2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Mormal canım cunki kisiden kisiye degısıo

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Daha öncekine miyde ekşimesi karsık ağrısı bel ağrısı uyku akıntı göğüs hassasiyeti herşey vardı onu 7 haftalık kaybettim ama budefa hiçbir belirti yok bugüne kadar umursamadım ama bugün biraz canım sıkılmaya başladı

Bakıyorum herkez bişeyler yazıyo bende hiçbir belirti yok sizce normalmi kızlar ya göğüslerimde hassasiyet bile yok yaaaa
Sol kasigimda batma var korkuyorum bebise birsry olcak diye kalkmiyorum ilk defa bugun yatiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok canım tüplerin tıkalı olması önemli değil sıvı birikimi var o embryo zehirleyebiliomus sıvının durumuna bakılcak

hayırlısı olsun inşallah canım benimde 14 nisan da opu oldu bende femara kullandım beş gün 5 yumurta toplandı ıkısı döllendi biri 3. diğeri bir gun sonra donduruldu tupte sıvı birikimi gördüler cuma günu rahim filmi çekilcek adetin 8.günü sonuç temiz çıkarsa inşallah buz bebeklerimi almaya gideceğiz

hayırlı olsun canım bende 14 nisan da opu oldum ama tüpte sıvı var diyerek donduruldu ıkı embryom cuma rahim filmi var inşallah temiz çıkarsa donmus embryolar transfer edilcek ilk denemeydi yarım kaldı donmus embryoda nasıl transfer gunu hesaplanıo ben hiç yarım kalacağnı düşünmemiştim inşallah rabbim gönlüne göre veriri canım...

buz bebiklerini yesinler senin:)))) hadi bakalım inşallah hayırlısı olur arkadaşım...buz bebişlerin can bulurlar ınsallah annelerının karnında...

Canin insallah sonuclarin temiz cikar ve dondurulmuslarla baslarsin. Dondurulmuslarda surec o kadar rahat ki. Bence igneler olmadan insan daha rahat ve guvende hissediyor ve psikolojik olarak daha olumlu bakiyor herseye.. benim 2 dondurulmusum vardi ve ikiside su an benimle. Umarim beni birakmazlar ve sıkıca tutunurlar :) tabii hayirlisiyla..
bazen aksilikler oluyor ama insallah sonucu guzel olur ve yarim kalan transferimi saglikla tamamlarsin. Bebislerinle tabikii ☺

Merhaba canim. Ben aranizda yeniyim :) belirtiler ile ilgili o kadar cok yazi okudum ki.. cikarttigim tek sonuc belirti aramanin anlamsiz oldugu. Cunku herkesin bunyesi farkli ve cok agir ilaclar kullaniyoruz. O an ki vucut direncimize bagli olarak vucudumuz cesitli tepkiler veriyor. Bence onemli olan pozitif olmak, ani hareketlerden kacinmak, ilaclari zamaninda kullanmak ve bol su icmek.. sakin yanlis anlama soylediklerimi, bunlar benim gözlemlerim, cok tecrubeli falanda degilim :) 2. Denemem su an. Ama moralini bozma bence Allahin izniyle hamişsindir insallah. Okuduklarimda hic belirti olmadan tek bebegi gectim, ikizlere hamile kalan bir cok kisi gordum. Onlardan biri neden biz olmayalim :) bu tedavide en onemli sey moral. Onu kaybedersek bebeklerimizi kaybederiz. Heyecandan ölecegim 5 gunum kaldi zaman gecmiyor. Bazen moralim bozuluyor ama hemen telkin ediyorum kendimi.. ve hayirlisini diliyorum. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah ve saglikla bebeklerimize kavusalim :)

Son düzenleme:

Âmin canım innan hep duva ediyorum ilaçlarım için tel alarmını kurdum hergün çok dikkat ediyorum kahvaltıma öyünlerime bilmiyorum rabime sığındım ondan dikiyorum ve hepimiz için hep duva ediyorum

Âmin canım innan hep duva ediyorum ilaçlarım için tel alarmını kurdum hergün çok dikkat ediyorum kahvaltıma öyünlerime bilmiyorum rabime sığındım ondan dikiyorum ve hepimiz için hep duva ediyorum
Canim o zaman hic moralini bozma. Biz elimizden geleni yapiyoruz. Gerisi Allah'in taktiri. O'nun izniyle elbet zamani geldiginde bebislerimize kavusacagiz. Belki baskalarindan daha fazla caba sarfedecegiz ama demek ki bizimde boyle bir sinav vermemiz gerekiyormus. Bozmayalim morallarimizi. Pozitif olalimm :)) (bu arada 4 gun kaldii )

Kizlar gunaydinnn ben korka korka test yaptirmaya gidiyorum. Ama sonucu alicak gucum yok esim alsin sonucuda

transferin hayırlı olsun donmuşlarda kan testi kaç gun sonra yapılıyor ve nekadar ilaç içtin öncsinde cok iğne oldun mu kısaca bana özetler misin canım?

Kizlar gunaydinnn ben korka korka test yaptirmaya gidiyorum. Ama sonucu alicak gucum yok esim alsin sonucuda

canım senin silik çizgin cıkıyordu inş.hamlesin..böylece idrar testinin guvenirliğini anlicaz lütfen idrar testinin markasını yaz da alınca ondan alalaım canım..2.denemenmiş allahım 3.yü yasatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…