Iyi aksamlar arkadaslar,
insan kaynaklarini aradim 32.hafta raporunu ne zaman almam gerekir diye,,
32+6 da almalisin dedi.
siz ne zaman alacaksiniz,
bu dogru mu acaba.
o program sanirim elde yikanan bebek bezleri icin ideal 90 da yikarsak mahfolular hepsi
bence 32+1 olmali.kurum 1 haftami yiycek bence :)
Bende bebek programında denedim 40ta yıkıyor hatta bekletiyor :) ama yeniler ya bosuna geldi 30 da 30 dk yıkadım 2postayı baslangıc olarak..kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
bence 90 da hic yikama kiyafetleri derim hepsinin kumasi rengi bozulur 40 bile fazla... benim makinede 20 de 30 da var bunlardan birinde yikiycam hatta annem 20 de yika dedi ilk sonra hep 30 tabi havlular ağız silme bezleri onlar daha yuksek olmali sonralar 40 veya 60 gibihiç düşünemedim denerim olmazsa bir ama temiz olmaz mı kaynattıkça napcamı şaşırdım annem el atar zaten bu konuya kesin herşeyden sorumlu devlet bakanı
Masallah cok tatli göbusleriniz ama ela26yeni erkek göbegi nesh seninkide kiz göbegi gibi geldi demekki bunlarin cogu hurafe ikinizinkide tersiymis Allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin
Bende bebek programında denedim 40ta yıkıyor hatta bekletiyor :) ama yeniler ya bosuna geldi 30 da 30 dk yıkadım 2postayı baslangıc olarak..
Masallah yaa :) Göbislerin en güzel zamanları sanırım :)
benim teyzem bana israrla erkek diyor bebis icin seni görse kesin kesin der :)
NESH
Göbis cok sirin :) masallah ikinizedee :)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız? ben çok sinirliyim. hani söylemiştim ya size taş düşürüyoum diye. bugün akşam yine sancım oldu eşim gece vardiyesine gitmişti. aradım ben kötüyüm gel dedim. hemen geldi. gaziantep şehitkamil hastahanesine gittik o hastahane yakın diye. acilden giriş yaptık. acil doktoru önce kadın doğuma gönderdi. neyse gittik tabi sancım olduğunu söyledim ama taş da düşürüyorum ondan da olabilir dedim. tamam çık alttan bakalım dediler altan açık varmı diye baktı acıdığını yavaş olması gerektiğini söyledim sanki ben çocuğuymuşum gibi azarladı beni offff nazlanma bee sizle mi uğraşacam dedi. bende sinirlendim tabi uğraşacaksın yavaş ol sende canım yanıyor dedim ben böyle dedikten sonra daha ser baktı alttan bende indim bağırdım çağırdım nasıl doktorsun sen dedim eşim duydu o da geldi doktorla tartıştı. ayy ne zormuş bu devlet hastanesinin kadın doğumunda muayaene olması nerdeyse saç baş girecektim kadına. ama nasıl canım yandı anlatamam. yazık yaa parası olmayıp devlete gidenlere. allah sabır versin valla. şahsen ben katlanamam. neyse çıktık oradan kendi doktoruma gittim bi ine yaptı. çok da güzel ilgilendi. ayyy hala sinirim geçmedi gidip o kadını boğmak geliyor içimden şu an.
Fark ettim canim göbisin sivri ama kalca ve hafifte basen olunca kiz derler hep ama benimki kadar buyumemis yinedeamin canım sağolasın.. benimki de çok sivri aslında ama benim aynı zamanda totom da ınanılmaz buyudu.. basenler kalcalar... aaah ah anlatmayla olmuyor kızlar..bı gorsenız.. aglarsınız halıme..:83:
biraz önce arkadaşımla konuştum o da o hastahaneye gidiyordu. onunla da kilosuna laf atmışlar kız biraz kilolu. aynı doktor demişki seni doğurtacak olana allah yardım etsin. heryerin vıcık vıcık yağ demiş o da şikayet etmişl. demekki akıllanmamış bu doktor.
