2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bende 68 kiloyum ve toplamda 11 kilo aldim 15 le bitirirsem cok mutlu olucam

ben ıkı haftadır hayvan gıbı yıyorum. eskıden tatlı hamurısı hıc yemezdım ıkı haftadır abarttım. bugun zaten sınırlıydım. ıkı tane pudıng bır de cıkolata yedim. hala ne yesemkı dıye arandım. açlık degıl sırf sinir ve can sıkıntısı. ama yarın rejıme baslıyorum. bır de örgu baslıcam ıkı ters bır duz vakıt gecer. tvde dr sekerın ne kadar zararlı oldugunu anlatıyor gunde 25 gr gecılmemelıymış. ben bugun kımbılır kaç gram yedım:)))))))))99ama cok mutluyum yedıgım ıcın

Kilo vermeye kesinlikle calisma Allah korusun bebislerin gelisimleri duruyormus ama en azindan daha fazla kilo almamak icin yediklerimize dikkat edebiliriz....
Bende aciktim ve yemek yemek icin kalktim bu saatte canim icimi serinleticek tatli bisey istedi derken 1 dondurmayida indirdim mideme 1 paket cikolata almis esim en sevdigimden kutusunu bile acip acmamakta kararsizim şuan:)))

yok cnm kılo vermek ıcın degıl..ama tatlıyı hamurısını tamamen kesıcem ..proteın ve kalsıyum agırlıklı yapcam ınsallh.gercı artık doymuyorum eskıden doyardım. haslanmış yumurta ve balık yemekten süt ıcmekten bıktım.saat kaç oldu hala uykum yok allahım ben ne yapcam yarabbım bır ben kalakaldım burada..ben uykuya düşkündüm artık gözume uyku gırmıyor offfffffffffffffffffffffff

Ben de uyuyamiyorum

dr kontrolume az kaldı soracagım druma. aslında uyumamız gerek. hucre cogalması ve buyume gece 11 den sonra oluyor.. ama bu 4. gunum..ılık sütte ıctım gene yok. allhım herkes ne guzel uyuyor.ıyı kı raporluyum ya işe gıtsem ne yapardım

Ayy uyku demeyin..
Benim hic uykum kalmadi (
1-2 saat yatip kalkiyorum.tum gece geziniyorum.gunduz uykusu da yok
Kabuslarda bonusu :S

hey guzel allahım ya.. gecmiş olsun canım.. Allah vıcdanlı ınsanlarla karsılastırsın..

Merhaba kızlar Günaydın :) 31.haftanin içindeyim nisan annesi olacak gibi hissediyorum kendimi. Bu 40 haftayı dolduran oluyormu ya?

gunaydın kızlar

ben bugun ıshal olmus bı sekılde uyandım ve mıdem bulanmakta..

aksama doktora gıdıcem.. doppler cektırmeye..

pahalı aslında ve etrafımdakı herkes ne gerek var dıyor ama ben merak edıyorum yavrumu.. ıyı mı kılosu boyu? bı sıkıntı var mı yokmu?...

kımısı şımarıklık dıyor kımısı analık..

ne bileyim.. tek bıldıgım mıdem bulanıyor..

Merhaba kızlar Günaydın :) 31.haftanin içindeyim nisan annesi olacak gibi hissediyorum kendimi. Bu 40 haftayı dolduran oluyormu ya?

sana erkenden doğuracakmışsın gibi geliyor ama benim öyle değil daha karnım küçük birde bebeğimin kilosunu gramını söylemediler sanki haziran da doğum yapcak gibi hissediyorum erkenmiş gibi daha bebeğim el kadar gibi gelir. 2 ayım kaldı ama ufacık göbeğe bi bebek sığmaz ki ya dün kuzenimin oyuncak bebeği vardı çok ufak onu karnıma dayadım benim oğlan anca bu kadardır böyle doğarsa nasıl bakcam ben buna diye anneme yakındım bide..

Günaydın kızlar. :) :) :) ay bugün rahatlamış olarak uyandım. Sabaha kadar o doktoru dövdüm rüyamda. :) :) :) ay halimi bir görseydiniz gülmekten ölürdünüz. :) :) :)

benim oğlumdan kalan park beşiği var ama yak alıcam tekrardan, ama kararsızım sadece yatak fiyatlarını merak etmiştim. 50 ile 90 tl arası...
hımm ben beşiğin fiyatını anladm canım kusura bakma yanlış anlamışım onuda e ebebkten almıştım 70 80 civarıydı sanırım pamuk yatak aldım ben öyle kalın değil.

herkese günaydın,
miracle yazdıklarımı yanlış anlayıp bana kızma lütfen ama nnende hiç bir suç kabahat göremedim, kadıncağız akşama kadar temizlik yapıor birde herkesin bir kişiliği var ben çalışıyorum işten eve gidince bazen annemler çaya gelir, Allah ım bir oturmaz hiçbirşey bulamazsa buzdolabımı temizler daha olmadı mutfak masamı toparlar okadar yani,bende diyorum otur bi sohbet edelim kafam boşalsın yookkk o öyle rahat ediyor birde seninki gibi benimki de ben bildim bileli hergün ev siler süpürür çok tıtız onları değiştiremeyiz kaldıkı evini bırakmış gelmişş sen ona birazdaha anlayışlı güleryüzlü davran odaha mutlu olacaktır,annelerimiz benzediği için yazıyorum, hele kayınvalidenle anneni hiiiç karşılaştırma annen canın kanın, kayınvalideler yeri geliyor nasıl çirkefleşiyor şaşıp kalıyor insan, anneciğinin kıymetini bil napalım bizim annelerimizde böyle bizde anne oluyoruz cancazım bakalım biz nasıl olucaz,,
öpüyorum seni ve bebeğini

geçmiş olsun öncelikle;
benim doktorumda hamileliğim boyunca dört kere ultrasona girdim bir kerede nst ye dedi,kendide eşide kadın doğumcu,
ama sende haklısın insan takmadan edemiyor benimkide dünden beri sakin bende gitsemmiki diyorum sen nasıl rahat edeceksen öyle yap boşver milleti

vallahi canım ben istiyorum. benim kayınvalidem çok bilgili bi kadındır. hani böyle osmanlı kadını derlerya ondan bilgilerinden hep yararlanırım ama bazende çok bilmesi iyi olmuyo yinede isterim ama yanımda olmasını. annemde çok uyumlu bi kadındır. zaten oda yeni büyüttü bitane ablamın bebişi 2 yaşında oldukça tecrübeli bide ablam ve eşim olur yanımda. başkada hiiiiiiiiiiç kimseyi istemiyorumm. eşime sölicem o herkese söyler pat pat hiç çekmez lafını

benım kadın dogumcumda hamıleydı.. neredeyse hergun bakıyorum demıstı bana.. şimdi izne ayrıldı hatta haftaya doguracak :) kısıden kısıye degısıyor :)

hayırlısı bakalım ne dıyecek doktorumuz..

günaydin.............ayy mutluyum bugun arkadaslarrr.......yarin görüş günü oglumu utkumu görcem inş.....ayrıca yarin kadınım gelcek temizlik var.ev kokuyor resmen........ayrıca pazarteiii 10 gün rapor alcamm 15 gün işe gelmiycemm ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.iş yeri geriyo beni.sonra 1 hafta gelipp dogum iznie cıkcamm yaşasınnnnn

yaw kızlar bebek bezını napcaksınız?

yenidoğan 1 numaramı olması gerekıyor? numara neye gore degısıyor?

önceden mı alınır dogumdan sonra mı?

50 lık paket fazlamı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…