E şimdi yaş yavaş yavaş kemale ermeye başlayınca insan bi kereden olsun ciksin aradan diye düşünüyor. Defalerca bu sıkıntı ve stresleri yaşamak istemiyor. Rabbim herkesin gönlünce hayırlısini versin. Kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin. Biz esimle pek bebek muhabbeti yapmiyoruz çünkü eşim azospermi bunu yazmak dile getirmek istemiyorum ama ola ki denemelerimiz sonuçsuz kalırsa onun kendini yetersiz ve suçlu hissetmesini istemiyorum
Çok istekli gibi görünmek istemiyorum.(( İNŞALLAH hevesimi bebislerimi kucagima aldiktan sonraya sakliyorum. Sonra avazim çıktığı kadar bağıracagim. Ben de ANNEYİİİİiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm...
Kasiklarimda hafif ağrı var normal mi bilemedim korkuyorum ayın 27 nasıl gelecek hafta içi kaçamak yapıp eczzaneden test alıp baksam mi
Allah Allah!Ne oldu ki acaba... Kalktığından beri böyleydin yani... :44: Karın mı kasık mı ağrı seçebildin mi tam.Pazar doğum günüm 1 tane test aldım pazar yapicam testi pazt de kan için çağırdı doktor 10 da... Az önce geldim eve annem uyansın kalkıp gidelim derken 2 gibi çıktık yemek istemediydi canım bende sabrettim dışarda yeriz diye karnımda hafif bir ağrı vardı açlıktan sandım ama doyduk biraz yürüdük derken karın agrisindan yuruyemedim şimdi karnımda elk. Battaniye yatıyorum... Pehhh iyi bir deneyim olmadı neden böyle oldum anlamadım :S
doğru hatırlıyorsun seyircim... Pazt test az kaldı... Bende deli gibi bir karın ağrısı var... sabah uyandığımda kabizliga yordum şurup içtim sonra açlığa yordum, sonra gaz problemi dedim birde ilac aldım activialar yedim... Henüz iyileşemedim
Ya kızlar farklılık var mı sizde,bende ne kasık ağrısı ne bel ağrısı yok,siz ne durumdasiniz büyük gün yaklaşırken:18::18::18:
Başlangıçta iğne zor olan kısımmış gibi görünsede ilerleyen süreçte en masum kısmının o olduğunu anlıyorsun!HİÇTE KORKTUĞUM GİBİ DEĞİLMİŞ :) boşuna kaygı etmişim ilk iğnemi sabah 8 de vuruldum eşim vurdu ilk iğnemi ben galiba kendime vuramam yinede
Neden söylemediler ki bugün sanki kaç tane toplandığını!bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum
Oooo süper.... Denizde kum sende blast embriyo :))Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde.
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Insallah canim Allah gonlune gore versin
Oooo süper.... İnşallah hayırlısıyla transferinde olur da geri sayıma geçersin hayırlısıyla.
bugün opu oldu kızlar. hiç korkulacak bişey değilmiş. ne ağrım var ne sancım. kaç yumurta olduğunu söylemediler. yarın arayacaklarmış. heyecanla bekliyorum
Selam,
1 adet 5.günlüğüne ek olarak 2 adet te 6. günlük dondurulmuş.
Regl olunca arayacakmışım, transfer belirlenecekmiş akabinde.
Moral bozacak birşey yok, tablo 41 yaş için güzel dedi doktor...
Herşey güzel olacak:) diyelim, olsun...
Değil mi?
Hepimizin sağlıkla bebeklerimize kavuşmamızı diliyorum.
Sevgiler...
Hayırlı olsun canım. Umarım bu sefer kavuşursun bebişine..
💗💗💗💗💗💗
Slm nazan yaşlarimiz yakin bu bana yalniz olmadığımı hissettiriyor mutlu oluyorum. Hadi bu denemen hayirli ugurlu olsun hangi hastanedesin. Ben de birinci denememi Cerrahpaşa da yaptirdim. Tum bastan savmalara rağmen hamile kalabilmistim ama unutarak arkadasin bes yasindaki oglunu kucakladim ve iki saat sonra düşük yaptim. Nasip değilmiş saglik olsun diyorum ama devlet hastaneleri cok baştan savma . Keşke rapor hakkını ozel bir yerde değerlendirebilseydin. Birinci denemeni nerde yaptın neden olmadi bir aciklama yaptilar mi?
