- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Pastorize olmayan seyler yiyip icmeyin diyolarya o yuzden dedim :) yoksa evde peynir falanda yapicam.her sene koyden geliyor bize oeynir falan hamilelik yuzunden istemedim bu sene :) evde yapayim bari yogurdu sagol canimne hastalığı bulaşacak canım benim.eğer gelen sütün temizliğine güveniyorsan al 15 dk kaynat.ardından hangi kovada mayalayacaksan boşalt ve sütün ılımasını bekle.ne soğuk olacak nede parmağınla kontrol ettiğinde yakacak sıcaklıkta.2tatlı kaşığı yoğurdu sütün kaymağını bozmadan içine sal.etrafını bi bezle sar ve fırına bırak.sabahta al buzdolabına bırak.2gün ellemeki tam mayalansın.sonra afiyetleyersiniz zaten.korkulacak bişey yok.ben hep kendim mayalıyorum yoğurdumu.çok şükür çokta sağlıklıyım.tavsiye ederim.hazır yoğurdu evimden içeri sokmam asla.ha bi de sütü kaynatmadan mutlaka bi tülbentle süzmeyi unutma.
Pastorize olmayan seyler yiyip icmeyin diyolarya o yuzden dedim :) yoksa evde peynir falanda yapicam.her sene koyden geliyor bize oeynir falan hamilelik yuzunden istemedim bu sene :) evde yapayim bari yogurdu sagol canim
Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Canım çok geçmiş olsun inşallah kızlarımız bekleyip annelerini üzmeyecekler, bol bol dinlenmeye çalış...
Evet canım tek derdim en azından kilosu iyi olsun azıcık güçlü olsun diye çabalıyorum :)
Canım ben de doktora gittiğimde sormuştum buradan duyup, hamilelere genelde önermiyoruz demişti. Bilmeden kullanmışsın bundan sonra dikkat edersin bir şey olmaz inşallah.
Ben de gittiğimde 28+2 idim canım 1297 gr dı iyi dedi durumuna doktor, ne tosun ne de zayıf dedi. Seninki tosunmuş sanırım yerim onun yanaklarını :)
Maşallah bebişine canım akıllı akıllı büyüsün annesini hiç üzmesin inşallah :)
Teşekkürler canım, aklıma hiç kötü şeyler getirmiyorum Pazar günü kızımın odası gelecek eşyalarını da yıkmayacam, kendi bavulumu da hazırlamayacam inanıyorum ki kızım zamanında ve kocamaaaaan olarak gelmiş olacak inşallah.
Senin güzel haberlerini de bekliyorum, bizi haberdar et lütfen geçmiş olsun dileklerin için de ayrıyeten teşekkürler...
Canım ben de eskiden kurufasulye yiyince öyle oluyordum fakat gaviscon üstü kurufasulye yiyince rahatsız olmadım pek, canın isterse tekrardan aklında olsun :)
Epi topu 2guncuk rapor aldım o 2gundede yan komşum pimapenlerini değiştirip evinde matkaplı testereli işler yaptırmaya soyundu.. Hay böyle şansın...(
ben canım öyle yapıyorum. Kaynatıyorum nihayetinde güvendiğin birisinin aldığı sütçüden alıran daha iyi olurkizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Kizlar sizdede fazla yuruyunce ayakta kalinca bisz is yapip yorulunca rahime baski oluyor
mBenim plesanta asagida ondan.mi. birfe ben.bebegimi disardan.nadir hissediyorum erken.mi
ben 2 aydır falan her hafta mayalıyorum, sütü kaynattıktan sonra mikrobu kalmaz heralde, hazır yoğurttan iyidir bence, tadından bile farkediyorsun zaten.
benimki ne 1. de vermedi dr neden içiyorum hem haftada 1 hatta bazen 2 balık yıyorum dedim, yeterli olmaya bilir omega 3 çok önemli içelim dedi.[/Q
Canım sana katılıyorum yaklasık olarak da aynı kılolardayız ; aynı fıkırdeyım omega cok onemlı :)kımse gunde 1 kılo balık yemıyordur hepımızın dısarıdan bu destege ıhtıyacı var.
kızlar tsh ı yüksek çıkan varmı
slm kızlar. bebişler için ayakkabı aldınız mı? dün markette gördüm 0-4 ay için gelmiş. ama yaz bebekleri ya ne yapcak ayakkabıyı. bilemedim alsammı?
canım benim hep yüksek ilaç kullanıyorum bu yüzden hamile olmadan önce 25 mg dı şimdi 75 mg oldu..kızlar tsh ı yüksek çıkan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?