tamam ıste.. adam kılık yağ yok, sarkmıs bagırsak yok.. ıncecık karın derısı.. daha ne olsun. cok normal sadece yavrunu hıssedıyorsun.. emın ol dogururken cok rahatladıgını hıssedeceksın.. dogumdan sonra kus gıbı olacaksın ne guzel.. ben hayatım boyunca hep kıloluydum ve hep yasıtlarımdan fazlasını tasıdım.. tam zayıfladım derken evlendım hop cocuk :)) sen sıkma canını.. kendını dınlemeye alısmıssındır yuksek ıhtımal. dınleme desem de yapamazsın.. bunu farklı bı hale cevır. ben mesela kaburgalarım cok asagıda ve dardır..( ustu ınce altı geniş olanlardanım) ve bebegım buyurken kaburgalarım bırbırınden ayrıldı resmen ve yasadıgım acıyı kelımelere dokemıyodum.. sonra baktım bu ıs bole olmıcak .. 22. haftadan basladı sancılarım.. 10 hafta gectı uzerınden acının sıddetı hala aynı.. ama ben onu sevmeyı ogrendım.. her sancılandıgımda "ohh buyuyor benım yavrum daha cok tekmele annecım" dıyorum..
"koşulsuz kabullenmek" işini görür.. eğerki başarabilirsen.. :)
bence çok kolay normal doğum yapacaksın. benim dr acıyı kafanda bir yere oturtup kabul etmek gerçekçi olmak gerek dedi. yani çekilecek ciddi bir ağrı var bunu kabul edip kendini hazırlamak sart.
1. de ben de kendi kendime (annemin ölmeden bebek çıkmaz laflarına ablamın ne uğraşacaksın gözünü aç kapa bebek kollarında sözlerine rağmen) hep "ödemem gereken bir bedel var onu ödeyeceğim dedim eni sonu bitecek. çok ağır da olsa bitecek." dedim durdum. sureç başladığında başka alternatif bile dusunmedim, çok zirve ağrım olduğunda epudural takalım dedim açılmanız 8 cm takamayız dediler, sonrası çok bağrındım ama kısa sure sonra hepsi bitti bebeğime kavustum.
o zaman afiyetiniz olsuncanım ama koyuluğu dediğim gibi mayaladıktan 2 gün sonra yiyinki tam tutsun mayası
canım geçen bi kaç ün ben de çok hareket hissetmedim korktum ama çok şükğr 2 gündrü bayağı hareketli sabahları hareketini hiissedip uyanıyorum ..Ben tum alisverisi bitirdim.ne zaman gelecegi belli olmaz bebislerin.
3 gundur bebegim hareksiz.belime dogru kacmis.bebisi bile bulamiyordum.doktora mi gitsem diye pimpiriklenirken basladi araliksiz tekmeleri.coook sukur.saglikla alsaydik kucagimiza
ayyy aynı dert bende de var sırf geceliğim yok diye hastane çantamı hazırlayamıom aslında herşey tam bi o yok şimdi banada komik geldi
kız yoksa çok mu oynadın göğüslerini.. ben bir kere denedim sarımsı bişey akınca bir daha ellemedim. herkez der bir kere kanalları açtın mı durmaz akar durur diye. hem ilk gelen ağız sütü bebek için faydalı biliyosundur. ama inşallah bol sütlü oluruz. doktorunda kötü bişey demez inşallah :)
hayırlı akşamlar annişler nasılsınız siz ve bebişleriniz.
bende seymin hanıma gidiyorum 22 martta gidicem 32+0 da bakalım o zaman sıklaşacak mı randevular nolcak bilmiyorum benim doğum tarihi 17 mayıs ama bebek en başından beri hep 1 hafta önde 12 mayıs çıkıyor ultrason kağıdında da nisa da mı doğum yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE
Evet nisada olsun istiyorum akrabalar tanidiklar hep orda dogum yaptilar ve memnun kaldilar insallah hayirlisine ise oyle olur
hayırlı akşamlar ayaklarım şişioooo artık çalışmak zor gelioo banaa
bol bol tekme yiyelim canim hepcanım geçen bi kaç ün ben de çok hareket hissetmedim korktum ama çok şükğr 2 gündrü bayağı hareketli sabahları hareketini hiissedip uyanıyorum ..
Allah yardımcın olsun canım inan ben evde olduğum halde zor geliyor. siz iyi dayanıyorsunuz.
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru
Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)
sabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.
size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.
sabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.
size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?