iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? ben çok sinirliyim. hani söylemiştim ya size taş düşürüyoum diye. bugün akşam yine sancım oldu eşim gece vardiyesine gitmişti. aradım ben kötüyüm gel dedim. hemen geldi. gaziantep şehitkamil hastahanesine gittik o hastahane yakın diye. acilden giriş yaptık. acil doktoru önce kadın doğuma gönderdi. neyse gittik tabi sancım olduğunu söyledim ama taş da düşürüyorum ondan da olabilir dedim. tamam çık alttan bakalım dediler altan açık varmı diye baktı acıdığını yavaş olması gerektiğini söyledim sanki ben çocuğuymuşum gibi azarladı beni offff nazlanma bee sizle mi uğraşacam dedi. bende sinirlendim tabi uğraşacaksın yavaş ol sende canım yanıyor dedim ben böyle dedikten sonra daha ser baktı alttan bende indim bağırdım çağırdım nasıl doktorsun sen dedim eşim duydu o da geldi doktorla tartıştı. ayy ne zormuş bu devlet hastanesinin kadın doğumunda muayaene olması nerdeyse saç baş girecektim kadına. ama nasıl canım yandı anlatamam. yazık yaa parası olmayıp devlete gidenlere. allah sabır versin valla. şahsen ben katlanamam. neyse çıktık oradan kendi doktoruma gittim bi ine yaptı. çok da güzel ilgilendi. ayyy hala sinirim geçmedi gidip o kadını boğmak geliyor içimden şu an.
devlet hastanesi gerçekten çok zor ilk doğumumu orda yaptım Rabbim birdaha oralara düşürmesin neler çektiğimi bir ben bilirim birde Allah....
geçmiş olsun bu arada
Aman aman,aceleci kızçee :)
İnşallah devamı gelmez,zamanını doldurur ya da en azından yakınlaşır..Sağlıkla kavuşun inşallah..Geçmiş olsun..
üzme kendini bütün eksiklerini çabucak tamamlarsın...kendini de hırpalama dinlen bol bol, daha doğum pozisyonu almak için çok zamanınız var, herşey yolunda gidecek inşallah
maşallah bebişine de sana da
o tatlı kuşa söyle içeride kafadan 8-9 haftası var, acele etmesinçok geçmiş olsun
ben de heyecanla Cumartesiyi bekliyorum umarım herşey yolundadır bizde de
kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan
:))
bence bızım dunyamızı sen onlara daha cok özendırmışsin :)
bakmışlar karanlıkta ruhları sıkılıyor cıkalım da bıtsın bu karanlık demısler bence :)) konfordan degıldır o :))
ınsallh cnm.. zaten ben ayaga kalkınca herkesı göndercem kımse artık evınden ayrı kalmasın. cnm tamam yapsında hergun 170 mkarelık evı temızlıyor..ya uzulcek bırseyı yokkı. kucuk çocugu yokkı merak etsın. kendı evınde de aynı. uzulcek hıcbır sorunu yok maddı durumları kat kat ıyı saglıklı valla ben koca evı tek gunde bıtıremıyordum o yapıyor.ya gel el işi baslayalım. ya da asagıda parka ınelım 15 dk oturup cıkarız.yok.yok. öyle olunca ben kendımı suclu hıssedıyorum. bu yastan sonrada degıstıremem.
sağol canım. hiç sorma yaa. ayy sinirim geçmiyor. ya hayır parası olmayan ne yapacak peki. sen devletin doktorusun yaa. paranı öyle böyle alıyorsun. hayır istemiyorsan yapmayacaksın bu işi.
