2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

oyun parkına korumalık aslında güvenlikten çok bebeğin soğuk almasını engellemek diye düşünüyorum.çünkü oyun parklarında bazı bölümlerde file kumaş yani delikli kumaşlar oluyor.ben sırf bu yüzden korumalıklı uyku seti aldım park yatağıma.

Evt cok eksi oluyor bizde eksi seviyoruz aslinda birazda koyu olsa fena olmazdi

Bazen benimde oluyor..Bebeğin hareketleriyle ilgili oluyor ya da anlam veremediğimde oluyor zaman zaman :)
Bence Nesh'in dediği gb yap farklı ilacada yüklenmene gerek yok..Hem normal birşey yaşıyorsun,üzülmene sıkılmana gerek yok ki..
Bence doktorun rahat değil,sadece çok takılan ya da çok dert eden anneleri daha fazla detaya girip tedirgin etmiyorlar bazıları,bu sefer daha farklı sorular oluşacak kafanda..Seni korkutmasından daha iyi..

Son düzenleme:
canım yıyebılıyosan muzla bademı bı arada ye.. magnezyum bombasıdır.. rahatlayacaksın emın ol.. ılaca cok yuklenme derım.. sen bılırsın.

Neshcim saol canm.onerilerin icin deneyecegim mutlaka.doktorda aslinda ole dedi dogal yollardan al magnezyumu dedi ama doktorun rahat olmasi endiselendiriyo beni allah korusn gec kalmaktan korkuuyorum.onlemi varsa almak istiyorum e birazda evhamli olunca sonuc bole oluyo umarm azalir bu sertlesmeler cok sinir bozucu ya bugun yine sertlesti durdu karnim bisuru

Saol canm insallah normaldir bukadar sik olmasi doktor normal ded ama nedense rahatlamadim brnde bu olay 3 haftadir falan var sanirim erken baslamis takmamak gerek ama olmuyo yapamiyorumbol su iciyorum bakalim artik hayirlisyla dogururz insallah miniklerimizi dua edelim birbirimize

canım benım ıkı-uc ay önce çok kasılmam olurdu dr ıkı tane magnezyum vermıstı ıyı kı kullanmısım. sonra bire indirdi. en son muanede kasılman olmuyorsa istersen ıcme ama mutlaka hergun bır tane maden suyu ve ıkı gunde bır muz ye dedi. ben muzu çogu zaman unutuyorum ama badem ve maden suyunu hergun tuketıyorum. ayrıca hafıf kasık agrım baslayınca hemen magnezyum ıcıyorum. sadece agrıdıgı zaman ne olur ne olmaz dıye:)

valla canım bende öyle düşünüyorum zaten eminim ailede herkez dedesinin adını vermezsem bi afra tafra yaparlar. dedesine sen koy ismini dedim oda oralı olmadı içten içten kendi ismini istiyor ama allah var gelipte benim adımı verin demedi daha. bende 2 isim düşünüyorum başına bir isim verirsem okulda falan onu kullanır.

Magnezyumun faydasini gormussun ne guzel canm darisi bana ben gunde bir iciyorum ikiye cikar dedi doktor bakalim maden.suyunu doktora sorcaktim aslinda unutmusm..bnm korkum bu kasilmalar alah.korusn.erken doguma srbep olursa diye mayis sonunda olacak insallah dogumum. normal.zamnda gelir insallah bebegim.seninde kasilmalar baya erken baslamis canm karninda oluyodu dimi.peki suan nasil varmi kasilma

Yok canım sadece nevresim takımı aldım birde yastık ve yorgan aldım işte. Mobilya beşiği için aldım korumalıklı uyku setini yeter zaten pahalı. Dediğin gibi bitmiyor al al al .

canım benım hep kanama sorunu oldu kasılmalarda erken baskayınca dr korktu ıkı dozla baslattı. bayagı bır zaman gunde ıkı tane kullandım. karnım semsert olurdu. magzezyumun faydasını gördüm. sertlık karnımda oluyordu. bır yere toplanıyordu. daha önce enfeksıyon gecırdıgım ıcın sımdıkı drum saolsun hemen ıdrar kulturu yaptı cunku enfeksıyondan suphelenmıştı.temız cıkınca bu kasılma dedı o zaman kasılma ıcın cok erken dedı magnezyumu ıkı tane alcaksın dedı. ıyı kı almısım drun al dıyorsa al. cok rahatlattı beni. en son muanede bırak ama mutlaka muz ye maden suyunu mutlaka bır tane ıc hatta ıkı tane de ıcsen olur dedı.. ben de sınıdırım sorunu var hazımsızlıga da ıyı gelıyor.. kasılman olursa mutlaka magnezyumunu iç dedi