Fark ettim canim göbisin sivri ama kalca ve hafifte basen olunca kiz derler hep ama benimki kadar buyumemis yinedegayet tatli duruyor basenle buyuyen totolarda hamileligimizin tuzu biberi oluyor sanirim
Ayyy bacım kaynana var kaygana var yane bizimkinin faydası olmaz bi de kurum kurum kurumlanır deli eder adamı çok kibirlidir, açık arar bi de 10 tane torunları var bunların ben 4. gelinim yani hadi bitane oğlu olur özenir vs neyse derim diğer 3 gelinin doğumunda bişey yapmamışlar şimdi hepsi yol yapıyo annen gelmesin biz bakarız diye ben de pışık diyorum ayyy bildiğin gibi değil kayın valide görümce kayın peder arkamdan ne yalan laflar etmişler ne iftiralar atmışlar bugüne dek koca koca namazında insanlar bunlar hepsi kulağıma geliyor ve bu lafları getirenlere de yalanlarını belgeleriyle açıklıyorum şok oluyorlar ama ne eşine ne onlara siz benim arkamdan yalan söylüyorsunuz diye anlatamıyorsun işte laf aramızda olayı var ya, annem üzülür diye anneme bile anlatamadım hala da yüzyüze bakıyoruz düşünebiliyor musun işte öyle olunca da en mutlu gününde seni sevmeyen mutsuz eden kötü enerjli kötü kalpli insanları yanında istemiyorsun keşke minik yavrumu bu olumsuz insanlardan koruyabilsem kendileri o kadar mutsuz ki herkese bulaştırmaya çalışıyorlar bana da gebe kaldığımdan beri gayet sağlıklı olmama rağmen neler demediler, sen kesin şeker hastası olursun, sen erken doğurusun, senin gebeliğin riskli, hergün off sen ne kadar kilo aldın , bugün düne kadar şu kadar daha kilo almışsın obez olmuşsun, ilerde sen troidden ameliyat olursun , hatta kan ilacı alıyorum diye(ki değerlerim alt sınırda düşük bile değil) çocuğun sakat olabilir bile dedi görümce yani anlıyorsun beni di mi doğumda üzecekler diye korkuyorum. Ki yukarıda dediklerimin hiçbiri de yok çok şükür bugüne dek bir damla kanamam olmadı, grip dahi olmadım gebelik boyunca, gebelik şekerim yok, evladım sağlıklı yani kötüler, kötüler, kötüler bacım ayyyyy içim şişmiş boşalttım canım kafanı şişirdim kusura kalmayasın :)
kızlar günaydın
iki gündür karnım sert,özellikle yürürken taş gibi oluyor
dün dr a gittik,bebişimizin başı son haftalarda olması gerektiği gibi aşağı inmiş,rahim ağzı açık değil,ama açılabilirmiş,Allah korusun
bize Ayetel kürsi okur musunuz kızlar
yaaaa ama bu çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllEki Görüntüle 1012117
biricik ananesi biricik torununa uyku arkadaşı yapmış..:)
oğluşumun teyzesi de maharetlerini konuşturarak resmini çekmiş.. :)
yaaaa ama bu çok güzelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Canim 20 de olsa iki kez falan yikayin tekstil sektorunde gorduklerimden sonra adam terini silip utu basiyordu o kadar soyleyim. Ben ilkinde 40 dusunuyorum.bence 90 da hic yikama kiyafetleri derim hepsinin kumasi rengi bozulur 40 bile fazla... benim makinede 20 de 30 da var bunlardan birinde yikiycam hatta annem 20 de yika dedi ilk sonra hep 30 tabi havlular ağız silme bezleri onlar daha yuksek olmali sonralar 40 veya 60 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?