sağol canım. hiç sorma yaa. ayy sinirim geçmiyor. ya hayır parası olmayan ne yapacak peki. sen devletin doktorusun yaa. paranı öyle böyle alıyorsun. hayır istemiyorsan yapmayacaksın bu işi.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? ben çok sinirliyim. hani söylemiştim ya size taş düşürüyoum diye. bugün akşam yine sancım oldu eşim gece vardiyesine gitmişti. aradım ben kötüyüm gel dedim. hemen geldi. gaziantep şehitkamil hastahanesine gittik o hastahane yakın diye. acilden giriş yaptık. acil doktoru önce kadın doğuma gönderdi. neyse gittik tabi sancım olduğunu söyledim ama taş da düşürüyorum ondan da olabilir dedim. tamam çık alttan bakalım dediler altan açık varmı diye baktı acıdığını yavaş olması gerektiğini söyledim sanki ben çocuğuymuşum gibi azarladı beni offff nazlanma bee sizle mi uğraşacam dedi. bende sinirlendim tabi uğraşacaksın yavaş ol sende canım yanıyor dedim ben böyle dedikten sonra daha ser baktı alttan bende indim bağırdım çağırdım nasıl doktorsun sen dedim eşim duydu o da geldi doktorla tartıştı. ayy ne zormuş bu devlet hastanesinin kadın doğumunda muayaene olması nerdeyse saç baş girecektim kadına. ama nasıl canım yandı anlatamam. yazık yaa parası olmayıp devlete gidenlere. allah sabır versin valla. şahsen ben katlanamam. neyse çıktık oradan kendi doktoruma gittim bi ine yaptı. çok da güzel ilgilendi. ayyy hala sinirim geçmedi gidip o kadını boğmak geliyor içimden şu an.
teşekkürler canlar, hepimize maşallahsizler de ekleyin göbek kardeşliğimiz forumda yaşasın
maalesef çok aldım, 11kg 70 olduk bu hafta, inşallah 15 kiloyu aşmamkilo topiğine yazmaya utanıyorum 5-6 kiloları gördükçe
aynen öyle sanki silah zoruylaa doktorluk yapıyolar.. sen zaten hamilesin ister istemez başıma ne gelicek acaba şimdi ne yapıcaklar diye korkuyosun birazda onlar insan gibi davranıp seni rahatlatsalar herşey daha kolay olucak... doğum hane değil orası kesimhane gibi sanki mezbahadaki koyun gibisin ordaki doktorların, hemşirelerin, ebelerin, hatta hasta bakıcıların gözünde.... anlıycağın hiç biri birbirinden farklı değil en azından benim gördüklerim öyleydi
devlet hastanesi gerçekten çok zor ilk doğumumu orda yaptım Rabbim birdaha oralara düşürmesin neler çektiğimi bir ben bilirim birde Allah....
geçmiş olsun bu arada
Kadin dogum servisinde bi gece bile kalma o zaman :))
Ama bu bi gercek parana geciyo sozun
Gunlerce yattim gelen bi muayene giden bi muayene..asistanlara denek oluyosun biraz da..
O kadar canin acidiysa acilma olmamistir bu arada :)
ay yoluveririm öyle doktorun saçını başını sonra doktora saldırıyolar diye gazetelere manşet oluruz.. terbiyesiz ahlaksız kadın ya sen bi hastaya nasıl seninlemi uğraşıcam dersin ya senin işin bu afedersin eşşek gibi uğraşıcaksın yanii .. senin yerinde olsam hemen sağlık bakanlığına şikayet ederim o doktoru bakanlık bu konularda tamamen hastanın yanında ne gerekiyosa yaparlar.. bak deli etti beni gece gece
yok açılma yokmuş zaten de sinirden onlara soramadım bile. mecburen kalıyorsun canım yapacak birşey yok yani. üstelik benim gibi ilk doğumu olupta korkarak gidienlere allah sabır versin. zaten korkuyorsun bi de oradakileri çekemiyorsun yani.
Bu kadar bunaltma kendini.annemle ben hergun kavga ediyorum.
Kadincagiz stres topum oldu :)
Benim esim yok ben 2 sene ayriydim tam bosanacakken bianda hersey tersine dondu.2 hafta sonra da amerikaya gitti.
Ne gebeligimi gordu ne dogumu gorecek ustune bi suru sorun yasadim maddi manevi..
Calisiyordum daha yeni ayrildim isten
Yetmedi trafik kazasi gecirdim
Dert ettigin sey caninin sıkılmasi olsun takilma bu kadar
Benim annemde panik atak oturdugu yerde duramiyo napayim temizlesin eskicek degilya esyalar :))
cnm öncelıkle gecmış olsun. yenı gördum yazdıklarını..kendını yorma fazla..ya temızlesınde ben ona uzuluyorum canına yazık. otursun işi ne.bel fıtıgı boyun fıtıgı var.. gecen hafta temızlıkcı ayarladım kızdı bana aradı kadını ıptal etti... ben ıyıce daraldım artık sarcak yer arıyorum.hergun vılada kovası supurge görmekten daraldım.. tabı baska seylerı dusundukçe halıme bınlerce sukurler olsun. beterın beterı de var can saglıgı olsun.
