2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
o program sanirim elde yikanan bebek bezleri icin ideal 90 da yikarsak mahfolular hepsi

hiç düşünemedim denerim olmazsa bir ama temiz olmaz mı kaynattıkça napcamı şaşırdım annem el atar zaten bu konuya kesin herşeyden sorumlu devlet bakanı

kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
Bende bebek programında denedim 40ta yıkıyor hatta bekletiyor :) ama yeniler ya bosuna geldi 30 da 30 dk yıkadım 2postayı baslangıc olarak..

Eki Görüntüle 1012024
buda benim göbüşüm
32. HAFTA alınan 5,5 kilo....

Masallah yaa :) Göbislerin en güzel zamanları sanırım :)
benim teyzem bana israrla erkek diyor bebis icin seni görse kesin kesin der :)

NESH
Göbis cok sirin :) masallah ikinizedee :)

çalışabilir raporu için 32+1 de alacağım ben kızlar, iki hastaneye gittim ikisi de aynı şekilde hesapladı.

hiç düşünemedim denerim olmazsa bir ama temiz olmaz mı kaynattıkça napcamı şaşırdım annem el atar zaten bu konuya kesin herşeyden sorumlu devlet bakanı
bence 90 da hic yikama kiyafetleri derim hepsinin kumasi rengi bozulur 40 bile fazla... benim makinede 20 de 30 da var bunlardan birinde yikiycam hatta annem 20 de yika dedi ilk sonra hep 30 tabi havlular ağız silme bezleri onlar daha yuksek olmali sonralar 40 veya 60 gibi

Masallah cok tatli göbusleriniz ama ela26yeni erkek göbegi nesh seninkide kiz göbegi gibi geldi demekki bunlarin cogu hurafe ikinizinkide tersiymis Allah sagsalim kucaginiza almayida nasip etsin

amin canım sağolasın.. benimki de çok sivri aslında ama benim aynı zamanda totom da ınanılmaz buyudu.. basenler kalcalar... aaah ah anlatmayla olmuyor kızlar..bı gorsenız.. aglarsınız halıme..:83:

saol canım :))

Salak karı ya. Azcık kibar olsa ölecek sanki. Kazandığı paranın hakkını böyle veriyorlar işte. Terbiyesizler. Yemin falan kalmıyor. Tabi iyi olanlarıda var onlara bişey diyemem.

amin canım sağolasın.. benimki de çok sivri aslında ama benim aynı zamanda totom da ınanılmaz buyudu.. basenler kalcalar... aaah ah anlatmayla olmuyor kızlar..bı gorsenız.. aglarsınız halıme..:83:
Fark ettim canim göbisin sivri ama kalca ve hafifte basen olunca kiz derler hep ama benimki kadar buyumemis yinede gayet tatli duruyor basenle buyuyen totolarda hamileligimizin tuzu biberi oluyor sanirim

hayırlı cumalar herkese ... bebek bezi konuşulmuş .benim oğluma 3- 3,5 arası demişlerdi ki ben zaten 2 numarayı almıştım ...bi doğduki 4,200 o paketi bitirdim, sonra 3 ten devam ettim
zaten dr da küçük bezi istemiyor, ve önermiyor ...yeni doğan yani(1 numara) 2,5 kg oluyo ki normal haftalarında doğan bebeklerin hemen hepsi 3 kg nin üzerinde doğuyo
dar yada küçük bezin bebeğin karın ve kalça gelişimini etkilediği için dr lar önermiyo

Ay inanmıyorum. bana dese döverdim ben o kadını gerçekten. Hemde gazetelere çıkmasın diye dışarda sıkıştırıp döverdim.

Son düzenleme:
Fark ettim canim göbisin sivri ama kalca ve hafifte basen olunca kiz derler hep ama benimki kadar buyumemis yinede gayet tatli duruyor basenle buyuyen totolarda hamileligimizin tuzu biberi oluyor sanirim

ahh sorma sorma.. burada yazamadıgım neler demek gelıyor ıcımden de ... kısmet artık...

Ay canım böyle insanlar tabi ki olmasın hiçbir zaman yanında, bu ne ya valla sen yine iyi sabretmişsin, sana moral vereceklerine üzmüşler, mümkün olduğu kadar uzak tut çocuğunu hatta kendinizi bu insanlardan.
benim kaynanam falan iyiler çok şükür şimdilik maddi ve manevi anlamda tüm yük benim tarafıma kalmasın diye yanımda olsunlar istiyorum, ama böyle bi zararlarını görsem bende uzak dururdum, sen habersiz git doğuma en iyisi, bi anda oldu bizde ne yapacağımızı şaşırdık falan dersin. Allah hayırlı doğum nasip etsin

unutmuşum birde çamaşırları yıkamak konusunda nacizane fikrim olacak...
bidefa 90 kesinlikle olmaz . öyle kaynatmaya hiç gerek yok zaten üzerlerinde yıkama drecesi yazıyor
biz mesela 40 ta yıkadık ...tabi kullandıkça daha yüksek derecelere atılabilir ki sınır(60)olmalı bence

Okudum canım. Telaş etme bişey olmazdır inşallah

Canim 20 de olsa iki kez falan yikayin tekstil sektorunde gorduklerimden sonra adam terini silip utu basiyordu o kadar soyleyim. Ben ilkinde 40 dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…