Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)
Kitap falan okuyabilirsin ya da bebek için birseyler yadabilirsin örgü falanBu uykusuzluk beni mahfetti ya her gece yarısı uyanıp evde boş boş dolanıp bi kaç saat sonra yatmak cok sıkıcı.. resmen bebeğe hazırlık yapıyo vücudum :) hadi bebek olsa onunla ilgilensem neyse boş boş oturmakta yoruyo insanı :)
Gaz yapan yiyecekleri kimyon ile tüketim çok iyi oluyor emzirme döneminde de kimyon tüketici bebek gazina iyi geliyorgünaydın canlarr..
yazmıştım buraya deliksiz uyyorum diye kendime nazar ettim. dün öğlen yediğim kurufasülyenin sancısı sabaha kadar sürdü. önce midem yandı sonr karnım şişiti patlıcak kramplar falan öldüm öldüm hala daha da var gaz hissediyorum bidahada kurufasülye yemicem. birde sırt ağrısı başladı sağa dönüyom ağrıyı sola dönüyom ağrıyo offffffff.. uykum var kızlar yaaaa
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp evdesin :)3 güncük kaldı :) geçer inşallah:)
Benimkide aynı o durumda elimde bi yastıkla dolaşıyorum yada hep ayaklarımı uzatıyorum masanın altına ayağımı yükseltmek için bişeyler koydum uzatıp öyle oturuyorum
Artık ağırlaşmış oruç çok normal benim de sirtim ağrıyorgünaydın kızlar, herkese selamlar....
hasta olan herkese geçmiş olsun diliyorum.
bende de 4-5 gündür bel ağrısı başladı. doktorumu henüz aramadım. ama aramalı mıyım bilemiyorum. belime iğne batması gibi bişeyler oluyo. böyle hafif hafif ağrılar girip çıkıyor. siz de yaşadıysanız bana yardımcı olabilir misiniz? neden kaynaklanıyor acaba... kuyruk sokumu ağrısından farklı bir ağrı bu, anlam veremedim... :18:
Dalan roxy aldım ilk posta için belki daha sonra dalin sıvıya gecerimMerhabalar herkese;
Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?
Canim seni görünce yazayım dedim tuzlaya pasta malzemeleri satan biryer açılmış geçen sormustun yacnm ben yıkadım ütüledim 31.haftamda her ihtimale karşı çantamı bile hazırladım dalan roxy marka bebeklere özel matik deterjan kullandım yumuşatıcı dalin aldım ama ilk kıyafetlere kullanmadım ilerleyen dönemlerde kullanacağım zaten yumuşacık yapıyor
Canim benim dolabım gelmediği halde yikadim bir posta daha sonra gerekirse tekrar yikarım diyearkadaşlar bende hazırlamak istiyorum kıyafetlerini ama dolapta beklerken yeniden toz olacak diye bekliyorum. bu seferde hem kuzenim hem de yakın bir tanıdığım erken doğum yaptı korkuyorum da geç kalmaktan. en makul zaman ne vakittir ki acep??
Günlük süt kullanabilirsin doğal yoğurtla mayalayinca güzel oluyorKizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Nasilsiniz bakalim kizlar.uzun zamandir bakamadim doguran falan yoktur umarim.ev ariyordum bende sonunda buldum.simdi birde tasinma derdi var.tasindiktan sonra oglusumun odasi yeni eve gelecek.bir kac kiyafet aldim arabada ve park yatakta aldim.hersey yeni evde acilacak ve yerlesecek.umarim zor olmaz bana.gerci annem babam gelecek yardima birde yardimci kadin gelecek.iki haftaya hersey bitmis olsur insallah.
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hopp evdesin :)
Allah yardimcin olsun bebek bereketi kismetiyle gelirmiş umarım yolunuz açık olur...Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)
Ben hep evdeyimmAhmetYahya gün sayıyor canımcımm :)
Benim eşim bugün yine İstanbul'a gitti, göbeğimin fotosunu çekip gönderdim " Babacım seni çok özledim hemen gel" diyo bebeğimiz dedim. Eşim de diyor ki yaaaa ben Rengin'imi bırakıp nasıl geleceğim kiiii, yeter artık bir önce çıkar yavrumuzu, onu öpüp koklamak istiyorum. Allah herkese evlatlarını zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.ayyyy çokta tosuncuk olmasın nasıl doğururum :) 1hafta önden gidiyo kağıtta ama dr bişey demedi normal demekki. boyu biraz uzunca onuda zaten hissediyorum fena tepeliyooyyyy bi doğsalardı zamanında sağsağlim bi öpüp koklasaydıkk.. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin
Yatıyorum canım bir değişiklik yok durumda inşallah perşembe günü gidip tahlilleri tekrarlayacağız, onları götürürüm doktora inşallah en kısa zamanda toparlayacağız teyzesi. Senin bebişte durumlar nedir??Sen nasılsın canım? Bugun kontrolün var mıydı?
