Eki Görüntüle 1012117
biricik ananesi biricik torununa uyku arkadaşı yapmış..:)
oğluşumun teyzesi de maharetlerini konuşturarak resmini çekmiş.. :)
Eki Görüntüle 1012117
Eki Görüntüle 1012117
çok güzel olmuş gerçekten annenin ellerine sağlık
Çok güzelmiş yaa.
Ahhhhhhh çokkkk tatlııııııı olmuş amaaaaaaaaa bayıldım maşallah becerikli ananeye elleri dert görmesin
Geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar aceleci var mı aranızda :))
benim sıpa durmak istemedi dün gece hastanedeydim yatış verdi
evde yatarım deyip kaçtım
pubik kemikte açılma olmuş gece nst ye bağlıydım ama çok şükür iyiyim şimdilik
pek kalkamıyorum ama bakalım hayırlısı inşallah gününü bekler
32. Hafta 31+0 ile 31+6 yi kapsamiyor mu.Iyi aksamlar arkadaslar,
insan kaynaklarini aradim 32.hafta raporunu ne zaman almam gerekir diye,,
32+6 da almalisin dedi.
siz ne zaman alacaksiniz,
bu dogru mu acaba.
Canim ben 1 almadım hiç gerekirse o anda alırız diye düşündüm 2 tane 2 beden aldım şimdilikbiz 3 paket prima premium care 2 numaradan aldık. 1 numara gerek olmuyor dediler gerek olursa onu da o an alırız diye düşünüyoruz. arkadaşımın bebeği 24 ocakta doğdu. 2 numaradan 5.5 paket kullanmışlar. şimdi 3 numaraya geçmişler. 1 numara hiç kullanmadılar bebek 3.300 doğmuştu.
Bence en fazla 40 olmalı şimdilik yeni kıyafetler zirakızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
bak resmımı gonderıyorum -becerebıldıgım kadar- :) bak bakalım senden ıyı mıyım degılmıyım.. pigme olduğum için 60 kg iken bıle şişko görünüyordum.. şimdi 79..
Eki Görüntüle 1011972
yaptırmakla yaptırmamak arasındayım hala.. iş çıkışı gidicem her an vazgecebılırım..:44:
Oyy maşallah size ya
Eki Görüntüle 1012117
Salak karı ya. Azcık kibar olsa ölecek sanki. Kazandığı paranın hakkını böyle veriyorlar işte. Terbiyesizler. Yemin falan kalmıyor. Tabi iyi olanlarıda var onlara bişey diyemem.
Ay inanmıyorum.bana dese döverdim ben o kadını gerçekten. Hemde gazetelere çıkmasın diye dışarda sıkıştırıp döverdim.
kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
Eki Görüntüle 1012117
annişler selaam Ümraniye atlas hastanesine giden varmı yada doğumunu orda düşünen. yada hakkında bişiler bilen. hastanemi değiştirmeyi düşünüyorumda medikanaya gidiyorum muayne ücreti 75 doğum 3000-3500 arası.
ben gidiyorum canım dr Tülin hanıma çokta memnunum.. ayrıca bende oranın eksi hemşiresiyim bildiğim tanıdığım yer bütün çalışanlarına güveniyorum kendimi ve evladımı gözüm kapalı emanet ederim yani..
Ay kızlar ben dün markette bebek bezi indirimine denk geldim 2 paket premium care aldım 2 numara olandan, paketi 20 tl idi 2 tane alabildim fazlasını taşıyamazdim.
a101 de cok ucuz oluyomus.. arkadasım oyle dıyo.. daha kapısından gırmıslıgım yok.. oraya bakıcam ben de :)
kızlar dünki sıkıntılardan sonra eşimle konuşacaktım filan demiştim ya dün çok kötü bir haber aldık eşimin abisi maalesef mide kanseri teşhisi almış hastanedeydi kaç gündür şimdi ambulansla istanbula getiriliyor daha 40 yaşında rabbim yardımcısı olsun çok üzgünüz inşallah düşündüğümüz kadar kötü değildir hastalığı.hayat çok boş geldi duyduğum dakikadan beri ne eşle kavga ne hayatla kavga herşey boş .allah sağlımızla sınamasın bizi.herşeyin başı sağlık.
Allah yardımcın olsun canım, maşallah güçlü bir kadınsın belli ki, inşallah sağ salim vaktinde kucağına alırsın 2 numarayı da
benim çamaşır makinemde bebek giysileri diye bir program var yanlış görmediysem geçen 90 derece gibiydi kaynatıp mikropları öldürsün diye herhalde ama işteyim akşam eve gidince bakarım...
kızlar günaydın
iki gündür karnım sert,özellikle yürürken taş gibi oluyor
dün dr a gittik,bebişimizin başı son haftalarda olması gerektiği gibi aşağı inmiş,rahim ağzı açık değil,ama açılabilirmiş,Allah korusun
bize Ayetel kürsi okur musunuz kızlar
amin cnm hepimizin
cnm kızım olacak herkes erkek gibi desede dr ısrarla kesin kız diyor :)) cnm 30+0 gittiğimde 1.750 gramdı -43 cm di bebek biraz önde gidiyor
kızlar dünki sıkıntılardan sonra eşimle konuşacaktım filan demiştim ya dün çok kötü bir haber aldık eşimin abisi maalesef mide kanseri teşhisi almış hastanedeydi kaç gündür şimdi ambulansla istanbula getiriliyor daha 40 yaşında rabbim yardımcısı olsun çok üzgünüz inşallah düşündüğümüz kadar kötü değildir hastalığı.hayat çok boş geldi duyduğum dakikadan beri ne eşle kavga ne hayatla kavga herşey boş .allah sağlımızla sınamasın bizi.herşeyin başı sağlık.
30 dayım arkadaşımkaçıncı haftadasınız arkadaşım
Allah razı olsun cnmOkudum canım. Telaş etme bişey olmazdır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?