2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm kizlar cok sukur ankaraya esimin yanina dondum bugun bir dukkanda chicco nun bebek bakim seti canta hedyeli olan 35 tl sizce urun ve fiyat nasil . Yoksa baska bir marka mi onerirsiniz.

İnşallah canım,amin:) Biraz yardım da hiç fena olmazdı tabii:))

Bende bel ağrısı yok oğlumun aksine çok ilginç. Bebek aşağı inmeden önce acayip enerjik hissediyordum kendimi, del gibi iş yapabiliyordum. Şekilden şekile girsem de hiç rahatsız hissetmiyordum ama şimdi o kadar aşağıda ki; bazen oturmak ya da kıyafetin teması bile sıkıntı verıyor.

Kızlar,

Okuyamadım ne zamandır inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır. Ben ağır soğuk algınlığı geçiriyorum bir hafta -on gundur; sinüzit ve bronşit... Geçer diye bekledim ama nafile... O yuzden bır turlu bulusma işinin detayları ile ilgilenemedim. Siz yapabiiyorsanız ayarlayın ne olur, benım yuzumden kalmasın. Zaten en gec haftaya yapabılırız nerdeyse dogurmaya baslayacagız anlasılan daha da geçe kalırsak:))

aaa hiç bilmiyodum. sadece günde 4 ceviz yiyorum kuru yemiş olarak onun dışındakilere uzağım kilo yapacak die.

Kilonun yanı sıra muazzam şekilde süt te yapan, yediğiniz anda çok hızlı süt üretimi sağlayan mucizevi gıdayı açıklıyorum; Helva.... Bildiğimiz tahin helvası.... Garantilidir, kimse söylediysem duasını aldım)

Slm kizlar cok sukur ankaraya esimin yanina dondum bugun bir dukkanda chicco nun bebek bakim seti canta hedyeli olan 35 tl sizce urun ve fiyat nasil . Yoksa baska bir marka mi onerirsiniz.

Fiyatı çok iyi canım hemen al derim bana hediye geldi chicco nun seti. Çok tatlı kokuyorlar

Geçmiş olsun kuzum ilaç vermedi mi dr. Bronşit ilaçsız geçmez ki

kızlar size bişey sormak istiyorum side miğde ağrısı oluyomu bende acayip oluyo ve iki güz geçmiyo dün geceden beri ağrıyor ve geçmedi ararda hafifliyo arada şiddetleniyo neyapa bilirim bi fikri olan varmı

canım öncelikle geçmiş olsun. tavsiye içinde teşekkürederim. telefonuma not aldım bile mutlaka uygulıycam

haklsin anneler zaten biz isteyince degil kendileri isteyince geliolar neyse bunada sukur....ama birak ewi falan biraz istrat et ozaman lutfen....hastaligin icin de dr na mi danissan bebiste kotu etkilenir 10gun dur bitmedise....

canım bence hiç kaçırma al. ben de aldım çok güzel kokuyorlar. üstelik ben 55 e aldım.

Bende aldim kirmizi olanindan.37 liraya aldim bende.cantasida urunleride guzel.lacivertinide alacaktim fakat indirin bitmisti.hangi magazada buldun canim bende alayim hemen

banada kirmizi cantadi hediye geldi cok sirinler icine olmayanlarida biz tamamladik super oldu ...

Kizlaaar ben de mayis annesi oluyorum insaallah. Sizlere bir sorum var doktorunuz sizi vajinal muayeneye soktu mu kacinci haftada giriliyor bu muayeneye yani soyle anlatayim ben normal dogum istiyorum da onun olup olamayacagi kacinci hafta belli oluyor??? O tarz bir muayene olan var mi yoksa su an cok mu erken? Doktorum cok uyuz adam gibi aciklama yapmiyor ukala kadin kendini bise saniyor...

Son düzenleme:
Bende aldim kirmizi olanindan.37 liraya aldim bende.cantasida urunleride guzel.lacivertinide alacaktim fakat indirin bitmisti.hangi magazada buldun canim bende alayim hemen

Cnm buyuk bir magaza degil kecioren esertepede mahalle arasinda bebek magazasi

hosgeldin de niden bu kadar gec geldin mayisa ne kaldi surda.... merak etme masallah hepimizi dr u birbirinden uyuz 2.dr a gectim bizzat kendim.......walla ikiside dogumla ilgili bisi demedi....kulaktan duyma olarak soyle diyim 35.haftadan once hic alttan acilma falan kontrulu duymadim...37.di een erke duydugum yanilmiosam

kizlar hem konu acip sordum hemde yazdigim topiklere sordum hep ama henuz cewap alamadim.....telden album ekleyip cikartmayi bilen kimse yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…