- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
bende 68 kiloyum ve toplamda 11 kilo aldim 15 le bitirirsem cok mutlu olucam
Kilo vermeye kesinlikle calisma Allah korusun bebislerin gelisimleri duruyormus ama en azindan daha fazla kilo almamak icin yediklerimize dikkat edebiliriz....ben ıkı haftadır hayvan gıbı yıyorum. eskıden tatlı hamurısı hıc yemezdım ıkı haftadır abarttım. bugun zaten sınırlıydım. ıkı tane pudıng bır de cıkolata yedim. hala ne yesemkı dıye arandım. açlık degıl sırf sinir ve can sıkıntısı. ama yarın rejıme baslıyorum. bır de örgu baslıcam ıkı ters bır duz vakıt gecer. tvde dr sekerın ne kadar zararlı oldugunu anlatıyor gunde 25 gr gecılmemelıymış. ben bugun kımbılır kaç gram yedım:)))))))))99ama cok mutluyum yedıgım ıcın
Kilo vermeye kesinlikle calisma Allah korusun bebislerin gelisimleri duruyormus ama en azindan daha fazla kilo almamak icin yediklerimize dikkat edebiliriz....
Bende aciktim ve yemek yemek icin kalktim bu saatte canim icimi serinleticek tatli bisey istedi derken 1 dondurmayida indirdim mideme 1 paket cikolata almis esim en sevdigimden kutusunu bile acip acmamakta kararsizim şuan:)))
yok cnm kılo vermek ıcın degıl..ama tatlıyı hamurısını tamamen kesıcem ..proteın ve kalsıyum agırlıklı yapcam ınsallh.gercı artık doymuyorum eskıden doyardım. haslanmış yumurta ve balık yemekten süt ıcmekten bıktım.saat kaç oldu hala uykum yok allahım ben ne yapcam yarabbım bır ben kalakaldım burada..ben uykuya düşkündüm artık gözume uyku gırmıyor offfffffffffffffffffffffff
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? ben çok sinirliyim. hani söylemiştim ya size taş düşürüyoum diye. bugün akşam yine sancım oldu eşim gece vardiyesine gitmişti. aradım ben kötüyüm gel dedim. hemen geldi. gaziantep şehitkamil hastahanesine gittik o hastahane yakın diye. acilden giriş yaptık. acil doktoru önce kadın doğuma gönderdi. neyse gittik tabi sancım olduğunu söyledim ama taş da düşürüyorum ondan da olabilir dedim. tamam çık alttan bakalım dediler altan açık varmı diye baktı acıdığını yavaş olması gerektiğini söyledim sanki ben çocuğuymuşum gibi azarladı beni offff nazlanma bee sizle mi uğraşacam dedi. bende sinirlendim tabi uğraşacaksın yavaş ol sende canım yanıyor dedim ben böyle dedikten sonra daha ser baktı alttan bende indim bağırdım çağırdım nasıl doktorsun sen dedim eşim duydu o da geldi doktorla tartıştı. ayy ne zormuş bu devlet hastanesinin kadın doğumunda muayaene olması nerdeyse saç baş girecektim kadına. ama nasıl canım yandı anlatamam. yazık yaa parası olmayıp devlete gidenlere. allah sabır versin valla. şahsen ben katlanamam. neyse çıktık oradan kendi doktoruma gittim bi ine yaptı. çok da güzel ilgilendi. ayyy hala sinirim geçmedi gidip o kadını boğmak geliyor içimden şu an.
Merhaba kızlar Günaydın :) 31.haftanin içindeyim nisan annesi olacak gibi hissediyorum kendimi. Bu 40 haftayı dolduran oluyormu ya?
hey guzel allahım ya.. gecmiş olsun canım.. Allah vıcdanlı ınsanlarla karsılastırsın..
hımm ben beşiğin fiyatını anladm canım kusura bakma yanlış anlamışım onuda e ebebkten almıştım 70 80 civarıydı sanırım pamuk yatak aldım ben öyle kalın değil.benim oğlumdan kalan park beşiği var ama yak alıcam tekrardan, ama kararsızım sadece yatak fiyatlarını merak etmiştim. 50 ile 90 tl arası...
