2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Yaaa kızlar yok 3. gün yok 5. gün embriyosu ben bişe anlamıyorum bunlardan..buna Dr neye göre karar veriyo??nette biraz baktım 5. gün embriyosu daha garanti gibi yazıyodu e o zaman niye herkese 5. gün yerleştirmiyorlar.. Biz bunu talep edebilir miyiz acep.. 😊😊

💗💗💗💗💗💗

Evet canım ya olumlu söylenen hersey insanı mutlu ediyor hakkaten
ma sende takma kafaya bence ki düşün yani normal yolla hamile kalanlar ancak adet gününden 1 hafta falan gecikince yapıyor da çıkıyorum biz şuanda onlardan hemen hemen 1 hafta erken yapıyoruz. Sen 2 gün sonra tekrar yap,ki benim ki de çok silik zaten. Senin gerçek test tarihin 27 mart miydi seyir?..

Son düzenleme:

Evet canım 27 martta 11. gün olacak. Merkezden o gün için teste çağırmak adına bugün telefonda edip hatırlattılar.
Sanki ben unutabilirmişim o tarihi gibi bi de arıyorlar :)) .... Sen neden sordun ki?

Benim motivasyonum kayboldu. Artık negatife kendimi alıştırıyorum. O gün pat diye öğrenmektense böyle daha insancıl sanki...
Sen silikte olsa görmüşsün daha ne :)) Yürür gidersin

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bende bu foruma katılmak istedim.bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.
perşembe günü opum olucak.
çok heyecanlıyım

Tedavin hayırlı olsun, hoş geldin hem topiğimize hem de aynı yolda yürüyen "biz"lerin arasına... Yumurtaların kaliteli embriyolara dönüşsün, sana sıkı sıkı tutunsun, sağlıkla kucağına gelsin.... Benim de cumartesi opu olacak yakınız birbirimize, umarım bebek haberlerimiz de paylaşırız....

kızlar merhaba,

bende bu foruma katılmak istedim.bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.
perşembe günü opum olucak.
çok heyecanlıyım

İlk ve son olsun dilerim:) bebek annesine sarılsın...

Benim de ilk, OPUm yapıldı, donduruldu blastokist olarak 3 tane. bugun regl oldum, yakınlarda transferim var:)

bu ay tutturursak yılbaşında bebekli olacağız:) umarım olur...hepimizin bebeği olsun!

Korkacak bişey yok OPUda. Sonrası heyecan artıyor. Kaç yumurta, kaçı döllendi, kaçı embriyo oldu vs vs...

Kolay gelsin, heyecanlar başlıyor:)

slm kızlar. benim döllenen 8 yumurtam bölünmeye devam ediyomuş. hepsi 1. kalite dediler. bugün aramadılar.yarın 5. gün transferim var. işten geldim temizlik yapıyorum. az sonra da yemek yapıp stoklayacağım. 3 gün kalkmamam gerekiyomuş. ben de şimdiden harıl harıl yapayım işlerimi dedim. dualarınızı bekliyorum

tatlım bende 3.gün emriyosuna 7.gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı test yapmıştım 22 çıkmıştı hamileydim :))) ama kimyasal oldu :)) bence gebelik var ve devam ediyor hadi sabır az daha :)

Evet ya pozitif sonuç olsa bile 9 ayı tamamına erdiresiye kadar insan tedirgin olur heralde,heran hersey olabiliyor?...

Sana da geçmiş olsun canım,inşallah sonraki denemen de çift çizgili pozitif sonuç alıp 9 ay sonunda da nur topu gibi bebişini kucağına alırsın )

Ümidini yitirmë yine de canım, idrarda çıkmayıp kanda çıkan kaç kişinin hikayesini okudum burdan,gerçi yine de insan kötüye alıştırma k istiyor ki güzel sonuçlar olursa Aliyyul ala olur. Ben silik çizgiyi gordum elh. Ama emin olamıyorum. Hatta akşam eşime söyleyip Söylememek arasında kararsızlık yaşıyorum:18::18:

Kızlar, hepinize soruyorum aslında, dün de sordum yanıtlayan olmamış. Transfer sonrası yattınız mı? Dr larınız bu konuda ne söyledi?

merhaba arkadaşlar
bugün transferim oldu. hem arkadaşa cevap olsun hemde yaşadıklarımı paylaşıyım dedim
benim doktor yatma dedi. normal hayatına devam et dedi. transferden sonra yarım saat yattım sonra kalktım eşimle eczaneye ilaçları almaya gittik gittik bi yerde oturduk yemek yedik :) sonrada eve geldim azcık uzandım ama sürekli yatmıyorum geziniyorum oturuyorum. eşim sağolsun transfer sonrası birden değişti her işe koşturuyo.
ayrıca bi sorum olcak crinon jeli transfer sabahı sıkmıyoruz değil mi. ben sıkmadan gittim transferden sonra doktora sordum hemen sık dedi ben yanlış bişey mi yaptım acaba. galiba bu duzenli ilaç kullanma konusunda pek iyi değilim. follic asitle aspirinide bırakmıştım tekrar yazmış inş bi sıkıntı olmaz.

kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu

Ne güzel ne güzel haberler bunlar artarak devam eden değerlerin olsun insallah canım

Valla seyir cim markasına falan bakmak hic aklima gelmedi hatta bütün testlerin aynı oldugunu düşünmüştüm ama dediğim gibi çok silil çıkmıştı. Öncesinde ben kan testi yaptırmıştim ve hamile olduğmu zaten biliyordum ama heves işte bir de idrarda gormek istedim. İdrarda öyle cikinca paniklemistim.

Ben de dokuzuncu gunde evde test yaptım, çizgi dogru duzgun cıkmadı. Dişimi sıkıp 12. Gun kan testini bekleyecegim. Şuanda negatif sonuca gore hazırladım kendimi. Hayatın sonu degil sonuçta, kaderde varsa olur yoksa da yola devam.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

kızlar bende pzt baslıcam yanı ılk gıdıcem bu opu nedır ya

Haydi hayırlısı:)

OPU oosit toplama, yumurta toplama işlemi diyelim...aslında yumurtanın içindeki oositi alıyorlarmış sadece...

Sevgiler...

teşekkürler canım ya ılk gıttıgın gun olmuyo demı bu korkuyorumda bıraz sımdıden teşekkür ederım cvp ıcın

teşekkürler canım ya ılk gıttıgın gun olmuyo demı bu korkuyorumda bıraz sımdıden teşekkür ederım cvp ıcın

OPU dan korkmana gerek yok, uyutacaklar zaten.

O aşamaya kadar iğne yapma macerası var bol bol...kendime göbekten çatır çatır hergün iğne yaptığıma hala inanamıyorum...

Zor değil, gözünde büyütme...sonuç güzel olacak....bebek gelecek:)

Böyle bakalım bu sürece...

kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu

Ne ilacı olursa olsun Rutine oturtmak adına aynı saatlerde almak daha faydalı olacaktır. Birkaç defa saat şaşırdıysa sorun olmaz ama dikkat etmekte fayda var.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…