canım senınle oyun parklarımız aynı... sen oyun parkının ıcıne yan ve baş koruması olan uyku seti mi aldın yoksa sadece nevresım takımı mı aldın. ya bence oyun parkına yan korumaya gerek yok. ama herkes bebek carpar dıyor kafam karıstı. al al bıtmıyor:)
Evt cok eksi oluyor bizde eksi seviyoruz aslinda birazda koyu olsa fena olmazdicanım 3-4 kilo süte 2 tatlı kaşığı yeterde artar.bi kase dolusu bırakırsan o yoğurt ekşi olur ve çabukta ekşir.herhangi bi ev yoğurdu olur.içinde katkı maddesi olan hazır yoğurtlada olur ama tadı aynı hazır yoğurt gibi oluyo.hazır yoğğurttaki katkı maddesi o yoğurda geçiyo.ev yoğurdu olmasının bi anlamı kalmıyo böylece
Annisler hepinize merhaba.beni bilirsiniz karnimdaki sertlesmelerle kafanizi sisirdim.durdum icim rahat etmedi dun doktorda aldim.solugu derdimi anlattim siksik kasilmalar oldugundan bahsettim onlar yalanci dogum kasilmalari dedi normal dedi.ama cok korkuyorum dedim ozaman magnezyumu ikiye cikar dedi fazlasi zarar vermez dedi.off magnezyum ise yaramiyo dedim ozaman pre -par diye bi ilac yazayim kasilmalar cok sklasirsa gundr 3 defa yarim ic dedi..kizimi gordum ultrasonda sirinem benm :) onun iyi olmasi brni biraz olsun rahatlatti.bu pre par adli ilaci kullanan varmi?birdr magnezyumu gundr 2 icsem isr yararmi?ya bnm doktorum niye bukadar rahat yaaa.bidr ozel yani zaten yasadigim yerde baska kadin dogumcuda yok elmecbur bu adama gidiyorumha birde rahim agzina bakti ulttasondan katnimdan normal dedi.
Evt cok eksi oluyor bizde eksi seviyoruz aslinda birazda koyu olsa fena olmazdi
canım yıyebılıyosan muzla bademı bı arada ye.. magnezyum bombasıdır.. rahatlayacaksın emın ol.. ılaca cok yuklenme derım.. sen bılırsın.
Bazen benimde oluyor..Bebeğin hareketleriyle ilgili oluyor ya da anlam veremediğimde oluyor zaman zaman :)
Bence Nesh'in dediği gb yap farklı ilacada yüklenmene gerek yok..Hem normal birşey yaşıyorsun,üzülmene sıkılmana gerek yok ki..
Bence doktorun rahat değil,sadece çok takılan ya da çok dert eden anneleri daha fazla detaya girip tedirgin etmiyorlar bazıları,bu sefer daha farklı sorular oluşacak kafanda..Seni korkutmasından daha iyi..
Neshcim saol canm.onerilerin icin deneyecegim mutlaka.doktorda aslinda ole dedi dogal yollardan al magnezyumu dedi ama doktorun rahat olmasi endiselendiriyo beni allah korusn gec kalmaktan korkuuyorum.onlemi varsa almak istiyorum e birazda evhamli olunca sonuc bole oluyo umarm azalir bu sertlesmeler cok sinir bozucu ya bugun yine sertlesti durdu karnim bisuru
Şimdi düşününce evet gönül kırılddı mı o da düzelmeyecek,diğer yandan bence çocugunda psikolojisini düşünmek gerek o da kırılabilir hayatı boyunca ismine..Zor kararlar..2 isim koysanız olmaz mı? Madem biri o olsun,biride senin istediğin..Sonuc olarak herkes isim hayali kurar,daha ihtimaller yokken söyleriz kız olsa şöyle erkek olsa böyle koyarım diye..Seninde bir hayalin var yani..Madem sen sert çıkışıp gönül kırmıyorsun,onlarda saygı duysunlar sana..
canım benım ıkı-uc ay önce çok kasılmam olurdu dr ıkı tane magnezyum vermıstı ıyı kı kullanmısım. sonra bire indirdi. en son muanede kasılman olmuyorsa istersen ıcme ama mutlaka hergun bır tane maden suyu ve ıkı gunde bır muz ye dedi. ben muzu çogu zaman unutuyorum ama badem ve maden suyunu hergun tuketıyorum. ayrıca hafıf kasık agrım baslayınca hemen magnezyum ıcıyorum. sadece agrıdıgı zaman ne olur ne olmaz dıye:)
canım senınle oyun parklarımız aynı... sen oyun parkının ıcıne yan ve baş koruması olan uyku seti mi aldın yoksa sadece nevresım takımı mı aldın. ya bence oyun parkına yan korumaya gerek yok. ama herkes bebek carpar dıyor kafam karıstı. al al bıtmıyor:)
Magnezyumun faydasini gormussun ne guzel canm darisi bana ben gunde bir iciyorum ikiye cikar dedi doktor bakalim maden.suyunu doktora sorcaktim aslinda unutmusm..bnm korkum bu kasilmalar alah.korusn.erken doguma srbep olursa diye mayis sonunda olacak insallah dogumum. normal.zamnda gelir insallah bebegim.seninde kasilmalar baya erken baslamis canm karninda oluyodu dimi.peki suan nasil varmi kasilma
Canım bugünde hiç uyuyamadım, diş ağrısı yaşıyorum hayatımda ilk defa ama nasıl böyle beynimi deliyorlar adeta, diş doktorunu aradım akşam5'e randevu aldım fakat dayanamadığım için bir tane de parol aldım. İnşallah tedavi edilebilinir birşeydir çünkü ağrısı gerçekten inanılmaz...