Ya ben de AhmetYahya yi alintilamaya calismistim telefonun azizligi işte :)
Canım ben 2 gündür evde oturuyorum, anneme demin dedim ki "Allah kimseyi işsiz edip de evde oturtmasın" hakkaten insan çok daralıyor. Tv izlemeyi de sevmiyorum yat kalk, yemek ye, kitap oku, zaten temizlik yapamıyorum diye kuduruyorum :)ayy aynen etkisi sadece 1 hafta annemde kzııyo çok gidiyosun diye ayda 1 gitmeme bile taktı çokmuş. çatlarım gitmezsemallah tan çalışıyoruz bide evde olsak ogünleri nasıl geçircez acaba?:44:
Canım magnezyum içiyorsan aç karnına içtiğin vakit, bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı oluyor, prospektüsünde de yazıyor. Bir dene istersen umarım faydasını görürsün..kızlar az once eve yurume bandı almaya karar verdım :)
kocikoşu ıkna etmem gerekecek :)
bu arada bugun balık yagı ıcmedım.. daha da ıcmem.. ınsallah yavrumda bı sorun yoktur..
bugun ogrendıgım bır bılgıyı de aktarayım; balık yagı hapları derın denız balıklarından alınan yaglarla yapılıyormus.. onlarda da civa fazla oldugu ıcın zehırleme rıskı cok yuksekmıs..
bır de bısey daha soylıcem .. benım hamılelıgımden once de dolasım bozuklugum vardı.. gebelıkle daha da cok arttı.. bu konuyla ılgılı dolasım bozuklugu ıcın ılac kullanan var mı aranızda?
çok kötu durumdayım
Valla biz yeni doğan bebişi (yeğenimi ) yan da yatırıyoruz, sırt üstü de, yüz üstü de yatırıyoruz özellikle yüz üstünde kendisi de çok rahat ediyor çünkü ziyadesiyle gaz çıkarıyor.Sırt üstü yatırılarak başını yana çevirmek makbul olabilir. Başı yukarı bakarsa kusarken aspire edebilir. Birde ilk zamanlar bebeğin kemik yapısı gelişip sertleştiği için çocuğu düz yatırırsan kafası basık olabiliyormuş bana annem söylemişti başını yana çevirmek iyi
Bebeğin konumlandığı pozisyona bağlı olarak değişiyor, eskiden benimki de yayvan ve küçüktü fakat bu son yaşadığım rahatsızlıktan ötürü bebek aşağıda ve top şeklinde duruyor.kızlar herkes şikayetlerinden bahsetmiş, bende dün bacımla konuşurken (en son 2 hafta önce görmüştüm) o gördüğün karnım yok oldu diyo. bebeğin hareketlerinin de daha ağırlaştığını söylüyo varmi aranızda karnı küçülen
Canım ben hamileliğimin başından beri evde mayalanmış yoğurt yiyorum, çok şükür bir sıkınrı da yaşamadım. Güvendiğin bir sütçü varsa en sağlıklısını yapmış olursun.Kizlar aranizda sutcuden aldigi sutle yogurt mayalayan varmi? Yogurt mayalamak istiyorum sma cesaret edemiyorum hastalik bulasir diye
Canım ne güzel benim evimde çok sorunlu taşınmayı çok istedim lakin kısmet olmadı, inşallah yorulmazsın çok sık eğilmemeye ve ağır şeyler kaldırmamaya dikkat et lütfen...Nasilsiniz bakalim kizlar.uzun zamandir bakamadim doguran falan yoktur umarim.ev ariyordum bende sonunda buldum.simdi birde tasinma derdi var.tasindiktan sonra oglusumun odasi yeni eve gelecek.bir kac kiyafet aldim arabada ve park yatakta aldim.hersey yeni evde acilacak ve yerlesecek.umarim zor olmaz bana.gerci annem babam gelecek yardima birde yardimci kadin gelecek.iki haftaya hersey bitmis olsur insallah.
