2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
sen de yürürken zorlanıyor musun,benm karnım taş kesiliyor ve tuvaletim geliyor
bi de bebiş hareket ediyo mesela bi tarafta toplanıyor,dr bunun son haftalarda olması gerektiğini söyledi

benımkı de aynı anlattıgın gıbı canım.. ben 40 ı dolduracagını sanmıyorum.. 38 gıbı alırız kucagımıza herhalde :)))

çok geçmiş olsun allah şifasını verir insallah böyle durumlarda ınsana hersey anlamsız gelıyor allah cocuklarına bagıslasın ınsallh

kızlar ben yıne bıse sorcam..

renkli doppler cektırdınız mı?

nedir içerik?

önemli mi çok??

24. haftada ayrıntılı ultrasonda drum hem fatal anamolı taraması hem de renklı doppler ıstedi. renklı doppler hastanede vardı ama fatal anamolıyı yapan makıne orda olmadıgı ıcın baska yerde yaptırdık..yaptırdık bır sorun cıkmadı allahtan. benım her muanemde drum renklı doppler yapıyor. kalp ve bobreklere ve dıger organlara gıden kan akışına bakıyor ekran mavı kırmızı oluyor. her muanede yapıyor cnm drum. sonra beyını ıncelıyır tek tek her organa bakıyor zaten muanesı 20 dk suruyor 10 dkda beslenme ılaç konusuyor 25-30 dkda anca cıkıyoruz.

anladım.. ben her doppler ıstendıgınde farklı dr a gıdıyorum o da parayla bakıyor.. 200tl..
bende de centık var.. merak edıyorum durum ne kan akısı nasıl.. vs..

gıtmeyı cok ıstıyorum aslında ama 200tl vermek ıstemıyorum.. bılmıyorum..

zaten centık ıcın yapılabılecek hıcbırsey yok demıstı dr..

sırf meraktan gıtmek ıstemıyorum..

Canim benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin çok iyi anlıyorum seni benim de kayınpederime mesane kanseri teşhisi koyuldu yakın zamanda sonrasında tüm kemiklerin yayıldığı ortaya çıktı 4. Evre kemik kanseri kafatasına da sıçramış suan radyoterapi görüyor beynine bulaşma riski var zaten aklı başında değil adam birdenbire kötülesti hepimiz perişan olduk üzüntüden eşimi ilkkez ağlarken gördüm 9 senedir birlikteligimde...Henüz 50 li yaşlarda kayinpederim yaşlı da değil insan konduramiyor çok zor gerçekten allah sıhhat ten ayirmasin herseyin hayırlısıni versin...
Handrake
Canim isle ilgili problemin cozuldu mu nasilsin
oferta
cok gecmis olsun.hayatin kosturmasindan gercek onemli seyleri goremiyoruz dogru soyluyorsun

Canim 30 a kadar çalışacağım 32 ye kadar çalışmış gibi gösterecek isyerim sonrasında ücretsiz izin bir dahaki anlaşma dönemine kadar büyük ihtimalle seneye de calismayacagim inşallah formasyon alıp minigim izin verirse kpss çalışacağım.

çok geçmiş olsun ne kadar zordur bilirim geçen sene sonlarında dedeme kanser teşhisi konuldu acil ameliyat falan ciğerini aldılar çok zor günlerdi Allah kimseye yaşatmasın.
babamıda kanserden kaybettik kanser olduğunu öğrendik son evrelermiş ertesi gün öldü..

fıyat bayagı pahalıymış.bır doppler ıcınse gıtme. ben mesela daha önce gıttıgım rısklı gebelık uzmanının özel muanesıne profa 35-36 da gıdıcem onun ultrason cıhazı 4 boyutlu ve renklı tam gercek halını göruyorsun bır de yarım saat muane edıyor ve cd verıyor. sırf esım merak ettıgı ıcın gıdecegız. oğlum bana cok benzıyor esımde sınır oluyor.adama gram benzemıyo heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. boşuna para vermeyelım dıyorum onla bebege bırsey alırız dıyorum yok dıyor:))))oğlum benımm bebeklıgımın aynısı:)))

benımkı de aynı anlattıgın gıbı canım.. ben 40 ı dolduracagını sanmıyorum.. 38 gıbı alırız kucagımıza herhalde :)))

neshcim karnım böyle arada taş oluyo,sonra yumuşuyor,ama ayağa kalktığımda hep taş gibi
bunlar rahim kasılmalarıymış,senin de mi öyle

Dün kontrolümüz vardı idrar tahlili yapıldı ve nst ye girdim yüksek miktarda enfeksiyon çıktı tek kullanımlık toz antibiyotik ve vajinal tablet verdii bol su ve kırmızı et yememi söyledi ilaçlara dün başladım vajinal olan hariç ona bu akşam başlıycam ama nasıl yapcam yaaaaa fitil gibi değil kocaman hap gibi resmen bide en derine yerleştirin diyo ne yapcam ben yaaaa

iyi haberlerde var tabi bebeğim 29+2 günlük 1427 gram 38 cm boyu olmuş maşallah herşey normal dedi

Bende kullandım canım benimki üçgene benzer şekli vardı. Biraz zor oluyor ama alışıyorsun :) ben 3-4 defa kullandım

Oferta çok geçmiş olsun cnm inş iyileşir.

