Bende ilk hamileliğimde böyleydim biraz ağrım olsun saatlerce ağlardım bişey oldu diye ama çok şükür sağlıkla kucağıma aldım kızımı şimdi 15 aylık bu hamileliğimde hiç bişeyi kafama takmıyorum kızım oyalıyor yeterince zamanım yok zaten Allah'a emanet:)ilk olunca her şey kafama takılıyor
hemen endişeleniyorum
Benim sat 31 temmuz canım 20 eylülde kalp atışını duyduk vajınal ultrasonlar karından görülmedi rahim arkada diye 1 ay sonrada kontrole çağırdı canım. Bugün tam 8+0 ımsağol canım sen doktora gittin mi bebeğinin kap atışlarını duydun mu
biz senle hep aynı şeyleri yaşamışız canım peki ilk gebelik miydi o
Canım ben 23 eylülde gitmedim ama. İlk randevuma 4+4 te kese için gittim. 15 Gün sonra kalp atışı için gel dedi.
Karından ultrason ile gördü canım.
Evet canım ilk gebelikti. Mayısta Kürtaj oldum. Haziran, Temmuz ve Ağustosta son adetimi gördüm. Yeniden hamileyim inşAllah.
selamlarr..yaşadığım iki gebelik kaybından sonra 3. kez hamileyim..SAT 15 ağustos..kısmet olursa da mayıs görünüyor 9 ayın sonu..fakat ben o ayları hiç düşünemediğimden buralara yazmayı asla düşünmemişken sizlere bi soru sormak için aranıza katıldım arkadaşlar..ben iki gebelik yaşadım ikisinde de lekelenme yaşadım..ikisini de kaybettim..şu an yine lekelenme yaşıyorum ve kasık ağrılarım diğer gebeliklerimden fazla gibime geliyor..şu an 6. haftadayım..bu haftalarda sizde de bıçak saplanmış gbi ağrılar oluyor mu? tecrübelerimde böle bişe olmadığı için yine korkular içindeyim..zaten psikolojim de iyi değil kayıplardan dolayı..kese falan göründü ama hep aklımda kalp atışı alamaıycağım düşüncesi var..yenemiyorum..sizler ne durumdasınız?
Canım valla öyle haklar özellikle doğu illerinde sadece kağıt üstünde oluyor. Burada kadın çalışmasa daha iyi onlara göre...
ilk olunca her şey kafama takılıyor
hemen endişeleniyorum
Kizlar bir ay once yaptirdigim sensitive tsh degerim : 3.244
Hamilelikte 2 mi olmasi gerek en yuksek ?
Cevap bekliyorum kizlar ona gore yarin gidip kan veriyim ... :18::18::18:
kızlar, sağ kasığıma ve karnıma ağrı giriyor. bende korkmaya başladım, korkulu bir gün olacak galiba((
benim iki sene oldu biz ara verdik ev aldık şimdi tekrar düşünmeye başladım ilk aydan da elhamdülillah kamile kaldım peki sen ilk bebekten sonra bi ilaç yada bi tedavi gördün mü canım
aynı ben ...göbeğim çıktı çok şişmanım60 kg . 55 kg de 60 çıktım hamile kaldım o yüzden çok üzgünüm ve hep uykum var
Beni de Cumartesi kalp atışı için çağırdı gitmek istemiyorum 7 Ekim'de gideyim daha büyümüş olur diye ... Eşim de illa gidelim diyo bilmiyorum yani napsak
Korkma canım lekelenme yoksa .... Istersen bir doktorunu ara için rahat etsin
Selam hanımlar,
inşallah hepimiz evhamlarımızı bi kenara bırakırız artık diycem ama yine evhamlıyım işte.
inanılmaz boğaz ağrısı,burun akıntısı var bende. doktoruma gitsem mi acaba? bebeğime bi etkisi olur mu diye korkuyorum.
Muayenehane mi özel hastane mi yoksa devlet mi? Hepsinin internetten telefonuna ulaşabilirsin canım ... Ayrıca eski yaşadıklarından da etkilenmiş olabilirsin piskolojik olabilir yani sıkma canını ama seni çok rahatsız ediyorsa kalk git kontrol ettir ... Zaten aynı ay içinde olan kontrollerden ücret de almıyorlar hem alsalar nolucak senin Can'ın evladın ... Sen ilk önce ara doktoru numarasını bulamazsan ya en yakın hastaneye git ya da kendi doktoruna görün ... Hadi güzel haberlerini bekliyorumcanım kızacaksın ama DRun numarasını almadım ki,
lekelenmem yok ama benimde ilk gebeliğim 11. haftada karnımda öldüğünü öğrendim. 8+3 te ölmüş, ama akıntı falan hiçbişey yoktu. 2,5 hafta ölü karnımda taşımışım.
Günaydın arkadaşlar...
Sayfamız çok hızlı ilerliyor,okumak mümkün değil..
Herkes iyidir umarım.Bebeğini kaybedenler var üzülmeyin arkadaşlar,sağlıksız bebek düşermiş..herşeyde bir hayır vardır.Hassasız hepimiz ..sabredin..Sağlıklı bebekler dünyaya gelir inşallah..
Benim az az bulantılarım başladı,ama rahatsız etmiyor,onun dışında karnım çıktı az da olsa,pantolonlarım üstten sıkıyor..Oğlumda 5.ayıma kadar karnım yoktu,sonra sivri sivri çıkmaya başlamıştı.
Bizden bu kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?