2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Kızlar, hepinize soruyorum aslında, dün de sordum yanıtlayan olmamış. Transfer sonrası yattınız mı? Dr larınız bu konuda ne söyledi?

Transfer sonrası merkezde 1 saaat yatıyorsun zaten. Sonrasında yattım. Çalıştığım için rapor aldım ve 1 hafta yattım oturdum. Ama iş falan yapmadım ben. Bana hasta biri gibi davran dedi doktorum.

Ben de sadece bir saat yattım, sonra da gunluk hayatıma devam ettim kendimi aşırı zorlamadan. Henuz test gunum gelmedi o yuzden sonuç ne oldu bilmiyorum tabi.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Kızlar, hepinize soruyorum aslında, dün de sordum yanıtlayan olmamış. Transfer sonrası yattınız mı? Dr larınız bu konuda ne söyledi?

canım benim drum dinlen diyor transfer sonrası :) sürekli yat demiyor ama çok gezme diyor ben yatıyorum ara ara evin içinde geziniyorum bol proteinli beslen diyor yiyorum bol su benden bu kadar :)

Aaa!
Bugün benim de 9. günüm evde test yaptım ve negatif çıktı.
Bende gayet net alıştırmaya çalışıyordum kendimi negatife.
Testinin markası neydii??? :44:

Bu arada tebrik ederim tabikiiii :))

Aaa!

canım geçen tedavimde benim 11. günde çok çok silik çıkmıştı 1 saat sonra kan testi yaptırdım 150 falandı bazen çıkmayabiliyor gününü bekle veya çok stres olduysan kan testi yaptır canım :)
hayırlısı olsun canım :) rabbim yüzünü güldürsün :)

a kızlar bu gebelik testinde ikinci Çizgi çok mu belirgin olmali? ..
Ben yaptım testi ikinci Çizgi silik çıktı,benim bugün 10.günüm (5.gün embriyosu),varsa bu çizginin belirgin olması gerekmez mi,çok heyecanli gergin ve meraklı yim şuan, ne anlama geliyor bu silik çizgi?...:18::18:

Aaa!

Canlarım silik olması ve ya çıkmaması bu bhcg hormonun idrarda hemen yükselmemesi diye okudum. Benimde 8. günde silik cıktı ama ben kan testi bekliyorum. Bence idrar testine fazla takılmamak lazım. Kendinizi üzmeyin sakin olun lütfen...

İşte benimkinde hiçbişey yok....
O yüzden yok kesin bebek falan dedim; ama spirocheyi de okuyunca kafam karıştı şimdi.... :44:
Bilmiyorum ki yaaa....

Canım çıktıysa kesin vardır bişeyler. Silik olması BHCGnin çok yükselmemiş olmasından kaynaklı. Sen de biliyorsun tabi bunu ama insan başkasından duymak istiyo...
Bak bana!9. gün hiiiççç bişey çıkmadı.

Bak 8. günde silik de olsa görmüşsün sen...
Kaçıncı gün embriyosuydu senin kaç hücreliydi???

Bak 8. günde silik de olsa görmüşsün sen...
Kaçıncı gün embriyosuydu senin kaç hücreliydi???[/QUOTE]

Kaç hücreli olduğunu bilmiyorum canım, Ama 5. gün embriyosydu bi tek onu biliyorum diğerlerini heyecandan sormayı unuttum onlarda söylemedi.

tatlım bende 3.gün emriyosuna 7.gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı test yapmıştım 22 çıkmıştı hamileydim :))) ama kimyasal oldu :)) bence gebelik var ve devam ediyor hadi sabır az daha :)

en başta bi çizelge yapalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.bende adetimi bekliyorum 2.tüp bebek için

Kızlar yarın transferim var 2.tüp bebek Denemem. Lütfen dua edin bana geçen sene tüp bebek te 22yumurtam toplanmıştı. 11i döllendi 2si transfer edildi diğerleri kaliteli olmadığı için imha edilmişti.pozitif. Sonuç almıştım ama düşük Yaşadım. bu sene 2.yi deneyelim dedik çikolata kisti ameliyatı oldum dr kist yenilenme den tüp bebek yapalım dedi ama yumurtam 10 tane toplandı 4emriyo Var dediler.tuhaf bi duygu var içimde dua edin lütfen çok korkuyorum Rabbim isteyen Herkese evlat sevgisini tattırsın meleklerimizi Kucakkarımıza versin.Amin

