Ben hala yatıyorum ama son yatışlarım. Yarın iş var. Bugün benim 8. Günüm ve ben test yaptım. Sonuç diğer çizgi silik olmasına rağmen çift çizgiyi gordum. :) şükürler olsun ve herkese dua ettim canlar ama kan testini bekliyorum.
Seyir bugun giremedim nete.senin yazdikalrini okudum .kat kat artan yumurta iyi demissin falan bende ogrenmeye calisiyorum iste nasil bi surec diye.bildiklerini anlatman guzel yani
Ben hala yatıyorum ama son yatışlarım. Yarın iş var. Bugün benim 8. Günüm ve ben test yaptım. Sonuç diğer çizgi silik olmasına rağmen çift çizgiyi gordum. :) şükürler olsun ve herkese dua ettim canlar ama kan testini bekliyorum.
Kizlar benimde 14 toplanmis 12 tanesi dollenmis maşallah .insallah hayirli olur Allahim inşallah
Canim 5. Gün oluyor doktorlr işlem yaptıkları.günü saymıyorkızlar perşembe günü yumuşlar toplanmıştı şimdi aradım merkezi 7 tanesi döllenmiş (15 taneden ) 1. kaliteymiş saat 4 gibi pgt sonucu çıkacakmış. şmyle bi durum var aslında bugün 5. oluyo değil mi ? bizim transfer yarın yapılacak yani 6. gün bu normal bişey mi bi sorun olur mu ne düşünüyorsunuz. merkez eşimi arayıp 12 de burda olun demiş eşimde doktoru aramış doktor yarın demiş benim kafam karıştı :18:
kızlar merhabalar...
dünden beri buraya yazmaya çalışıyorum netim gidiyor... iyiki yazmamışım dün yazacaktım sabah test yaptım evde kendim negatif çıktı. tabi moral yerle bir... ama bu sabah kan testi için hastaneye gittim 289 çıktı. gebelik görünüyor ama takip edeceğiz dedi doktorum...
inşallah hepimize mutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olur....
Canım çok mutlu oldum. Allah'ım kucağına almayı nasip etsin canım darısı bizlerin başına...
kızlar perşembe günü yumuşlar toplanmıştı şimdi aradım merkezi 7 tanesi döllenmiş (15 taneden ) 1. kaliteymiş saat 4 gibi pgt sonucu çıkacakmış. şmyle bi durum var aslında bugün 5. oluyo değil mi ? bizim transfer yarın yapılacak yani 6. gün bu normal bişey mi bi sorun olur mu ne düşünüyorsunuz. merkez eşimi arayıp 12 de burda olun demiş eşimde doktoru aramış doktor yarın demiş benim kafam karıştı :18:
kızlar merhabalar...
dünden beri buraya yazmaya çalışıyorum netim gidiyor... iyiki yazmamışım dün yazacaktım sabah test yaptım evde kendim negatif çıktı. tabi moral yerle bir... ama bu sabah kan testi için hastaneye gittim 289 çıktı. gebelik görünüyor ama takip edeceğiz dedi doktorum...
kızlar merhabalar...
kızlar merhabalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?