Merhaba canım ben az önce aldım sonucu ilki 14 tü şimdi 28 olmuş dr um carsamba tekrar istedi kan testi ama ben hiç olumlu bakmıyorum acıkcası ne bılım ılk tup denememdede böyle olmustu degerler mıy mıy artmıştı sonrası malum ..senın degerın için üzgünüm inşallah bi sonraki denemen hayırlı olur üzme kendini moralini yüksek tutmaya çalış lütfen bi daa denicen mi ?
Geç tutunma olabılır diyor dr carsamba tamammı devam mı belli olacak nasip kısmet diyelim
güzel bir haber 28 olan degerin carsamba 56-60 gibi olacak insallah icini ferah tut unutmaki bebegin hala seninle
🙏🙏inşallah geç tutunmuştur çarsamba hayırlı haberlerini alırız inşallah canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
işten dolayı bu aralar sık sık giremiyorum canım ama genede fırsat bulunca hemen burdayım
benim test günüm 1 mayıs çok az kaldı:18::18::18:
İnşallah geç tutunmuştur sıkı tutunur inatçı çıkar mücadeleye devam eder :)
işten dolayı bu aralar sık sık giremiyorum canım ama genede fırsat bulunca hemen burdayım
benim test günüm 1 mayıs çok az kaldı:18::18::18:
Benımde 1 mayıs😳hayırlısı olsun
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
💗👶💗
sabırsızlıkla bekliyorumm haberlerinizi canımm pozıtıff bekliyorumm sizlerden içimde oyle bi his var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar Benimde 1mayıs
güzel bir haber 28 olan degerin carsamba 56-60 gibi olacak insallah icini ferah tut unutmaki bebegin hala seninle
Oyyyyy bekliyenler cogaldı inşallah hepimiz pozıtıf alırız neler yapıosun belirtiler varmı
💗👶💗
İnşallah ya dün geceden beri göğüslerim şişti acıda vr ya senın karnında pıt pıt bişey atıyomu
💗👶💗
Bekliyorum rabime duva edip sizi takip ediyorum hiç belirtim yok sadece son iynemi bugün vuruldum onların argrısından oturup kalkamıyorumki
💗👶💗
Bencede halay cekıcez inşallah hamiş topiği accaz
💗👶💗
Bana iğne vermedı önceki tedavımde vardı şimdi jel kullanıyorum
💗👶💗
Bakıyorum herkez bişeyler yazıyo bende hiçbir belirti yok sizce normalmi kızlar ya göğüslerimde hassasiyet bile yok yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?