2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
oferta, geçmiş olsun. zor bir süreç, Allah yardımcıları olsun.

benim de dişetlerimde sorun var galiba, dişimin arkası geçen hafta sonu su toplamış gibi şişmişti. nedir ne değildir derken patlayıp, kanamıştı. dün gene yemekten önce yine aynı yerde bir et parçası varmış gibi sallanıyordu. bende acaba gene mi su toplamış gibi mi yoksa gerçekten diş etinim parçası mı diye oynarken gene patladı bişeyler ve bu sefer çok kanadı. bugün dr mu aradım dişçiye gideyim mi diye git dedi. ona göre uygun antibiyotikler vs ya da uyuşturulacaksa ona göre yapıyorlar dedi. zaten yarın da bebiişimi görmeye gideceğim. ama dişçiye ancak ptesi sabahtan randevu alabildim. ama gene sanki su-kan toplamaya başladı, dilim hep oraya gidiyor (

canım cok gecmış olsun.diş agrısı beterdir. ıyıkı hamılelıkten önce yaptırmısım. apse yaparsa ateşte yapar.agrı olur. pazartesıye kadar diş hastanelerının acılıne git dr uygun ılaç veya antıbıyotık versın eger apsen varsa apsen ıner. zaten pzartesı gıtsen bıle eger apse varsa dr ılaç kullandırdıktan sonra ve apse ındıkten sonra işlem yapıyor dolgu yada cekım gıbı..

ama çürüğüm yok, ağrı da yok. apse de değil sanki. apse olsa yanağım şişerdi. iltihap var galiba ama neden oldu bilemiyorum. normalde benim dişetlerim hassastır, hemen kanar. hamilelik döneminde de kanadı ama orası özellikle daha çok kanadı her diş fırçaladığımda. ama çürük yok, içten çürümediyse tabi. o zaman çekilmez herhalde diye düşünüyorum. hani ayakkabı ayayğını sıkar su toplar ya, öyle küçük su toplamış gibi.

hımmm o zaman cok ıyı .. ben de apse oldu sandım apse oluncada su topluyor gıbı oluyor ya..apselı dıse hıcbırsey yapmıyorlar ya ondan dedım cnm..gene aklında olsunda gece acılde dişçi oluyor dış hastanelerının kımsede olmuyor... hele hamıleyız agrın olursa hemen gıt cnm

Eki Görüntüle 1012024
buda benim göbüşüm
32. HAFTA alınan 5,5 kilo....

maşallah ela, çok tatlı görünüyorsunuz bebişinle

Bende bebek programında denedim 40ta yıkıyor hatta bekletiyor :) ama yeniler ya bosuna geldi 30 da 30 dk yıkadım 2postayı baslangıc :)

annem bana 30 derecede 15 dk da yıka yeterli dedi zaten temiz sadece tozu çıksın diye böyle ama ilerleyen zamanlarda derece yükseltilebilir zaten kusucak kakasını yapıcak yani..

o program sanirim elde yikanan bebek bezleri icin ideal 90 da yikarsak mahfolular hepsi

fikir veren arkadaşların hepsine çok teşekkürler umarım gözden kaçırdığım olmamıştır, bende 30 derecede çift durulamalı kısa program yatım şimdi askıda çok şirin görünüyorlar...baktkça yiyesim geliyo)) Allah sağlıkla giymeyi nasip etsin inşallah...

oferta

çok geçmiş olsun arkadaşım... Allah tez zamanda şifa versin inşallah

çok geçmiş olsun;(

masallah yaaa allaah bu haftalara cikarir mi dioduk geldik allahin izni ile simdi o gunlerre gelcez mi dioz walla allah buyukkkk

hay allahhh yaaaa bu kadar issiz insan duyoz ama sana bi yardimci bulamadik......sadece ufaklikla ilgilensen bile yorulursun.cok haklsiinnnn allah yardimcin olsun....az kaldi dayan....

hay allahhh yaaaa bu kadar issiz insan duyoz ama sana bi yardimci bulamadik......sadece ufaklikla ilgilensen bile yorulursun.cok haklsiinnnn allah yardimcin olsun....az kaldi dayan....

Karnımdaki cıkınca daha buyuk cumbus olacak evde ama neyse vaktınde gelsın de kızım... Ayakta cok durunca sancı oluyor korkuyorum. Sen nasılsın canım?

aynen canim ya insani yoruyor guzel seler olmasina rahmen......tamam canim album olusturaim ozaman ben pc den yapiodum bisuru eklioduum falannn sonra siliodum kocis cemkirmesin die....

kizlar .....samsung mini bir telefonum war bana bir yol gosterin bilen adim adim yazarsa guzel parmaklarini yorup...madem album olusturaim yaaaa....warmi telden album yapmayi bilen cok ii olur....hersei ekler cikaririm falan ....

bugün dr a gittim çok şükür her şey yolunda , artık muayene kısa sürüo , galiba yapılacak tetkik kalmadıından boy kilo gibi ölçümer yapılıp genel bi bakıştan sonra çıktık... artık yanakları dolgunlşmaya başmaış bebeğimin çokk güzel bi duygu :)

Karnımdaki cıkınca daha buyuk cumbus olacak evde ama neyse vaktınde gelsın de kızım... Ayakta cok durunca sancı oluyor korkuyorum. Sen nasılsın canım?
benim de cok agirlasti sanirim cunku eskiden istedgim kadar yol yuruodum simdi hemen karnim kasilio kasiklarima bi sanci girio gibi oluo vee ewe gelip oturdugum da wc bile ihlayarak kalkiorum.....hatta belim benden ayrilcak gibi oluyor....cok bel agrim oluyor.....ewet o zaman da cok ihtiacin olcak ama allah sana ole bi guc werir ki hersei hallaedersin en zoru bu donem.....

şikayetler aynı özellikle geceleri bugun gunduzde iki adım yol yurudum baskıyı çok hiseettim aşağıda dun doktor kontrolum vardı şikayetlerimden basseetim bu yuzdn alttan muayene etti plasenta yeri iyi rahim uzunluğuda iyi bebeğin başı aşagıda olduğu için baskı yapıyor dedi .yinede ilişki yasak kendinizi yormayın bol bol dinlenin dedi.ay sonuna tekrar randevu verdi.okadar aşağıda hisediyorum ki tam kasıklarımın altında kol hareketleri sanki.kızımda bunları sanki son ayda hissetmişitm.

gozun aydin darisi bizim kontrollerin basina.....bu haftalardan sonra
yag olusumlari basliomusss canim tombiscekler daha cok....

Kizlar bugun hava iyi diye alinacaklari bitirelim dedim ciktik yuru yuru bittim kizimin kapi susu kapi icin tul aldim lavanta kesei yapmaya karar verdim ic camasiri aldim iyi olduk geceligimide daginin int sitesinden siparis verecegim bedenlerine baktim cik yorgunum cok belim koptu....gezmek bizden gecmis

benımkı 22. haftasından berı dogum pozısyonunda zaten.. artık kolarını da hıssedıyorum kasıklarımda.. ayagını da tam gogsumun altında oyle bı ıtıyorkı parmakları cıkacak sankı.. :) hareket ettıkce , canımı yaktıkca mutlu oluyorum :) mazoşist oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…