2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Günaydın hanimlar :) Bugün kizimi gormeye gidicez çok heyecanliyim :) Inşallah güzel haberlerle doneriz :) Dua edin bize 4 haftayi gecti gormeyeli cok ozledim cokkk :)

[QUOT E=Lilacsofie;34359295]Hoşgeldin:) İletişiminiz pek kötü görünüyor, başka dr denemedin mi hiç? İlk muayenende sadece "çatı muayenesi" kaçıncı haftada yapılıyor, normal doğuma uygun olup olmadığımı merak ediyorum diyebilirsin? Buna tepki vermemesi gerek gayet normal bir soru.

Benim bildiğim 35. Haftadan itibaren yapılıyor. Bebeğin artık yavaş yavaş doğum kilosunu alması bekleniyor ki; kafasının zarar görmeden çatı bölgesinden geçip geçmeyeceği anlaşılsın.[/QUOTE]

ne yazık ki öyle iletişimimiz pek iyi değil.. zaten hamile olduğumu öğrendim ilk gün doktorumu aradım ve izinliydi onun için farklı bir doktora muayene oldum ama o doktor da döllenmenin geç olduğunu tahmin edemedi ve beni boş gebelikmiş gibi şüphelendirdi. yaşadığım şehirde son gittiğim doktor dan daha iyi ve normal doğumu destekleyen başka bir bayan doktor tanımıyorum açıkçası öyle bir seçeneğim olsa dakika düşünmez birakirdim.çünkü onun beni rahatlatması gerekirken ben her randevuda geriliyorum acaba ne diyecek diye... neyse az kaldi ya sabir artik ...

ben de haftaya gideceğim inşallah insan çok heyecanlanıyor inşallah herşeyi normaldir ve uzun uzun gösterir doktor ultrasonda minigini

Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
Canim ben Evde sucuk yapmayi ogrendim bugun yapicam kismetse :) yarin yerim artik insallah kiymanin icine sarimsa kirmizi pul biber karabiber kimyon karistirip ince bi rulo yapip posete sariyorsun buzluga atiyorsun kullanmak istedikce buzunu cozdurmeden ince ince kesiyorsun :)

Canım eşinle ve oğlunla aranda olan soruna çok üzüldüm, geçmişi okumadan ben kötü bir anneyim karnımdaki bebeğe bile bakamıyorum diye yazacaktım. Tablet yanlışlıkla eşinle ve yavrunla olan ilgili olan sayfayı açtı. Öncelikle sen çok fazla sorun ile baş etmeye çalıştığından onun verdiği yorgunlukla biraz tolere edilmeyi hak ediyorsun fakat şansızsın ki eşin bunları göremiyor. Umarım en kısa zamanda eşinle aranız ev oğlunla iletişimin rayına oturur lütfen canını daha fazla sıkıp kendini stres etme.
Benim suyunun azalmasından sonra, bir de dişimin ağrısı çıktı çocuk daha doğmadan benimle beraber her türlü acıyı yaşadı. Doktor iyi beslenip dinlenelim diye bize istirahat verdi ama ben yine bebeğime fayda sağlayamadım ve 2 kilo verdim. Dün dayanamadım ve dişime kanal tedavisi yaptırdık, bundan sonrası bünyene kalmış artık dedi ben seni 3 ay idare edecek bir operasyon yaptım dua et ve ilaçlarını kullanmaya devam et dedi. Yine sabaha karşı diş ağrısı ile uyandım hiç kanal tedavisi yaptırmamıştım, bir haftaya kadar geçer diyorlar, yaptıran arkadaşlarım var mı? Gerçekten geçecek mi rahat rahat bebeğimi besleyebilecek miyim?

beni açlık şekerim sabah öğlen akşam hiiiiiiiç bi zaman 90 altında çıkmıyor heralde bana insülin başlıcak

1 haftalık diyet sonrası karar verelim dedide beceremedim düşürmeyi ölçüüm cihazıyla yaşıyorum nolcak benim halimmm

Canım benim doktorum 36. Haftada vajinal muayene ile çatıma bakacağını sonra doğum konusunu konuşacağımızı belirtti.

Gunaydin kizlar.kadinlar gunumuz kutlu olsun..

dr kontrolunden ciktim simdi.cok sukur hersey yolunda bebek 1958 gr.kafa cevresi normal dogum icin uygun.suyu iyi vs..
kilo durumuma gelince...2 hafta once 700 gr.fazla aldigim icin dr.tarafindan kalaylanan ben bu iki haftayi hic kilo almadan gecirmisim.65 ile basladim 76 dayim suan.
2 hafta icinde 1 kilo almami istiyor.

haftaya NST ye baglanmami istedi.bebege giden oksijen ve kan akisi olcumuymus.ne oldugunu bilmiyordum.

acilma kontrolunu 38.haftada yapacakmis, yeni katilan arkadasimiz vardi o soruyordu.cati muaynesi de 38.haftada bakilir dedi,,

bizden bu kadar herkese saglikli haftasonlari, sevgiyle kalin

Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.

Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)

Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..

Canım benim doktorum 36. Haftada vajinal muayene ile çatıma bakacağını sonra doğum konusunu konuşacağımızı belirtti.

Ohh cok tesekkur ederim daha varmis o zaman... bakalim ben de gittigimde sorarım cunku ben bes haftada bir gidiyorum ortalama 35. Haftama girecem bir sonraki gidisimde.

güzel bayanlar Kadınlar gününüz kutlu olsun
Sağlıklı mutlu bi hafta sonu geçirelim inş
bende bu gece rüyamda doğuma gidiyodum ama bitürlü doğmadı göremedim zaman azaldıkca rüyalar başladı Allah yardımcımız olsun, hepimiz hayırlı istediğimiz gibi doğumlar nasip etsin

Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun...sanada geçmiş olsun cnm,bende soğuk algınlıgı geçiriyorum,öksürük kaldı birtek,dün kontrolümde doktorum sırtımı dinledi,3-4 gün içinde geçmezse antibiyotik kullanman gerekecek dedi zencefil bal karışımı,ıhlamur kuşburnu gibi bitki çayları içiyorum,biraz azaldı sanki,inş antibiyotik kullanmak zorunda kalmayız...

8 mart kadınlar günümüz kutlu olsun.
Yazılanları sürekli okuyorum, yaklaşık aynı zamanlarda aynı duyguları, benzer sorunları yaşıyoruz. Ben hamileliğimin başından beri bebeğimi kıskanıyorum, zaman azaldıkça bu kıskançlığım daha da artıyor, doğduğunda onunla sadece ben ilgilenmek istiyorum, benden gizli onu öpecekler diye aklım çıkıyor, onu sadece babasına ve kız kardeşime emanet edebilirim gibi geliyor, benzer duygular yaşayan var mı?

Haklisin valla canim. Normal dogumdan beni insanlar soguttu.simdide sezeryan olur heralde dedigimde kolayci annesin falan diyolar banada.esime diyorumki ben nasil dogurcam insanlar beni caydiriyorlar.esimde diyorki tut icinde canim askere giderken cikarirsin.

Kızlar hepinize merhaba..kendimi anca toparladım ve yazmak istedim sizlere de sanırım topiğin ilk doğumunu ben yapmış bulunuyorum. 06.03.2014 tarihinde saat 12:40 da kızım dünyaya geldi..kilosu 1020 gr boyu 43 cm maalesef sabrademedi benim mimik yaramazım şuanda yoğun bakımda küvezde sağlık durumu Allah'a şükürler olsun ki iyi..sadece büyümesini bekleyecez 1 ay kadar kalacak küvezde hepinizin dualarına ihtiyacımız var doğum hikayesi yazacak kadar iyi hissetmiyorum kendimi beni affedin ama şunu söyleyeyim çok sancı çektim 2 gün yattım hastanede bebeği anne karnında tutmaya çalıştılar fakat sabırsız kızım durmadı rahimdeki açılma devam ettiği için doğum aldılar hemen sezeryan oldum epidural yapıldı hiç acı çekmedim bebeğimi ilk ben gördüm çok güzeldi ama şuanda çok ağrılarım var baş ağrısı özellikle...sütüm hemen geldi çok şükür pompa ile sağıyorum hergün götürüyoruz eşimle 2 günde 180 gr almış bile mimik kuzucum şimdilik bu kadar kendimi iyi hissedersem yine yazarım sorularınızı olursa cevaplarım ama şimdilik çıkıyorum netten..dualarınızı esirgemeyin güzel anneler..kadınlar gününüz kutlu olsun..

Canim birde bol acılı corbada ic.ben oksurugumu oyle attim. istersen limonda sık.

tatlım geçen kontrolmde anlattı bana doktorum 37 hafta da çatı muaynesi yaparız ona göre doğum şekline karar veririz dedi muaynede gönünü korkutmasın acı vercek bi olay diil zaten kısa sürüyo dedi

Canım gecmis olsun gecen gece bende senin gibi oldum agriyla uyandım bi türlü geçmedi kan hapına yeni başlamıştım tuvalet düzenim değişmişti sonra tuvalete gittim meger onun ağrısiymış gecti cok sukur..
bu arada dogum hakkında yazdıklarına katılıyorum bende ameliyattan korkanlardanim mesela ve birileri normal dogumu da kötülerse ondan da korkmak istemiyorum..sonuçta hepimizin tercihleri var kimse bu konuda birbirini yargılayıp sezeryan veya normal doğumun kotu yanlarını anlatmazsa iyi olcak..cunku baya bi yaklaştık artık..son guzel vakitlerimizi endişeyle geçirmeyelim dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…