kızlar bende 4 gün önce gebelik testi ile iki çizgiyi gördüm :) son sat 13 ağustos bu tarihe göre 6+1 haftalık hamişim
Benimde 14 aylık oğlum var allah yardımcımız olsun [/QUOT
canım oğlun neler yapıyor biraz anlatırmısın? arada 4 ay var ama olsunn
kızlar günaydın
galiba ben de kaybettim miniğimizi
ne mide bulantım ne koku hassasiyetim var malsef
ama daha lekelenme gelmedi,içten kanama falan olbilir mi
canım ehvamlandırdın beni ya
bende de yok mide bulantısı koku hassasiyeti dün doktora gittim daha çok küçük dedi vajinal ultrasonla baktı
dış gebelik değil rahimin içinde dedi 1 ay sonra gel dedi gönderdi
içten kanamayı nasıl anlıyorsunuz
Aynı şekilde geçen hafta yaşadım ben. 2 gün boyunca hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım. Hatta Internetten neden böyle olabileceğini araştırıp, bebeğimin kalbinin durduğunu düşündüm. 2 gün sonra ben burdayım diye başladı kendisi :)
İnşallah senin de benzer bir durumdur, hemen kendini telaşlandırma lütfen... Herşeyin hayırlısı...
Kızlar sata göre 5+4deyim, dr randevumuzu perşembe demiştim ama eşimi arayıp pardon o zaman doluymuş cuma öğleden önce diye saat vermişler. Dr a gittiğimde 5+6 olacağım inşallah, beta hcg önceki gün 4000lerin başındaydı, kese görünür mü sizce Cuma günü :44:
kızlar bende 4 gün önce gebelik testi ile iki çizgiyi gördüm :) son sat 13 ağustos bu tarihe göre 6+1 haftalık hamişim
ilk olunca her şey kafama takılıyor
hemen endişeleniyorum
Canım hayırlı olsun brnimde sat 13 ağustos. Aynı zamanı bekliyoruz.
Canım ben sata göre 4+4 de gittim. Bhcg 2000 e yakındı. Göründü. Değer 1 500 Den yukarı çıkınca görünüyor kese.
Hayırlı olsun canım
kızlar ben daha doktora gitmedimçok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğimin 6+3 de kalp atışları duyulmadığı için 10 gün bekledik tekrar bakıldı veeeee yine yok ((( bebeğimi almak zorunda kaldılar çok acı çektim çok üzüldüm ama o günler geride kaldı ve yine hamileyim tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum
Karından mı alttan mı göründü canım?
ayyyyyyyyy gerçekten mı doktora gittin mi canım
Canım bende aynı şeyleri yaşadım. 7. Haftamda kalp atışı duyuldu. 8. Haftamda gittiğimde kalp atışım durmuştu. Bebeğimin gelişimi de 6. haftada kalmıştı. Bu hafta yine kalp atışına gidicez bende çok korkuyorum ama Rabbim ömür verdiyse ne yapsak boş.
23 Eylül de kontrole giden arkadaşlar kaç gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?