2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Seyir bugun giremedim nete.senin yazdikalrini okudum .kat kat artan yumurta iyi demissin falan bende ogrenmeye calisiyorum iste nasil bi surec diye.bildiklerini anlatman guzel yani

Yorgun yolcu cok Tebrikler ne guzel bir haber bu masallah Allahim sorunsuz versin kucagina insallah bebisini yada bebislerini

Seyir bugun giremedim nete.senin yazdikalrini okudum .kat kat artan yumurta iyi demissin falan bende ogrenmeye calisiyorum iste nasil bi surec diye.bildiklerini anlatman guzel yani

Anladım canım.
Faydası olduysa ne mutlu. Biraz bilimsel makale vs. okuyarak biraz da yaşayarak okuduklarıyla harmanlayarak herşeyi öğreniyor insan. Bu işe girerken hiçbişey bilmiyormuşum meğer. Soranlara açık açık anlatıyorum ki merak eden bir kişiye daha faydam olsun benim kadar toplama bilgiyle uğraşmasın diye

Hakkında hayırlısı olsun senin de!

Yorgun yolcu cok Tebrikler. Ne guzel haber bu bole.Allah sag salim kucağına almayida nasip etsin bebisini yada bebislerini

:))))) ♡♥♡♥♡♥harika bir haber bu eğer daha şimdiden idrarda silik de olsa çıkıyorsa okeeeeeeyyyy sen hamilesin canım çünkü ben ilk hamileliğimde adetim bir hafta geçmesine rağmen idrarda silik çıkıyordu. Simdi sıra o pit pit atacak olan minik kalp seslerini duymada. Oleeeeeeeyyyyy çok sevindim ya Allahim tamamına erdirir inşallah. Sen nerde yaptırmıştın bo de yaşın kaçtı? Böyle haberler duymak bizi de çok etkiliyor daha bir ümitleniyoruz. Pozitif enerji.♡♥♡♥♡♥

Kızlar, süreci yatarak mı geçiriyorsunuz? Dr larınız bu konuda ne söyledi?

Kızlar ermenden test yapmayın.dün bi hocayı dinledim aldığımız iğne ve ilaçlar bhcg hormonu da içeriyomuş ve ilaçla alınan bu hormonun vücuttan tamamen atılması 9 günmüş. Bebiş olduğuna dair bu hormonun yükselmesi ise en garanti 11 günmüş onun için 12. gün istiyorlarmış.eğer erken yapıp değeriniz yüksek çıkarsa bu hormon sayesinde de olabilir boşa umutlanmış olursunuz diye konuştu.
Onun için en güzeli 12 gün beklemek sıkın dişiniZi.. O kadar bekleyip de 12 gün mü bekleyemicez... Dimi ama?? 😜

💗💗💗💗💗💗

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İnş. Hepimiz güzel sonuçlar görürrüz. Ama ayın 27. asıl sonucu yazmak önemli tabi.

kızlar perşembe günü yumuşlar toplanmıştı şimdi aradım merkezi 7 tanesi döllenmiş (15 taneden ) 1. kaliteymiş saat 4 gibi pgt sonucu çıkacakmış. şmyle bi durum var aslında bugün 5. oluyo değil mi ? bizim transfer yarın yapılacak yani 6. gün bu normal bişey mi bi sorun olur mu ne düşünüyorsunuz. merkez eşimi arayıp 12 de burda olun demiş eşimde doktoru aramış doktor yarın demiş benim kafam karıştı :18:

Canim 5. Gün oluyor doktorlr işlem yaptıkları.günü saymıyor

kızlar merhabalar...

dünden beri buraya yazmaya çalışıyorum netim gidiyor... iyiki yazmamışım dün yazacaktım sabah test yaptım evde kendim negatif çıktı. tabi moral yerle bir... ama bu sabah kan testi için hastaneye gittim 289 çıktı. gebelik görünüyor ama takip edeceğiz dedi doktorum...

inşallah hepimize mutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olur....

Canım çok mutlu oldum. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına...

canım toplandığı gün sayılmıyor salı yani yarın 5. gün oluyor tatlım :) hadi hayırlı olsun :)

ooooooooooooo maşallah canım değerin kat kat artsın inşallah

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne güzel haberler geliyor hafta başında böyle, darısı hepimizin başına....

Canım, öncelikle çok tebrik ediyorum. İnşallah kucağına aldığın günleri de görürsün. Transfer sonrası neler yaptın canım hastaneden çıktıktan sonra? Yattın mı hiç? Yoksa gezindin mi? Bir de kaçıncı günü test yaptın? Kaç embriyo transfer edildi?

Kızlar, hepinize soruyorum aslında, dün de sordum yanıtlayan olmamış. Transfer sonrası yattınız mı? Dr larınız bu konuda ne söyledi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…