2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Hos buldummmm ya ben bu topigi gormemisim ki zaten bir aya yakindir buralardayim. Neyse gec olsun guc olmasin dimi bakalim persembe kontrolum var az bi lafini acsam bise der mi acaba ay cok sinir bi durum ama yaa hamilesin bir yerde seni rahatlatmasi gerek nerdeee
Beni daha da deli ediyor ukala kadin... muhtac olmasam agzima geleni sayardim ama bak gene sinir geldi

Acilma muayenesi degil de catina falan bakiyolar ya catala cikartip rahminin yapisina falan normal doguma musait mi onu diyorum.

ben geçen haftaya kadar gebe olduğumu bile unutuyordum bu hafta ağırlaştım
yürürken penguen gibi alttan göbeğimi tutuyorum hatta düşçek gibi geliyo :)

kızlar size bişey sormak istiyorum side miğde ağrısı oluyomu bende acayip oluyo ve iki güz geçmiyo dün geceden beri ağrıyor ve geçmedi ararda hafifliyo arada şiddetleniyo neyapa bilirim bi fikri olan varmı

mide yanması diyosan bu haftalarda yanar
rennie duo diye bi şurup var onun dışında da bişey vermezler ki o da bi işe yaramaz
porsiyonları azaltıp sık yemek lazım

muayene oldum ben geçen gün
çok stres yaratacak bi muayene değil aslında
çatı denen pubik kemik açılırken o kadar acıyo ki o muayeneyi hissetmiyosun zaten
açılma yoksa niye muayene olacaksın ki zaten
normal doğum için daha çok erken

sakin ol kuzum bebis icin.....walla bende hic gulmedim dr lardan yana......okuyosan gecmisi gorursun tam ariza dr lar artik....onlar bizi anlicagina biz onlari anlioruz.....ben zaten sezaryen istiorum boyle alttan alltan belli etmeye calisiorum bi kac cumlede ama takan kim.....senin endiselencek bisiyin yok zaten normal istiosun....dile getir derim ben normal dogum istiorum dr cum bunun icin bende yada bebekte kontroller ne zaman baslio de....sonra bize de yazarsin zahmet olmasza

neden sezeryan istiyosun kiiiii
sezeryan o kadar da güzel bişi değilllll

Acilma muayenesi degil de catina falan bakiyolar ya catala cikartip rahminin yapisina falan normal doguma musait mi onu diyorum.

hiiimmm ok cok pardon sor tabi ozaman hemen hayatim bu bilgiyi hemen wermesi lazim......ki ona gore hazirla kendini....

neden sezeryan istiyosun kiiiii
sezeryan o kadar da güzel bişi değilllll

bu konu inan ucsuz bucaksiz.......cok minik sunu diyebilirim ki anne icin sezaryenin kotu bebek icin ii olduguna kanaat gtirdim....bi cok sey okudum dinledim sordum ve normal dogum da sakat kalan bebeklerden tut olumle sonuclanan bi suru sey okudum....hatta sezaryeni tup bebek lere yapioruz riske atamayiz kiymetli bebek ben sana normal dogum yaptirmam ....... gibi bir mantik yuruten dr larin yazdiklarina bile sahit oldum okudum...buna istinaden tup olmaya bilir ama benim de kizim kiymetli ewet dikis acisi cekicem bi haftada ayaga kalkicam amma allhin izni ileee bebegimin saglikli dogmasina sans wermis olucam...tabi ki normal dogumda allaha emanet ..hep allaha emanetiz ama bile bile bu kafamdakilerle normal dogum istemem imkansiz.....tabi dr umun bu dusuncelerimden haberi yok...dilerim uyuzluk cikartmaz

ya hangi kemik hangi zaman muayne edilio ve acilio bi bastan anlatin kafam karisti catimiz kendi kendine acilmiyomu dogum yaklasirken...

normal doğumu böyle düşünmen yanlış bence...
öncelikle hepimiz kadere inandık kabul ettik, iman ettik . zaten kaderimizi yaşıcaz Rabbim yazdı anlımıza
insanlığın var oluşundan bu yana NORMAL doğum olmadı mı
bence normal doğum hakkında kati düşünüyorsun, doktorlar bile gerekli olmadıkça önermiyorlar canım ..şimdi bukadar yazdım, yazdım ama tabiki saygı duyuyorum fikrine

Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...

