hosgeldin de niden bu kadar gec geldin mayisa ne kaldi surda....merak etme masallah hepimizi dr u birbirinden uyuz 2.dr a gectim bizzat kendim.......walla ikiside dogumla ilgili bisi demedi....kulaktan duyma olarak soyle diyim 35.haftadan once hic alttan acilma falan kontrulu duymadim...37.di een erke duydugum yanilmiosam
hosgeldin de niden bu kadar gec geldin mayisa ne kaldi surda....merak etme masallah hepimizi dr u birbirinden uyuz 2.dr a gectim bizzat kendim.......walla ikiside dogumla ilgili bisi demedi....kulaktan duyma olarak soyle diyim 35.haftadan once hic alttan acilma falan kontrulu duymadim...37.di een erke duydugum yanilmiosam
30 dayım arkadaşım
Allah razı olsun cnm
sinehas
sen de yürürken zorlanıyor musun,benm karnım taş kesiliyor ve tuvaletim geliyor
bi de bebiş hareket ediyo mesela bi tarafta toplanıyor,dr bunun son haftalarda olması gerektiğini söyledi
kızlar size bişey sormak istiyorum side miğde ağrısı oluyomu bende acayip oluyo ve iki güz geçmiyo dün geceden beri ağrıyor ve geçmedi ararda hafifliyo arada şiddetleniyo neyapa bilirim bi fikri olan varmı
Kizlaaar ben de mayis annesi oluyorum insaallah. Sizlere bir sorum var doktorunuz sizi vajinal muayeneye soktu mu kacinci haftada giriliyor bu muayeneye yani soyle anlatayim ben normal dogum istiyorum da onun olup olamayacagi kacinci hafta belli oluyor??? O tarz bir muayene olan var mi yoksa su an cok mu erken? Doktorum cok uyuz adam gibi aciklama yapmiyor ukala kadin kendini bise saniyor...
Hos buldummmmya ben bu topigi gormemisim ki zaten bir aya yakindir buralardayim. Neyse gec olsun guc olmasin dimi bakalim persembe kontrolum var az bi lafini acsam bise der mi acaba ay cok sinir bi durum ama yaa hamilesin bir yerde seni rahatlatmasi gerek nerdeee
Beni daha da deli ediyor ukala kadin... muhtac olmasam agzima geleni sayardim ama bak gene sinir geldi
sakin ol kuzum bebis icin.....walla bende hic gulmedim dr lardan yana......okuyosan gecmisi gorursun tam ariza dr lar artik....onlar bizi anlicagina biz onlari anlioruz.....ben zaten sezaryen istiorum boyle alttan alltan belli etmeye calisiorum bi kac cumlede ama takan kim.....senin endiselencek bisiyin yok zaten normal istiosun....dile getir derim ben normal dogum istiorum dr cum bunun icin bende yada bebekte kontroller ne zaman baslio de....sonra bize de yazarsin zahmet olmasza
Acilma muayenesi degil de catina falan bakiyolar ya catala cikartip rahminin yapisina falan normal doguma musait mi onu diyorum.
neden sezeryan istiyosun kiiiii
sezeryan o kadar da güzel bişi değilllll
ben geçen haftaya kadar gebe olduğumu bile unutuyordum bu hafta ağırlaştım
yürürken penguen gibi alttan göbeğimi tutuyorum hatta düşçek gibi geliyo :)
mide yanması diyosan bu haftalarda yanar
rennie duo diye bi şurup var onun dışında da bişey vermezler ki o da bi işe yaramaz
porsiyonları azaltıp sık yemek lazım
muayene oldum ben geçen gün
çok stres yaratacak bi muayene değil aslında
çatı denen pubik kemik açılırken o kadar acıyo ki o muayeneyi hissetmiyosun zaten
açılma yoksa niye muayene olacaksın ki zaten
normal doğum için daha çok erken
bu konu inan ucsuz bucaksiz.......cok minik sunu diyebilirim ki anne icin sezaryenin kotu bebek icin ii olduguna kanaat gtirdim....bi cok sey okudum dinledim sordum ve normal dogum da sakat kalan bebeklerden tut olumle sonuclanan bi suru sey okudum....hatta sezaryeni tup bebek lere yapioruz riske atamayiz kiymetli bebek ben sana normal dogum yaptirmam ....... gibi bir mantik yuruten dr larin yazdiklarina bile sahit oldum okudum...buna istinaden tup olmaya bilir ama benim de kizim kiymetli ewet dikis acisi cekicem bi haftada ayaga kalkicam amma allhin izni ileee bebegimin saglikli dogmasina sans wermis olucam...tabi ki normal dogumda allaha emanet ..hep allaha emanetiz ama bile bile bu kafamdakilerle normal dogum istemem imkansiz.....tabi dr umun bu dusuncelerimden haberi yok...dilerim uyuzluk cikartmaz
Geçmiş olsun kuzum ilaç vermedi mi dr. Bronşit ilaçsız geçmez ki
haklsin anneler zaten biz isteyince degil kendileri isteyince geliolarneyse bunada sukur....ama birak ewi falan biraz istrat et ozaman lutfen....hastaligin icin de dr na mi danissan bebiste kotu etkilenir 10gun dur bitmedise....
Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
Hos buldummmmya ben bu topigi gormemisim ki zaten bir aya yakindir buralardayim. Neyse gec olsun guc olmasin dimi bakalim persembe kontrolum var az bi lafini acsam bise der mi acaba ay cok sinir bi durum ama yaa hamilesin bir yerde seni rahatlatmasi gerek nerdeee
Beni daha da deli ediyor ukala kadin... muhtac olmasam agzima geleni sayardim ama bak gene sinir geldi
ben geçen haftaya kadar gebe olduğumu bile unutuyordum bu hafta ağırlaştım
yürürken penguen gibi alttan göbeğimi tutuyorum hatta düşçek gibi geliyo :)
mide yanması diyosan bu haftalarda yanar
rennie duo diye bi şurup var onun dışında da bişey vermezler ki o da bi işe yaramaz
porsiyonları azaltıp sık yemek lazım
muayene oldum ben geçen gün
çok stres yaratacak bi muayene değil aslında
çatı denen pubik kemik açılırken o kadar acıyo ki o muayeneyi hissetmiyosun zaten
açılma yoksa niye muayene olacaksın ki zaten
normal doğum için daha çok erken
sakin ol kuzum bebis icin.....walla bende hic gulmedim dr lardan yana......okuyosan gecmisi gorursun tam ariza dr lar artik....onlar bizi anlicagina biz onlari anlioruz.....ben zaten sezaryen istiorum boyle alttan alltan belli etmeye calisiorum bi kac cumlede ama takan kim.....senin endiselencek bisiyin yok zaten normal istiosun....dile getir derim ben normal dogum istiorum dr cum bunun icin bende yada bebekte kontroller ne zaman baslio de....sonra bize de yazarsin zahmet olmasza
sabah sabah eşimi işe gönderirken gülme krizlerine girdik. kapıdan uğurlarken bugün özel bi gün dedim oda biliyorum dedi güldü bende kadınlar KULÜBÜMÜ kutlamıcak mısın demişimayy bi an nasıl oldum ya ''hatun kadınlar kulübü aklını almış senin'' dedi yerin dibine girdim vala sinir şey kadınlar kulübün kutlu olsun aşkım dedi öptü gitti dalga geçiyor benimle ya
hiiimmm ok cok pardon sor tabi ozaman hemen hayatim bu bilgiyi hemen wermesi lazim......ki ona gore hazirla kendini....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?