Canım çıktıysa kesin vardır bişeyler. Silik olması BHCGnin çok yükselmemiş olmasından kaynaklı. Sen de biliyorsun tabi bunu ama insan başkasından duymak istiyo...
Bak bana!9. gün hiiiççç bişey çıkmadı.
Evet canım ya olumlu söylenen hersey insanı mutlu ediyor hakkaten
ma sende takma kafaya bence ki düşün yani normal yolla hamile kalanlar ancak adet gününden 1 hafta falan gecikince yapıyor da çıkıyorum biz şuanda onlardan hemen hemen 1 hafta erken yapıyoruz. Sen 2 gün sonra tekrar yap,ki benim ki de çok silik zaten. Senin gerçek test tarihin 27 mart miydi seyir?..
Canım. İnşallah rabbim seni bebiş ine kavuştursunkızlar merhaba,
bende bu foruma katılmak istedim.bende bu ay ilk defa tüp bebek yaptırıyorum.
perşembe günü opum olucak.
çok heyecanlıyım
kızlar merhaba,
çok heyecanlıyım
kızlar merhaba,
çok heyecanlıyım
tatlım bende 3.gün emriyosuna 7.gün test yaptım silik çizgi çıkmıştı test yapmıştım 22 çıkmıştı hamileydim :))) ama kimyasal oldu :)) bence gebelik var ve devam ediyor hadi sabır az daha :)
Evet canım 27 martta 11. gün olacak. Merkezden o gün için teste çağırmak adına bugün telefonda edip hatırlattılar.
Sanki ben unutabilirmişim o tarihi gibi bi de arıyorlar :)) ....Sen neden sordun ki?
Benim motivasyonum kayboldu. Artık negatife kendimi alıştırıyorum. O gün pat diye öğrenmektense böyle daha insancıl sanki...
Sen silikte olsa görmüşsün daha ne :)) Yürür gidersin
Kızlar, hepinize soruyorum aslında, dün de sordum yanıtlayan olmamış. Transfer sonrası yattınız mı? Dr larınız bu konuda ne söyledi?
kızlar merhabalar...
dünden beri buraya yazmaya çalışıyorum netim gidiyor... iyiki yazmamışım dün yazacaktım sabah test yaptım evde kendim negatif çıktı. tabi moral yerle bir... ama bu sabah kan testi için hastaneye gittim 289 çıktı. gebelik görünüyor ama takip edeceğiz dedi doktorum...
inşallah hepimize mutlu haberlerimizi paylaşmak nasip olur....
Bilmiyorum ki canım yaa...
ben kesin negatif artık gözüyle bakıyordum olaya; bu sabah yapınca.9. gün çıkar diyordum; ama seni okuyunca şimdi içimde bir "acaba" kaldı. Yaşayarak göreceğiz bakalım!Perşembeye ne kaldı şurada. :44:
650'ye nasıl silik çıkıyor bu testin markası neydi yaaaa!!!?
İyice saçmalamış bunlarda.
Benim test laboquickti.
Hakkında hayırlısı :))
Hadi bakalım; renkli ve stresli (ama sen yapma) bir ay seni bekliyor.
Ben de dokuzuncu gunde evde test yaptım, çizgi dogru duzgun cıkmadı. Dişimi sıkıp 12. Gun kan testini bekleyecegim. Şuanda negatif sonuca gore hazırladım kendimi. Hayatın sonu degil sonuçta, kaderde varsa olur yoksa da yola devam.
Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü
İlk ve son olsun dilerim:) bebek annesine sarılsın...
Benim de ilk, OPUm yapıldı, donduruldu blastokist olarak 3 tane. bugun regl oldum, yakınlarda transferim var:)
bu ay tutturursak yılbaşında bebekli olacağız:) umarım olur...hepimizin bebeği olsun!
Korkacak bişey yok OPUda. Sonrası heyecan artıyor. Kaç yumurta, kaçı döllendi, kaçı embriyo oldu vs vs...
Kolay gelsin, heyecanlar başlıyor:)
kızlar bende pzt baslıcam yanı ılk gıdıcem bu opu nedır ya
Haydi hayırlısı:)
OPU oosit toplama, yumurta toplama işlemi diyelim...aslında yumurtanın içindeki oositi alıyorlarmış sadece...
Sevgiler...
teşekkürler canım ya ılk gıttıgın gun olmuyo demı bu korkuyorumda bıraz sımdıden teşekkür ederım cvp ıcın
kızlar transfer sonrası bu ilaçların gününü saatini birazcık gecirtirmekle bişey olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?