2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

muhip ve benim de 27'sinde canım.
spirochenin p.tesi diye hatırlıyorum.
Değişik bişeyler var mı kendinde gözlemlediğin?
Bende bir numara kalmadı!

Kasiklarimda hafif ağrı var normal mi bilemedim korkuyorum ayın 27 nasıl gelecek hafta içi kaçamak yapıp eczzaneden test alıp baksam mi

Bende öyle bişeyler düşünüyorum bugün...
Pazartesine bişey kalmadı; haftasonu şöyle kaçamak test falan yapacak mısın!
Benim bile artık 6 günüm kalmış şaka maka...

Pazar doğum günüm 1 tane test aldım pazar yapicam testi pazt de kan için çağırdı doktor 10 da... Az önce geldim eve annem uyansın kalkıp gidelim derken 2 gibi çıktık yemek istemediydi canım bende sabrettim dışarda yeriz diye karnımda hafif bir ağrı vardı açlıktan sandım ama doyduk biraz yürüdük derken karın agrisindan yuruyemedim şimdi karnımda elk. Battaniye yatıyorum... Pehhh iyi bir deneyim olmadı neden böyle oldum anlamadım :S

Kızlar sizin ttest gününüz ne zaman benim ayın 27 si

doğru hatırlıyorsun seyircim... Pazt test az kaldı... Bende deli gibi bir karın ağrısı var... sabah uyandığımda kabizliga yordum şurup içtim sonra açlığa yordum, sonra gaz problemi dedim birde ilac aldım activialar yedim... Henüz iyileşemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HİÇTE KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLMİŞ :) boşuna kaygı etmişim ilk iğnemi sabah 8 de vuruldum eşim vurdu ilk iğnemi ben galiba kendime vuramam yinede

bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum

Birsey olmaz allah in izniyle. .
Yaw bırak kuşlari,pipiRiK Koçani Falan. Biraz çalıştır öyle yorma kendini. . . Kadınlar bu süreçte zaten zor operasyonlar dan geçiyor kocalar da işlerde yardimci olsunlar tolerans göstersinler artık

Şimdi nasılsın peki canım ?..

Ya doktor sitelerine üye değilim ama hakkaten özellikle boyle doktorların şerrinden insanları korumak için üye olup yazmak lazım. . .

Yok ya okumakla,kitapla,eğitimle insan olunmuyor hakkaten,insanlık farklı birsey, Maalesef belki emek gösteren herkes iyi bir yerlere gelebiliyor ama insani özellikleri kazanmak zor olanı. .

Aslında doktorları gözümüzde büyüttüğümüzden dolayi hayal kırıklığı değil aslında,o sırada aciz olduğumuz için karşımızda kinden merhamet bekliyoruz,ters davranmalari karşısında da çok kırılıyor insanin kalbi, cok incitiyor

Ayy Elhamdulillah ki eşim çok yardımcı oluyor şu süreçte,bebek gibi bakıyor, iğnelerimi yapıyor,beslenmemi programli yor, ilaçlarımi kullanıp kullanmadıgimi takip ediyor. . .

Bunlara rağmen psikolojik olarak herseyden etkilenebiliyorum ,evet haklısın hakkaten cok yıpratiçi bir süreç, 29 yaşındayım ama ilk tüp bebek tedavimizden beri saçımdaki beyazlarin sayısı arttı vallahi
Kızlar sizin ttest gününüz ne zaman benim ayın 27 si

Pazar doğum günüm 1 tane test aldım pazar yapicam testi pazt de kan için

doğru hatırlıyorsun seyircim... Pazt test az kaldı...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya kızlar farklılık var mı sizde,bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yok,siz ne durumdasiniz büyük gün yaklaşırken:18::18::18:

Selam,

1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.

Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde.

Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...

Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...

Değil mi?

Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.

Sevgiler...

Tabiki herşey güzel olacak..sen den de bu ay güzel haberleri alcaz yani..benim de 5 Nisan gibi transfer olur dedi.. Beklemek zor ama beklicez yapacak bişe yok canım..

