2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Kizlar gunaydinnn ben korka korka test yaptirmaya gidiyorum. Ama sonucu alicak gucum yok esim alsin sonucuda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hade hayırlısı canımmm inşallah pozitif sonuc alırsın bizide sevindirirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar gunaydinnn ben korka korka test yaptirmaya gidiyorum. Ama sonucu alicak gucum yok esim alsin sonucuda

Hadi hayırlısı rabim yüzünü güldürür inşallah canım pozitif sonuçlarla gel bize

kızlar test günüm 1 mayıs ama ben dayanamadım kan bıraktım
bugün 10.günüm betahcg değerim 13.19
doktora gösterdim sonucumu var gibide yok gibi de dedi
2 gün sonra tekrarla dedi, iki gün sonra sonucun ikiye katlanması lazım dedi
zaten iki gün sonrada 1 mayıs yani esas test günüm
çok stresliiiiiii:18::18::18:

hâklisin cok streslidir eminimm
içimdeki his o değer kat be kat articak diyoo
Allah isteyen herkese nasip etsinn insallahh

Hadi hayırlısı canım inşallah ikiye üçe yok yok dörde katlanır içini ferahtut diyorum diyorumda bende doktorumu aradım iynem bitiyo yenisini almamlazım ama çok pahalı test yaptırsam bi kadın doğumcuya yazdırsam olurmu dedim olmaz erken sonuç iyi çıkmaz dedi

allahım inşallah 3 kat artar ya :26:

hâklisin cok streslidir eminimm
içimdeki his o değer kat be kat articak diyoo
Allah isteyen herkese nasip etsinn insallahh

allahım inşallah 3 kat artar ya :26:

canlar inşallah ALLAH RAZI OLSUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN

Benimki gibi çıkmış canım benimde 14 cıkmıştı iki gün sonra 28 oldu yarın tekrar kan da bakılacak degerın 10 un uzerındeysen pozıtıf dusunuluyor ama tabıı bunla bıtmıo degerın katlaması cok onemlı ve inşallh ikiye değil üçe hatta dörde katlar değerlerimiz :)

aynen öyle canım degerin çıkmasıda yetmiyo
degerin katlanmasıda bi yere kadar yetiyo
birde kesenin ultrasonda görünmesi lazım
inş hayırlı haberler verecegiz birbirimize

transferin hayırlı olsun donmuşlarda kan testi kaç gun sonra yapılıyor ve nekadar ilaç içtin öncsinde cok iğne oldun mu kısaca bana özetler misin canım?
Dondurulmuslarda 15.gunde istedi doktor. Cumartesi test yapacagim. Gecen sefer dayanamamis idrar testi yapmistim ama bu sefer kendimi tutuyorum :) dondurulmuslarda hic igne yok. Sadece transferden sonra 1 igne yapti hemsire o kadar. Hep ilac kullaniyorum. Bu nedenle cok kolay geciyor surec. Hic tedirgin olacak birsey yok. Onemli olan ilaclari zamaninda kullanmak. Saatleri aksatmamak.

Canim ben tam 5 tane idrar testi yaptim cunku inanamadim hatta bu sabah 1 tane daha yaptim hep silik cizgi cikti hayatimda hic 2.cizgiyi gormedigim icin cok heves ettim sonucu alinca insallah pozitifse yazicam testin markasini canim dua edin bol bol

Canim 1.20 yi gecen her test pozitifdir gor bak hamilesin cikan sonuc 10.gun icin cok iyi bence bu arada canim sen idrar testi yapmismiydin

insallah katkat yukselir canim benimm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim 9.gunum 19 du biliyorsun..5.gun embriyosuydu malesef benim için kötü bitti süreç dilerim senin degerin artar canım ki zaten test gunune daha varmış..erkfat vardı burda konusuna bakarsan onun degeri17den 2kat 2 kat arttı şimdi hamile inş.onun gibi olursun sen de bol bo ldua et ve bence bu sure zarfında dinlenmeye calış ilacına devam et..

Canim 1.20 yi gecen her test pozitifdir gor bak hamilesin cikan sonuc 10.gun icin cok iyi bence bu arada canim sen idrar testi yapmismiydin

hemde 4 kere hepsi silik çizgiliydi
inş hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…