2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Endokrın'e gıttım..sabah da bahsettıgım gıbı.
Aklımda olan tahlıllerı yapmıstım 18 eylulde gebelık testı ıle..
Gozumden kacmıs.. 3.75 cıkan TSH...
Doktor bekledıgım gıbı ılac verdı 25mg
kızımda kullanmamıstım.. sımdı el mahkum...
Hıc ılac kullanmayan bırı ıcın de zor yawww...
T3 T4 ve baska tahlıller usg de verdı ama usg yaptırmadım.. ben tedavı ıstemıyorum cunku... (antrenorum...tıroıdın tedavısının
benım ıcın uygun olmadıgını bılıyorum)
bebegım ıle ılgılı kısmı ılgılendırıyordu benı o da ılactı...

Evhamlılara hak verıyorum aslında..
bı cok yayın var bulantı ve kusmanın bebegın saglıklı oldugunun gostergesı oldugunu soyleyen...
YAlnız hanımlar orada dıkkat etmedıgınız sey su;
kusma ve bulantı gebelıgın saglıklı oldugunu gosterır evet..ama kusma bulantı olmayınca gebelık saglıksızdır demek degıl bu!
ben cok agır gecırdım kızımda gebelıgımı ve bu yayınlar bana -aslında- moral verecek ıken..delı ederdıler benı..:)))
henuz baslamadı benım bulantılar kusmalar... son haftamdayım ama... (ılk gebelık rehber nıyetınde:))

Doğru diyosun haklısın canım işte insan alışana kadr zaman geçio Rabbim bebişlere sağlık versin de hepsi olur ...
kızlar çiğ ete dokunmak sakıncalı mı? eldivenle tavuk sote yapsam ne olur
Canım toksoplazma testini yaptır ıgm ve ıgg ... Bu hastalık çiğ et kedi köpek hatta iyi yıkanmamış sebzelerden geçio ... Benim hastalık negatif çıktı şuan ama daha önce geçirmişim o yüZden bağışıklığım kuvvetli çıktını da büyük şans hamilelikte seni korumuş oluyor aşı yaptırmış gibi ..

Toksoplazma Allah korusun hamileler yakalanırsa bebekte sorun yaratabiliyormuş en güzeli testini yaptırmak ben et yemeği yaparken tek kullanımlık eldiven kullanıyorum ...

haklısın cnm, özelden numarasını bulabilirim ama akşamı beklemek istiyorum. cumartesi zaten kontrolüm vardı.

Merhaba arkadaşlar, benim gibi ne kadar evham yapan anneler var :'/
P.tesi kontolüm var şimdiden Yusuf yusuf oldum

benim kontrolde cumartesi, önce karnım ve kasığımda şimdi ise ara ara bacağıma vuran bir ağrım var, hayır olsun inşallah.

kızlar moralim çok bozuk bebeğim benimle değilmiş. değerim 203 den 243 e çıkmış dr dış gebelik yada kimyasal gebelik dedi öğrendiğimden beri ağlıyorum
canım umarım bebeğim seninledir başka dr a da git
canım göbek çok normal ben 49 kğ ile hamile kaldım göbeğim dümdüzdü şuan 5 +4 hala 49 kilodayım fakat göbek sanki 3 aylık hamileyim kullandıgımız foli asit haptan diye düşünüyorum
yaa sormayın tartıda pek değişiklik olmamasına rağmen karnım 5 aylık gibi
canım yaa yat dinlen hemen dr a gittin mi ilaç iğne vermesi lazım
kanama falan yok ama ağrı bende de var dr normal dedi
hamileyken günde 400mg folik asit almak gerekiyor folic plus ın 3 tanesi 400mg içeriyor yani 3 tane kullanmalısın ister her öğünde bir istersen bi öğünde 3 tane
canım ben sata göre 5+0 da gittiğimde 5,6mm idi kağıtta hiçbirşey yazmıyordu dr daha 4 haftalık bile değil dedi 3 gün sonra yani sata göre 5+3 te gittim 11.86 olmuş kese ve hafta olarak 5+0 olarak gösteriyordu, belli bir ölçünün üzerine çıkınca tarih veriyor cihaz 3 günde yakalamış haftasını senin de öyle olur merak etme kesen kaç mm idi?
kızlar bukonuya çok sık geliceğimi düşünüyodum ama malesef düşük yaptım .. Umarım sizler bebeğinize kavuşursunuz bizim için dua edin .. Allah'a emanet olun ..
üzüdüm canım umarım en yakın zamanda tekrar hamile kalır ve kucağına alırsın bebeğini
kızlar ben şuan 5+4 haftalığım ve en son kan değerim 24877 sizin kaç ?
canım benim sat a göre 5+3 ken ultrasona göre 5+0 ken 13460 çıktı değerlerin yükselişi kişiden kişiye değişebilir
ben ilk bebeğimi 24 haftalık normal doğurdum ama plasenta gelmeyince kürtaj oldum çok sinir bozucu bir işlem epiduraldim bir daha kürtaj olsam anestezi olmak isterim Allahım yaşatmasın.
allahım kimseye yaşatmasın bu durumu
kızlar günaydın
galiba ben de kaybettim miniğimizi
ne mide bulantım ne koku hassasiyetim var malsef
ama daha lekelenme gelmedi,içten kanama falan olbilir mi
aaaaaaa kendi kendine kuruyorsun hayatım lekelenme yok birşey yok nerden kapıldın bu fikre bebişin seninle rahat ol
kızlar bende 4 gün önce gebelik testi ile iki çizgiyi gördüm :) son sat 13 ağustos bu tarihe göre 6+1 haftalık hamişim
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
canım kese görünmesi olayı biraz değişik...normalde 1500 ün üzerindeyken görünür diyorlar ama benimki sata göre 5+0 ken üstten görünmedi vajinalden göründü 5&mm idi değerim de 4878 di, sata göre 5+3 te gittim o zaman yukardan göründü kese değer 13460 tı ama kese 2 katına çıkmıştı...yani bebiş ilk zamanlar haftasına göre küçük görünebiliyor ultrasonda görünmüyor ama kısa zamanda boy atıp haftasına yetişebiliyor...ama seninki cumaya kadar yeterince büyür bence
Arkadaslar bir konu sorucam transferim olduktan bu yana hep kabizim diskimi yaparken kaniyo korkuyorum bir sorun mu var acaba:18:
valla kullandığımız vitaminler yüzünden böyle oluyor bence benimde öle bir sıkıntım var kuru kayısı incir le çözmeye çalışıyorum
relaksss,dont panic
kızlar çiğ ete dokunmak sakıncalı mı? eldivenle tavuk sote yapsam ne olur
evet canım çiğ etten anneye oradan da bebeğe bakteri geçebilir bunun sonucunda bebek hasta olabilir, hatta sucugu sosisi pişmeden yeme salamı da tüketme,eldivenle yapabilirsin yemeklerini