Canım ben de acayip derecede şişim bir haftada yüzüğüm parmağıma giremez hale geldi, halbuki geçen hafta çok çok rahat bir şekilde kullanıyordum yüzüğümü. Kasıkta ağrı varsa doktorunuzu arayın ve idrar tahlili yaptırın derim, çok korkuyorum idrar yolları enfeksiyonundan.
Canım neden çok da ümit bağlamak istemiyorsun anlamadım, aklına kötü düşünceler getirme lütfen. Burada hepimiz birşeyler yaşıyoruz ama karamsarlığa kapılmayalım diye birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Suyun azalmışsa bol bol dinleniyorsun, muz süt yumurta et ve suyu bol bol tüketiyorsun ve bebişin kendisini toparlıyor. Sağlıklı olarak doğacak inşallah annesi hemen öyle kötü düşüncelere kapılma...
Ohh ohh ne güzel şeyler yapmışsın öyle, benim ayağa kalkmam yasak olduğundan iş yapamıyorum deli oluyorum iş yapsa insan en azından biraz vakit geçer ama yok duvara bakıyorum sabahtan akşama. Eşim de iş seyahatinde iyice sıkıldım yani, neyse bebişlerimiz gelince nasıl olsa sıkılmaya hiç vaktimiz olmayacak bol bol sıkılalım şimdiden :)
Canım ben de geçen gün doktor çantanı hazırla dediğinde adama döndüm dedim ki, ama benim geceliğim bile yok((( Adam ne güldü yaaa, o an dedim ki Allah'ım neden sürekli saçmalama rekorları kırmak zorundayım. Sanki geceliğim olmasa doğuramayacağım İnşallah hepsini halledeceğiz canım daha fazla geç kalmadan :)
Benim özel durumumdan ötürü haftada bir oldu fakat sanırım tahlillerim iyi çıakrsa iki haftada bire düşürür.
Canım konsantre olduğunu keşke baştan söyleseydin, canını sıkma dediğin gibi Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar...
Canım ben müthiş derecede iştahsızım belki başımıza gelenler yüzünden belki de öylesine gelen bir iştahsızlık ama, resmen zorla yemek tıkıyorum ağzıma ve midemin bulanmaması için hemen balkona çıkıp iki tur atıyorum, yoksa çıkaracağım yani anında .
Bazen yorgunluktan dolayı bebek aşağı inebiliyor, hemen dinlenmeye geçip ayağının altına bir yastık koyarsan bebeğin kendini toparlar doktor bana işe başladığında 2 saatte bir mutlaka 15 dakika uzanmalısın ayağının altına birşeyler koyarak dedi.
canım tekrar gidicektin dr a gidebildinmi bişey demedimi?
Yok canım sadece nevresim takımı aldım birde yastık ve yorgan aldım işte. Mobilya beşiği için aldım korumalıklı uyku setini yeter zaten pahalı. Dediğin gibi bitmiyor al al al .
Neshcim saol canm.onerilerin icin deneyecegim mutlaka.doktorda aslinda ole dedi dogal yollardan al magnezyumu dedi ama doktorun rahat olmasi endiselendiriyo beni allah korusn gec kalmaktan korkuuyorum.onlemi varsa almak istiyorum e birazda evhamli olunca sonuc bole oluyo umarm azalir bu sertlesmeler cok sinir bozucu ya bugun yine sertlesti durdu karnim bisuru
benım de cok sertleşiyor ama senınkı bıraz erken gıbı.. ben şişkoyumdur normaldede muhtemelen benı o yuzden cok etkılemıyor.. sen normalde zayıfsan erkenden gerılıo olabılırsın.. bence derın nefes al .. baska seylerle mesgul et kendını.. ne kdr kendını dınlersen o kdr arızan cıkar..)
Çok komik değil mi sanki şuan çıplak yatıyoruz:)))
Saol canm insallah normaldir bukadar sik olmasi doktor normal ded ama nedense rahatlamadimbrnde bu olay 3 haftadir falan var sanirim erken baslamis takmamak gerek ama olmuyo yapamiyorum bol su iciyorum bakalim artik hayirlisyla dogururz insallah miniklerimizi dua edelim birbirimize
valla canım bende öyle düşünüyorum zaten eminim ailede herkez dedesinin adını vermezsem bi afra tafra yaparlar. dedesine sen koy ismini dedim oda oralı olmadı içten içten kendi ismini istiyor ama allah var gelipte benim adımı verin demedi daha. bende 2 isim düşünüyorum başına bir isim verirsem okulda falan onu kullanır.
Evwt canm haklisin kendimi fazla dinliyorum.sanirim.evet buarada zayifim ve karin.derim cok inceydi hamilelik oncesi suanda oyle ..bebek buyudukce karnim geriliyo ve yurumekte bile zorlandigim oluyo ctlick gibi oluyorum.en ufak tikirtiyi hissediyorum bundan olabilir sertlesmeler bu acidan dusunmemistim kaldiki bende hersey cok erken basladi bacak kramplari karin sertlesmeleri allah sonumu hayir etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?