2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

canım bu benım ucuncu denemem..takıpte bır tane yumurta vardı,son anda kıst olarak gorduklerı seyın aslında yumurta olduğunu anladılar ve ıkı yumurta olarak gırdım ısleme.ama ben bu kez farklı olarak femara dıye bır ılac kullandım bes gun kullanılıyor.cunku bır oncekı denemede bır tane yumurtam aldı basını gıttı ve kalıtesız cıktı.bundan dolayı bu ılacı kullandım.amac az sayıda olan yumurtaları kalıtelı hale getırebılmektı.yanı bır tane olsun ama temız sağlam olsun mantığı..cok sukur ıkısıde problemsız toplandı,ıkısıde dollendı.bırı 1. kalıte dıgerıde 1. kalıte olarak degerlendırılebılır ama bır tık dusuk..saat farkı varmış kalıte acısından aralarında. 20 nısanda toplandı.24 nısanda transfer yapıldı.4 mayısta ıse test gunum ınsallah:))) bende seni çok merak ediyorum:))) inşallahhh güzel haberlerimizi duyarız hem bırbırımızın hemde dıger arkadaşlarımızın...sadece kendım ıcın degıl herkes ıcın okadar kalkpten dılıyorumkı bu mutluluğu yasamamızı.Allah hepımızın yardımcısı olsun...
sordummu hatırlamıyorum.senın dr.un kımdı canım?

Merhaba arkadaslar. Ocak ayindan beri buradaki forumlari takip ediyorum. Gecmise dair tup bebekle ilgili okumadigim konu kalmamistir sanirim :) bircok olumlu hamileligi okurken kendi haberimmis gibi sevindim. Olumsuz sonuclananlara ve hikayelerine kendi kaybim gibi uzuldum. Bir de mucizevi hamilelikler var onlarin haberleri daha da mutlu etti beni.. anlayacaginiz uzun zamandir takipteyim :)
6 yildir evliyim. Ilk 4 sene hic bebek istemedik. Sonra yas geciyor diye korunmayi biraktik. Ama sonuc alamyinca dr 'un yolunu tuttuk. Testler falan yapildi. Herhangi bir sorun gozukmuyordu. Daha fazla beklemek istemedik ve tup bebege karar verdik. Hic aklima gelmezdi tup bebek tedavisi yaptiracagim. Subat ayinda tedaviye basladik.Igneden ödü kopan ben, esimin destegi ile dunya kadar igne vuruldum, ilaclar ictim. Sonuc:kimyasal gebelik. Sonucu ogrenince hungur hungur agladim. Ama birkac gundr toparlandim. Cunku olumlu da olumsuz da her sonuca Allahtan. Hep hayirlisini diledim en bastan beri.. sonra 2 ay ara verdik ve nisan adedimle dondurulmuslarla tedaviye basladik. Bugun transferimin 10. Gunu.. ikk 5 gun cok dikkat ettim. Evde uzandim, ara ara yurudum. 2. Gunden itibaren kasiklarimda batmalar ve hafif sancilar oldu. 6.gunun aksami birden agrilar kesildi. Goguslerimde hafif aci ve siskinlik var. 7.gunden beri de hafif bas donmeleri var. Ben bunlari belirti olarak dusunmuyorum cunku bir ton ilac kullaniyoruz. Vucudun bir sekilde bunlari yasamasi dogal.. benim tek sıkıntım tahlil gunune daha 5 gunumun olmasi. Gecen hafta cabuk gecti ama bu hafta gecmeyecek sanki.. hic kanamam olmadi ama sonuc negatif olacak diye odum kopuyor. Yine de hayirlisi ne ise o olsun tabii..
benimle ayni sekilde tahlil gununu bekleyen cok arkadas oldugunu goruyorum. Allah hepimize guzel ve hayirli sonuclar nasip etsin..
Epey uzun oldu, umarim okurken sıkılmazsiniz :)

canım nasılsın degerlerin ne alemde benim düştü tahminim gibi yanlış hatırlamıyorsam sen yenileyecektin di mi?

Merhaba canım ben az önce aldım sonucu ilki 14 tü şimdi 28 olmuş dr um carsamba tekrar istedi kan testi ama ben hiç olumlu bakmıyorum acıkcası ne bılım ılk tup denememdede böyle olmustu degerler mıy mıy artmıştı sonrası malum ..senın degerın için üzgünüm inşallah bi sonraki denemen hayırlı olur üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış lütfen bi daa denicen mi ?

artış ar karamsar olma o yuzden hayırlısı olsun bakalım..ilkinde de mi boyleydi degerler neden oluyor bu acaba?inş bu sefer öyle olmaz cnaım ..

Canim hayirlisi olsun insallah hamissindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geç tutunma olabılır diyor dr carsamba tamammı devam mı belli olacak nasip kısmet diyelim

Insalla carsamba gunu bebisin sıkı sıkı tutunmus olur insallah annesini hic birakmaz dua ediyorum hepimiz icin

arkadaşlar umarım hepimiz çabalarımızın olumlu sonucunu alırız. bende 2. yi deneyecem inşallah. bilenler varsa bişey danışmak istoyorum.raporlu yaptırdığımız zaman ne kadar masrafımız oluyor. ilaçlara da hastanedede tüpbebek ücreti ödüyormuyuz. bilenler yardımcı olursanız sevinirim.

Insalla carsamba gunu bebisin sıkı sıkı tutunmus olur insallah annesini hic birakmaz dua ediyorum hepimiz icin

İnşallah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin Allahım ben de idualarınızı bekliyorum ve herkese dua ediyorum Allah yanımızda olsun

3000civarı canım raporla

benim degerim dustu canım 17ye ...olmadıkısmet 2ye inş.olur ..biraz ara verip devam öpüldün

Değerin düştümü canım, hay Allah, inşallah ikinci sefere tutar canım. İnsan kötü oluyor, ama elden bir şey gelmiyor. İnşallah ikinci denemende pozitifi görürsün canım. Sevgiler

Değerin düştümü canım, hay Allah, inşallah ikinci sefere tutar canım. İnsan kötü oluyor, ama elden bir şey gelmiyor. İnşallah ikinci denemende pozitifi görürsün canım. Sevgiler

inş.canım2.de yuksek ve sağlıklı degerler görürüm..umıdim cok hala...

Daha yeni toparladım kendimi iyiyim şükür kısmet artık ikinciye mj aldım herkese destekleri için teşekkür ederim rabbim banada herkesede bu sevinci biran önce tatdırsın zor bir imtihandan geçiyoruz

Daha yeni toparladım kendimi iyiyim şükür kısmet artık ikinciye mj aldım herkese destekleri için teşekkür ederim rabbim banada herkesede bu sevinci biran önce tatdırsın zor bir imtihandan geçiyoruz

Aynen haklısın arkadaşım benimde 9.gunum idrar negatif çıktı yapmicaktim yaptım dayanamadim yarına artık gtmesemde olur kan testine ama Emin olmak için mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…