aynı...
ancak smdı kapatabıldım telefonu.. :)) "kıyafet aldım yıkıcam kadın cevap ver" dedim de anca alabildim cevabını
yok o bır suru kıyafet almıs zaten dunya kadar olmus zaten bız nıye alıyomusuz bılmemne...
yıldım yıldım!ana baba olarak cocugumuza bıse alamıyoruz .. öle bı anam var işte.. (canım benım :) )
canım bence en iyisi 3 adet almak sonra duruma göre arttırmak bence. her bebeğin gelişimi çok farklı. zaten 1 numara son anda alınmalı duruma göre çünkü kullanacak olsan bile çok süre kullanmazsın.biz bir paket 1 numara aldık,50lik zaten çabuk biter diye düşündüm. cesaret edemedim daha fazla almaya. 2 numaradan stoklasak mı? onu da ne kadar kullanır öngöremiyorum ki:26:
çok tatlısınız, maşallah, muhabbetiniz hiç bozulmasın... ne varsa analarda varben de yarın onların oturduğu sitede ev bakıcam...kendi evimi bırakıp kiraya çıkıcam kısmetse...bebeğim anneanne ve dedesinin diziniz dibinde büyüsün, benim hasretliğim de bitsin gayri )))
ben artık kalkıp işe koyulayım, hepiciğinizi öperim
maşallah maşallah
amin cnm hepimizinmaşallah ne tatlı bir göbüş o kucağımıza da almayı nasip etsin Allahım
maşallahhh 5,5 kilo az almıssın Allah nazardan saklasın :)
ama bebek cok sıvrı geldı gozume .. kılosu kac? :) maşallah maşallah
kaçıncı haftadasınız arkadaşımkızlar günaydın
iki gündür karnım sert,özellikle yürürken taş gibi oluyor
dün dr a gittik,bebişimizin başı son haftalarda olması gerektiği gibi aşağı inmiş,rahim ağzı açık değil,ama açılabilirmiş,Allah korusun
bize Ayetel kürsi okur musunuz kızlar
bak resmımı gonderıyorum -becerebıldıgım kadar- :) bak bakalım senden ıyı mıyım degılmıyım.. pigme olduğum için 60 kg iken bıle şişko görünüyordum.. şimdi 79..
Eki Görüntüle 1011972
yaptırmakla yaptırmamak arasındayım hala.. iş çıkışı gidicem her an vazgecebılırım..:44:
hamur isini bende kestim aynen skildik hep yumurta tavuk et sut meyve sebze gibi iyi seylerden bunlari görmek bile istemiyorum hergunde kendimi mecbur hissedip yiyorum ama bebisler icin deger... uyku duzensizligi bendede var malesef ya wc kalkiyorum diye yada agrim var diye uykum kaciyo hepyok cnm kılo vermek ıcın degıl..ama tatlıyı hamurısını tamamen kesıcem ..proteın ve kalsıyum agırlıklı yapcam ınsallh.gercı artık doymuyorum eskıden doyardım. haslanmış yumurta ve balık yemekten süt ıcmekten bıktım.saat kaç oldu hala uykum yok allahım ben ne yapcam yarabbım bır ben kalakaldım burada..ben uykuya düşkündüm artık gözume uyku gırmıyor offfffffffffffffffffffffff
bence 32+1 olmali.kurum 1 haftami yiycek bence :)bana dr um 32+0 da randevu verdi o gün gel vereyim raporunu dedi.ama insan kaynaklarına sormadım belli bi zamanı var mı die
40 fazla bence nede olsa yeniler sadece tozu ciksin diye yikiycaz sahsen ben 20 de yikiycamkızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
o program sanirim elde yikanan bebek bezleri icin ideal 90 da yikarsak mahfolular hepsibenim çamaşır makinemde bebek giysileri diye bir program var yanlış görmediysem geçen 90 derece gibiydi kaynatıp mikropları öldürsün diye herhalde ama işteyim akşam eve gidince bakarım...
cnm kızım olacak herkes erkek gibi desede dr ısrarla kesin kız diyor :)) cnm 30+0 gittiğimde 1.750 gramdı -43 cm di bebek biraz önde gidiyor
gayetiyi görünüyorsun sana da bebeğine de maşallah.
bak resmımı gonderıyorum -becerebıldıgım kadar- :) bak bakalım senden ıyı mıyım degılmıyım.. pigme olduğum için 60 kg iken bıle şişko görünüyordum.. şimdi 79..
Eki Görüntüle 1011972
yaptırmakla yaptırmamak arasındayım hala.. iş çıkışı gidicem her an vazgecebılırım..:44:
kızlar çatı kemiklerinde ağrı hissedenler varmı benim çok ağrıyo galiba açılmaya başladı yada çocuk döndü bilmiyorum bazen yürüyemiyorum ağrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?