Geçmiş olsun kuzum ilaç vermedi mi dr. Bronşit ilaçsız geçmez ki

Sağol canım...Antibiyotik verecek diye kaçtım ama günden güne kötüleşti ne yapacağım bilmiyorum.
Pzt gideceğim artık hsonu da geçmezse, çok öksürüyorum, gögsüm dolu dolu...

haklsin anneler zaten biz isteyince degil kendileri isteyince geliolar neyse bunada sukur....ama birak ewi falan biraz istrat et ozaman lutfen....hastaligin icin de dr na mi danissan bebiste kotu etkilenir 10gun dur bitmedise....

Pzt gideceğim canım, astım da var korktum ben de artık, belli ki musallat oldu geçmeyecek meret

Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...

Çok iyi pişirdikten sonra sucuk yiyebilirsin canım? En azından nefsin körelir az birşey yiyince...

Hoşgeldin:) İletişiminiz pek kötü görünüyor, başka dr denemedin mi hiç? İlk muayenende sadece "çatı muayenesi" kaçıncı haftada yapılıyor, normal doğuma uygun olup olmadığımı merak ediyorum diyebilirsin? Buna tepki vermemesi gerek gayet normal bir soru.

Benim bildiğim 35. Haftadan itibaren yapılıyor. Bebeğin artık yavaş yavaş doğum kilosunu alması bekleniyor ki; kafasının zarar görmeden çatı bölgesinden geçip geçmeyeceği anlaşılsın.

merhaba arkadaslar... ya artik kendimiz göremiyoruz ya:)) bu agda isini ne zaman
yapalim? doktor ne zaman alttan muayene ediyor??

sabah sabah eşimi işe gönderirken gülme krizlerine girdik. kapıdan uğurlarken bugün özel bi gün dedim oda biliyorum dedi güldü bende kadınlar KULÜBÜMÜ kutlamıcak mısın demişim ayy bi an nasıl oldum ya ''hatun kadınlar kulübü aklını almış senin'' dedi yerin dibine girdim vala sinir şey kadınlar kulübün kutlu olsun aşkım dedi öptü gitti dalga geçiyor benimle ya

Normal doguma uygun mu kemik yapim onu kontrol edecek doktor ondan dolayi cati muayenesine cikan var mi dedim
bir suru etken varmis bebegin kilosu durusu benim kemik yapim. Ben cok merak ediyorum yapabilir miyim uygun mu diye..

Persembe randevum var bakalim yavastan acicam konuyu. Benim doktorum da normal dogumu destekleyen biri. O konuda hakkini yiyemem son ana kadar bekliyormus.. konusayim yazarim tabiki de yazmaz miyim

Seninle beraber tuuum kadinlarin kadinlar gunu kutlu olsun. Bosver o da oyle eglensin komik olmus ama

hiiimmm ok cok pardon sor tabi ozaman hemen hayatim bu bilgiyi hemen wermesi lazim......ki ona gore hazirla kendini....

Tabi yani bana hic bununla ilgili bise söylemiyor. Ben biliyorum ne zaman falan diyor mesela ne gibi bir durum ile karsilastigimda onu aramam gerektigini hastahaneye gitmem gerektigini de lutfedip izah etmiyor. Bu gittigimde soracam biseler sorunca da bana sen ne pimpiriksin diyo sanki 20 tane cocuk dogurmus da bu isin ilmini biliyorum kitaplarini ben yazmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…