Çok komik değil mi sanki şuan çıplak yatıyoruz:)))

Yok canım sadece nevresim takımı aldım birde yastık ve yorgan aldım işte. Mobilya beşiği için aldım korumalıklı uyku setini yeter zaten pahalı. Dediğin gibi bitmiyor al al al .

ay çok güldüm yorumuna, sorma bende her hafta bişey alıyorum, al al bitmiyor, ve her şeyleride çok pahalı maşallah ya, artık kendime bişey bakmıyorum, doğmadan böylelerse, doğduktan sonra napıcaz bakalım

benım de cok sertleşiyor ama senınkı bıraz erken gıbı.. ben şişkoyumdur normaldede muhtemelen benı o yuzden cok etkılemıyor.. sen normalde zayıfsan erkenden gerılıo olabılırsın.. bence derın nefes al .. baska seylerle mesgul et kendını.. ne kdr kendını dınlersen o kdr arızan cıkar.. )

Ben tum alisverisi bitirdim.ne zaman gelecegi belli olmaz bebislerin.
3 gundur bebegim hareksiz.belime dogru kacmis.bebisi bile bulamiyordum.doktora mi gitsem diye pimpiriklenirken basladi araliksiz tekmeleri.coook sukur.saglikla alsaydik kucagimiza

Evwt canm haklisin kendimi fazla dinliyorum.sanirim.evet buarada zayifim ve karin.derim cok inceydi hamilelik oncesi suanda oyle ..bebek buyudukce karnim geriliyo ve yurumekte bile zorlandigim oluyo ctlick gibi oluyorum.en ufak tikirtiyi hissediyorum bundan olabilir sertlesmeler bu acidan dusunmemistim kaldiki bende hersey cok erken basladi bacak kramplari karin sertlesmeleri allah sonumu hayir etsin insallah

Öncelikle bende,bende diye düşünme :)
Benimde kramplarım başlayıp magnezyumu aldığım uzun zaman oldu..Sertleşmelerde dediğimiz gb var çoğumuzda..Bunu rahatlaman için,doktorunda normal dedi diye söylüyorum yoksa tabi ki önce doktoruna danış derim..Ben 7 kilo aldım ve çıtı pıtı birşeydim hala öyle,sadece göbeğim büyüyor ve dediğin gb bazen çok geriliyorum..Kendini rahatlat,anormal birşeyin yok,sakin ol :)
Bunun dışında tabi ki hepimiz önce Allah'a emanetiz,riski olan olmayan,sorunlar yaşayan yaşamayan hepimiz ne yaşayacağımızı bilmiyoruz..En azından elinden geleni yaptığını,bilinçli bi anne adayı olarak doktoruna danışarak ilerlediğini unutma..İnşallah güzel haberler verecez birbirimize

Ne güzel birşeyde dememiş aslında,dediğin gb de istiyor olabilir..İki isim olursa ufaklık zaten seçecek büyüyünce beğendiğini :) Allah kolaylık versin,sağlık versin ikinizde iyi olunda inşallah bu da halledilir zamanla..

tamam ıste.. adam kılık yağ yok, sarkmıs bagırsak yok.. ıncecık karın derısı.. daha ne olsun. cok normal sadece yavrunu hıssedıyorsun.. emın ol dogururken cok rahatladıgını hıssedeceksın.. dogumdan sonra kus gıbı olacaksın ne guzel.. ben hayatım boyunca hep kıloluydum ve hep yasıtlarımdan fazlasını tasıdım.. tam zayıfladım derken evlendım hop cocuk :)) sen sıkma canını.. kendını dınlemeye alısmıssındır yuksek ıhtımal. dınleme desem de yapamazsın.. bunu farklı bı hale cevır. ben mesela kaburgalarım cok asagıda ve dardır..( ustu ınce altı geniş olanlardanım) ve bebegım buyurken kaburgalarım bırbırınden ayrıldı resmen ve yasadıgım acıyı kelımelere dokemıyodum.. sonra baktım bu ıs bole olmıcak .. 22. haftadan basladı sancılarım.. 10 hafta gectı uzerınden acının sıddetı hala aynı.. ama ben onu sevmeyı ogrendım.. her sancılandıgımda "ohh buyuyor benım yavrum daha cok tekmele annecım" dıyorum..

"koşulsuz kabullenmek" işini görür.. eğerki başarabilirsen.. :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…