2-3 gündür geceleri uyuyamıyorum. bebek baskı yapıyor. ben de halıyle gün ıcınde çok sinirli oluyorum.bugunde keni anneme çattım. riskli gebelik gecırdıgım ıcın annem yanıma geldi. kaç aydır hep şu nerde bu nerde dıye soruyor. ben 9 aydır evde neyın nerde oldugunu unuttum ev ısı yapamıyorum ki.kendı temızlıyor edıyor hala soru soruyor.herseyı soruyor en basıt 40 yıllık kadın yogurt mayalrken bıle souryor ya anne kafana göre yap. sankı ben yemek şefiyim. tum gun kendını temızlıge verıyor sadece kahvaltıda ve akşam yemegınde göruyorum ya bırak dıyorum yorma kendını benım bu zamnada yanımda oturup sohbet etcek ınsanan ıhtıyacım var.otursada mutsuz mutsuz oturuyor konusmuyor ve bu hallerı beni geriyor.tamam evını bırakıp benımm ıcın geldı ama mutsuz oturunca ben rahatsız oluyorum kendımı suclu hıssedıyorum.torununa bırsey alcak pazarlıgını yapamıyor ben evden cıkamıyorum bana telefon ettırıyor ben pazarlık yapıyorum ve artık yoruldum böyle yapcaksan alma dıyorum..ben netten bırsuru sey aldım sorun cıkmadı onun şüphecılıgı yuzunden sorun cıkıyor hem netten alalım ucuz dıyor hem de magazaya gıdıyro pazarlıgını yapmadan gelıyor.ben alsam sımdıye bıtıtırıdım.ya anne kendı evın gıbı yap et bıze sorma. damadı sofrayı bıle kenı topluyor haftasonu cıkarıp gezdırıyor.pazara markete yollamıyor ama ben ıkı guzel söze ıkı sohbete acken tum gun tezmılık ypıyor. hergun eve supurge tutulup sılınır mı.her ay perde yakıyor.evı resmen kırkladı su degmedık sey kalmadı anne yorma kenını daha doguma var dıyorum. zatenn cocukken de hep ev ısıne dalardı annemın doya doya bızlerı optugunu hatırlamıyorum sımdı bazen dusunuyorum hıc ana kız gıbı durmuyoruz.kayınvalıdemde kalırken kadın sabahtan kalkar yemegını yapardı ben uyanana kadar ıslerını hallederdı.haftada ıkı kere supurge tuta tamam. hep yanımda otururdu ordan burdan laf acardı.aRA arkadaslarını gelsınler derdı ya da komsuları cagırıdı. sırf vakıt gecıreyım dıye.kendı öz annem en zor zamanlarımı görmedı sırf annem uzulur dıye dememıstık. kavınvalıdem yataga kadar yemegımı meyvemı getırdı allah ıcın. annem de bakıyor ama ınsan sohbette arıyor. sankı evınden ben ayırtmısım gıbı suratsız suratsız oturuyor. böyle kendı evımde tek oturcagımı bılsem yarım gun bakıcı tutardım. eşime de bırsey dıyemıyorum adam aksam ısten gelınce benle ılgılen dıye basının etını yıyorum. kayınvalıdem ıkı gunde bır gelıyor hergun telefon edıyor ..arkadaslar arada ugruyor. kayınvalıdem bıel kızım annen nıey uzgun duruyor bırsey mı oldu dedı yok anne dedım. anneme dünür hergeldıgımde iş yapıyorsun dıyor.zaten bebegın odasını ıkısı temzıledı badanayı ıkısı temzıledı. sen yorma var doguma daha doguma kadar kırlenır..haftada bır cam sılıyor yagmur yagıyor gene lekelenıyor..normal konusmayı denıyroum hemen alınganlık yapıyor bız cocukkende boyleydı bızım kusmemız gerekırken o küserdi..unıversıtey egıderken hep kardesımle odamızda otururduk demek kı o zamanda böyleydı annem..bazen dıyorum ıyı kı ayrı şehırlerde yasıyoruz. kendı cocuguma sevgımı ılıklerıne kadar hıssettırecegım bol bol opup koklayacagım hersey iş guc temzılık degıl
gunaydın kızlar
ben bugun ıshal olmus bı sekılde uyandım ve mıdem bulanmakta..
aksama doktora gıdıcem.. doppler cektırmeye..
pahalı aslında ve etrafımdakı herkes ne gerek var dıyor ama ben merak edıyorum yavrumu.. ıyı mı kılosu boyu? bı sıkıntı var mı yokmu?...
kımısı şımarıklık dıyor kımısı analık..
ne bileyim.. tek bıldıgım mıdem bulanıyor..
vallahi canım ben istiyorum. benim kayınvalidem çok bilgili bi kadındır. hani böyle osmanlı kadını derlerya ondanNiye kimse doğumda kaynanasını istemiyor ayol
gelsin kadın oğlundan ilk torunu hevesleniyor çok zaten, erkekler zaten yanınızda durmaz, öyle teyzeler bilmem nelere tabiki gerek yok.
ama benimde annem ve eşim yanımda olacak, kayınvalidemde gelir zaten gelsinde sadece anneme kalmasın tüm iş
geçmiş olsun öncelikle;
benim doktorumda hamileliğim boyunca dört kere ultrasona girdim bir kerede nst ye dedi,kendide eşide kadın doğumcu,
ama sende haklısın insan takmadan edemiyor benimkide dünden beri sakin bende gitsemmiki diyorum sen nasıl rahat edeceksen öyle yap boşver milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?