Başlangıçta iğne zor olan kısımmış gibi görünsede ilerleyen süreçte en masum kısmının o olduğunu anlıyorsun!
Esasında kendin de vurabilirsin; sadece bir kere cesaret et dene yeter....
NEDİR EN ZOR kısmı tüp bebeğin ?
E şimdi yaş yavaş yavaş kemale ermeye başlayınca insan bi kereden olsun ciksin aradan diye düşünüyor. Defalerca bu sıkıntı ve stresleri yaşamak istemiyor. Rabbim herkesin gönlünce hayırlısini versin. Kimseyi çocuksuzlukla imtihan etmesin. Biz esimle pek bebek muhabbeti yapmiyoruz çünkü eşim azospermi bunu yazmak dile getirmek istemiyorum ama ola ki denemelerimiz sonuçsuz kalırsa onun kendini yetersiz ve suçlu hissetmesini istemiyorum
Çok istekli gibi görünmek istemiyorum.(( İNŞALLAH hevesimi bebislerimi kucagima aldiktan sonraya sakliyorum. Sonra avazim çıktığı kadar bağıracagim. Ben de ANNEYİİİİiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm...
Benim dolap test dolu; istersen göndereyim sana da
hafta içi derken zaten günümüz perşembe çarşamba da gidip kan testi yaptırsan olur.
İdrar testiyle uğraşsak mı bilemedim.
Bişey kalmadı zaten; dışarı çıkıp gezmelere başladım ya ge.er artık zaman :)
Bende de kasıkağrısı vardı düne kadar artık o da yok.
Allah Allah!Ne oldu ki acaba... Kalktığından beri böyleydin yani... :44: Karın mı kasık mı ağrı seçebildin mi tam.
Şimdi nasıl oldun peki?İyi misin biraz daha?
Bende kasık ağrısı vardı düne kadar. Bugün hepsi uçtuuuuuuuuuuuu gitti. Bilemedim yaanii.... :S
Kizlar sabah toplama islemi oldu.cok agrim vardi az onceye kadar.agladim agridan.o derece anestezinin etkisi gecince tabi.agri kesici yaptılar.14 tane yumurta toplanmış
Tüp bebek tedavisinin en zor kısmıı sizce??
kızlar sabah aradılar hastaneden. dün benden 11 yumurta toplanmış. 10 tanesi istenen boyutlardaymış. 8 tanesi döllenmiş. yarın bölünme konusunda bilgi vermek için arıycam dedi. inşallah güzel haberler alırım yarın da
gözün aydın güzelim... hayırlısıyla transferi de atlatmayı nasip etsin rabbim...
bugün biraz daha iyiyim ama ağrılar devam... ayırt etmeme gerek yok çünkü ikisi birden bastırıyor hatta arada belime giren ağrıları da sayarsak noluyor lan diyorum
kızlar ayıptır söylemesi ama ben wc de tuvaletimi yaparken çok zorlanıyorum durmadan su içiyorum 4 lt su dediler ben 3 lt yi zor buluyorum her daim wc deyim kasıklarım tek taraflı değil çift taraftan ağrı yapıyor ayrıca o ağrı yapıyorken ben wc de rahat olamıyorum çünkü ıkınmamamız lazımmış. normal bir acile gitmek istemedim akşam götürecekti eşim kendimde bile değildim yarı baygın durumda yanlış bir müdahele ederler de bende anlayamam bu halde diye elk. battaniyeleri sardım öyle bayılmışım. ben çoktandır diyetteydim ama durum bebiş olunca bana yedirmeye çalışıyorlar tabi işin kötüsü ilaçların da etkisiyle bir açıkki iştahım acaba midemi mi bozuyorum dicem bu kezde kasık ağrılarına anlam veremedim. annemle diken üstündeyiz birşey mi olacak düşecekmi diye her wc ye gidiş gelişimde gözümün içine bakıyor nasıl düşüyor o konuda da bilgim yok yaaa en iyisi birazda onu araştırayım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?