2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Insallah canim Allah gonlune gore versin

Kasiklarimda hafif ağrı var normal mi bilemedim korkuyorum ayın 27 nasıl gelecek hafta içi kaçamak yapıp eczzaneden test alıp baksam mi

Benim dolap test dolu; istersen göndereyim sana da
hafta içi derken zaten günümüz perşembe çarşamba da gidip kan testi yaptırsan olur.
İdrar testiyle uğraşsak mı bilemedim.
Bişey kalmadı zaten; dışarı çıkıp gezmelere başladım ya ge.er artık zaman :)
Bende de kasıkağrısı vardı düne kadar artık o da yok.
Allah Allah!Ne oldu ki acaba... Kalktığından beri böyleydin yani... :44: Karın mı kasık mı ağrı seçebildin mi tam.
Şimdi nasıl oldun peki?İyi misin biraz daha?

Ya kızlar farklılık var mı sizde,bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yok,siz ne durumdasiniz büyük gün yaklaşırken:18::18::18:

Bende kasık ağrısı vardı düne kadar. Bugün hepsi uçtuuuuuuuuuuuu gitti. Bilemedim yaanii.... :S

Son düzenleme:
HİÇTE KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLMİŞ :) boşuna kaygı etmişim ilk iğnemi sabah 8 de vuruldum eşim vurdu ilk iğnemi ben galiba kendime vuramam yinede
Başlangıçta iğne zor olan kısımmış gibi görünsede ilerleyen süreçte en masum kısmının o olduğunu anlıyorsun!
Esasında kendin de vurabilirsin; sadece bir kere cesaret et dene yeter....
bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum
Neden söylemediler ki bugün sanki kaç tane toplandığını! İnsan merak ediyo.
Neyse yarın döllenenleri söyler diğer gün de kaçı embriyo olabilmiş hücre saısı vs öğrenirsin. Heyecanlı 3 gün seni bekliyor :))
Oooo süper.... Denizde kum sende blast embriyo :))
İnşallah hayırlısıyla transferinde olur da geri sayıma geçersin hayırlısıyla.

Oooo süper.... İnşallah hayırlısıyla transferinde olur da geri sayıma geçersin hayırlısıyla.

Sağolun sevgili Seyir,

Nisan ortalarında sanırım transfer olacak:)

Bunu beklemenin heyecanı da acaipmiş...

Tutunsun bebeklerimiz anneciklerine ve sağlıkla girsinler hayatımıza:)

Sevgiler

bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum

canım hayırlı olsun :) inşallah sağlıkla döllenir ve güzel güzel embriyoların olsun :) tatlım ben de pazar opu olacağım :) ardarda güzel haberler verelim :)

hayırlı olsun canım gelecek ay sana sıkı sıkı tutunsun bu bebişler :)

Yalniz degilsin canim,olgun anne olacagiz insallah ben zeynep kamildeyim.ilk denememde 5yumurta toplandi,4 dollendi,2 embriyo transfer edildi,8 ve 10 hucreli.hamile kaldim ancak yeterli gelismedigi icin 8.haftanin basinda alindi :2:
Ortam iyi degil ama bu isi cok yaptiklari icin tercih ettim.dogrusu doktor ve hemsirelerin tavirlari da gayet iyi..ozele karar veremedim,tutarsa burada da olur.olmazsa rapor hakkim bitince o parayi nasilsa ozele verecegim diye dusundum.ne bileyim:26:
İnsallah bu sefer saglikla olur:)) sizin durumunuz nedir?

