2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tamam canım çok saol haklısın ... Benim bütün testlerim yapıldı en son kontrolde kan alırken damarımı patlattı kadın mosmor kolum ondan korkuyorum bi de vajinal muayene oldum o gün hepsi birden psikolojim kaldırmadı kolların delik deşik mosmor vajinal muayene oldum böle hepsi birden ağır geldi bana ... Ama herşeye bebeğim için katlanırım yani Cumartesi sabah 9 da gidicez inşallah duyarız kalp sesini bugün git yarın gel demez inşallah o daha çok strese sokuo ...

Kızlar biz bugün 7. haftamıza girdik. Şu ana kadar mide bulantım çok şükür hiç olmadı. Henüz işe başlamadım evdeyim o yüzden zaten üstümde sürekli bir miskinlik hali var. Hamileliktenmidir, yoksa evde boş durmaktanmıdır bilemedim. Arada kasık ağrım oluyor, ama öyle çok şiddetli değil. Ara ara vurup geçiyor. Göğüslerimde de öyle bariz belirtiler yok, ağrım sızım yok. En belirgin belirtim neredeyse tüm günümü tuvalette geçiriyor olmam. Sürekli tuvaletim geliyor. Çok fazla su içemiyorum, onun yerine içmemi tavsiye edebileceğiniz birşey varmı.

Benim şuanlık hissettiklerim bunlar. Sizlerde ne var ne yok ?

Canım artık bekar değiliz evliyiz. Bekarken herşey o kadar kolaymışki, aklında olan tek şey adet tarihin. Oldun bitti tamamdır. Ama şimdi öylemi. Ben kürtaj oldum 4 ay önce. Kürtaj kararı alınana kadar 5-6 tane doktora gittim. Hepsi vajinal muayene etti. Aynı gün içinde defalarca çatala çıkmış berbattı. Ama yapılması gerekiyordu yapıldı. Bazen mecbur kalıyoruz canım. Hayatımızın geri kalanında aynı testleri, aynı muayeneleri çok kez yaptırıyo olucaz. Alışmamız lazım.

bildiğim kadarıyla suyun terini hiç bişey tutumuyor içmeliyiz yani,
tuvalet olayı bende de var bide aşırı bel ağrısı oluyo çok oturduğumd yada ayakta olduğumda arda bulanı oluyo, sabahları hiç kahvaltı yapmak istemiyorum zorla yiyorum resmen herkes aç kalkar ben tok oluyorum saniki

Benim bel ağrım ilk zamanlar oldu biraz ama bu ara iyiyim. Sabahları aç uyanıyorum. Herşeyi canım istemese bile yemek yemek geliyo içimden. Bazen akşamları uykum olmuyo oturuyorum. Gece 1 de 2 de yemek yiyesim geliyo acayip acıkıyorum

5+3 canım..

Evde olmayı yatmayı çok isterdim..Sabah 7 de ayaktayım,akşam 11 e kadar dinlenmeye vakit bulamıyorum.
Akşam ders,yemek ev işleri..şimdi zor gelmiyor ama ilerleyince bakalım napıcam..

himm benimde 5+5 tabi benim hesabima gore...ben dikkat ediyorum kilo almamak icin onceden ekmek cok tuketiyordum simdi 1 dilim yiyorum sadece.dikkat etmemiz lazim.ne is yapiyorsun

5+3 canım..

Evde olmayı yatmayı çok isterdim..Sabah 7 de ayaktayım,akşam 11 e kadar dinlenmeye vakit bulamıyorum.
Akşam ders,yemek ev işleri..şimdi zor gelmiyor ama ilerleyince bakalım napıcam..

Aynen canm bende evde olmayi yatmayi dinlenmeyi cok isterdim.ama calisiyorum.ben 6:20 de ayaktayim.bana zor geliyo bazen.cok uykum geliyo.bakalim nolucak..

Merhaba arkadaşlar, benim gibi ne kadar evham yapan anneler var :'/
P.tesi kontolüm var şimdiden Yusuf yusuf oldum

kızlar çiğ ete dokunmak sakıncalı mı? eldivenle tavuk sote yapsam ne olur

himm benimde 5+5 tabi benim hesabima gore...ben dikkat ediyorum kilo almamak icin onceden ekmek cok tuketiyordum simdi 1 dilim yiyorum sadece.dikkat etmemiz lazim.ne is yapiyorsun

Kilo değil,karnım çıktı sadece 54 kiloyum şuan boyum 167 ,zayıfım zaten..Yediklerime dikkat ediyorum..Masa maşı,muhasebeciyim..

kızlar çiğ ete dokunmak sakıncalı mı? eldivenle tavuk sote yapsam ne olur

Asilem; dün dokturum bana da söyledi..Eldiven kullan veya çok iyi yıka dedi,ben zaten eldiven takmıştım geçen..Çğ ette bir miktop varmış,çabuk geçermiş ..

Birde dışarda salata yeme dedi,iyi yıkanmadığından mikrop kapabilirsin dedi,hamile olduğumuz için hep dikkat dikkat ...

Ben ilk hamileliğimde hiçbişeye dikkat etmiyormuşum onu anladım,folik asit bile kullanmadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…