💗💗💗💗💗💗

Yorgun yolcu mrb hoş bulduk canim. Bence idrar testi icin cok erken. Idrarda bu kadar erken çıkma ihtimali cok zayif bosuna moralini bozarsin. Ama sabredemiyorsan kanda baktir buyuk ihtimal cikar çünki ebenin biri bana siz bu gece eşinizle iliskiye girseniz ve döllenme gerçekleşirse sabahına kanda belli olur demisti.

Tabiki herşey güzel olacak..sen den de bu ay güzel haberleri alcaz yani..benim de 5 Nisan gibi transfer olur dedi.. Beklemek zor ama beklicez yapacak bişe yok canım..

💗💗💗💗💗💗

Çok teşekkürler Esila38,

Sizin az kalmış, ben de herhalde sizden birkaç gün sonra transfer olurum diye tahmin ediyorum. Sayılı gün geçer elbet:)

Sevgisini , emeğini , sütünü yavrusuna sunmak için yanıp tutuşan tüm anne aday adaylarına sevgilerimi gönderiyorum.

♥♥♥ Slm bebek istiyoruz ben de 39 yasindayim. Yaşıma yakin birini görmek bana iyi geldi. İnşallah ikizlerin olur ve sağlıkla kucağına alirsin

♥♥♥ Slm bebek istiyoruz ben de 39 yasindayim. Yaşıma yakin birini görmek bana iyi geldi. İnşallah ikizlerin olur ve sağlıkla kucağına alirsin

Selam Nurennur,

Sağolun.

Sağlıkla alalım da teker teker gelsinler be güzel arkadaşım:)

Eşimin dilinde de bir ikiz lafı gezip duruyor...Hayırdır...

Sizde ikiz arzusu var sanırım:) Gönlünüzdeki sağlıkla sizi bulsun...

Sevgiler...

Kizlar merhaba,ben de 37yasindayim.2.tup bebek denemem olacak.reglimin 18.gununu bekliyorum ilac icin.uzun protokol olacak.devlet hastanesine gidiyorum,raporlu...

Kizlar merhaba,ben de 37yasindayim.2.tup bebek denemem olacak.reglimin 18.gununu bekliyorum ilac icin.uzun protokol olacak.devlet hastanesine gidiyorum,raporlu...

Hayırlı olsun canım. Umarım bu sefer kavuşursun bebişine..

💗💗💗💗💗💗

E şimdi yaş yavaş yavaş kemale ermeye başlayınca insan bi kereden olsun ciksin aradan diye düşünüyor. Defalerca bu sıkıntı ve stresleri yaşamak istemiyor. Rabbim herkesin gönlünce hayırlısini versin. Kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin. Biz esimle pek bebek muhabbeti yapmiyoruz çünkü eşim azospermi bunu yazmak dile getirmek istemiyorum ama ola ki denemelerimiz sonuçsuz kalırsa onun kendini yetersiz ve suçlu hissetmesini istemiyorum
Çok istekli gibi görünmek istemiyorum. (( İNŞALLAH hevesimi bebislerimi kucagima aldiktan sonraya sakliyorum. Sonra avazim çıktığı kadar bağıracagim. Ben de ANNEYİİİİiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm...

Olur olur, eşiniz de uçacak havalara, ev şenlenecek bebekle, kalbinizi ferah tutun:)

sevgiler...

Saol canim bitirdim igneleri.insallah hayirlisi olur aksama kadar canim ne istioyorrsa yemeye calistim yasak olcak ya belli bi saatten sonra:)

Slm nazan yaşlarimiz yakin bu bana yalniz olmadığımı hissettiriyor mutlu oluyorum. Hadi bu denemen hayirli ugurlu olsun hangi hastanedesin. Ben de birinci denememi Cerrahpaşa da yaptirdim. Tum bastan savmalara rağmen hamile kalabilmistim ama unutarak arkadasin bes yasindaki oglunu kucakladim ve iki saat sonra düşük yaptim. Nasip değilmiş saglik olsun diyorum ama devlet hastaneleri cok baştan savma . Keşke rapor hakkını ozel bir yerde değerlendirebilseydin. Birinci denemeni nerde yaptın neden olmadi bir aciklama yaptilar mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…