2014 Mayıs Anneleri Buluşuyor

herkese merhabalar :))

Merhaba, hosgeldınız, mayıs anneleri olarak 1 mart ya da 8 mart' ta anadolu yakasında bulusmayı dusunuyoruz. Katılmak ıstersenız bu topıc ı takıp edebılırsınız. Bu baslık bulusmayı duzenlemek ıcın acılmıstı... Asıl yazısmalarımız 2014 Mayıs Anneleri forumunda, çok keyıflı bır grup beklerız.

Ben de ataşehirdeyim cnm.. konu ile i ilgsi yok ama h.sonuna kadar kendime dr. bulmalıyım..ataşehir memorial nil.hn.a gidiyorum ama trafik kazası geçimiş sanırım doğumuma kadar olmayacakmışş:(((((
sen kime gidyosun cnm memnunmusun? acana hastane değiştiip acıbademe mi gitsem bilemedim....

Ben Erdem hst. Cakmak funda demire gidiyorum canimcim cunku ozel sigorta yaptirmadim. Ama ozel sigortami devam etseydim sifaya gidecektim birgul hn.a. gorumcemin doktoru ve iyi oldugunu soyler hep.

Canım ben de ataşehir anadolu yakası ve haftasonu olursa katılabilirim

Canim ben de istasyonda oturuyorum.bırak karsiyi Anadoluda bile olsa eşim mırın kırın eder uzağa tek başıma gitmeme pek sıcak bakmıyor hamileyim diye ben bölge hastanesinde oya hanima gidiyorum orada doğum yapacağım hastane tanıdık çünkü. Inşallah lojman çıkar yakın zamanda. Tuzlada yardıma ihtiyacın olursa seve seve yardimci olurum. Gezdiririm seni hele izne ayrilayim bol bol gezeceğim inşallah

cnm bende gisbirden memnun kalmasam bölgeye gidecektim biz yakınlık acısından ve eşimin işyerine indirimi varmış diye tercih ettik ama şimdi memnunum hastanedende drdanda tuzlada hiçbiryeri bilmiyorum kapı süsü tül felan bakmak istiyorum onun için bile çıkamıyorum eşimle pendik felan anca benim cok belim ağrıyor ve 10 dk sonra kraplar giriyor bacağıma bide şeker hamuru bulabileciğim bir yer varmı tuzlada

Back
X