kızlar okudum da paylaşmak ıstedım..
leblebı anne sutunu arttırıyormus..
http://www.saglikkitabi.org/kuruyemisin-faydalari
kızlar okudum da paylaşmak ıstedım..
leblebı anne sutunu arttırıyormus..
http://www.saglikkitabi.org/kuruyemisin-faydalari
benim de cok agirlasti sanirim cunku eskiden istedgim kadar yol yuruodum simdi hemen karnim kasilio kasiklarima bi sanci girio gibi oluo vee ewe gelip oturdugum da wc bile ihlayarak kalkiorum.....hatta belim benden ayrilcak gibi oluyor....cok bel agrim oluyor.....ewet o zaman da cok ihtiacin olcak ama allah sana ole bi guc werir ki hersei hallaedersin en zoru bu donem.....
aaa hiç bilmiyodum. sadece günde 4 ceviz yiyorum kuru yemiş olarak onun dışındakilere uzağım kilo yapacak die.
Slm kizlar cok sukur ankaraya esimin yanina dondum bugun bir dukkanda chicco nun bebek bakim seti canta hedyeli olan 35 tl sizce urun ve fiyat nasil . Yoksa baska bir marka mi onerirsiniz.
Slm kizlar cok sukur ankaraya esimin yanina dondum bugun bir dukkanda chicco nun bebek bakim seti canta hedyeli olan 35 tl sizce urun ve fiyat nasil . Yoksa baska bir marka mi onerirsiniz.
Geçmiş olsun kuzum ilaç vermedi mi dr. Bronşit ilaçsız geçmez kiKızlar,
Okuyamadım ne zamandır inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır. Ben ağır soğuk algınlığı geçiriyorum bir hafta -on gundur; sinüzit ve bronşit... Geçer diye bekledim ama nafile... O yuzden bır turlu bulusma işinin detayları ile ilgilenemedim. Siz yapabiiyorsanız ayarlayın ne olur, benım yuzumden kalmasın. Zaten en gec haftaya yapabılırız nerdeyse dogurmaya baslayacagız anlasılan daha da geçe kalırsak:))
Kilonun yanı sıra muazzam şekilde süt te yapan, yediğiniz anda çok hızlı süt üretimi sağlayan mucizevi gıdayı açıklıyorum; Helva.... Bildiğimiz tahin helvası.... Garantilidir, kimse söylediysem duasını aldım)
İnşallah canım,amin:) Biraz yardım da hiç fena olmazdı tabii:))
Bende bel ağrısı yok oğlumun aksine çok ilginç. Bebek aşağı inmeden önce acayip enerjik hissediyordum kendimi, del gibi iş yapabiliyordum. Şekilden şekile girsem de hiç rahatsız hissetmiyordum ama şimdi o kadar aşağıda ki; bazen oturmak ya da kıyafetin teması bile sıkıntı verıyor.
Bende aldim kirmizi olanindan.37 liraya aldim bende.cantasida urunleride guzel.lacivertinide alacaktim fakat indirin bitmisti.hangi magazada buldun canim bende alayim hemen
Kizlaaar ben de mayis annesi oluyorum insaallah. Sizlere bir sorum var doktorunuz sizi vajinal muayeneye soktu mu kacinci haftada giriliyor bu muayeneye yani soyle anlatayim ben normal dogum istiyorum da onun olup olamayacagi kacinci hafta belli oluyor??? O tarz bir muayene olan var mi yoksa su an cok mu erken? Doktorum cok uyuz adam gibi aciklama yapmiyor ukala kadin kendini bise saniyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?