Yalniz degilsin canim,olgun anne olacagiz insallahben zeynep kamildeyim.ilk denememde 5yumurta toplandi,4 dollendi,2 embriyo transfer edildi,8 ve 10 hucreli.hamile kaldim ancak yeterli gelismedigi icin 8.haftanin basinda alindi :2:
Ortam iyi degil ama bu isi cok yaptiklari icin tercih ettim.dogrusu doktor ve hemsirelerin tavirlari da gayet iyi..ozele karar veremedim,tutarsa burada da olur.olmazsa rapor hakkim bitince o parayi nasilsa ozele verecegim diye dusundum.ne bileyim:26:
İnsallah bu sefer saglikla olur:)) sizin durumunuz nedir?
Kesinlikle yumurta toplama...Uyuyorsun uyanıyorsun anlamıyorsun ama o arada neler ouyor sana Allah bilir! :44:NEDİR EN ZOR kısmı tüp bebeğin ?
geçmiş olsun canım... serum filan verdiler mi opudan sonra??? 14 yumurta çok iyi inşallah hepside döllenir... ben opudan sonra çok ağrı çektim ne zaman geçecek bu çok sordum ordaykende hatta doktor parol ve minoset alabilirsin dedi. ya bu ağrı hiç onlarla geçer mi demiştim. :) 4 saat tuttum 4 saatte 1 minoset attım 2 gün boyunca geceleri bile uyanıp aldım.
Kesinlikle yumurta toplama...Uyuyorsun uyanıyorsun anlamıyorsun ama o arada neler ouyor sana Allah bilir! :44:
Gerçi benim öyle iğnelik falan ağrım olmadı ama sonrasındaki durumun cabası...İki büklüm hissediyorsun kendini hem fiziksel hem de ruhsal açıdan.
Son durumu ne yumurtalarının :)
Seyir ne kadar dogru dedin canim.vucudum katlanmis gibi heryerim agrio.agri kesici aldim.cok sancim var belimdede
Geçmiş olsun canım!
Bundan sonraki bir kaç gün çok gerilimli ve heyecan verici oluyoooAman şu kadarı döllendi aman bu kadarı embriyo oldu, yok şu kadarı kaliteli falan derken bi bakmışsın transfer masasındasın :))
seyir ya yakalamışken sana sorayım. benim döllenen 8 tane. yarın embriyo sayısını mı öğrenicem demek oluyo bu? bölünme hakkında bilgi vericez yarın dedi embriyolog?? beni ne bekliyo merak ediyorum bundan sonra
İşte canım; bugün arayıp döllenme sayısını söylemişler ya. yarın da onlardan kaçı embriyo olma yolunda onu söyleyecekler.
İşte şu kadarı 4 hücreli oldu şu kadarı şu hücreli vs.
Embriyologlar gün gün katlı şekilde giden(4-8 gibi) embriyoları daha sağlıklı buluyorlar.Yani şöyle söyleyeyim ikinci gün tak diye 5-6-7 olanı falan pek sevmiyorlar. sonradan yavaşlayabiliyor ya da duruyor gibi bir risk görüyorlar; ama tabi şunu da söylüyorlar. "Biz sabit katla gideni severiz ama belki de diğeri ilerde daha da ii olabilecek; onu gözlemleme fırsatımız olmadığından ilk üç günlük durumlarına özellikle dikkatle bakıyoruz."
Yalniz degilsin canim,olgun anne olacagiz insallahben zeynep kamildeyim.ilk denememde 5yumurta toplandi,4 dollendi,2 embriyo transfer edildi,8 ve 10 hucreli.hamile kaldim ancak yeterli gelismedigi icin 8.haftanin basinda alindi :2:
Ortam iyi degil ama bu isi cok yaptiklari icin tercih ettim.dogrusu doktor ve hemsirelerin tavirlari da gayet iyi..ozele karar veremedim,tutarsa burada da olur.olmazsa rapor hakkim bitince o parayi nasilsa ozele verecegim diye dusundum.ne bileyim:26:
İnsallah bu sefer saglikla olur:)) sizin durumunuz nedir?
hımmm. anladım. bugün embriyolog aradığında eşim de dayadı kulağını telefona. 8 tanesi döllendi deyince derin bi nefes aldı. öyle mutlu olduk ki... sonra dedim acaba erken mi seviniyoruz?? sanırım biraz öyle olmuş
Yooo!8 iyi bir rakam. Benim 5 tane döllenmişti. Sonra onun sapı bunun çöpü derken iki tanesini beğendiler nakil için sadece. Yani donduramadık hiç.
