Canim zaten yumurta toplama islemi gunu itibari ile progesteron fitil kullanilmaya baslaniyor gunde 3kez..bebek 12hafta oluncaya kadar devam ediliyor.eger kanama filan olursa igneye donuyor ki,o korkunc(
Diyecegim masturbasyona ayrica gerek kalmayacak,fitili parmakla bayagi bir sokuyosun zaten
Dondurulmuştu değil mi seninkiler?
selam kızlar... bugün aradılar döllenen 8 yumurtanın 8i de sağlıklı şekilde bölünmüş ve oldukça kalitelilermiş. büyük ihtimalle transferiniz 5. gün olacak dedi. çok sevindim. inşallah sonuna kadar böyle güzel gider
selam kızlar... bugün aradılar döllenen 8 yumurtanın 8i de sağlıklı şekilde bölünmüş ve oldukça kalitelilermiş. büyük ihtimalle transferiniz 5. gün olacak dedi. çok sevindim. inşallah sonuna kadar böyle güzel gider
odün yumurta toplandi.bugün aradilar 13 tanesi olgun cikmiş.11 tanesi döllenmiş.yarin arayip transferiniz hakkinda bilgi vericez dediler.sizce sayı iyi mi?transfer ne zaman olur?
Hayirli olsun canim. Çok sevindim senin adına ben yarın ise başlıyorum.
Yorgun yolcu sen ne alemdesin test yapicam falan diyordun bizi merakta bırakma tezden hayırlı haberler ver.
Ben hala yatıyorum ama son yatışlarım. Yarın iş var. Bugün benim 8. Günüm ve ben test yaptım. Sonuç diğer çizgi silik olmasına rağmen çift çizgiyi gordum. :) şükürler olsun ve herkese dua ettim canlar ama kan testini bekliyorum.
Canım kan testinden sonra mı tebrik etmeliyim şimdi mi bilemedim. :) Tebrikler....Ben hala yatıyorum ama son yatışlarım. Yarın iş var. Bugün benim 8. Günüm ve ben test yaptım. Sonuç diğer çizgi silik olmasına rağmen çift çizgiyi gordum. :) şükürler olsun ve herkese dua ettim canlar ama kan testini bekliyorum.
Ayyy yorgunyolcu çok sevindim maşallah,bende bi cesaret edip erken test yapmayı becerebilsem de güzel haberler görsem de size iletsem:18::18:
Bana arada gelip gelip gidiyor; bak şimdi yorgunyolcuyu görünce "yap kurtul" diyor içimdeki ses....
Offf!Yapmak da çözüm değil ki. Bu kez de idrarda yapsan yok silikti. Kanda yapsan yok düşüktü...
Offf bu ne yaaaaaaaaaaa!!!!:44:
ÇOk sıkıldım belirsizliktennnnn!
Ayyy hiç sorma,hem merak hem korku duyguları içimde savaşıyor hangisi kazanırsa ona göre atakta bulunacağım
Ama pozitif sonuç alsak heyecanlı bekleyiş bitmiyor,bazıları diyor ki pozitif sonuç aldıktan sonra kesesini görmeyi beklemek daha zor falan. . . E kesesini görsen kritik 3 ay,sonrası 9 ay hayırlısı İle geçip kucağıma alabilecek miyim bekleyişi ,ilk basamağı geçelim de hayirlisiyla level 2 ye atlayalim
:)))çok yaşayın sevgili Nazan.e, kahkaha ile güldüm fitile
bana vermedi hoca OPU sonrası herhangi birşey. Hatta OPU sonrası transfer yapamama nedenimiz Saizen click in progesteronu erken aktive etmesi anladığım kadarı ile.
hadi regl olayım da transfer olsun ve fitil işleri başlasın:)
sevgiler
Ya tabi o var!Mesela ben kalp atımını duymadan çevremde kimseye "hamileyim" demem. Çünkü ondan öncesi fasa fiso gibi geliyor. Daha önce yaşadım çünkü. Bin küsür BHCG'leri de gördüm keseyi de vs. Benimle birlikte kan testi yaptırıp sonucu 50-60larda olan tedirgin tedirgin "senin sonucun ne güzel çıktı" derken; onun bebeğinin doğup benim 8+0 da zorunlu kürtaja gittiğimi de bilirim.
Ya da arkadaşımızın doğumuna bir hafta kala karnında bebeğinin öldüğünü kadıncağıza doğum yaptırdıklarını da bilirim.
O yüzden hepsi boş bunların!
Gerçek şu ki; hayat bu,insan yine de bekliyor ve her aşamasını ayrı ayrı öğrenmek istiyor işte....
Ben o yüzden hep "Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin" derim insanlara ne zaman bir bebek haberi alsam.
Umarim guzel sonuclar alirsin:)
Ben 2.denemem icin geri sayimdayim.ilkinde fitil kullanmistim.sonra hem hamile olup hemde kanamam olunca sabah aksam igne yedim,pek iyi degildi...
Bu seferkinden umitliyim:)) sizin ilk mi?nerde yaptiriyorsun?
Doğru diyorsun canım. .
Kese kaçıncı haftada görülüyor ,kalp atışı kaçıncı haftada Duyuluyor Biliyor Musun ?... gerçi önce pozitif sonuç almamız gerekiyor da olsun hayal kurmak güzeldir
Seyir cok qydinlattin bizi saol canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?