Hamılelıgınız hayırlı olsun...saglıkla alın kucagınıza ınsaellah..
kaygınız normal..hem ılk hem de atlattıklarınıza bakılırsa..
Cok sevdıgım bı ulke Malezya.. neresındesınız?
canım benimde çok sancım var..sanki adet sancısı gibi..bu haftalarda normal rahim büyüyo..kaslarımız gevşiyo..ama kendini yormamayada çalış..bende bide 26 aylık bi prenses var hiç durmuyorum..ilk hamileliğim çok rahattı..bu beni zorluyoallah yardımcımız olsun..
kızlar çok iyi takip edemedim ama neden bilgisayardan ve telefondan uzak durmanızı önderdi dr bu benim için imkansız özellikle işim gereğie ev desen sürekli wireless bi sakıncası varsa hemen kapatırım ama işte imkansız.. eee telefon için yapacak bişiy de yok ne kadar teknoloji bağımlısı olmuş eskiden tv bile yokmuş ki şuan heryerde telefonlar wirelesslar mikrodalgalar bluetht ışınları falanlar filanlar.. sen dikkat etsen de üst kat komşun alt kat komşun sürekli online :/ kısaca sormak istediğim zararlımıymış bebişimize 50:
Cok tesekkurler, insallah hepimiz icin. Kuala Lumpur dayiz ama simdilik Penang denilen bolumunde.
doktorum kasık sancın var mı diye sordu yok dedim. eğer olursa parça düşmesi gibi kanaman olursa hemen ara dedi. yarın sabah da beni ara bilgilendir dedi. ben kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıyorum onu sordu sabah mı akşam mı yapıosun diye. o kadar. yarın seni görmem gerekebilir dedi ilaçtan bahsetmedi.amcamı aradım jinekolog yat dinlen tuvalet dışında kalkma dedi. ben iğne ilaç vermem genelde doktorun ne der bilmiyorum ama dedi hormon takviyesi düşüğü engellemez dedi eğer düşük olacaksa olur dedi. dinlenmen çok önemli dedi. ben biraz fazla dışarlardaydım bi kaç gündür yordum mu kendimi acabaev işi de bitmiyor hiç Allahım hayırlısını versin. çok sancın oldu mu düşük yaparken kaç haftalıktı?
kızlar günaydın
galiba ben de kaybettim miniğimizi
ne mide bulantım ne koku hassasiyetim var malsef
ama daha lekelenme gelmedi,içten kanama falan olbilir mi
Kızlar aklıma birşey takıldı şimdi ben ilk doktora gittiğimde bana folik asit kullanma, biz amerikalı mıyız zaten iyi besleniyoruz falan dedi, ancak ben bununla yetinmeyip başka bir doktor arkadaşıma sordum günde 3 tane folic plus al dedi, sonra bununla da yetinmedim :) bi de doktor ablamız var ona sordum o da abartma günde 1 tane yeter dedi :) şimdi merak ediyorum sizler günde kaç tane folic asit alıyorsunuz ?
Canım ben sözleşmeli çalışıyorum bunu da söylesem beni işten çıkarırlar kesin :s
bi muhasebecinle görüş canım istersen. hamileliğinden haberleri varsa bi sorup bilgi edin yaklaşımlarını öğren sonuçta hakkın bu sözleşmelide olsan. doğumdan sonra süt iznide var oda sorun olur senin için ozaman yada doğum izni..
kızlar günaydın
kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?