2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Cok tesekkurler, insallah hepimiz icin. Kuala Lumpur dayiz ama simdilik Penang denilen bolumunde.

5 haftalik hamileyim dun biraz yoruldum, adet sancisindan bile siddetli bir sanci olunca cok korktum, tum gun kalkmadim desem yeridir.

Ben telekom muhendisiyim canim, 15 yildir bazistasyonlari ile ugrasiyorum, senin evde yapabilecegin, korunabilecegin bir durum yok. wifi cok bir seyi degistirmez. ama ekran(bilg, telv) arkasinda durmaktan, sac kurutma makinesinden, mikro dalga ile yemek isitmaktan kacin. Evimizin icindeki en zararli aletler bunlar. Bir su florasanlar pek iyi degil hani.

Cok tesekkurler, insallah hepimiz icin. Kuala Lumpur dayiz ama simdilik Penang denilen bolumunde.

balayı kızımın dogumgunu... her ozel gunumuzu bahane edıp gıdıyoruz.. yolu bıle gozumuze batmıyor cok eglenıyoruz orada...
o sebeple sordum.

Ya hanımlar su TSH muhabbetınden ben de ılac kullanacagım sanırım.
Sıkıntı ettım azıcık bu durumu..
Gebelık testı yaptıgım gun TSH bakayım dedım (gebe kalınınca yapılan tahlıllerden aklımda kalanları da yaptım..hamıle olduguma emın oldugumdan)
TSH 3.75 cıktı.. normal donem ıcın normal ama gebelıkte degıl tabı.
kızımda deger 2.56 ımıs. ılac kullanmamıstım..
ama bu defa kullanacagım demek.
Bugun bı endokrıne gıdeyım.

kızlar günaydın
galiba ben de kaybettim miniğimizi
ne mide bulantım ne koku hassasiyetim var malsef
ama daha lekelenme gelmedi,içten kanama falan olbilir mi

uufff çok moralim bozuldu
sabahları mide bulantısından kalkamazdım,çok dinç olarak kaltım
buzdolabının önünden geçemezdim,baktım ne koku ne bir şey
eskiye dönmüşüm,halsizlikte yok
kanama var mı diye baktım,o da yok

Benimde basimdan gecti gecen hafta bu durum hemen kan sulandiriciyi biriktirdi doktorum progestan igne verdi dusuk engellenmesi icin hergun vuruldum 10 tane suan bitti cok sukur sorun yok ins sendede olmaz uzme kendini dicem ama bende aglmaktan kilo bile vermisim doktorum cok kizdi neden agliyosun hemen kilo al dedi

kızlar günaydın

Canım niye öyle düşünüyosun bak benimde mide bulantım yok bu sabah çok normal her gün olucak diye bişey yok evhamlanma bence Allah'a emanet miniklerimiz inşallah..

bende folıc plus kullanıyorum günde 3 tane.1 seferde alıyorum hepsini doktor tavsiyesi üzerine..geçen hamileiğimdeki başka doktor yine folic plus vermişti günde 1 tane ama.şimdi içiyorum 3 tane

Canım ben sözleşmeli çalışıyorum bunu da söylesem beni işten çıkarırlar kesin :s

bi muhasebecinle görüş canım istersen. hamileliğinden haberleri varsa bi sorup bilgi edin yaklaşımlarını öğren sonuçta hakkın bu sözleşmelide olsan. doğumdan sonra süt iznide var oda sorun olur senin için ozaman yada doğum izni..

Canım valla öyle haklar özellikle doğu illerinde sadece kağıt üstünde oluyor. Burada kadın çalışmasa daha iyi onlara göre...

kızlar günaydın

canım ehvamlandırdın beni ya
bende de yok mide bulantısı koku hassasiyeti dün doktora gittim daha çok küçük dedi vajinal ultrasonla baktı
dış gebelik değil rahimin içinde dedi 1 ay sonra gel dedi gönderdi
içten kanamayı nasıl anlıyorsunuz

kızlar bende 4 gün önce gebelik testi ile iki çizgiyi gördüm :) son sat 13 ağustos bu tarihe göre 6+1 haftalık hamişim

kızlar günaydın

Aynı şekilde geçen hafta yaşadım ben. 2 gün boyunca hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım. Hatta Internetten neden böyle olabileceğini araştırıp, bebeğimin kalbinin durduğunu düşündüm. 2 gün sonra ben burdayım diye başladı kendisi :)

İnşallah senin de benzer bir durumdur, hemen kendini telaşlandırma lütfen... Herşeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…