Ulkemizin gercegi maalesef..
Kimse kimseye hakkini tam olarak veremiyo
Biz kendimizin doktoru olucaz birazda
Cocuk olunca daha iyi anlarsin zaten kimse cocugunda ne var senden iyi anlamiyo
Bi de sabri ogreniyosun..
Hemde fazlasiyla :)) hele benimki gibi cadi olursa
canım gecmış olsun. devlettekı bazı vıcdansız drlar malesef öyle ama cok ılgılenenlerı de var. benımde kanamalar gece olunca hep kadın dogum hastanesıne gıttım. benzer sorunları yasadıgım bır dru şıkayet ettim. hem saglık bakanlıgına hem bimere.artık eskısı gıbı degıl hasta hakları var..bımerden 15 gun sonra cevap geldı hastaneden de arandım. durumu anlattım. dr hakkında işlem baslandıgı söylendı ne derece doğru bılemem.daha sonrakı gıtmemde de acıldekıler benı tanıdı sıkayet ettımıde bıldıklerı ıcın cok daha ıyı baktılar. uc yıl önce eskı aıle hekımı sankı cocuk azarlar gıbı davranmıştı hemen saglık bak sıkayet ettım. bır gun sonra aradılar drla görusmusler. dr da benı aradı yanlış anlasıldıgını öyle demek ıstemedıgını belırttı. ben de hemen baska aıle hekımıne gectım.. ama devlette harıka drlar yok mu var. bır gece kanamam oldugunda acıldekı dr herkesı bıraktı bana moral verdi herseyı tek tek anlattı benı o zmn takıp eden prof dr boyle ılgılenmıyordu..cunku adamın 3 nobetıne denk geldım dusun yanı o derece ınsan olanıda var ve benım sımdıkı drumu bulmama neden oldu. onun adını verdı. tavsıye ettıgı kısı mukemmel bır dr. allh ondan razı olsun
Keske sikayette etseydin ya ben bile sinirlendim suan Allah kimseyi öylelerine muhtac etmesiniyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? ben çok sinirliyim. hani söylemiştim ya size taş düşürüyoum diye. bugün akşam yine sancım oldu eşim gece vardiyesine gitmişti. aradım ben kötüyüm gel dedim. hemen geldi. gaziantep şehitkamil hastahanesine gittik o hastahane yakın diye. acilden giriş yaptık. acil doktoru önce kadın doğuma gönderdi. neyse gittik tabi sancım olduğunu söyledim ama taş da düşürüyorum ondan da olabilir dedim. tamam çık alttan bakalım dediler altan açık varmı diye baktı acıdığını yavaş olması gerektiğini söyledim sanki ben çocuğuymuşum gibi azarladı beni offff nazlanma bee sizle mi uğraşacam dedi. bende sinirlendim tabi uğraşacaksın yavaş ol sende canım yanıyor dedim ben böyle dedikten sonra daha ser baktı alttan bende indim bağırdım çağırdım nasıl doktorsun sen dedim eşim duydu o da geldi doktorla tartıştı. ayy ne zormuş bu devlet hastanesinin kadın doğumunda muayaene olması nerdeyse saç baş girecektim kadına. ama nasıl canım yandı anlatamam. yazık yaa parası olmayıp devlete gidenlere. allah sabır versin valla. şahsen ben katlanamam. neyse çıktık oradan kendi doktoruma gittim bi ine yaptı. çok da güzel ilgilendi. ayyy hala sinirim geçmedi gidip o kadını boğmak geliyor içimden şu an.
Keske sikayette etseydin ya ben bile sinirlendim suan Allah kimseyi öylelerine muhtac etmesin
bende 68 kiloyum ve toplamda 11 kilo aldim 15 le bitirirsem cok mutlu olucamteşekkürler canlar, hepimize maşallahsizler de ekleyin göbek kardeşliğimiz forumda yaşasın
maalesef çok aldım, 11kg 70 olduk bu hafta, inşallah 15 kiloyu aşmamkilo topiğine yazmaya utanıyorum 5-6 kiloları gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?