- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
oferta, geçmiş olsun. zor bir süreç, Allah yardımcıları olsun.
benim de dişetlerimde sorun var galiba, dişimin arkası geçen hafta sonu su toplamış gibi şişmişti. nedir ne değildir derken patlayıp, kanamıştı. dün gene yemekten önce yine aynı yerde bir et parçası varmış gibi sallanıyordu. bende acaba gene mi su toplamış gibi mi yoksa gerçekten diş etinim parçası mı diye oynarken gene patladı bişeyler ve bu sefer çok kanadı. bugün dr mu aradım dişçiye gideyim mi diye git dedi. ona göre uygun antibiyotikler vs ya da uyuşturulacaksa ona göre yapıyorlar dedi. zaten yarın da bebiişimi görmeye gideceğim. ama dişçiye ancak ptesi sabahtan randevu alabildim. ama gene sanki su-kan toplamaya başladı, dilim hep oraya gidiyor(
canım cok gecmış olsun.diş agrısı beterdir. ıyıkı hamılelıkten önce yaptırmısım. apse yaparsa ateşte yapar.agrı olur. pazartesıye kadar diş hastanelerının acılıne git dr uygun ılaç veya antıbıyotık versın eger apsen varsa apsen ıner. zaten pzartesı gıtsen bıle eger apse varsa dr ılaç kullandırdıktan sonra ve apse ındıkten sonra işlem yapıyor dolgu yada cekım gıbı..
ama çürüğüm yok, ağrı da yok. apse de değil sanki. apse olsa yanağım şişerdi. iltihap var galiba ama neden oldu bilemiyorum. normalde benim dişetlerim hassastır, hemen kanar. hamilelik döneminde de kanadı ama orası özellikle daha çok kanadı her diş fırçaladığımda. ama çürük yok, içten çürümediyse tabi. o zaman çekilmez herhalde diye düşünüyorum. hani ayakkabı ayayğını sıkar su toplar ya, öyle küçük su toplamış gibi.
Bende bebek programında denedim 40ta yıkıyor hatta bekletiyor :) ama yeniler ya bosuna geldi 30 da 30 dk yıkadım 2postayı baslangıc :)
annem bana 30 derecede 15 dk da yıka yeterli dedi zaten temiz sadece tozu çıksın diye böyle ama ilerleyen zamanlarda derece yükseltilebilir zaten kusucak kakasını yapıcak yani..
o program sanirim elde yikanan bebek bezleri icin ideal 90 da yikarsak mahfolular hepsi
ama çürüğüm yok, ağrı da yok. apse de değil sanki. apse olsa yanağım şişerdi. iltihap var galiba ama neden oldu bilemiyorum. normalde benim dişetlerim hassastır, hemen kanar. hamilelik döneminde de kanadı ama orası özellikle daha çok kanadı her diş fırçaladığımda. ama çürük yok, içten çürümediyse tabi. o zaman çekilmez herhalde diye düşünüyorum. hani ayakkabı ayayğını sıkar su toplar ya, öyle küçük su toplamış gibi.
öyle seyleri aklına getirme Allah bebeklerimizi korusun. muhim haftalardayız. çok kiş var aramızda suyun azalıyor uyarısı alan, bol su ile dengeleniyor ama beslenmeye de çok dikkat et. bebiş de buyusun. benim bir arkadaşıma 24 hafatadan beri suyun az deniyor ama bol su içerek su sorununu çözdü. suan 38. haftada...
Iyıyız cok sukur...Pazar gunu doguruyorum sandım acile kostum meger bebıs dogum kanalına gırmıs. Yat dınlen dedıler kalkma dedıler ama yardımcı bulamadım henuz ve annem de gelmıyoo. Artık delılıge vurdum napıymm)
öyle seyleri aklına getirme Allah bebeklerimizi korusun. muhim haftalardayız. çok kiş var aramızda suyun azalıyor uyarısı alan, bol su ile dengeleniyor ama beslenmeye de çok dikkat et. bebiş de buyusun. benim bir arkadaşıma 24 hafatadan beri suyun az deniyor ama bol su içerek su sorununu çözdü. suan 38. haftad
banada hep senin erkek diolar.karnım baya sivri.annemde erkek kardeşimde ne yemiş karnı nasılsa bende de aynısı.doğuma kadar herkes bi teredütle bekleyecek.yüzüm gözüm hiç değişmedi hatta gören güzellik gelmiş sanadiyo.ama nasip herkesin hamileliği farklı işte.hani ne yalan diyim bazen bende ya erkek olursa demeden geçemiyorum.bazen düşünüyorum olabilir mi?dr net kız dedi ama etrafımızdakiler baya etkiliyo beni.bu arada bu gece rüyamda aramızdan biri erken doğum yapmıştı.çok şükür durumuda iyiydi ama bi türlü ismini hatırlayamıyorum.ALLAH korusun inş öyle bişey olmaz ama rüya işte içim bi tuhaf oldu uyanınca
iste burdaki kankicanligimizzzzz bu kadar saglam ruyalarimiza kadar etkilenioz.....walla bu bilmisler bizi etkilio bakma sen he deyip gulup geciioz ama bilinc altimiza yerlesio...tatli cekenin guzellgi bozulmayanin oglu olurrr derlermis.....ama ayni benim de ole ne odemim war ne siskinligim ne siwilcem pak maya gibisin diolar ....we tatli ici adam oldurum yani o derece....kismet artikkk ne diyelim...
