2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

bence çok kolay normal doğum yapacaksın. benim dr acıyı kafanda bir yere oturtup kabul etmek gerçekçi olmak gerek dedi. yani çekilecek ciddi bir ağrı var bunu kabul edip kendini hazırlamak sart.
1. de ben de kendi kendime (annemin ölmeden bebek çıkmaz laflarına ablamın ne uğraşacaksın gözünü aç kapa bebek kollarında sözlerine rağmen) hep "ödemem gereken bir bedel var onu ödeyeceğim dedim eni sonu bitecek. çok ağır da olsa bitecek." dedim durdum. sureç başladığında başka alternatif bile dusunmedim, çok zirve ağrım olduğunda epudural takalım dedim açılmanız 8 cm takamayız dediler, sonrası çok bağrındım ama kısa sure sonra hepsi bitti bebeğime kavustum.

inşallah canım ben de öyle dusunuyorum. sanki çok kolay doğum yapacağım ve şarıl şarıl sütüm gelecek.. o sekılde ınanıyorum.. :) bakalım hayırlısı ... acıyı kafada bıtırmek önemli onu bılıyorum :)

Ben tum alisverisi bitirdim.ne zaman gelecegi belli olmaz bebislerin.
3 gundur bebegim hareksiz.belime dogru kacmis.bebisi bile bulamiyordum.doktora mi gitsem diye pimpiriklenirken basladi araliksiz tekmeleri.coook sukur.saglikla alsaydik kucagimiza
canım geçen bi kaç ün ben de çok hareket hissetmedim korktum ama çok şükğr 2 gündrü bayağı hareketli sabahları hareketini hiissedip uyanıyorum ..

ayyy aynı dert bende de var sırf geceliğim yok diye hastane çantamı hazırlayamıom aslında herşey tam bi o yok şimdi banada komik geldi

Ben bu gazla gıdıp Kadıkoy'den oglumun kızımın bebek sekerı malzemelerını, suslerını herseyını, dogumgunu suslerını aldım:))
Çok mutlu oldum, rahatladım resmen ama kocama bu sekılde soylemedım tabıı. Pazar gunu acılde, ıkı gun sonra Kadıkoy'de dıye benı haslar yoksa haklı olarak.

çok kaşınıo ya kaşımaktan oynamaktan beter ettim göğüslerimi:)

Kafamda 3 isim belirledim.sizce hangisi guzel anneler
Damla
Beren
Duru

Heyecanla yorumunuzu bekliyorum :)

Bugün kontrolüm var birazdan çıkıcam inş güzel haberler alırım... kardeşimin eşi hamile daha önce söylemiştim onunda şeker yüklemesi yapılıcak bugünüm hastanede geçicek sanırım etrafım hamile doldu vallahi şimdide 44 yaşındaki halam 3 aylık hamile

sabah sabah evde yine kavga kıyamet koptu ama bu defa oğlumla o kadar ağladıki hala içim yanıyor babası ile okula gitti arabada hiç yüzüme bakmadı.seni istemiyorum sevmiyorum dedi sürekli zaten hep der öyle ben kötü bir anneyim yetemiyorum çocuğuma mutlu edemiyorum onu zaten çalışmak hep bu yüzden acı veriyor bide seni sevmiyorum diye bağıran ağlayan benimle konuşmayan bir çocuk var karşımda.yetmedi bir tane daha geliyor ben ikisine birden yetemeyeceğim çocuklarım hep böyle mutsuz isyankar olacak.çalışmak zorunda olmayanlar ne kadar şanslısınız keşke çalışmasam oğlumla olsam bugün nasıl geçecek vakit bilmiyorum.okulda unutacak muhtemelen sabahki olayı ama ben unutamıyorum küçücük çocuğa bağırıp çağırmak allahım ben nasıl bir anne oldum.bu şeker illetide delirtiyor beni psikolojim bitti artık sinirlerim hep havada ya eşime ya oğluma patlıyorum.eşime hiç acımıyorumda oğluma neden öyle yapıyorum.allahım bugün vicdan azabından duramayacağım.

size anlatabiliyorum kimse anlamaz biliyorum çokmu dertliyim canınızıda sıkmayı hiç istemiyorum ama kime anlatayım bilmiyorum.eşimle iletişimimiz sıfır zaten artuk zorunlu haller dışında konuşmuyoruz.

canım merak etme seninle aynı durumdayım oğlum 1 haftadır hasta ateşler içinde ve benim elimden birşey gelmiyıyor birde çocuğu kızıyorum stresimden karnımdaki ne halde Allah bilir sona yaklaştıkça sinirler hat safada 43:

Ben çalışmıyorumda ne oldu en ufak bişeyde çocuğa bağırıyorum. Son zamanlara yaklaştıkça daha tahammülsüz olduk galiba gerçi ben zaten çok sabırsız bir insanım normaldede ama bukadarda değildim yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…