2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar sata göre 5+4deyim, dr randevumuzu perşembe demiştim ama eşimi arayıp pardon o zaman doluymuş cuma öğleden önce diye saat vermişler. Dr a gittiğimde 5+6 olacağım inşallah, beta hcg önceki gün 4000lerin başındaydı, kese görünür mü sizce Cuma günü :44:

kızlar günaydın
galiba ben de kaybettim miniğimizi
ne mide bulantım ne koku hassasiyetim var malsef
ama daha lekelenme gelmedi,içten kanama falan olbilir mi

Canımm kendi kendine kurupta üzülme lütfen. Benim baştan beri hiç bulantım yok. İçin rahat etsin istiyosan bi acil ultrasona gir. Bebişini gör rahatla.

Canım içten kanamayı sen anlayamazsın. Doktor ultrasonda bakınca eğer bir sorun varsa kese etrafında kanamalı bölgeler görüyor. Ama henüz lavaboya çıktığında kanaman başlamamış oluyor. Durum bu. Ama ikinizde durduk yere evham yapıyosunuz. Her dakka eliniz ağzınızda mide bulantısıyla gezeceksiniz diye bir kural yokkkkk....

kızlar bendede pek bir şey yok böyle şeyler her hamilelikte değişir önemli olan bebeğin sağlıklı olduğu kalp atışlarını duyduktan sonra rabbimin izni ile bir şey olmaz inşallah

Canım ben sata göre 4+4 de gittim. Bhcg 2000 e yakındı. Göründü. Değer 1 500 Den yukarı çıkınca görünüyor kese.

kızlar ben daha doktora gitmedim çok korkuyorum ilk gebeliğimde bebeğimin 6+3 de kalp atışları duyulmadığı için 10 gün bekledik tekrar bakıldı veeeee yine yok ((( bebeğimi almak zorunda kaldılar çok acı çektim çok üzüldüm ama o günler geride kaldı ve yine hamileyim tekrar aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum

Canım bende aynı şeyleri yaşadım. 7. Haftamda kalp atışı duyuldu. 8. Haftamda gittiğimde kalp atışım durmuştu. Bebeğimin gelişimi de 6. haftada kalmıştı. Bu hafta yine kalp atışına gidicez bende çok korkuyorum ama Rabbim ömür verdiyse ne yapsak boş.

biz senle hep aynı şeyleri yaşamışız canım peki ilk gebelik miydi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…