Canım onları kimse kullanmıyormuş, çok tatlı ve şirin geldi aldık ama hiç kullanmadık dedi tüm arkadaşlarım, bir de dediğin gibi yaz bebeği olacak bebeklerimiz, ben şortlu body ve çorap düşünüyorum, çünkü evimiz cehennemin yeryüzüne yansımış hali adetaslm kızlar. bebişler için ayakkabı aldınız mı? dün markette gördüm 0-4 ay için gelmiş. ama yaz bebekleri ya ne yapcak ayakkabıyı. bilemedim alsammı?
Bebeğin kısmetiyle ve şansıyla gelip evinize bereket getirir inşallah, Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın hakikaten alışması çok zor oluyor.Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)
Benim eşim bugün yine İstanbul'a gitti, göbeğimin fotosunu çekip gönderdim " Babacım seni çok özledim hemen gel" diyo bebeğimiz dedim. Eşim de diyor ki yaaaa ben Rengin'imi bırakıp nasıl geleceğim kiiii, yeter artık bir önce çıkar yavrumuzu, onu öpüp koklamak istiyorum. Allah herkese evlatlarını zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yatıyorum canım bir değişiklik yok durumda inşallah perşembe günü gidip tahlilleri tekrarlayacağız, onları götürürüm doktora inşallah en kısa zamanda toparlayacağız teyzesi. Senin bebişte durumlar nedir??
hepinizi kucakliorum gelinde bi sokulaim araniza kizlar bi yapamadim net..paketi ewde telase aldi basini gidiooo anneme 1 aydir ilk geliorum cunku dedem geldi o bana gelemicek diee ben geldim gelir gelmez de size yaziorum....ewde ki telasimizzzza gelince perdeler halilar mobilya badana tam bi prenses esyalarr yikandi utulendi yerlesti ama kizlar o bidik seler oyle yoruo ki adami anlatamam hele ki yerlestirmek tam bi olay habire degistirdimmmm yerlerini oturup halime guluodum yani......masal gibi bir odamiz oldu allah her hayalini kurana nasip etsin gerceklestirmei.....sagligimiza gelince sonunda dorukta suhendana gittim 1 saat bekledim lakin degdi yarim saat muayne etti bebegimizi 1400 olmus kizim maasallahi war....fakat suyu azalmis bol visne suyu ic dedi...sekerimi yuksek buldu 120 nin alti istiorum dedi yemekten 2saat sonra olc dedi listemi degistirdi.....15 te bir kontrole cagirdi....icim hep huzursuz sizde yoksunuz (((( acaba suyu bittginde fark edcekmiyim napicam yasiomu can mi cekisio die deli oluommm aklimi oynatcam ama ne war ki 29 u bitirdik artik dogsa da her organi gelisti saglikla dogsunda erkenini dusunmuorum...ama erken dogum tehliksi bi dendi isteee akintimdan taaaa biliolar iste.....kg cok kizdi 13 kg almisim ama bi gorseniz bi gobegim cikti totom elim yuzum ayni hic bi se yemiceksin liste disinda dedi cok laf soledi cok ne war 13 kg daaa bu arada cok agirlastim artik kendi isimi kendim halledemez oldum resmen....belim agrio kasiklarim icin icin acio ve oyle bi tekme sallio anlatamam yada gerio nefesimi kesio bu kiz benim iskence edio anasina simdiden....ama sukurrr bugune geldik..odasinda oturuorum emzirme koltugu da yaptimmm cizgi film seyrediommm sanki mutlu oluo yaaa allahim herkese nasip etsinnnn aratmasin yipratmasin uzmesin....sizler nasilsiniz okuycam artik dilerim herkes saglikli mutludur...burda yazmak paylasmak sizlerin fikirleri nasil bir nimetmis anlatamam...