kızlar benim kese 5,6mm iken yusyuvarlaktı 3 gün sonra 11.86 olmuş ama böle uzun ince olmuş uzak mekiği gibi, dr birşey demedi gerçi ama sizin keseleriniz nasıl

bence görünüş benim 5. hafta içindeyim göründü:)

kızlar, sağ kasığıma ve karnıma ağrı giriyor. bende korkmaya başladım, korkulu bir gün olacak galiba((

korkma canım ben dün bütün günümü karnım ve kasıklarım ağrıyarak geçirdim. gece dinlendim bişeyim kalmadı çok şükür bugün iyiyim içini ferah tut yoksa gün geçmiyo:)

ben zeytinyağı kıvamında açık çay içiyorum. tavsiye ederim arkadaşım ama suyu ihmal etme derim:) çalışıyorum ben ama wcde yarım mesaimi geçiriyorum diyebilirim:) benmde mide bulantım yok şimdilik çok şükür. umarım böyle devam ederiz:)

Toksoplazma evt evet dr.da aynısı söyledi,kan aldılar benden de test yapıcaklar...

Handrake; benimde öyle şişti,5.ayımda çıkmıştı oğlumda..kızlarda erken çıkıyor biliyorum ,erkekler geç ve sivri oluyor benim öyle olmuştu..hayırlısı artık..

Canım benimde ince uzun hafif yan duruyordu değişmediyse:)

Canım hayırlı haberle gelirsin inşallah kafanı takmamaya çalış dicem ama zor tabi..

kızlarrrr çok kötüyümmmm yaa dün oturdum sinirimden ağladımmm zorla bişeyler yiyorum midemm bulanıyor çıkıyor midem boş olunca da kan şekerim düşüyor lim ayağım titriyorrr hemen bişeyler yiyorum tekrar midem bulanıyorr oturdum ağladımm artıkk sabah bi uyandım boğazım şiş halsizlik kırgınlık varr grip oluyorummm nane limon içmemin bir zararı olur mu kırgınlığımın geçmesi için ne tavsiye edersiniz hamilelere zararı olmayan

hanımlar,
KEndım tahlıl yaptırarak TShımın 3.75 (18eylul) oldugunu gorup bugun doktora gıttım...(tekrar edıyorum cunku cok yazı var karısmasın)
bugun doktor 25mg bı ılac yazdı ve sabah ac karnına -hayatımda ılkkez- baslayacaktım..
doktor yıne tsh t3 t4 falan ıstedı yaptırdım..sımdı sonuclara baktım -kı TSH 2.52ye dusmus.
gebelıkte 2nın altında olmalı..bılıyorum ama kızımda 2.56 ıdı ve ben hıcbırsey kullanmamıstım doktorum gerek gormemıstı..
Bebegım ıcın tedırgınım ama gereksız ılac kullanmak ıstemıyorum...
bılenler?

Canim bende de ayni sorun var ...
Bir ay once yaptirdim 3.244 cikmisti....
Kadin doguma yarin alabildim randevuyu bakalim ne diyecek...
2 nin altinda olmasi daha iyiymis diyorlar ama bakalim :18:

Canim bende de ayni sorun var ...
Bir ay once yaptirdim 3.244 cikmisti....
Kadin doguma yarin alabildim randevuyu bakalim ne diyecek...
2 nin altinda olmasi daha iyiymis diyorlar ama bakalim :18:

cnm. tekrar uzun uzun yazmamayayim. bizim.topikte yazmistim. pazartesi gunu. bulabilirsen okur musun....

sordum canım muhasebeciye, ama olmayacak benimki sanırım neyse sağlık olsun

cnm. tekrar uzun uzun yazmamayayim. bizim.topikte yazmistim. pazartesi gunu. bulabilirsen okur musun....

Okudum cutem ..
Ins en kisa zamanda degerin duser ....
O zaman benimde yukselme ihtimalim var demektir
Offfff yarin hemen yapsinlar testi sonuclari bekleyim ilaca hemen baslayayim :18:
Hamile olmak grcekten kolay degilmis simdiden sorumluluk almak gerekiyor :26:
Yarin ola hayir ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…