ınsallah güzel haberler verırız bırbırımıze(( cok heycanlıyım ben...korkuyorum...
Canım benim bitanem sakin üzülme benimde hiç umudum yok yarın olumlu olursa benim için mucize olucak olmazsa birlikte devam edeceğiz tam destek bırakmak yok savaşacagiz rabbım bizimde kucağımizi dolduracak ben inanıyorum sadece vakti saati gelince o kadar....
evet ben d epes etmiyorum canım yola devam ama benim 3ay beklemem gerekiyor bazı özel durumlardan dolayı malesef..
ama mucizen gelir inş.senin sonucunu yarına bekliyoruz inş.sen bu topikten anneler topiğine atlarsın canım bugdaytanesinin test gunu ne zamandı?
Sayıdan nerde o yahu yarın ikimizin de test günü hayırdır inşallah
Herkese Merhabalar...
Dun gece uzun uzun yazdim bu foruma ama gonder tusuna basinca yazdiklarim uctu gitti. yazamadim tekrardan...
Az evvel girip bakayim tekrar dedim Pany_86 nin paylasimini gordum...
Gercekten dort-bes sene evvel burada oyle zamanlar gecirdik ki hep beraber hem aci hem tatli. Tedavi sureci sonrasinda hamilelik sureci sonrasinda dogum hikayeleri. Herkesi sevgiyle aniyorum...
Kisaca kendimden bahsedersem ben patlyan itibariyle otuzuc yasinda olan bendenizin bir de uc yas dort aylik olan kopyasi var Allah omur versin acisini gostermesin tam bir cadi kendisi Kizimi kucagima almak icin 2009 ortasinda tedaviye baslamis ilk seferde dis gebelik yasamis daha sonar dondurulmus embryo transferi sonrasi hamile oldugumu ogrenmistik. Kizim 2010 aralik ayinda dunyaya geldi. Simdi kizima kardes icin tedavi surecindeyiz.
Gecen pazartesi yumurta toplandi ve persembe gunu 2 adet 8 hucreli embryo transfer edildi. 5 mayis benim hamilelik testi tarihim. Iki tedavi arasinda ne fark oldu diye sorarsaniz benim yumurta sayimda buyuk bir dusus yasandi. Ilk seferde 22 yumurta toplanmisken bu sefer 6 yumurta onlardan da iki embryo olustu hamd olsun. Ikisi de transfer edildigi icin artik dondurulmus yumurta secenegimiz yok bu sefer fark bu. Bize teknik bilgiler hic paylasilmiyor yani yumurtalarin buyuklugu yok duvarin kalinligi vs vs. Ne ilk seferde ne bu sefer sordum, merak etmedim sadece o ilaci ic bu igneyi yapin ultrasound a gel vs bu sekilde geciyor tedavi.
Ins yazmaya devam edebilir biraz daha geriye gidip okuyabilirim. Allah kimsenin emegine bosa cikarmasin ins. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Canıııım hoş geldin aramıza ya 4 sene sonra tekrar burda karşılastığımıza inanamıyorum yaaa benımde kızım seenın kızınla aynı yasta🙆 mayıs 1 test gunum nasıl guzel bi raslantı cok mutlu oldum dün bütün gün. Diğer topiğimizdeki gecmişi okudum neler neler yasamısız ya 🙋🙋sende belirti varmı canım neler yasıyosun
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
selam
araniza yeni katilldim,dun 5. gun transferi yapildi. Deneyimi olanlar paylasirsa cok sevinirim. Herkesin test sonucu positif olur insallah.
tesekkurler cevabin icin pany_86,en guzeli buradan hamile olanlarin haberini almak evet darisi tum isteyenlerin basinaHos geldın tedavın hayırlı olsun
Herkesin kendine göre belirrtileri oluyo kiminin olmuyo aramısda sukur hamişler var darısı bizeee
💗👶💗
selam
araniza yeni katilldim,dun 5. gun transferi yapildi. Deneyimi olanlar paylasirsa cok sevinirim. Herkesin test sonucu positif olur insallah.
