Canim ben Evde sucuk yapmayi ogrendim bugun yapicam kismetse :) yarin yerim artik insallah kiymanin icine sarimsa kirmizi pul biber karabiber kimyon karistirip ince bi rulo yapip posete sariyorsun buzluga atiyorsun kullanmak istedikce buzunu cozdurmeden ince ince kesiyorsun :)Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
Gunaydiinn
yine ben uykusuz..
Ya ben yuz ustu uyumayi ozledim.cingene saclarimi kestirip boyamayi , sucuk yemeyi,makyaj yapmayi,kosup ziplamayi,hamama gitmeyiii...
Kizlaaar ben de mayis annesi oluyorum insaallah. Sizlere bir sorum var doktorunuz sizi vajinal muayeneye soktu mu kacinci haftada giriliyor bu muayeneye yani soyle anlatayim ben normal dogum istiyorum da onun olup olamayacagi kacinci hafta belli oluyor??? O tarz bir muayene olan var mi yoksa su an cok mu erken? Doktorum cok uyuz adam gibi aciklama yapmiyor ukala kadin kendini bise saniyor...
Canım benim doktorum 36. Haftada vajinal muayene ile çatıma bakacağını sonra doğum konusunu konuşacağımızı belirtti.
Kızlar,
Okuyamadım ne zamandır inşallah herkes iyidir, herşey yolundadır. Ben ağır soğuk algınlığı geçiriyorum bir hafta -on gundur; sinüzit ve bronşit... Geçer diye bekledim ama nafile... O yuzden bır turlu bulusma işinin detayları ile ilgilenemedim. Siz yapabiiyorsanız ayarlayın ne olur, benım yuzumden kalmasın. Zaten en gec haftaya yapabılırız nerdeyse dogurmaya baslayacagız anlasılan daha da geçe kalırsak:))
Canım benim doktorum 36. Haftada vajinal muayene ile çatıma bakacağını sonra doğum konusunu konuşacağımızı belirtti.
Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.
Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)
Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..
Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun...sanada geçmiş olsun cnm,bende soğuk algınlıgı geçiriyorum,öksürük kaldı birtek,dün kontrolümde doktorum sırtımı dinledi,3-4 gün içinde geçmezse antibiyotik kullanman gerekecek dedizencefil bal karışımı,ıhlamur kuşburnu gibi bitki çayları içiyorum,biraz azaldı sanki,inş antibiyotik kullanmak zorunda kalmayız...
Hos buldummmmya ben bu topigi gormemisim ki zaten bir aya yakindir buralardayim. Neyse gec olsun guc olmasin dimi bakalim persembe kontrolum var az bi lafini acsam bise der mi acaba ay cok sinir bi durum ama yaa hamilesin bir yerde seni rahatlatmasi gerek nerdeee
Beni daha da deli ediyor ukala kadin... muhtac olmasam agzima geleni sayardim ama bak gene sinir geldi
Canım gecmis olsun gecen gece bende senin gibi oldum agriyla uyandım bi türlü geçmedi kan hapına yeni başlamıştım tuvalet düzenim değişmişti sonra tuvalete gittim meger onun ağrısiymış gecti cok sukur..Günaydın KIZLAR kadınlar gününüz kutlu olsun :) dün akşam kayınvalidelerin dernek yemeği vardı oraya gittik. İnanırmısınız saat 17.30 dan 23.00 a kadar sandalye tepesinde geberdim yorgunluktan. Gittiğime çok pişman oldum zaten. Eve geldik gece yattım yorgunlukla uyuyuvermişim sonra saat 3 gibi tuvalete kalktım. Bir karın ağrısı ne sağıma yatabildim ne soluma yatabildim mahvoldum eşimde kalktı. Acaba acile gitsek mi diye düşündüm 2 saat. Sonra gezindim biraz oturma odasına uzandım uyuyakalmışım. Sanırım üşürüm ya. Korkunçtu.
Bizde paZartesi doktora gidiyoruz bakalım neler olacak bi aydırçok özledim :)
Bu arada ilk kez bu konuda bişeyler söyleyeceğim. doğum konusunda kimse kimseyi yargılamasın lütfen. Herkes istediği doğumu yapmakta özgür sonuçta. Örneğin ben normal doğumdan aşırı derecede korkuyorum. Mümkün değil normal yapamayacağımı biliyorum. Az çok bilsekte, Ee sizde gelip bana sezeryanın zorluklarını kötülüklerini anlatırsanız ondanda korkmaya başlayacağım. Nasıl doğuracağım ozaman. Yada kalan haftalarımı korku, endişe,umutsuzlukla mı geçireyim.benim gibi düşünenlerde olabilir. Oyüzden lütfen artık doğum şekli konusunda fazla yorum yapmayalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?