Bende kullandım canım benimki üçgene benzer şekli vardı. Biraz zor oluyor ama alışıyorsun :) ben 3-4 defa kullandım

Oferta çok geçmiş olsun cnm inş iyileşir.

evet aynı üçgen şeklinde 6 tane var bu akşam koycam artık bebeğim için mecburum ne yapim yaa kadın olmak ne zor

canım çok geçmiş olsun...yazını görür görmez içim titredi geçen yıl bu zamanlar benim abim içinde teşhis koydular üstelik düğününe 1 ay kalmışken ...neyseki atlattık çok şükür başında öğrenildiği için 3 aylık kemoterapi sonrası sağlığına kavuştu ...en büyük destekçisi eşiydi Allah razı olsun çok güzel üstesinden gelsiler... Rabbim kimseyi sağlıkla sınamasın inşaAllah

Allah bagıslasın canım yaa.. hangı profmus o ? ben de gıdebılırmıyım acaba istanbul anadolu yakasındayım.. bana cok uzak kalırmı?
ben de ısterım gıtmek :)

bu arada bız oglusumun kıme benzedıgını halen cozemedık :))) ellerıyle yuzunu kapatıyor devamlı :))

neshcim karnım böyle arada taş oluyo,sonra yumuşuyor,ama ayağa kalktığımda hep taş gibi
bunlar rahim kasılmalarıymış,senin de mi öyle

benım de oyle .. ayaga kalkınca tas gıbı oluyor.. bır de çişim geliyor ayaga kalktıgımda.. hep var hıc bıtmıyor..

oturunca da tam gogsumun altı bıcak gıbı agrıyor..

cok yurudugumde acıdan uyustugu ıcın artık alıstım.. cok sallamıyorum.. normaldır deyıp gecıyorum napım..

rahım kasılmalarıysa buyursun gelsın :))

rahım kendını kasılmaya alıstırsınkı 1 ıkınmayla fırlasın yavrum :)) ne kadar kasılırsa okadar guclu olur dıye dusunuyorum :))

Merhabalar herkese;

İkea Hensvik model gardrop alan varmı aranızda. Beşiğini aldım elime geçti gayet güzel buldum, bugünde gardrobun siparişini verdim yalnız içini gösteren bir fotoğraf bulamadım, aranızda foto yükleyebilecek olan varsa sevinirim

tatlı yedim yememem lazım biliyorum ama moralim bozuktu ve yedim bebeğim ne yapacağını şaşırdı içimde deprem oluyor bir dakika durmuyor şu anda.bir aylık tatlısız günden sonra iyi geldi ikimizede....

geçmiş olsun insan çok hasas oluyo ya hamileyken daha dikkatli olmamız gerkiyo heralde, maşallah maşallah büyümüş baya

çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin hayırlı habelrler alırsınız inş

Eki Görüntüle 1012117

biricik ananesi biricik torununa uyku arkadaşı yapmış..:)

oğluşumun teyzesi de maharetlerini konuşturarak resmini çekmiş.. :)
Masallah ya cok hamaratliymis annen gecende baykuslu alt acmaydi sanirim eklemistin oda cok guzeldi

Canim 20 de olsa iki kez falan yikayin tekstil sektorunde gorduklerimden sonra adam terini silip utu basiyordu o kadar soyleyim. Ben ilkinde 40 dusunuyorum.
Haklisin canm 30 da yikayip durulamayi 2 defa ya ayarliycam gibi cevremden bazilari yepyeni yikamaya gerek yok bile diyo bende texstilde uzuun bir sure calistim orda görduklerimden sonra aldigim corabi bile yikamadan giyemez oldum tuvalet bile daha temizdir onlardan ordan oraya surukluyolar
Cok gecmis olsun Allah sifa versin yasli olunca cok degil belki ama genc olunca insan asiri uzuluyor insallah atlatir bunu ve tedaviyle halolur gercekten dunya bombos sevdiklerimizin kiymetini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…