2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
gecmis olsun canim cok sinirlendim.bu durumda kesinlikle sikayet ediyorum.sen de et.vajinal ultrasonla mi canini acitti.iyi esin de bagirmis sen de icinizde kalmamis.ne vicdansizlar

ettim canım ettim şimdi geldim.

annişler selaam Ümraniye atlas hastanesine giden varmı yada doğumunu orda düşünen. yada hakkında bişiler bilen. hastanemi değiştirmeyi düşünüyorumda medikanaya gidiyorum muayne ücreti 75 doğum 3000-3500 arası.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Iyi aksamlar arkadaslar,
insan kaynaklarini aradim 32.hafta raporunu ne zaman almam gerekir diye,,
32+6 da almalisin dedi.
siz ne zaman alacaksiniz,
bu dogru mu acaba.
32. Hafta 31+0 ile 31+6 yi kapsamiyor mu.
Canim ben 1 almadım hiç gerekirse o anda alırız diye düşündüm 2 tane 2 beden aldım şimdilik
kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???
Bence en fazla 40 olmalı şimdilik yeni kıyafetler zira

Eki Görüntüle 1012024
buda benim göbüşüm
32. HAFTA alınan 5,5 kilo....
Oyy maşallah size ya
Eki Görüntüle 1012117

biricik ananesi biricik torununa uyku arkadaşı yapmış..:)

oğluşumun teyzesi de maharetlerini konuşturarak resmini çekmiş.. :)

Anam ne güzel birşey o öyle :)

Ay kızlar ben dün markette bebek bezi indirimine denk geldim 2 paket premium care aldım 2 numara olandan, paketi 20 tl idi 2 tane alabildim fazlasını taşıyamazdim.

Salak karı ya. Azcık kibar olsa ölecek sanki. Kazandığı paranın hakkını böyle veriyorlar işte. Terbiyesizler. Yemin falan kalmıyor. Tabi iyi olanlarıda var onlara bişey diyemem.

tabi canım muhakkak iyi olanlar var. onları nenzih ederim. ama rüyamda dövdüm onu bir güzel saçını başını yoldum. şimdide şikayet ettim geldim. ohhh. :)

kızlar bugün izinliyim, bebişimin kıyafetlerinin bir kısmını yıkayayım diye düşünüyorum da kaç derecede yıkasam makbuldür??? 40 az mı sizce???

annem bana 30 derecede 15 dk da yıka yeterli dedi zaten temiz sadece tozu çıksın diye böyle ama ilerleyen zamanlarda derece yükseltilebilir zaten kusucak kakasını yapıcak 30 da imkanı yok çıkmaz :)

Eki Görüntüle 1012117

biricik ananesi biricik torununa uyku arkadaşı yapmış..:)

oğluşumun teyzesi de maharetlerini konuşturarak resmini çekmiş.. :)

çok güzel görünüyo bende kızıma uyku arkadaşı arıyorum mümkünse beyaz ve makinaya rahat atılabilir cinsten.. internette gördüm bitane ama dışarılarda bakınmadan karar vermek istemiyorum..

ben gidiyorum canım dr Tülin hanıma çokta memnunum.. ayrıca bende oranın eksi hemşiresiyim bildiğim tanıdığım yer bütün çalışanlarına güveniyorum kendimi ve evladımı gözüm kapalı emanet ederim yani..

aa iimiş o zaman ya. biraz netten baktımda yarısı iyi diyo yarısı zorla sezaryan yapıyorlar dedi tereddüte düştüm bilgi için teşekkürederim. bidahaki muayneme oraya gidim o zaman. hem ortamı görmüş olurum.

Ay kızlar ben dün markette bebek bezi indirimine denk geldim 2 paket premium care aldım 2 numara olandan, paketi 20 tl idi 2 tane alabildim fazlasını taşıyamazdim.

a101 de cok ucuz oluyomus.. arkadasım oyle dıyo.. daha kapısından gırmıslıgım yok.. oraya bakıcam ben de :)

kızlar dünki sıkıntılardan sonra eşimle konuşacaktım filan demiştim ya dün çok kötü bir haber aldık eşimin abisi maalesef mide kanseri teşhisi almış hastanedeydi kaç gündür şimdi ambulansla istanbula getiriliyor daha 40 yaşında rabbim yardımcısı olsun çok üzgünüz inşallah düşündüğümüz kadar kötü değildir hastalığı.hayat çok boş geldi duyduğum dakikadan beri ne eşle kavga ne hayatla kavga herşey boş .allah sağlımızla sınamasın bizi.herşeyin başı sağlık.

a101 de cok ucuz oluyomus.. arkadasım oyle dıyo.. daha kapısından gırmıslıgım yok.. oraya bakıcam ben de :)

Hmm bizim eve yakın aslında ugrarim arada ama hiç dikkat etmemiştim bir dahaki sefer bakarım

Son düzenleyen: Moderatör:

geçmiş olsun canım, allah şifa versin genç yaşta çok zor ama atlatan çok erken teşhistir belki. allah yardımcısı olsun.hayat çok boş gerçekten sağlık olmadan.

Handrake
Canim isle ilgili problemin cozuldu mu nasilsin
oferta
cok gecmis olsun.hayatin kosturmasindan gercek onemli seyleri goremiyoruz dogru soyluyorsun

Allah yardımcın olsun canım, maşallah güçlü bir kadınsın belli ki, inşallah sağ salim vaktinde kucağına alırsın 2 numarayı da

Amin canim insallah

benim çamaşır makinemde bebek giysileri diye bir program var yanlış görmediysem geçen 90 derece gibiydi kaynatıp mikropları öldürsün diye herhalde ama işteyim akşam eve gidince bakarım...

O ne yahu 90 cok..hayir zaten sabun tozu kullancaksiniz 40derece yeter.cocugun kiyafetlerini ilk gunden parcalamayin :))

Canim benimki de asagida.ayrica rahim agzi da acik..cok stres yapiyosunuz o kadar kotu bisey degil gebelik :))

amin cnm hepimizin

cnm kızım olacak herkes erkek gibi desede dr ısrarla kesin kız diyor :)) cnm 30+0 gittiğimde 1.750 gramdı -43 cm di bebek biraz önde gidiyor

Bana da herkes erkek gobegi diyo.doktora her seferinde soruyorum kesin kiz mi diye

Cok tesekkur ederim handrake :*

Rabbim acil sifa versin insallah..
Saglikla sinaninca hersey bos geliyor (
Rabbim yardimcisi olsun

kaçıncı haftadasınız arkadaşım
30 dayım arkadaşım

Okudum canım. Telaş etme bişey olmazdır inşallah
Allah razı olsun cnm

sinehas
sen de yürürken zorlanıyor musun,benm karnım taş kesiliyor ve tuvaletim geliyor
bi de bebiş hareket ediyo mesela bi tarafta toplanıyor,dr bunun son haftalarda olması gerektiğini söyledi

Allah yardımcısı olsun sağlıklı sıhhatlı haberlerını alın ınsallah.. cok gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…