Kizlar sabah toplama islemi oldu.cok agrim vardi az onceye kadar.agladim agridan.o derece anestezinin etkisi gecince tabi.agri kesici yaptılar.14 tane yumurta toplanmış

kızlar sabah aradılar hastaneden. dün benden 11 yumurta toplanmış. 10 tanesi istenen boyutlardaymış. 8 tanesi döllenmiş. yarın bölünme konusunda bilgi vermek için arıycam dedi. inşallah güzel haberler alırım yarın da

evet insan böyle zorluklarla isteyince ikiz hatta üçüz bile istiyor kimbilir ne kadar zor olacak bakımları ama zorlukla geliyor ayrıca dediğin gibi yaş önemli bir etken doğamız da bir taraftan sıkıştırıyor ne diyeyim hayırlısı hepimiz adına...

bugün biraz daha iyiyim ama ağrılar devam... ayırt etmeme gerek yok çünkü ikisi birden bastırıyor hatta arada belime giren ağrıları da sayarsak noluyor lan diyorum

kızlar ayıptır söylemesi ama ben wc de tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum durmadan su içiyorum 4 lt su dediler ben 3 lt yi zor buluyorum her daim wc deyim kasıklarım tek taraflı değil çift taraftan ağrı yapıyor ayrıca o ağrı yapıyorken ben wc de rahat olamıyorum çünkü ıkınmamamız lazımmış. normal bir acile gitmek istemedim akşam götürecekti eşim kendimde bile değildim yarı baygın durumda yanlış bir müdahele ederler de bende anlayamam bu halde diye elk. battaniyeleri sardım öyle bayılmışım. ben çoktandır diyetteydim ama durum bebiş olunca bana yedirmeye çalışıyorlar tabi işin kötüsü ilaçların da etkisiyle bir açıkki iştahım acaba midemi mi bozuyorum dicem bu kezde kasık ağrılarına anlam veremedim. annemle diken üstündeyiz birşey mi olacak düşecekmi diye her wc ye gidiş gelişimde gözümün içine bakıyor nasıl düşüyor o konuda da bilgim yok yaaa en iyisi birazda onu araştırayım :44:

Kizlar sabah toplama islemi oldu.cok agrim vardi az onceye kadar.agladim agridan.o derece anestezinin etkisi gecince tabi.agri kesici yaptılar.14 tane yumurta toplanmış

geçmiş olsun canım... serum filan verdiler mi opudan sonra??? 14 yumurta çok iyi inşallah hepside döllenir... ben opudan sonra çok ağrı çektim ne zaman geçecek bu çok sordum ordaykende hatta doktor parol ve minoset alabilirsin dedi. ya bu ağrı hiç onlarla geçer mi demiştim. :) 4 saat tuttum 4 saatte 1 minoset attım 2 gün boyunca geceleri bile uyanıp aldım.

Tüp bebek tedavisinin en zor kısmıı sizce??

bence opu... iğneler de bende çok ağrı yaptı hele son iğneler özellikle ovitrille vurduktan sonra geçsin bu ağrı artık diye koşa koşa gittim opuya ama o daha fena çıktı....

gözün aydın güzelim... hayırlısıyla transferi de atlatmayı nasip etsin rabbim...

Canım!Kabızlık bence tüp bebek döneminde hepimizin problemi.; o nedenle anlatmaktan çekinmene gerek yok Çünkü herkes azcık bile olsa ıkınmaya korkuyor çekiniyor bu dönemde. Benim hoca transferden sonra konuşurken "kabızlık" olursa falan diye sorduğumda duphaloc isimli bir ilaç söyledi. Bi de şunu ekledi; "bebek öyle düşmez" Tabi; o diyor da biz inanıyor muyuz hayır"

Su konusuna gelince; günde en az beş litre içerim. Suyla olacak olsa bu iş benim kabızlığın "k" sını bilmemem lazım ama kendimi bildim bileli bu sorunum vardır. Ne kadar yapmak istersin bilmiyorum ama ben baktım olacak gibi değil; sabah açık ikinci bardak çayın yanında bir sigara patlattım. Hiiççç ıkınmaya gerek kalmadan bağırsak peristaltizmini artırıyor ve rahatlıyorsun. iki üç günde bir yaptım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…