2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

ınsallah güzel haberler verırız bırbırımıze (( cok heycanlıyım ben...korkuyorum...

Inşallah cnm benımde sabaha karşı çok kötü oldu mıdem anlamadım ama bellırtı aramıyorum çünkü transfer olmadan oncede oluyordu ılaclar yapıyor senın kaçıncı tupun bu benım 6. Hangı gun embyosu aynı gun olduğumuz ıcın senı merakla bekliyorum bı de ne zaman transfer oldun çok oldu herade

Son düzenleme:

evet ben d epes etmiyorum canım yola devam ama benim 3ay beklemem gerekiyor bazı özel durumlardan dolayı malesef..

ama mucizen gelir inş.senin sonucunu yarına bekliyoruz inş.sen bu topikten anneler topiğine atlarsın canım bugdaytanesinin test gunu ne zamandı?

Sayıdan nerde o yahu yarın ikimizin de test günü hayırdır inşallah

Son düzenleme:
selam
araniza yeni katilldim,dun 5. gun transferi yapildi. Deneyimi olanlar paylasirsa cok sevinirim. Herkesin test sonucu positif olur insallah.

selam
araniza yeni katilldim,dun 5. gun transferi yapildi. Deneyimi olanlar paylasirsa cok sevinirim. Herkesin test sonucu positif olur insallah.

Hos geldın tedavın hayırlı olsun
Herkesin kendine göre belirrtileri oluyo kiminin olmuyo aramısda sukur hamişler var darısı bizeee

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Hos geldın tedavın hayırlı olsun
Herkesin kendine göre belirrtileri oluyo kiminin olmuyo aramısda sukur hamişler var darısı bizeee

💗👶💗
tesekkurler cevabin icin pany_86,en guzeli buradan hamile olanlarin haberini almak evet darisi tum isteyenlerin basina

inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız. sağlıkla güzel haberleri alırız insallah.

ben ikinci aşılamamı yaptıracağım. Ama 2.aşılama yerine tüp bebek mi yaptırmaliyim yoksa 2.aşılama tutmazsa mi tup bebek denemeliyim emin olamiyorum.

Hem tüp bebek hem de aşılama yaptıran anne adaylarının önerilerini heyecanla bekliyorum.

teşekkürler.

selam

Bende yeni katildim araniza benim 2.tup bebek deneyimim 1.sonuc negatif suan 2.tup bebegin tranferinin 11. Gunundeyim idrar testi yaptim 3 tane 2. Cizgi silik seklinde cikti.belirtilerim ise o.gunden itibaren deli gibi uykum var gozumu acamiyorum bugunde kasiklarimda batmalar var insalla hepimiz hamis haberlerimizi veririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İi ne güzel işte canım hamişsin inşallah kandada güzel degerlerın cıkacak dua et bize

💗👶💗

ben tup bebekten once asilama yaptirmistim ,tutmadi.Dr un ne oneriyor bilmiyorum ama kisisel tavsiyem vakit kaybetmeden tup bebek dene derim.Ama dersenki benim icin cok stresli bir durum degil o zaman 1 deneme daha asilama yaptirabilirsin.zaten asilamada max sans %10-15.mumkun oldugunca rahat olmaya calis.

İi ne güzel işte canım hamişsin inşallah kandada güzel degerlerın cıkacak dua et bize

💗👶💗

Insallah canim buraya girmeye hep cesaret edememistim çok fazla kaptiririm kendimi diye 1.kotu sonuc alinca hayata kustum resmen ama annemin israrlariyla tekrar denemeye karar verdim 6 ay sonra insallah sonucum iyi cikar bugun sabah doktorumun hemsiresini aradim test yaptigimi soyledim o kadar cok morelimi bozduki anlatamam idrar testine guvenmeyin idrar testleri dogru sonuc vermez dedi boyle bir zamanda cok morelimi bozdu hemsire

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm eeger maddi durumuna gore eger sikinti yoksa vakit kaybetme tup bebek yaptir derim cnm.

işten dolayı bu aralar sık sık giremiyorum canım ama genede fırsat bulunca hemen burdayım
benim test günüm 1 mayıs çok az kaldı:18::18::18:

Cnm eeger maddi durumuna gore eger sikinti yoksa vakit kaybetme tup bebek yaptir derim cnm.

teşekkürler cevaplarınız için. çok stresli bir bekleme süreci aşılama ve tüp bebek. aşılamada sans dediginiz gibi %10-15, öncesindeki süreç aynı.

canım nasılsın degerlerin ne alemde benim düştü tahminim gibi yanlış hatırlamıyorsam sen yenileyecektin di mi?

canım ınan olmuyor yanı en azından bende olmuyor:))) ılk ıkısınde klakmadan yattım.bunda pek dıkkat etmedim.sadece anı hareketlerden cekındım.hatta bazen unutup dolabın ıkıncı rafından tabak canak ındırdım:)))ıslerımı yaptım yürüyüşlere çıktım,arkadaslar ıle buluşup sohpet ettık.ama konu donup dolaşıp benım bebıslerım oluyor:)) olmasada ben kafamda kuruyorum sohpete dahıl olamıyorum.piskopatlık resmen:)))))sen ne zaman ıkıncıye başlamayı planlıyorsun?yenımı aldığın negatıf sonucun..

evet yeni aldım 3ay ara vericem sonra denicem inş..onda olur canım öpüyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…