hay allahhh yaaaa bu kadar issiz insan duyoz ama sana bi yardimci bulamadik......sadece ufaklikla ilgilensen bile yorulursun.cok haklsiinnnn allah yardimcin olsun....az kaldi dayan....
güle güle kullansın miniş odasnı bende bitirdim hafta sonu yerleştrmeyi bekli görmüşssündr resimlerini. iiyide oldu gttikçe daha çok erinmeye başlaıyorum ağırlaşıyorum bnecde yapacaklar biran önce yapın derim. sende koysana fotolarını nasıl yerleştrdin merak ettim. fikir oluyy belki değiştirirm. dha 3 5 kez oynarım diyorum doğana kadar
benim de cok agirlasti sanirim cunku eskiden istedgim kadar yol yuruodum simdi hemen karnim kasilio kasiklarima bi sanci girio gibi oluo vee ewe gelip oturdugum da wc bile ihlayarak kalkiorum.....hatta belim benden ayrilcak gibi oluyor....cok bel agrim oluyor.....ewet o zaman da cok ihtiacin olcak ama allah sana ole bi guc werir ki hersei hallaedersin en zoru bu donem.....Karnımdaki cıkınca daha buyuk cumbus olacak evde ama neyse vaktınde gelsın de kızım... Ayakta cok durunca sancı oluyor korkuyorum. Sen nasılsın canım?
Allah bagıslasın canım yaa.. hangı profmus o ? ben de gıdebılırmıyım acaba istanbul anadolu yakasındayım.. bana cok uzak kalırmı?
ben de ısterım gıtmek :)
bu arada bız oglusumun kıme benzedıgını halen cozemedık :))) ellerıyle yuzunu kapatıyor devamlı :))
benım de oyle .. ayaga kalkınca tas gıbı oluyor.. bır de çişim geliyor ayaga kalktıgımda.. hep var hıc bıtmıyor..
oturunca da tam gogsumun altı bıcak gıbı agrıyor..
cok yurudugumde acıdan uyustugu ıcın artık alıstım.. cok sallamıyorum.. normaldır deyıp gecıyorum napım..
rahım kasılmalarıysa buyursun gelsın :))
rahım kendını kasılmaya alıstırsınkı 1 ıkınmayla fırlasın yavrum :)) ne kadar kasılırsa okadar guclu olur dıye dusunuyorum :))
gozun aydin darisi bizim kontrollerin basina.....bu haftalardan sonrabugün dr a gittim çok şükür her şey yolunda , artık muayene kısa sürüo , galiba yapılacak tetkik kalmadıından boy kilo gibi ölçümer yapılıp genel bi bakıştan sonra çıktık... artık yanakları dolgunlşmaya başmaış bebeğimin çokk güzel bi duygu :)
şikayetler aynı özellikle geceleri bugun gunduzde iki adım yol yurudum baskıyı çok hiseettim aşağıda dun doktor kontrolum vardı şikayetlerimden basseetim bu yuzdn alttan muayene etti plasenta yeri iyi rahim uzunluğuda iyi bebeğin başı aşagıda olduğu için baskı yapıyor dedi .yinede ilişki yasak kendinizi yormayın bol bol dinlenin dedi.ay sonuna tekrar randevu verdi.okadar aşağıda hisediyorum ki tam kasıklarımın altında kol hareketleri sanki.kızımda bunları sanki son ayda hissetmişitm.
Allah bagıslasın canım yaa.. hangı profmus o ? ben de gıdebılırmıyım acaba istanbul anadolu yakasındayım.. bana cok uzak kalırmı?
ben de ısterım gıtmek :)
bu arada bız oglusumun kıme benzedıgını halen cozemedık :))) ellerıyle yuzunu kapatıyor devamlı :))
ben ızmırdeyım. rısklı gebelık uzmanı özel muanesı 250 tl.muhtemelen ordada o cıvardadır fıyatlar. zaten muanede doppler yapıyor ayrıntılı ultrason gıbı herseye bakıyo toplam ultrason suresı 30 dk. ınsan memnun kalıyor. gercı ben o dönemde mecburdum gıtmeye kanama kaynagını o buldu. sonra ıyı bır dr bulunca hesaplı bır özel kadın doğum hastanesıne gıdıyorum. kendı drumda aynı onun gıbı bakıyo hem de 45 tlye. tabı ultrason cıhazları arasında fark var:)))
izmirdeysen zaten yalan oldu :))
kısmet napalım..
ben de gıtmedım bugun.. 15inde gıdecegım.. bakalım ne olacak .. sağlıklıdır emınım :) Allah a emanet Rabbimin bana emaneti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?