Senin dondurma şansın bile olabilir. Benden 3 tane avantajlısın sonuçta
anaaaam yavrularımın arasında kıyasıya yarış olacak desenehadi bakalım iyi olan kazansın o zaman. ben de kavuşmak istiyorum meleğime
Slm ben de 2011 de Zeynep Kamil e gitmiştim ve kalabalığı görünce şok geçirmiştim çünkü ben bizim gibi fazla çift olduğunu hiç düşünmemiştim zaten ilk hastane deneyimimiz hiç bir şey bilmiyoruz orada çok zaman kaybettik daha sorunun ne olduğunu sormadan benden bir milyon tetkik istediler onca gun geldik gittik doktorla adam gibi görüşemedik testler çok zaman aldi biz şehir dışından geldiğimiz için işlemleri hızlandırır amadik biraz da işin ciddiyetini kavrayamamak derken bir koca yıl bomboş geçti. Derken 2012 ağustosta Cerrahpaşa da hamile kaldim dusuk oldu o hirsla bir ay sonra hemen Cerrahpaşa da yeniden basladim o apayri bir hikaye zaten, sorumsuz insanlar. Beni her muayene eden doktor aaaa sen çok mu düşük yaptin rahmin çok yıpranmış dedi ama kimse dur biraz acele etme birkac ay dinlen rahmin toplansin da gel demedi zaten önceki tedavimde iğneler kist yapmış iki tanecik de kistim varmış buna ragmen tedaviye devam edildi ve sonuç fiyasko. Offf içim şişti birazini da sonra yazicam eşim yemek bekliyor:))))))
evet insan böyle zorluklarla isteyince ikiz hatta üçüz bile istiyor kimbilir ne kadar zor olacak bakımları ama zorlukla geliyor ayrıca dediğin gibi yaş önemli bir etken doğamız da bir taraftan sıkıştırıyor ne diyeyim hayırlısı hepimiz adına...
Aynen öyle....
Kıyasıya yarışşşş
Transfer basit bir işlem. Yatıyorsun kalkııyorsun hooppp bitiyor.!
Sonrası sıkıntı.... Bekle babam bekle!
Bak bana; perşembeye ne kaldı diye diye bir perşembeyi getiremedim!
Çarşamba gidip kan vereyim ben en iyisi yaaaa...
Bu ne; bekle bekle bitmiyo... :26:
Neyseki son bir kaç gündür artık yatış modunda değilim de zaman geçiyor öyle böyle biraz.
Sevgili Seyir,
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, müjdeye az kaldı sanki:) hadi hayırlısı...
Benim de transfer tarihi yaklaşıyor, zihni sinir projeleri üretmeye başladım.
Rahimde kan deveranı olması iyiymiş, ama yatış halindeyiz, ağır yaşam diyelim.... cinsellik te yok...mastürbasyon mu yapmalı diye aklımdan bir sonu geçiyor...Valla hocaya sorucam...utanma falan kalmadı bende:)
Sevgiler...
Haha :) Ne mastürbasyonu yaa!Embriyoya bişe olurmu diye korkundan afedersin ama büyüğünü bile doğru dürüst yapamıyorsun!
Senin transfer ne zaman?
Evet perşembeye bişey kalmadı.Hele çarşambaya hiçbişey kalmadı!
:)))
regl ol ara dedi hoca. bugün olurum sanırım, bu hormonlar siklusun huyunu değiştirmediyse tabii...
Sevgili Seyir,
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz, müjdeye az kaldı sanki:) hadi hayırlısı...
Benim de transfer tarihi yaklaşıyor, zihni sinir projeleri üretmeye başladım.
Rahimde kan deveranı olması iyiymiş, ama yatış halindeyiz, ağır yaşam diyelim.... cinsellik te yok...mastürbasyon mu yapmalı diye aklımdan bir sonu geçiyor...Valla hocaya sorucam...utanma falan kalmadı bende:)
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?