2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sağlık olsun canım, benden iyisin yine, canımız sağolsun veririz elbet

Allah yardımcın olsun canım, maşallah güçlü bir kadınsın belli ki, inşallah sağ salim vaktinde kucağına alırsın 2 numarayı da

Amaaaan takıldığın şeye bak az kilo alanlardan biri benim 3 buçuk kilo aldım ama 74 kiloyum yine de senden ondeydi yani üzülme... cok da cici gorunuyoruz bence pacalı tavuk gibi :))

maşallah sana tabirin de çok tatlı ben de bacaklarımı almayınca eşim paçalı güvercinim diyor, söyleyim tavuğa terfi ettiğimi de gülsün o da)

bende 68 kiloyum ve toplamda 11 kilo aldim 15 le bitirirsem cok mutlu olucam

Aaamiiiin)) hedef 15

Iyi aksamlar arkadaslar,
insan kaynaklarini aradim 32.hafta raporunu ne zaman almam gerekir diye,,
32+6 da almalisin dedi.

siz ne zaman alacaksiniz,
bu dogru mu acaba.

çok söylemişler 32+0 olması lazım, ben 32+6da alıcam hafta başı olsun diye hatta, doktorum sorun olmaz dedi, iş yeri regl tarihimi ne bilecek zaten...sadece bebiş gecikirse sıkıntı olur, 40 dolup da doğurmayınca1-2 günlük normal rapor almamız gerekiyormuş, hayırlısı artık

Ben de uyuyamiyorum

uyuyamayan canlar telefona sudoku indirin, onu çözerken ister istemez uyku geliyor

çok geçmiş olsun...yaptır gitsin ne olacak için rahatlar aklında kalmaz

Ben de evdeyim iyi ki evdeyiz
Günaydın kızlar. :) :) :) ay bugün rahatlamış olarak uyandım. Sabaha kadar o doktoru dövdüm rüyamda. :) :) :) ay halimi bir görseydiniz gülmekten ölürdünüz. :) :) :)
gecmis olsun canim cok sinirlendim.bu durumda kesinlikle sikayet ediyorum.sen de et.vajinal ultrasonla mi canini acitti.iyi esin de bagirmis sen de icinizde kalmamis.ne vicdansizlar

yaw kızlar bebek bezını napcaksınız?

yenidoğan 1 numaramı olması gerekıyor? numara neye gore degısıyor?

önceden mı alınır dogumdan sonra mı?

50 lık paket fazlamı?
Eger bebis vaktinde gelirse 2 no alacagim.3-5 kg arasi ya ondan.bezi sona sakladim
Ohhh ev mis tatile cikiliyor bebis ggoruncek huzurun daim olsun

günaydın arkadaşlar,

emineyıldız geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha devlet hastanesine düşürmesin, çok sinir oldum. gerçi ben bir kere özelde de kadın doktor tarafından çok canım acıyarak ağlayarak kaçmıştım rutin jinekolojik kontrolde. hamileyken olsa daha kötü tabi. vicdansızlarla karşılaşmayız inşallah hiç birimiz.

kızlar ben çok zor nefes alıyorum. özellikle geceleri. nolucak böyle daha 2 ay var

yaw kızlar bebek bezını napcaksınız?

yenidoğan 1 numaramı olması gerekıyor? numara neye gore degısıyor?

önceden mı alınır dogumdan sonra mı?

50 lık paket fazlamı?
biz 3 paket prima premium care 2 numaradan aldık. 1 numara gerek olmuyor dediler gerek olursa onu da o an alırız diye düşünüyoruz. arkadaşımın bebeği 24 ocakta doğdu. 2 numaradan 5.5 paket kullanmışlar. şimdi 3 numaraya geçmişler. 1 numara hiç kullanmadılar bebek 3.300 doğmuştu.

biz bir paket 1 numara aldık,50lik zaten çabuk biter diye düşündüm. cesaret edemedim daha fazla almaya. 2 numaradan stoklasak mı? onu da ne kadar kullanır öngöremiyorum ki:26:

kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???

sağlık olsun canım, benden iyisin yine, canımız sağolsun veririz elbet

çok geçmiş olsun...yaptır gitsin ne olacak için rahatlar aklında kalmaz

bak resmımı gonderıyorum -becerebıldıgım kadar- :) bak bakalım senden ıyı mıyım degılmıyım.. pigme olduğum için 60 kg iken bıle şişko görünüyordum.. şimdi 79..

yaptırmakla yaptırmamak arasındayım hala.. iş çıkışı gidicem her an vazgecebılırım..:44:

maşallah çok tatlı görünüyorsun benden farklı bi halini de göremedim benim boy 1.70 ben de aynen böyle görünüyorum işte...
eşimin kilosu 78, beni psikolojik sınırım o

biz bir paket 1 numara aldık,50lik zaten çabuk biter diye düşündüm. cesaret edemedim daha fazla almaya. 2 numaradan stoklasak mı? onu da ne kadar kullanır öngöremiyorum ki:26:

ben de bilemedim şimdi... :26:

kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???

30dereceymiş canım.. anneme sordum şimdi :)

benim çamaşır makinemde bebek giysileri diye bir program var yanlış görmediysem geçen 90 derece gibiydi kaynatıp mikropları öldürsün diye herhalde ama işteyim akşam eve gidince bakarım...

benim çamaşır makinemde bebek giysileri diye bir program var yanlış görmediysem geçen 90 derece gibiydi kaynatıp mikropları öldürsün diye herhalde ama işteyim akşam eve gidince bakarım...

benim makinenin de bebek programı 60 ve 90da çalışıyor da bana da giyilmemiş kıyafetler için çok geldi... ilkini 30-40 derecede yıkayıp çift durulama yapsam diye düşünüyorum

benim makinenin de bebek programı 60 ve 90da çalışıyor da bana da giyilmemiş kıyafetler için çok geldi... ilkini 30-40 derecede yıkayıp çift durulama yapsam diye düşünüyorum

bende onda yıkarım diye düşünmüştüm canım ama kafam karıştı napsam bilemedim...

maşallah çok tatlı görünüyorsun benden farklı bi halini de göremedim benim boy 1.70 ben de aynen böyle görünüyorum işte...
eşimin kilosu 78, beni psikolojik sınırım o

benim boyum 163 cm.. (

Allah tan eşim 95 kg da sıkıntı yasamıyorum

çok Sağol canım, ben korkumdan soramadım, ben yıkarım diyecek diye...ona kalsa alır biblo niyetine vitrinine oturtur beni

aynı...

ancak smdı kapatabıldım telefonu.. :)) "kıyafet aldım yıkıcam kadın cevap ver" dedim de anca alabildim cevabını

yok o bır suru kıyafet almıs zaten dunya kadar olmus zaten bız nıye alıyomusuz bılmemne...

yıldım yıldım! ana baba olarak cocugumuza bıse alamıyoruz .. öle bı anam var işte.. (canım benım :) )

:) benimki de aynı
doğru dürüst bir şey almadım bebeğime, ıvır zıvırları alabildim tüm kıyafetler bebek şekerleri oda süsleri vs vs annemde. ben izleyici gibiyim. yıkarken de haber vermedim ben yapıyım diyecek diye. neden ütüledin kendin diye fırça yedim biliyorum anamıallah başımızdan eksik etmesin

Aminn canım Amiinn!!

anamsız ne yapardım bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…