2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye

ne hastalığı bulaşacak canım benim.eğer gelen sütün temizliğine güveniyorsan al 15 dk kaynat.ardından hangi kovada mayalayacaksan boşalt ve sütün ılımasını bekle.ne soğuk olacak nede parmağınla kontrol ettiğinde yakacak sıcaklıkta.2tatlı kaşığı yoğurdu sütün kaymağını bozmadan içine sal.etrafını bi bezle sar ve fırına bırak.sabahta al buzdolabına bırak.2gün ellemeki tam mayalansın.sonra afiyetleyersiniz zaten.korkulacak bişey yok.ben hep kendim mayalıyorum yoğurdumu.çok şükür çokta sağlıklıyım.tavsiye ederim.hazır yoğurdu evimden içeri sokmam asla.ha bi de sütü kaynatmadan mutlaka bi tülbentle süzmeyi unutma.

Son düzenleme:
Pastorize olmayan seyler yiyip icmeyin diyolarya o yuzden dedim :) yoksa evde peynir falanda yapicam.her sene koyden geliyor bize oeynir falan hamilelik yuzunden istemedim bu sene :) evde yapayim bari yogurdu sagol canim

Epi topu 2guncuk rapor aldım o 2gundede yan komşum pimapenlerini değiştirip evinde matkaplı testereli işler yaptırmaya soyundu.. Hay böyle şansın... (

Son düzenleme:

Sen nasılsın canım? Bugun kontrolün var mıydı?

Nasilsiniz bakalim kizlar.uzun zamandir bakamadim doguran falan yoktur umarim.ev ariyordum bende sonunda buldum.simdi birde tasinma derdi var.tasindiktan sonra oglusumun odasi yeni eve gelecek.bir kac kiyafet aldim arabada ve park yatakta aldim.hersey yeni evde acilacak ve yerlesecek.umarim zor olmaz bana.gerci annem babam gelecek yardima birde yardimci kadin gelecek.iki haftaya hersey bitmis olsur insallah.

Kizlar sizdede fazla yuruyunce ayakta kalinca bisz is yapip yorulunca rahime baski oluyor
mBenim plesanta asagida ondan.mi. birfe ben.bebegimi disardan.nadir hissediyorum erken.mi

Kizlar sizdede fazla yuruyunce ayakta kalinca bisz is yapip yorulunca rahime baski oluyor
mBenim plesanta asagida ondan.mi. birfe ben.bebegimi disardan.nadir hissediyorum erken.mi

Canim cok yorulmamaya calisiyirum ben zaten ama cok idrara sıkısiyorum sanirim baskiya alakali.disardan hissedemiyorum derken neyi kastettin anlamadim ama benim karnima elini koyan hissediyor ve ciplakken vurunca goruyorumda.boyle karnim seyiriyir gibi oluyor.

slm kızlar. bebişler için ayakkabı aldınız mı? dün markette gördüm 0-4 ay için gelmiş. ama yaz bebekleri ya ne yapcak ayakkabıyı. bilemedim alsammı?

Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye

ben 2 aydır falan her hafta mayalıyorum, sütü kaynattıktan sonra mikrobu kalmaz heralde, hazır yoğurttan iyidir bence, tadından bile farkediyorsun zaten.

ben 2 aydır falan her hafta mayalıyorum, sütü kaynattıktan sonra mikrobu kalmaz heralde, hazır yoğurttan iyidir bence, tadından bile farkediyorsun zaten.

ben açık süt ile mayalamaya cesaret edemedim. şehirde iyi bir süt bulmak zor çünkü. gerçi çokta araştırmadım. bende organik,günlük süt ya da tire sütten 2-3 sefer mayaladaım ama arkası gelmedi. ancak izne ayrıldığım dönemde bi düzene oturtabilirim herhalde. yoğurt olarak izmirliler bilir foça yoğurtu ve tireninkini tavsiye ederim benim gibi mayalayamayanlar için :)

Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…