Aaa!

miracle mıydı neydi kanada menşeei dikkatimi çektiydi yanlız valla çarş yine test yapıcaz sonra gidip bir tane daha gebelik testi alıcam sinir oldum bu testler arkadaş göstericeksin o çift çizgiyi yoksa denerim defalarca

tatlım heyecan yapma ben testi pazar sabah yaptım. dediğim gibi gayet net tek çizgiydi bende sinirle yardımcı da çağırmıştık temizliğe ama nasılsa hamile değilim diye perdeleri çıkardım camlar mutfak rafları bende durmadan ayakta yemekler falan filan iyi bir yorulduydum keşke o kadar yapmasaymışım üzüntüyle işe sardım... kan testi önemliymiş benim pazar günü dünyam karardıydı ya... eh pazt günü çıkan rakamda 289 öyle 50-100 de değil neden çıkmadı idrarda bilemiyorum :44:

transferden sonra 3 gün bir fiil ayaklarımı uzatıp oturdum. evin içinde yürüdüm ama fazla yürümedim. 3. gün de banyo yaptım. sonraki günlerde de hep az yürüdüm transferden sonraki 7. günde dışarı çıktım sadece biraz yürüdüm. pazar sabahı yani 8. gün sabah test yapıp tek çizgiyi görünce temizliğe giriştim baya yoruldum. hatta annem mutfak rafları inerken kovdu beni git yat diye sızmışım. 2 embriyo transfer edildi. her an wc de akıntı olacak mı lekelenme gelecekmi diken üstündeydim ama sadece beyaz akıntım oldu kreme yakındı herhalde o jelden dolayı oldu biraz.

Gözün aydın canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Ne güzel haberler geliyor hafta başında böyle, darısı hepimizin başına....

ooooooooooooo maşallah canım değerin kat kat artsın inşallah

hepinize teşekkür ederim inşallah hayırlı haberlerinizle bende mutlu olurum...

Benimki de laboquick canım. gittigidiyordan almıştım 20-25 tane var elimde. Yap yap bitmez..
Acaba gidip kan versem mi günümü mü beklesem bilemedim. Pek umudum kalmadı; boşuna da gidesim yok şu an kan testine.

Bende ona şaşırdım. Bildiğin bayağı yüksek değer yani nasıl çıkmaz.... :44:
O halde belki benimki de çıkmamış olabilir diye düşünmeye başladım.
Hoş!Pek şanslı değilimdir bu konularda :))

öyle düşünme tatlım bende pek şanslı değilimdir hiç bir istediğim şey tek seferde olmaz hep bir zorlar... bazende vazgeçerim o derece... bende bu yüzden negatifi görünce hemen karalar bağladım... hatta inanırmısın sabah dua ediyorum insan bir olumlu olsun diye dua eder ben tuttum bana negatif derse doktor ağlama krizine girmeyeyim ayakta durabileyim başıma birşey gelmesin diye dua ettim... eh gözlerim yaşara yaşara gittim. gerçi sadece kan verip döndüm doktor sonra aradı. aman ha benim gibi stres yapma kendini...

İdrar testi yapan arkadaşlar lütfen panik yapmayin. Benim degerlim 650 çıktığı halde idrarda o kadar silikti ki nerdeyse hamile olmadığıma kanaat edecektim. İdrara çok güvenmeyin aslolan kandiiiiiirrrrrrrrrrr.

Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)

Herkese rahimlerine sıkı sıkı sarılmış sağlıklı birer bebek diliyorum:)

Sevgiler...

Bilmiyorum ki canım yaa...
ben kesin negatif artık gözüyle bakıyordum olaya; bu sabah yapınca.9. gün çıkar diyordum; ama seni okuyunca şimdi içimde bir "acaba" kaldı. Yaşayarak göreceğiz bakalım!Perşembeye ne kaldı şurada. :44:
650'ye nasıl silik çıkıyor bu testin markası neydi yaaaa!!!?
İyice saçmalamış bunlarda.
Benim test laboquickti.
Regl oldum bugün. Doktor perşembeye randevu verdi. Transfere adım adım yaklaşıyoruz:)

Herkese rahimlerine sıkı sıkı sarılmış sağlıklı birer bebek diliyorum:)

Sevgiler...

Hakkında hayırlısı :))
Hadi bakalım; renkli ve stresli (ama sen yapma) bir ay seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…