2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

güzel bir haber 28 olan degerin carsamba 56-60 gibi olacak insallah icini ferah tut unutmaki bebegin hala seninle

🙏🙏inşallah geç tutunmuştur çarsamba hayırlı haberlerini alırız inşallah canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah geç tutunmuştur sıkı tutunur inatçı çıkar mücadeleye devam eder :)

sabırsızlıkla bekliyorumm haberlerinizi canımm pozıtıff bekliyorumm sizlerden içimde oyle bi his var

İnşallah ya dün geceden beri göğüslerim şişti acıda vr ya senın karnında pıt pıt bişey atıyomu

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Oyyyyy bekliyenler cogaldı inşallah hepimiz pozıtıf alırız neler yapıosun belirtiler varmı

💗👶💗

Bekliyorum rabime duva edip sizi takip ediyorum hiç belirtim yok sadece son iynemi bugün vuruldum onların argrısından oturup kalkamıyorumki

İnşallah ya dün geceden beri göğüslerim şişti acıda vr ya senın karnında pıt pıt bişey atıyomu

💗👶💗

yok canım bişey atmıyo agrılarda baya azaldı gogüslerim şişti ama canımm benimm az geldi geliyoo kardes kızlarımıza inşallah 🙏🙏🐞🐞

Bana iğne vermedı önceki tedavımde vardı şimdi jel kullanıyorum

💗👶💗

Bakıyorum herkez bişeyler yazıyo bende hiçbir belirti yok sizce normalmi kızlar ya göğüslerimde hassasiyet bile yok yaaaa

kızlarr başımm cokk agrıyo acaba tansıyonum mu düştü sarımsak yemiştim ne yapayımm limon sıkıp içsemmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…