Bende yeni katildim araniza benim 2.tup bebek deneyimim 1.sonuc negatif suan 2.tup bebegin tranferinin 11. Gunundeyim idrar testi yaptim 3 tane 2. Cizgi silik seklinde cikti.belirtilerim ise o.gunden itibaren deli gibi uykum var gozumu acamiyorum bugunde kasiklarimda batmalar var insalla hepimiz hamis haberlerimizi veririz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız. sağlıkla güzel haberleri alırız insallah.
ben ikinci aşılamamı yaptıracağım. Ama 2.aşılama yerine tüp bebek mi yaptırmaliyim yoksa 2.aşılama tutmazsa mi tup bebek denemeliyim emin olamiyorum.
Hem tüp bebek hem de aşılama yaptıran anne adaylarının önerilerini heyecanla bekliyorum.
teşekkürler.
İi ne güzel işte canım hamişsin inşallah kandada güzel degerlerın cıkacak dua et bize
💗👶💗
inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız. sağlıkla güzel haberleri alırız insallah.
ben ikinci aşılamamı yaptıracağım. Ama 2.aşılama yerine tüp bebek mi yaptırmaliyim yoksa 2.aşılama tutmazsa mi tup bebek denemeliyim emin olamiyorum.
Hem tüp bebek hem de aşılama yaptıran anne adaylarının önerilerini heyecanla bekliyorum.
teşekkürler.
evet ben d epes etmiyorum canım yola devam ama benim 3ay beklemem gerekiyor bazı özel durumlardan dolayı malesef..
ama mucizen gelir inş.senin sonucunu yarına bekliyoruz inş.sen bu topikten anneler topiğine atlarsın canım bugdaytanesinin test gunu ne zamandı?
ben tup bebekten once asilama yaptirmistim ,tutmadi.Dr un ne oneriyor bilmiyorum ama kisisel tavsiyem vakit kaybetmeden tup bebek dene derim.Ama dersenki benim icin cok stresli bir durum degil o zaman 1 deneme daha asilama yaptirabilirsin.zaten asilamada max sans %10-15.mumkun oldugunca rahat olmaya calis.
Cnm eeger maddi durumuna gore eger sikinti yoksa vakit kaybetme tup bebek yaptir derim cnm.
Yaaaaa hayırrrr bırakma ilaçlarını olur munöyle şey şuntestlere güvenmeyin çok lütfen kan testine bakın dr nuz zaten yonlendırecektr sızı ya varsa tutunmaya calısıosa meleğin benim beta sonucum 14 cıktı dr ilaclara dewam ptesı tekrar bakıcaz dedı bi umut belki geç dollenmiştr dedi.demekmistedgım su sonuna kadar mücadele lütfen vazgeçme
bak tecrubende varmış yerinde olsam burda cok takılmazdım cok okuma akşamdan akşama bak biraz cık dolaş sohbet et ama bu konuda degil erkenken daha vaktin varken kafandan at ben ilk deneme tecrubesizliğiyle stres yaptım 2.de tövbe düşünmicem baska işler bulucam..
işten dolayı bu aralar sık sık giremiyorum canım ama genede fırsat bulunca hemen burdayım
benim test günüm 1 mayıs çok az kaldı:18::18::18:
canım ınan olmuyor yanı en azından bende olmuyor:))) ılk ıkısınde klakmadan yattım.bunda pek dıkkat etmedim.sadece anı hareketlerden cekındım.hatta bazen unutup dolabın ıkıncı rafından tabak canak ındırdım:)))ıslerımı yaptım yürüyüşlere çıktım,arkadaslar ıle buluşup sohpet ettık.ama konu donup dolaşıp benım bebıslerım oluyor:)) olmasada ben kafamda kuruyorum sohpete dahıl olamıyorum.piskopatlık resmen:)))))sen ne zaman ıkıncıye başlamayı planlıyorsun?yenımı aldığın negatıf sonucun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?