hepinizi kucakliorum gelinde bi sokulaim araniza kizlar bi yapamadim net..paketi ewde telase aldi basini gidiooo anneme 1 aydir ilk geliorum cunku dedem geldi o bana gelemicek diee ben geldim gelir gelmez de size yaziorum....ewde ki telasimizzzza gelince perdeler halilar mobilya badana tam bi prenses esyalarr yikandi utulendi yerlesti ama kizlar o bidik seler oyle yoruo ki adami anlatamam hele ki yerlestirmek tam bi olay habire degistirdimmmm yerlerini oturup halime guluodum yani......masal gibi bir odamiz oldu allah her hayalini kurana nasip etsin gerceklestirmei.....sagligimiza gelince sonunda dorukta suhendana gittim 1 saat bekledim lakin degdi yarim saat muayne etti bebegimizi 1400 olmus kizim maasallahi war....fakat suyu azalmis bol visne suyu ic dedi...sekerimi yuksek buldu 120 nin alti istiorum dedi yemekten 2saat sonra olc dedi listemi degistirdi.....15 te bir kontrole cagirdi....icim hep huzursuz sizde yoksunuz (((( acaba suyu bittginde fark edcekmiyim napicam yasiomu can mi cekisio die deli oluommm aklimi oynatcam ama ne war ki 29 u bitirdik artik dogsa da her organi gelisti saglikla dogsunda erkenini dusunmuorum...ama erken dogum tehliksi bi dendi isteee akintimdan taaaa biliolar iste.....kg cok kizdi 13 kg almisim ama bi gorseniz bi gobegim cikti totom elim yuzum ayni hic bi se yemiceksin liste disinda dedi cok laf soledi cok ne war 13 kg daaa bu arada cok agirlastim artik kendi isimi kendim halledemez oldum resmen....belim agrio kasiklarim icin icin acio ve oyle bi tekme sallio anlatamam yada gerio nefesimi kesio bu kiz benim iskence edio anasina simdiden....ama sukurrr bugune geldik..odasinda oturuorum emzirme koltugu da yaptimmm cizgi film seyrediommm sanki mutlu oluo yaaa allahim herkese nasip etsinnnn aratmasin yipratmasin uzmesin....sizler nasilsiniz okuycam artik dilerim herkes saglikli mutludur...burda yazmak paylasmak sizlerin fikirleri nasil bir nimetmis anlatamam...
saol hayatimmmm allah hepimizin dualarini kabul etsinnnnn.....yuzduk yuzduk kuyruguna geldik walla.....sagliginiz nasil sen iisinBebisinin odasi hayirli olsun canim cokk mutlu gunleriniz olsun icinde insallah. Aklina kotu seyler getirme ya olursa diye dusunme psikolojik olarak yasarsiniyi syler dusun rahat ol Rabbim sagsalim yavrularimizi bizlere bagislasin insallah.
Hoşgeldinnnnn canımmmmmm:)
saol hayatimmmm allah hepimizin dualarini kabul etsinnnnn.....yuzduk yuzduk kuyruguna geldik walla.....sagliginiz nasil sen iisin
hosbuldum tatlimmmm napiosunnn bebis sen ii sin.
Nasilsiniz bakalim kizlar.uzun zamandir bakamadim doguran falan yoktur umarim.ev ariyordum bende sonunda buldum.simdi birde tasinma derdi var.tasindiktan sonra oglusumun odasi yeni eve gelecek.bir kac kiyafet aldim arabada ve park yatakta aldim.hersey yeni evde acilacak ve yerlesecek.umarim zor olmaz bana.gerci annem babam gelecek yardima birde yardimci kadin gelecek.iki haftaya hersey bitmis olsur insallah.
Canlar tam ümitlerim tükenmişdi ki Allah bir hayir kapisi acti bana :) Aslinda daha öncede yazmisdim ama sonra sildim :/ Belki çoğunuz bebeklerinizin hazirliklarini bitirdiniz yikalama ütüleme isine gectiniz ama ben daha bir zibin bile alamadim bebegime. Disaridan çok lüks yasasak gibi gorunsede iceride firtinalar kopuyor. Herneyse ben bir zamanlar temizlik ürünü pazarliyordum. Patenti bize ait ve Turkiyede tek olan bir üründü bu ama emek harcayamadim. Oglumun okuluydu , gecen sene yasadigim düşük falan hic ilgilenemedim yok olup gitti işim. Simdi oturdugum siteden fiyat teklifi istediler mail gönderdim. Belki küçük bir adim ama olsun bana bu umut bile yetti. Sizde dua edin kizlar. Lütfen dua edin anlasalim yonetimle :) Ondan öncede telefonum caldi aylardir kaydimizi aldiramadigim saglik ocagina dilekcem kabul edilmis cok mutlu oldum. :) Dyeceksiniz ne var saglik ocağında ben ohlumun asilarina ozel hastahanelerde milyarlar harcadim desem yeridir. Ücret siz bir imkanim varken neden özel e yedireyim parayi hemde bu sikintida. :) Ne biliyim dua edin bizede kizlar bizdede durumlar böyle :)
gece saat 4 oluyo ben hala sağa dön sola dön bir yandan sırt ağrısı çok fena sağa yatsam olmuyo sola yatsam olmuyo sırt üstü yatsam nefes alamıyorumkulağımın tıkanıklığı hala geçmedi ne yapcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?