz ben de 39 yasindayim. Yaşıma yakin birini görmek bana iyi geldi. İnşallah ikizlerin olur ve sağlıkla kucağına alirsin
Kizlar merhaba,ben de 37yasindayim.2.tup bebek denemem olacak.reglimin 18.gununu bekliyorum ilac icin.uzun protokol olacak.devlet hastanesine gidiyorum,raporlu...
Selam Nurennur,
Sağolun.
Sağlıkla alalım da teker teker gelsinler be güzel arkadaşım:)
Eşimin dilinde de bir ikiz lafı gezip duruyor...Hayırdır...
Sizde ikiz arzusu var sanırım:) Gönlünüzdeki sağlıkla sizi bulsun...
Sevgiler...
E şimdi yaş yavaş yavaş kemale ermeye başlayınca insan bi kereden olsun ciksin aradan diye düşünüyor. Defalerca bu sıkıntı ve stresleri yaşamak istemiyor. Rabbim herkesin gönlünce hayırlısini versin. Kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin. Biz esimle pek bebek muhabbeti yapmiyoruz çünkü eşim azospermi bunu yazmak dile getirmek istemiyorum ama ola ki denemelerimiz sonuçsuz kalırsa onun kendini yetersiz ve suçlu hissetmesini istemiyorum
Çok istekli gibi görünmek istemiyorum.(( İNŞALLAH hevesimi bebislerimi kucagima aldiktan sonraya sakliyorum. Sonra avazim çıktığı kadar bağıracagim. Ben de ANNEYİİİİiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm...
eh bitirmişsin iğneleri hayırlı olsun... yumurta toplama işlemi anestezi gerektiren birşey ya... sonrasında ağrın olabilir eğer çalışıyorsan 2 gün işe gitmeyecekmiş gibi tedbir al herkeste aynı olmayabilir belki rahat geçer ama ne olur ne olmaz...
hadi hayırlı olsun inşallah bir sürü yumurta alırlar senden... gerçi çok yumurta da pcos demek :44: işte 20-22 tane alsınlar inşallah...
yumurta toplama da biterse yani 2 günü de atlatırsan zor aşamaları geçip artık bekleme moduna girersin...
Öyle canim yumurtalarin toplanıp dollenip sana ertesi gün şu kadar dolkendi diye haber veriyorlar hadi hayırlı olsun canim
Kizlar merhaba,ben de 37yasindayim.2.tup bebek denemem olacak.reglimin 18.gununu bekliyorum ilac icin.uzun protokol olacak.devlet hastanesine gidiyorum,raporlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?