2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
benimde bir haftadır acayip ağrılarım var......nesi normal bunun ya.........ben birinci oğlumda hiç böyle olmamıştım...

ay ben daha hiç bişey almadım ya.bulunduğum ilçede hem çeşit yok hemde pahalı.netten alacam.ama eşim erken daha diye aldırmıyo.hepsini birden alırız sonra diyo.içimde kalıyo valla.sadece bakmakla yetiniyorum.

bu aralar benim adet ağrısı gibi ağrılarım arttı.zaten en bastan beri vardı.dr.a her söylediğimde yorulmaktan yada çok düşünmekten dedi.galiba bebeğim aşağıya doğru kendisine yer açıyor diyorum bende kendimce.sizinde varmı böle ağrınız dr.a sordunuzmu

benimde bir haftadır acayip ağrılarım var......nesi normal bunun ya.........ben birinci oğlumda hiç böyle olmamıştım...

al bende o kadar bende kızımda bu haftaları geze geze geçirdim anneme gitiştim hergün oturmalara çarşıya pazara gidiyoduk bunda ne mümkün normal işlerimi zor yapıyorum belim kopuyor sakat gibiyim ilk normaldi acaba diyorum bende fıtık felanmı var kuyruk sukumu fena kötü ağrıyor

ben ilk kzımın kıyafetlerini 2 yaşına kadar ayrı yıkadım hiç karıştırmadım biimkilerle ve roxy yıkadım cnm mis gibi oluyordu :)) tavsiye ederim fiyatıda uygun bereketli...

Sırt üstü yatırılarak başını yana çevirmek makbul olabilir. Başı yukarı bakarsa kusarken aspire edebilir. Birde ilk zamanlar bebeğin kemik yapısı gelişip sertleştiği için çocuğu düz yatırırsan kafası basık olabiliyormuş bana annem söylemişti başını yana çevirmek iyi

Son düzenleme:

Canım yıkayıp çekmeceye dizeceksen üstüne örtü örtebilirsin ya da askıya asacaksan ona uygun ambalajlar oluyor, onları da kullanabilirsin. bikaç askıyı birleştirip torbasını heb beraber geçirebilirsin. Yıkayıp kurtulmak en iyisi bence ya içimiz rahat olur en azından

Merhabalar herkese;

Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?
canım ben yerleştirdim ne olur ne olmaz diye dalin granül sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı falanda kullanmıyorum. biraz büyüyene kadar böyle deva etcem 6 aydan sonra falan omo ya geçeim diyorum bebek sıvı deterjanı.

kızlar herkes şikayetlerinden bahsetmiş, bende dün bacımla konuşurken (en son 2 hafta önce görmüştüm) o gördüğün karnım yok oldu diyo. bebeğin hareketlerinin de daha ağırlaştığını söylüyo varmi aranızda karnı küçülen

Benide 28 de gidince 32 de çağırdı canım üstelik şekrrimde var neyseki pazartesi gidicem az kaldı. Senin kilosu iyi benim 28+o da 1200 dü :)
ayyy ne güzel gelmiş gitme günün 32den sonra 2 haftaya düşürcekler sanırım. off çok uzun çookk seninde iyi iki gün farkta 100 gr almış olabilir:))

gün günü tutmuyoki canım pozisyon değiştiriyorlar sürekli e ona görede karında şekli değiştiriyor. normaldir heralde

Fasulye neysede bulgur bebek için çok faydalı bir besin olduğunu biliyorum. Bebeğin gelişimi daha önemli sonuçta gazdan.

slm lar yurumr bandını şimdi fazla yuruyemediğinizden dolayı evde egzersiz amaçlımı alacaksınız?yoksa doğum sonrası egzersizler için mi?
eğer şimdi ise herhangi bir elektrik kesintisinde aniden duran modeller tehlike yarattığından düşme riski çok yuksekmiş yine burda konuşulmuştu sanırım yada bilmiyorum tvde bi kadın doğumcu söylemişti.bu tarz kazalardan kendinizi koruyun lutfen...

Ya 3 gün kaldı ya geçmek bilmez şimdi . Bak bize. Daha 6 hafta var hiç sayıyormuyuz. Mırın kırın ediyormuyuz. Etseler çare yok çünkü beklemek zorundayız. Ama benimde 3 gün kalınca kesin bende böyle olurum. Dayanamıyorum artık demeye bi hafta önceden başlarım. Tabi 37 ye kadar sabredenilirsek. 32 de alacak olsaydım benimde 3 günüm kalmıştı :,(

Merhabalar herkese;

Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?

Ben başlamadım odasının gelmesini bekliyorum. Deterjan ve yumuşatıcısı baby me marka aldım. Umarım memnun kalırım

bende kendimi koltuğa yaslıyom ama işyeri işte.gelen giden oluyo.karnım yaslanınca ben burdayım diyo.utanıyorum sürekli doğruluyorum bizim kızdanda hemen tekme yiyom

Rabbim yardimcin olsun ben evden is yapiyorum sizin gibi olsam zorlanirdim gercekten. Az kaldi senin icinde insallah 3 gun sonra hep ayaklarini uzatan bi annesi olacak:)

ayy aynen etkisi sadece 1 hafta annemde kzııyo çok gidiyosun diye ayda 1 gitmeme bile taktı çokmuş. çatlarım gitmezsem allah tan çalışıyoruz bide evde olsak ogünleri nasıl geçircez acaba?:44:

Bizimkilerde oyle doktor duskunu diyo elini karnindan cek ayip diyolar takmiyorum valla doktorsuzluktan canim kocami birakip geldim hakkini vermem lazim:))

Bende hic birsey almadim daha canim ayni senin gibiyim bakmakla yetiniyorum. Esim mart 15ten sonra aliriz dedi bakalim insallah olacak bu ay:)

hmmm o şekilde hc dusunmemstım teşekkur ederım..

hem doguma kadar yavas yavas yurumek ıcın hemde dogum sonrası yuruyus ıcın istiyorum.. ama bakalım.. muhtemelen masraf olmasın dıye almayacagız zaten :))

canım benim, ben en son 25 haftalıkken dr gittim.baya zaman oldu ya o yüzden sabırsızlanıyorum.ayrıca merak ediyo insan acaba durumu nasıl bebeğimin diye.bazen öyle sancılarım oluyo sanki doğuracam sanıyorum.o yüzden de korkuyorum

he ya inş şafak 3 ama evi düşündükçe anca son2 hafta dinlenecem.tabi evde olayımda o kadarda iş gözümü korkutmuyo.dinlene dinlene yaparım artık

karın yemeğe bağlıda irileşiyo bazen.gazdan sindirim bozukluğundan filan.ama bebeğin hareketlerinde azalma varsa bi dr a görünmesinde fayda var.ihmal etmesin

Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…